TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => Organizasyonlar, Buluşmalar, Yarışmalar ve Yayınlar => Geçmiş Buluşmalarımız => Konuyu başlatan: CaSHaReMaN - Mart 03, 2008, 05:17:32 ÖS
-
TeamHondaTurkey Paintbal ve Mangal Buluşması
THT ahalisi 23 Mart Pazar günü Paintball oynayıp ardından mangal yapmak için bir araya geliyoruz.. Zevkli bir oyunun ardından hafif yorgunluk ve açlığın üstüne birde mangal keyfi diyorum, sanırım anlamışsınızdır.
Not: Oyunu hiç oynamamış olanlar için tarafımdan özellikle tavsiye edilir
Yer: Kilyos
Tarih: 23 Mart Pazar
Oyun Saati: 13.00
Buluşma Yeri ve Saati: Greens Otopark 10.30
Yola Çıkış Saati: 11.00
Not: Mangal oyundan çıktıktan sonra dönüş yolunda, paintball sahasına 10 km uzaklıktaki Belgrad Ormanında yapılacaktır kişi başı 10 ytl dir. Menümüz 5 köfte 5 kanat 2 soslu buftek(tavuk) 1 biber 1 domates (közlenmiş) sınırsız salata içecek ve lavaş tan oluşmaktadır...
Paintball Hakkında
(http://img219.imageshack.us/img219/4499/712bd6.jpg) (http://imageshack.us)(http://img219.imageshack.us/img219/1779/2027yg0.jpg) (http://imageshack.us)(http://img219.imageshack.us/img219/1029/1105wt5.jpg) (http://imageshack.us)
Paintball, gaz basınçlı işaretleyicilerle (silah) belirli alan ve görev dahilinde, düşmanla çatışma halinde oynanan takım oyunudur.
Yarı otomatik gaz basınçlı bu işaretleyicilerde kullanılan mermiler, toksik madde içermeyen bilye büyüklüğündeki bitkisel boya kapsülleri olduğundan leke bırakmaz, yıkanabilir ve doğaya zararsızdır.
Not: Oyun kuralları saha çalışanları tarafından detaylı biçimde anlatılacaktır, ancak yine sorularınız için iletişim bölümündeki bilgilerden bana ulaşabilirsiniz.
Ücretlendirme:
2 Saatlik oyun, Tulum, Maske, İşaretleyici ve 50 kapsül : 20 YTL
Ekstra alacağınız her 50 kapsül ise : 5 YTL
Not: Ortalama bir oyuncu 2 saatlik oyun içinde 200-300 kapsül harcamaktadır.
Ulaşım
Paintball Sahasının ilk buluşma yeri olan Greens'e uzaklığı 50 km'dir.
Yol Haritası: http://rapidshare.com/files/96752181/yol.jpg.html
Fotografın büyüklüğü 1.17 MB olduğundan açılış esansında bilgisayarınızın hızına bağlı olarak bir süre bekleyebilir.
Yazılı Tarif: Tem’den Sarıyer-Beşiktaş Kavşağı’ndan, Maslak Sarıyer yönüne doğru ayrılıp, Park Orman ve Orman Müdürlüğünü geçene kadar Sarıyer istikametine devam ediyoruz. Orman Müdürlüğünü geçtikten hemen sonra karşımıza Tarabya-Sarıyer Kavşağı çıkıyor, buradan ‘U’ dönüşü yaparak ilk sağdan Bahçeköy – Kilyos istikametine ayrılıyoruz. Hiçbir yere sapmadan ilerlediğimizde tarihi bir su kemeriyle karşılaşıyor ve bu kemer sağımızda kalacak şekilde soldan Bahçeköy istikametine devam ediyoruz. Düz ilerlediğimizde yolun bittiğini görüyoruz ve doksan derece sağa dönerek Bahçeköy içine yöneliyoruz. Hiçbir yere sapmadan Bahçeköy ana caddesinden Zekeriyaköy – Kilyos istikametine devam ediyoruz. Bahçeköy’den çıkıp bir süre orman içinde yol aldıktan sonra karşımıza büyük araçların geçemeyeceği şekilde taşlarla daraltılmış bir sol ayrım görüyor ve bizde buradan geçerek sola dönüyoruz, Kilyos istikametine devam ediyoruz. Zekeriyaköy’ü geçtikten sonra karşımıza çıkan Dörtyol ağzını da Kilyos istikametinde düz geçince birkaç yüz metre sonra sağda Akay Paintball tabelasını görür görmez sağa dönüyor toprak yoldan sahaya ulaşıyoruz.
DİPNOT: Oyuna katılacak olan herkes yanında eski ayakkabı getirirse daha iyi olur. Malum toprak zeminde mücadele olduğundan ayakkabıların temizlenmesi zor olabilir... İsteyen terleyeceğini vs düşünerek yedek giyside getirirse soyunmak için kabin mevcuttur...
Özellikle oyuncu olacaklar kesin kararlarını yazmalılar, sahaya kişi sayısı bildirileceğinden vazgeçmeler olduğunda pek mantıklı sonuçlar doğmayacaktır, ki son marmara buluşmasında listenin katılımı yoktu, bu hiç hoş bir davranış tutumu değil bence...
İletişim
Ersin Gül
Tel: 0 536 229 64 74
MSN: ersingul@gmail.com
-
Güncel Liste
1 - CaSHaReMaN (Oyuncu)
2 - Refleks (Oyuncu)
3 - poşetçay (Oyuncu)
4 - yassi ( sniper :) )
5 - buura (Seyirci)
6 - ilkercom (Oyuncu)
7 - GhostRider (Oyuncu)+1 Yusuf (Oyuncu)
8 - whitehan (Oyuncu)
9 - Fatoş (Oyuncu)
10- NLY (Oyuncu)
11- Zafer (Seyirci)
12- SLH (Oyuncu)
13- iskender (Oyuncu)+1 hakan s2k (Oyuncu)
14- ZaMPaRa (Oyuncu)
15- Şefika
-
buura izleyici sonrada mangaldan silip süpürücü :d
-
off ne buluşma ama be :( cnm çekti şimdi
-
adaş çık ç.kaleden gel 1 gün noolcak 1 gün be adaş
-
kanka gelmek isterim bende senin gibi izleyici ama bi ferhat abiyle konışıyım bakarızz kanky. daha ççok war
-
kanka gelmek isterim bende senin gibi izleyici ama bi ferhat abiyle konışıyım bakarızz kanky. daha ççok war
tmm kankam ama ikna et bak halı saha maçınada gelmedinizz..bunada gelmezsen valla ben gelirim kartala :d
-
tmm kankam ama ikna et bak halı saha maçınada gelmedinizz..bunada gelmezsen valla ben gelirim kartala :d
hahahaha kanky ii olurrr. heee :D dur bakalım yapıcaz bişeler
-
Bende katılayım yannız bende dürbünlü ve havalı tüfenk var biraz can yakabilir.
-
ya ama ama ama bende bende oynamak çok istiyorum ama burnuma bi zarar gelirmi ersin? (sen oynadın ya biliyosun die soruyorum) tekrar 21 gün eziyet çekemem :( :(
-
4 - yassi ( sniper )
bende roket atarcı :):):)
-
gökhan we zaferle aynı takımda olmıyım raat vurulcak hedefler :):)
-
gökhan we zaferle aynı takımda olmıyım raat vurulcak hedefler :):)
zafer oynamıyacak zaten o mangalball kısmıyla ilgileniyor >%6rol >%6rol
-
yok yok herkez oynayacak mangal dursun kenarda oynadıktan sonra yeriz
-
neoldu gökhan zaferden sana kalmaz diye korktunmu :):):)
-
gökhan msnde dur bi daaka dion girip burda yazıon naptını herkese anlatmadan msnde soruma cvp wer
herkes oynasın tabii yoksa oyuncu bulamıcaz
-
WHITEHAN ekleyınız..(oyuncu) :kiliçç
-
WHITEHAN ekleyınız..(oyuncu) :kiliçç
işte bu cüneytim bi konuştu iş bitti
-
dogrusunu sölemek gerekirse ilk başta aklıma o geldi zaferden bize bişey kalmaz
-
gökhan ersin inş. dürbünlüyü getirir yarım kalan işimizi bitiririz
-
herkes oynasın mangal problem değil, önceki gidişimde çalışanlarla konuşmuştum mangalları bile vardı hazırda, fazla adamları olursa onlar bile yakabilir, çalışanlar çok iyi anlayışlı insanlar. Biz ne kadar kaliteli olursak onlar ellerinden geleni yapıyorlar gerçekten...
Fatoş sen zaten geliceksin orda deneriz maskeyi, bir sorun olmazsa oyun içinde olma ihtimali yok zaten.
Arkadaşlar bayanlarında rahatlıkla oynayabildiği bir oyun olduğundan, mümkünse eşlerimizi, kız arkadaşlarımızı, kardeşlerimizi getirebiliriz ardından mangalda falan aile ortamı gibi olur. Ki ben daha öncekilerden birinde böyle kadroyla gittim çok keyifli geçti günümüz...
-
Güncel Liste
1 - CaSHaReMaN (Oyuncu)
2 - Refleks (Oyuncu)
3 - poşetçay (Oyuncu)
4 - yassi ( sniper )
5 - buura - (Seyirci)
6 - Ghostrider (Oyuncu)
7 - Whitehan (Oyuncu)
8 - ilkercom (Oyuncu)
-
fiyatlardan eminmisin toplamda 25 ytl yapıyo... benim bildiğim daha yüksekti bu fiyat yanlış hatırlamıyosam ????????
-
1 - CaSHaReMaN (Oyuncu)
2 - Refleks (Oyuncu)
3 - poşetçay (Oyuncu)
4 - yassi ( sniper )
5 - buura - (Seyirci)
6 - Ghostrider (Oyuncu)
7 - Whitehan (Oyuncu)
8 - ilkercom (Oyuncu)
9-Fatoş (oyuncu)
10-NLY11 (Fatoş'un zoruyla oyuncu) :)
-
20+ 50 adet mermi 5 ytl=25 lakin 2 saatlik oyun sürecinde 200-300 mermi buda demek oluyoki dahapahalı doğrudur :)
-
gelmek cok isterdim ama aynı gün drag katılımında katılımacagım o yuzden katılamıyorum ii eglenceler herkese hep böle kesişmeler olunca cok zorda kalıyoruz hep denız bey duyunuz lutfennnn place ))))))))
-
ilk başta 20 ytl ile oyuna başlanabiliyor, ama mermi yetmedikçe 50 şer 50 şer alıyoruz kullanma sıklığına bağlı olarak fiyatda artıyor tabi... ben 150 mermiyle bitirenide gördüm 600 mermi kullananıda... önemli olan sağa sola harcamamak orda bunun için yapmanız gerekenleri anlatırım. şahsen ben 150-200 mermi ile çok rahat bitirebiliorum birde sonunda artıyor bile...
Fiyatlar konusunda da çok iyi indirim aldım arkadaşlar, normalde oyun 35 YTL ekstra 50 mermi 8 YTL
-
gelmek cok isterdim ama aynı gün drag katılımında katılımacagım o yuzden katılamıyorum ii eglenceler herkese hep böle kesişmeler olunca cok zorda kalıyoruz hep denız bey duyunuz lutfennnn place ))))))))
hadi yaa keşke gelebilseydin
-
ya ersin abi ne zaman biter yani saat kaç gibi ???
-
GÜNCEL LİSTE...
1 - CaSHaReMaN (Oyuncu)
2 - Refleks (Oyuncu)
3 - poşetçay (Oyuncu)
4 - yassi ( sniper )
5 - buura - (Seyirci)
6 - Ghostrider (Oyuncu)
7 - Whitehan (Oyuncu)
8 - ilkercom (Oyuncu)
9-Fatoş (oyuncu)
10-NLY11 (Fatoş'un zoruyla oyuncu)
11- ZafeR (oyundan anlamam ama mangal bensiz olurmu hiç ;) )
-
ya ersin abi ne zaman biter yani saat kaç gibi ???
Oyuna tam 1 de başlayabilirsek 3 gibi biter. ondan sonra orda mangal için takılıcağımız süre bize kalmış tabi...
-
hep honda hayalimdir ama honda yok golfle veya başka bi araçla gelebiliriz dimi arkadaşlar..
-
hep honda hayalimdir ama honda yok golfle veya başka bi araçla gelebiliriz dimi arkadaşlar..
arabalar oynamayacak no problem dostum benden şahinle gelicem zaten..
-
kaç kişi geleceğini ve kesin olup olmadığını belirtmen yeterli... ;)
-
arabalar oynamayacak no problem dostum benden şahinle gelicem zaten..
göki sen nie sahinle gelion sen şahinle geliosan ben cilio ile nie geliom bunların cevabını istiorum
-
gelmeyı cok ısterdım ama programım oldugu ıcın aranızda olamıyacagım.
herkese sımdıden ıyı eglenceler.....
-
size bnden tavisiye paintball oynamadan önce tetikçi filmini izleyin acaip gaza gelionuz :D
-
size bnden tavisiye paintball oynamadan önce tetikçi filmini izleyin acaip gaza gelionuz :D
yok izlemeyelim bizimkiler fazla gaza gelir tabancayla fln gelir el bombası atarlar
-
GünceL Arkadaşla-R
-
Güncel Liste
1 - CaSHaReMaN (Oyuncu)
2 - Refleks (Oyuncu)
3 - poşetçay (Oyuncu)
4 - yassi ( sniper :) )
5 - buura (Seyirci)
6 - ilkercom (Oyuncu)
7 - GhostRider (Oyuncu)
8 - whitehan (Oyuncu)
9 - Fatoş (Oyuncu)
10- NLY (Oyuncu)
11- Zafer (Seyirci)
12- SLH (Oyuncu)
iskender(oyuncu)+1 hakan s2k (oyuncu)
-
yok izlemeyelim bizimkiler fazla gaza gelir tabancayla fln gelir el bombası atarlar
bencede :D herkesin kamuflaj makyajını ben yapcam malsemelerimle gelcem :D
-
Güncel Liste
1 - CaSHaReMaN (Oyuncu)
2 - Refleks (Oyuncu)
3 - poşetçay (Oyuncu)
4 - yassi ( sniper Smiley )
5 - buura (Seyirci)
6 - ilkercom (Oyuncu)
8 - whitehan (Oyuncu)
9 - Fatoş (Oyuncu)
10- NLY (Oyuncu)
11- Zafer (Seyirci)
12- SLH (Oyuncu)
13- iskender (Oyuncu)+1
14- ZaMPaRa (Oyuncu)
15- Şefika
16- hakan s2k (Oyuncu)
-
ya bende gelmek istiyorum ama malesef kimseyi tanıyorum nasıl olacak :D
-
Tanışmış oluruz işte yabancılık çekmezsin merak etme...
-
ya bende gelmek istiyorum ama malesef kimseyi tanıyorum nasıl olacak :D
her buluşmamıza yeni arkadaşlar katılıyor, çoğu samimiyetimizden memnun kalıyor ki devamlı geliyorlar buluşmalara, ortamda problem yaşamazsın merak etme... ;)
kesin katılacağını ve oyuncumu seyircimi olacağını belirtmen yeterli, hiç oynamadısan oyuncu olmanı tavsiye özellikle, çok keyifli geçiyor...
-
Güncel Liste
1 - CaSHaReMaN (Oyuncu)
2 - Refleks (Oyuncu)
3 - poşetçay (Oyuncu)
5 - buura (Seyirci)
6 - ilkercom (Oyuncu)
8 - whitehan (Oyuncu)
9 - Fatoş (Oyuncu)
10- NLY (Oyuncu)
11- Zafer (Seyirci)
12- SLH (Oyuncu)
13- iskender (Oyuncu)+1(seyirci)
14- ZaMPaRa (Oyuncu)
15- Şefika
16- hakan s2k (Oyuncu)+1 (oyuncu)
-
1 - CaSHaReMaN (Oyuncu)
2 - Refleks (Oyuncu)
3 - poşetçay (Oyuncu)
5 - buura (Seyirci)
6 - ilkercom (Oyuncu)
8 - whitehan (Oyuncu)
9 - Fatoş (Oyuncu)
10- NLY (Oyuncu)
11- Zafer (Seyirci)
12- SLH (Oyuncu)
14- ZaMPaRa (Oyuncu)
15- Şefika
17-ALG - Seyirci
18-ALG(Misafir) Oyuncu
19-ALG(Misafir) Oyuncu
20-ALG(Misafir) Seyirci
21-ALG(Misafir) Seyirci
-
ismini yazdıran herkesin kesinlikle geleceğini varsıyıyoruz..
ersin, takım mevzusu nasıl olacak? bellimi?
-
oyuncu sayısı fazla olmıomu
-
- CaSHaReMaN (Oyuncu)
2 - Refleks (Oyuncu)
3 - poşetçay (Oyuncu)
5 - buura (Seyirci)
6 - ilkercom (Oyuncu)
8 - whitehan (Oyuncu)
9 - Fatoş (Oyuncu)
10- NLY (Oyuncu)
11- Zafer (Seyirci)
12- SLH (Oyuncu)
14- ZaMPaRa (Oyuncu)
15- Şefika
17-ALG - Seyirci
18-ALG(Misafir) Oyuncu
19-ALG(Misafir) Oyuncu
20-ALG(Misafir) Seyirci
21-ALG(Misafir) Seyirci
22-mert2002vtec(oyuncu-counter) :)
-
altıner kontenjan mı ayrıosun 17den 21 e kadar :)
-
oyuncu sınırlaması yok Altıner abi, saha geniş fazlasıyla siper var 20 ile 30 arası kişi için ideal, ben herkesin geliceğini varsaymayalım diyorum çünkü gayet satıcılar oluyor, o yüzden 25 kişi çıkarsa siteden 20 sinin geliceğini varsayarak 10 a 10 yaparıs, 30 çıkarsa 25inin geleceğini varsayarak 12ye 13 yaparıs, takımlar orda ayarlanıo zaten. şimdilik kişi problemi yok gelmek isteyen herkes gelebilir ama en az 25 kişi gelicem derse uygun olur, çıkmazsa site dışından arkadaşlarımızı getiririz ama çıkıyor zaten belliki... daha 18 kişi var ama 10 gün var önümüzde, artmazsa bakarız çaresine...
-
altıner kontenjan mı ayrıosun 17den 21 e kadar :)
yok be abi, netleşsin diorum hani..kimse açıkta kalmasın :)
-
mert2002vtec, bütün counter marifetlerini görelim kardeş :))
-
açıkta kalma diye bir olay yok Altıner abi kaç kişi oyuncu çıkarsa ikiye bölücez o kadar ister 13erli ister 15erli yani...
-
açıkta kalma diye bir olay yok Altıner abi kaç kişi oyuncu çıkarsa ikiye bölücez o kadar ister 13erli ister 15erli yani...
tamamdır kardeş, süper o halde..
-
mert2002vtec, bütün counter marifetlerini görelim kardeş :))
bakalım bilgisayarda iddalıyımdır ama bu farklı bi deneyim olcak altıner abi :)
-
her zamanki gibi güzel bi buluşma olucak :)
-
- CaSHaReMaN (Oyuncu)
2 - Refleks (Oyuncu)
3 - poşetçay (Oyuncu)
5 - buura (Seyirci)
6 - ilkercom (Oyuncu)
8 - whitehan (Oyuncu)
9 - Fatoş (Oyuncu)
10- NLY (Oyuncu)
11- Zafer (Seyirci)
12- SLH (Oyuncu)
14- ZaMPaRa (Oyuncu)
15- Şefika
17-ALG - Seyirci
18-ALG(Misafir) Oyuncu
19-ALG(Misafir) Oyuncu
20-ALG(Misafir) Seyirci
21-ALG(Misafir) Seyirci
22-mert2002vtec(oyuncu-counter)
23-rasim(oyuncu)
-
sizinle olmak beni çok mutlu edecek sevgiler....
-
- CaSHaReMaN (Oyuncu)
2 - Refleks (Oyuncu)
3 - poşetçay (Oyuncu)
5 - buura (Seyirci)
6 - ilkercom (Oyuncu)
8 - whitehan (Oyuncu)
9 - Fatoş (Oyuncu)
10- NLY (Oyuncu)
11- Zafer (Seyirci)
12- rasim (Oyuncu)
14- ZaMPaRa (Oyuncu)+1 (Oyuncu)
15- Şefika
17-ALG - Seyirci
18-ALG(Misafir) Oyuncu
19-ALG(Misafir) Oyuncu
20-ALG(Misafir) Seyirci
21-ALG(Misafir) Seyirci
23-crayz_ruzgar(oyuncu)
-
savunun arkadaslar efsane gerı dönuyor crayz_komandoooo:D
-
arkadaşlar, buluşmaya İstanbul tarafından (anadolu yakası, beşiktaş, sarıyer vs.) katılacak olanlar, ilk buluşma yerimiz greense gelemeyecekleri için, o grupla nerde buluşacağımızı size göre kolay olabilecek bir yerde ayarlayalım diyorum. öncelikle o tarafdan katılacaklar kimler onları belirleyelim ve o kişilerden buluşma yeri önerilerini de alalım. zira ilk buluşma yerimiz greense gelecek arkadaşlarla ikitelliden otobana bağlanıp, sarıyer ayrımından maslak yönünde ayrılıcaz, ancak ordan (ulaşım kısmında belirttiğim) kemerburgaz ayrımına kadar durup beklenecek bir yer olduğunu sanmıyorum, bu yüzden bana kalırsa kemerburgaza sapar sapmaz sağda bekleyebilir ikinci grup. evet kimler istanbul tarafından katılıyor buluşmaya?
-
ben pendikten gelicem eğer temden değilde mecidiyeköyden gelirseniz sanayi mahallesi durağında beklenecek yer var
bu civardaki arkadaşlar sanayi mahallesi durağının orada bekleyebilirler kanımca.
-
eğer öyle uygun bir yer varsa size uyan E-5'tende geliris tabi ama biraz trafik sorunu olur, gerçi artık tem'dede hep trafik var. olur herkese uyarsa E-5 ten geliriz. sanayi mahallesi durağından alırız sizi...
-
ben çekmeköyden gelicem nerde buluşsak
-
kaç kişilik takımlarla sahaya çıkıoruzz?
-
sanayi mahallesi durağında buluşalım diyen Murat abi Pendik'ten geliyor, sanırım çekmeköy onun yolunun üzerinde gibi, sende sanayi mahallesi durağına gelebilirsin
-
kaç kişilik takımlarla sahaya çıkıoruzz?
bir önceki sayfada konuşulduğu gibi, sahaya ulaştığımızda kaç kişi oyuncu olmak isterse ikiye bölüyoruz, toplamda en az 20 kişi, en fazla 30 kişi ideal...
-
bi önceki sayfayı okumadım kusura bakma
-
oyuncu sınırlaması yok Altıner abi, saha geniş fazlasıyla siper var 20 ile 30 arası kişi için ideal, ben herkesin geliceğini varsaymayalım diyorum çünkü gayet satıcılar oluyor, o yüzden 25 kişi çıkarsa siteden 20 sinin geliceğini varsayarak 10 a 10 yaparıs, 30 çıkarsa 25inin geleceğini varsayarak 12ye 13 yaparıs, takımlar orda ayarlanıo zaten. şimdilik kişi problemi yok gelmek isteyen herkes gelebilir ama en az 25 kişi gelicem derse uygun olur, çıkmazsa site dışından arkadaşlarımızı getiririz ama çıkıyor zaten belliki... daha 18 kişi var ama 10 gün var önümüzde, artmazsa bakarız çaresine...
misafir oyuncu getirebiliomuyuz forum dışından
-
sanayi mahallesi durağında buluşalım diyen Murat abi Pendik'ten geliyor, sanırım çekmeköy onun yolunun üzerinde gibi, sende sanayi mahallesi durağına gelebilirsin
tmm bende ozmn oraya geliyim
-
misafir oyuncu getirebiliomuyuz forum dışından
tabiki getirebilirsin, kaç kişi oyuncu kaç kişi seyirci getireceğini belirtmen yeterli ;)
-
kaç kişi oyuncu seyirci ben belirttim bide sanayi malesının orda kaçta buluşacagızz
-
biz greensten 11de yola çıkacağımız için, en geç 11.30da sanayi mahallesi durağında olmanız gerekir, murat abi sende en geç 11.30da durakda olursun... iskender, 05362296474 bu numarayı kaydedersen trafik durumu bu ne olacağı belli olmaz, ani durumda ararsın, gecikirsin falan bildirirsen kaçırmazsın...
-
ok aldım teli ararım bi sıkıntı olursa
-
ben gelemeyeceğim.
19-26 mart şehir dışında olmam gerekiyor..
size iyi eğlenceler diliyorum. ersinim bidahakine inşallah.
-
Güncel
1 - CaSHaReMaN (Oyuncu)
2 - Refleks (Oyuncu)
3 - poşetçay (Oyuncu)
5 - buura (Seyirci)
6 - ilkercom (Oyuncu)
8 - whitehan (Oyuncu)
9 - Fatoş (Oyuncu)
10- NLY (Oyuncu)
11- Zafer (Seyirci)
12- rasim (Oyuncu)
15- Şefika
17-ALG - Seyirci
18-ALG(Misafir) Oyuncu
19-ALG(Misafir) Oyuncu
20-ALG(Misafir) Seyirci
21-ALG(Misafir) Seyirci
23-crayz_ruzgar(oyuncu)
-
Arkadaşlar tarih olarak ne zaman buluşma?
-
23 mart
-
aaaa 23 mart pazara geliyo bende pazar günleri çalışıyorum.tüh ya gelemicem.sizleri yakından tanımak isterdim.inşallah başka sefere.
-
Güncel
1 - CaSHaReMaN (Oyuncu)
2 - Refleks (Oyuncu)
3 - poşetçay ---tugçe(Oyuncu)
5 - buura (Seyirci)
6 - ilkercom (Oyuncu)
8 - whitehan (Oyuncu)
9 - Fatoş (Oyuncu)
10- NLY (Oyuncu)
11- Zafer (Seyirci)
12- rasim (Oyuncu)
15- Şefika
17-ALG - Seyirci
18-ALG(Misafir) Oyuncu
19-ALG(Misafir) Oyuncu
20-ALG(Misafir) Seyirci
21-ALG(Misafir) Seyirci
23-crayz_ruzgar(oyuncu)
-
sen şimdi nie alıntı yaptın ersin onu anlamadım :)
-
bu gün keşife gittik süper bir mekan gelmeyen çok şey kaçıracak
-
gokhan umarım çok egleniriz gelecegim için mutluyum:D pardon yanlış oldu
-
gökhan köpekten nasıl kaçıodun hehehe kalıbından utan :)
-
volki bi yanlışlık olmasın köpeğin gökhandan kaçması lazım değilmi
iri yapılı adam :D
-
yukarda allah var arkama saklanan kimdi
-
yukarda allah var arkama saklanan kimdi
bilmem kimdi
-
:))
-
:))
bende ondan diorum kalıbından utan
-
puhuıahpua arkama saklanırken iyidi paçalarımı tutuyordun
-
ya sen ne yalancı bi adam oldun hiç konuşma karizma yerlerde bide köpek beslio
-
susun ikinizde tırstınız, adamın yanında köpek var diye ikinizde köprüde beklediniz benimle gelemediniz
-
Not: Mangal oyundan çıktıktan sonra dönüş yolunda, paintball sahasına 10 km uzaklıktaki Belgrad Ormanında yapılacaktır kişi başı 10 ytl dir. Menümüz 5 köfte 5 kanat 2 soslu buftek(tavuk) 1 biber 1 domates (közlenmiş) sınırsız salata içecek ve lavaştan oluşmaktadır...
Oyuna katılıp mangala kalmayacak olanlar lütfen burdan bildirsinler en geç cuma akşamına kadar, zira listede olan tüm isimlerin mangala katılacağı varsayılarak düzenleme yapılıyor...
Güncel Liste
1 - CaSHaReMaN (Oyuncu)+1 (Oyuncu)
2 - Refleks (Oyuncu)
3 - poşetçay ---tugçe(Oyuncu)
5 - buura (Seyirci)
6 - ilkercom (Oyuncu)
8 - whitehan (Oyuncu)
9 - Fatoş (Oyuncu)
10- NLY (Oyuncu)
11- Zafer (Seyirci)
12- rasim (Oyuncu)
15- Şefika
17-ALG - Seyirci
18-ALG(Misafir) Oyuncu
19-ALG(Misafir) Oyuncu
20-ALG(Misafir) Seyirci
21-ALG(Misafir) Seyirci
23-crayz_ruzgar(oyuncu)
-
ersin abi ben bide bnim bi arkadaşım gelicek yani buura+1 hatta mc. e gelmiştide kalmamıştı gelebilir dimi ??? hatta gökhan abi bilio
-
sorun yok buracım, sadece oyuncumu seyircimi olacak ve mangala kalacakmı onları belirtmen yeterli
-
ersin abi ben bide bnim bi arkadaşım gelicek yani buura+1 hatta mc. e gelmiştide kalmamıştı gelebilir dimi ??? hatta gökhan abi bilio
bugragcım sormana bile gerek yok tabi gelebilir
-
çok teşekkürler :) ...ya biz seyirci yani paintball ve mangalada kalcaz ama paintte seyirci mangalda silip süpürücü :)
-
çok teşekkürler :) ...ya biz seyirci yani paintball ve mangalada kalcaz ama paintte seyirci mangalda silip süpürücü :)
senin yediginden bişey olmaaz zafer ersin ve benden korkun ersin nerden çıktı demeyin arkadaş mc de 2 büyük boy menu ve bir ufak boy menu yiyor tek başına (ttok karınla)
-
bugünden cuma akşamına kadar son katılım durumunu listeleyelim, listeyi kesinleştirelim
Güncel Liste
1. CaSHaReMaN (Oyuncu)+(Mangal)
2. CaSHaReMaN (Misafir Oyuncu Hikmet)+(Mangal)
3. Refleks (Oyuncu)+(Mangal)
4. Poşetçay (Oyuncu)+(Mangal)
5. Poşetçay (Misafir Seyirci TuTuTuğçe)+(Mangal)
6. yassi (Oyuncu)+(Mangal)
7. buura (Seyirci)+(Mangal)
8. buura (Misafir Seyirci)+(Mangal)
9. GhostRider (Oyuncu)+(Mangal)
10.GhostRider (Misafir Oyuncu Yusuf)+(Mangal)
11.whitehan (Oyuncu)+(Mangal)
12.Fatoş (Oyuncu)+(Mangal)
13.NLY (Oyuncu)+(Mangal)
14.Zafer (Seyirci)+(Mangal)
15.ZaMPaRa (Oyuncu)+(Mangal)
16.ZaMPaRa (Misafir Seyirci Nur)+(Mangal)
17.ZaMPaRa (Misafir Oyuncu Ali)+(Mangal)
18.Şefika+(Mangal)
19.ALG (Seyirci)+(Mangal)
20.ALG (Misafir Oyuncu)+(Mangal)
21.ALG (Misafir Oyuncu)+(Mangal)
22.ALG (Misafir Seyirci)+(Mangal)
23.ALG (Misafir Seyirci)+(Mangal)
24.mert2002vtec (Oyuncu)
25.crayz_ruzgar (Oyuncu)
26.ilkercom (Oyuncu)
27.iskender (Oyuncu)
28.iskender (Misafir Seyirci)
29.hakan s2k (Oyuncu)
30.hakan s2k (Misafir Oyuncu)
31.rasim (Oyuncu)
-
maşallah kalabalık olduk..
ya ersinim mesafe tahmini kaç km ?
-
vaaay super bır lıste sanırım rekor kırılacak katılım olarak :)
-
maşallah kalabalık olduk..
ya ersinim mesafe tahmini kaç km ?
cennetten 50 -55 arası
-
yakınmış gökhan abi kaç saat sürer yada dk. 1 saat sürermi
-
maşallah liste kabarık....inşallah ismini yazdıranlar gelir..daha doğrusu gelmek nasip olur inşaallah ;)
-
volki yi yoldan almassak cennetten 40 dakika filan
-
:D :D siz varya volkan abiyle harbi dostsunuz yaa bn bnu gördüm..
-
volki yi yoldan almassak cennetten 40 dakika filan
beni nerden aldınızı söle yazık deilmi adama desinler
-
Ynt: TeamHondaTurkey Paintball ve Mangal Buluşması
« Yanıtla #100 : Bugün 09:12:22 ÖS »
--------------------------------------------------------------------------------
bugünden cuma akşamına kadar son katılım durumunu listeleyelim, listeyi kesinleştirelim
Güncel Liste
5. Poşetçay (oyucu)(oyuncu) TuTuTuğçe)+(Mangal)
13.NLY (Oyuncu)+(Mangal)
18.Şefika+(Mangal)
24.mert2002vtec (Oyuncu)
25.crayz_ruzgar (Oyuncu)
26.ilkercom (Oyuncu)
27.iskender (Oyuncu)
29.hakan s2k (Oyuncu)
31.rasim (Oyuncu)
-
işte o gün satacak olanlarla birlikte 17-18 kişi falan oyuncu çıkar, liste kalabalık görünsede oyuncu sayımız hala az.
ve listede mangala kalıp kalmayacağını belirtmediğim arkadaşlarda belirtirseler kesinleşmiş olur durum...
-
öle bişey yapan olursa çok ayıp etmiş olur çünkü bu normal bi buluşma deil ne kadar emek harcadık gelemicek olan warsa umarım önceden hbr werir bizde planımızı ona göre yaparız oyuncular olarak
-
13.NLY (Oyuncu)+(Mangal)
18.Şefika+(Mangal)
24.mert2002vtec (Oyuncu)
25.crayz_ruzgar (Oyuncu)
26.ilkercom (Oyuncu)
27.iskender (Oyuncu)
29.hakan s2k (Oyuncu)
31.rasim (Oyuncu)
32.8663 (seyirci + mangal)
33.8663 (seyirci + mangal) anadolu yakasından gelecek olan varsa buluşup gidelim,ben yolu bilmiyorum...
-
ya ersin benim oyuncu olup olmayacağım orada belli olacak biliyosun durumu, ona göre kişi sayısını belirliyosunuz diimi hatırlatim dedim tekrar...
-
ya ersin benim oyuncu olup olmayacağım orada belli olacak biliyosun durumu, ona göre kişi sayısını belirliyosunuz diimi hatırlatim dedim tekrar...
listede ismin var hiç kıvırma oynayacaksın:)
-
33.8663 (seyirci + mangal) anadolu yakasından gelecek olan varsa buluşup gidelim,ben yolu bilmiyorum...
anadolu yakasından iskender ve ghostrider nickli arkadaşlarımız gelicek, sanayi mahallesi durağında buluşup bizi bekleyecekler...
-
anadolu yakasından iskender ve ghostrider nickli arkadaşlarımız gelicek, sanayi mahallesi durağında buluşup bizi bekleyecekler...
o zaman anadolu yakası olarak buluşup gelelim,msn - honda8663@hotmail.com
Güncel Liste
13.NLY (Oyuncu)+(Mangal)
18.Şefika+(Mangal)
24.mert2002vtec (Oyuncu)
25.crayz_ruzgar (Oyuncu)
26.ilkercom (Oyuncu)
27.iskender (Oyuncu)
29.hakan s2k (Oyuncu)
31.rasim (Oyuncu)
33.Beach (seyirci + mangal) (sefgilimde kursu astı geliyoo:)
34.8663 (misafir seyirci + mangal)
-
bende diyorum volkanla gökhan niye draga gelmiyolar die megerse düello yapçaklarmış:) gökhan biraz kilo verip hedef küçült kardeşim volkan vurur yoksa
-
8663 neden oyuncu olmuyorsun, gelmişken keyfini çıkar bu aktivitenin...
-
ersin abi pazar gününün hava şartlarını biliomusun çünkü ara ara yağmur yağıyo pazar günü ne alem havası iyi mi ?
-
Arkadaşlar hafta sonu hava bozarsa yağmur olursa ne olacak..
Hatta cumartesi bile yağsa olay zorlaşır.
Ne mangalın nede oyunun tadı olmaz..
-
evet bnde onun dedim belki ersin abi biliodur diye ..
-
Cumartesi ve Pazar günü yağmur görünmüyor hava durumlarında ..
İnşallah öyle olur..
Bende katılmak istiyorum ama kaç kişi olduğum belli değil..
Kesinleştirip öyle yazılıcam..
-
yağmur yoksa iyi...baktıın için saol..
-
cumartesi pazar yağış yok parçalı bulutlu, güneşide görücez ara ara kısmetse...
-
dağ,bayır,tepe demeden, elimde boya fırlatan bi tüfekle ordan oraya koşturduktan sonra halim kalmıcak,sonra benim bütün köftelerimi yiceksin dimi, yemezler >%6rol >%6rol >%6rol
-
dağ,bayır,tepe demeden, elimde boya fırlatan bi tüfekle ordan oraya koşturduktan sonra halim kalmıcak,sonra benim bütün köftelerimi yiceksin dimi, yemezler >%6rol >%6rol >%6rol
o kadar yorucu değil yapma, özellikle arazi düz zaten sipere yatıp çatışıcaz, o kadar oynadım ondan sonra da neler yaptım yani... yorulmuosun o kadar merak etme
-
ersin abiiii benle arkadaşım geliodu arkadaşımın adı barış biz oyuncu olduk...yani şimdi belirtiyim dedim tamammıu ersin abimm...çok iyi nişan alırım ama çok kolay vurulurum öle bi insanım yani :D :D
-
o kadar yorucu değil yapma, özellikle arazi düz zaten sipere yatıp çatışıcaz, o kadar oynadım ondan sonra da neler yaptım yani... yorulmuosun o kadar merak etme
o zaman söz vermiyim,gelmeyen olurda bir takım eksik kalırsa oynarım diyelim ... >=ok
-
bende diyorum volkanla gökhan niye draga gelmiyolar die megerse düello yapçaklarmış:) gökhan biraz kilo verip hedef küçült kardeşim volkan vurur yoksa
abi geç hbr werdiniz 13 nisanda gidicez ona sizde gelin gökhanı vurayım ilk önce :)
-
ersin abiiii benle arkadaşım geliodu arkadaşımın adı barış biz oyuncu olduk...yani şimdi belirtiyim dedim tamammıu ersin abimm...çok iyi nişan alırım ama çok kolay vurulurum öle bi insanım yani :D :D
peki buracım oyuncu oldunuz, pişman olmıcaksınız merak etme, benim yanımda gelen kuzende önceki oyuna götürüşümde çok keyif aldığı için geliyor tekrar oyuna...
Güncel Liste
5. Poşetçay (Misafir Oyuncu Tuğçe)+(Mangal)
7. buura (Oyuncu)+(Mangal)
8. buura (Misafir Oyuncu)+(Mangal)
13.NLY (Oyuncu)+(Mangal)
18.Şefika+(Mangal)
24.mert2002vtec (Oyuncu)
25.crayz_ruzgar (Oyuncu)
26.ilkercom (Oyuncu)
27.iskender (Oyuncu)
29.hakan s2k (Oyuncu)
31.rasim (Oyuncu)
32.8663 (Seyirci)+(Mangal)
33.Beach (Seyirci)+(Mangal)
34.8663 (Misafir Seyirci)+(Mangal)
-
listede ismin var hiç kıvırma oynayacaksın:)
tamam o zaman 21 gün çektiğim eziyetin aynından sende çekeceksin bu durumda :) ben karısmam :)
-
tamam sen oynayacakmış gibi gel ama oynama en iyisi bu
-
parayı wer oynama
-
parayı wer oynama
işte bu yaw volkim tebrik ederim içimden geçenlere tercüman oldun
-
parayı wer oynama
işte bu yaw volkim tebrik ederim içimden geçenlere tercüman oldun
heheh verrim :) ben boyalarımı kendim getircem zaten (kaporta boyadan) :)
-
bende mermilerimi kendim getircem askeriyeden :)
-
(http://img255.imageshack.us/img255/7343/fotoraf0006zu6.jpg) (http://imageshack.us)
(http://img255.imageshack.us/img255/9152/imga3359me3.jpg) (http://imageshack.us)
-
gökhan koş makara war siteyi spidermanlar basmış ersine benziolar biraz daha evcil insana benzer şekli sadece
-
ben az 653m alıyım
-
varya ersinim kızma ama seni böle yolda görsem dilenci, diye para veririm :O)
-
ya bu ne öcüye bensiyorus giyince bunları... ben giymem kendi kostümümüde ben getircem anlasıldı.... :)
-
fatoş çarşıya kızardım herşeye karşı die bida asla kızmıcam
-
çarşı fatoş'a karşı ben başka bişey demiyom
-
fatoş çarşıyada karşıyada karşı
-
sitenin enlerinde beni öyle seçmişsin ya hakkını verim diorum poşetçim çaycım :D
-
karşıdan ne istiyor:) ki
-
sitenin enlerinde beni öyle seçmişsin ya hakkını verim diorum poşetçim çaycım :D
mahçup oldum şimdi enleri yeniden yazcam
-
formalar nie çubukluymuş
-
formalar nie çubukluymuş
karanlıkta gözükmek için:) bu şey gibi oldu yaw atv den düşmüş,:) peki neden stardan düşmemiş:)
-
ya sen ne irenç bi adamsın :):)
-
gidin burdan başlığı kirletmeyin hadi forum cafeye
-
msnde 5 kişi sana dedi ancak anladın
-
msnde 5 kişi sana dedi ancak anladın
gitme çocugun üzerine bu kadar
-
kanka gitmede ezio bizi ben gururlu adamım kovuyo resmen
-
Bende gelecem arkadaşlar..Yanımda kardeşim de gelecek..İkimizde hem savaşıp hem tıkınıcaz..Yanlız şu sanayi durağının yeri hakkında net bir adres alabilirsem çok iyi olur.Oraya gidecem.Bide saat kaçta orda olayım tahmini..Amma soru sordum haa..
-
atatürk sanayi sitesine gelmeden önce olan durak saat kaç orada olçaz ilk sayfada yazıo saatler
-
11.30'da sanayi durağında olacak kişiler: Ghostrider, iskender, 8663 ve RaMsEs
biz 11'de floryadan yola çıkacağız. E-5'ten gelip sizi sanayi durağından alacağız...
Güncel Liste
12.whitehan (Misafir Seyirci)+(Mangal)
13.Fatoş (Oyuncu)+(Mangal)
14.NLY (Oyuncu)+(Mangal)
15.Zafer (Seyirci)+(Mangal)
16.ZaMPaRa (Oyuncu)+(Mangal)
17.ZaMPaRa (Misafir Seyirci Nur)+(Mangal)
18.Şefika (Seyirci)+(Mangal)
24.8663 (Seyirci)+(Mangal)
25.Beach (Seyirci)+(Mangal)
26.8663 (Misafir Seyirci)+(Mangal)
27.RaMsEs (Oyuncu)+(Mangal)
28.RaMsEs (Misafir Oyuncu Kardeşi)+(Mangal)
29.hakan s2k (Oyuncu)
31.rasim (Oyuncu)
32.crayz_ruzgar (Oyuncu)
33.ilkercom (Oyuncu)
34.iskender (Oyuncu)
35.iskender (Misafir Seyirci)
-
bugün iyice listeyi kesinleştirdiğimizden aşağıda isimleri olan arkadaşlarımızdan pazar günü kesin gelip gelmeyeceklerini ve mangala kalıp kalmayacaklarını öğrenebilir miyiz
14.NLY (Oyuncu)
24.mert2002vtec (Oyuncu)
25.crayz_ruzgar (Oyuncu)
26.ilkercom (Oyuncu)
27.iskender (Oyuncu)
29.hakan s2k (Oyuncu)
31.rasim (Oyuncu)
-
saglık problemimden dolayı katılamıyacagım ersin abi..
-
peki mert bir dahakine diyelim, draga bekleriz...
Güncel Liste
10.GhostRider (Misafir Seyirci)+(Mangal)
14.NLY (Oyuncu)+(Mangal)
29.hakan s2k (Oyuncu)
31.rasim (Oyuncu)
32.crayz_ruzgar (Oyuncu)+(Mangal)
33.ilkercom (Oyuncu)
34.iskender (Oyuncu)
bugün iyice listeyi kesinleştirdiğimizden aşağıda isimleri olan arkadaşlarımızdan pazar günü kesin gelip gelmeyeceklerini ve mangala kalıp kalmayacaklarını öğrenebilir miyiz?
14.NLY (Oyuncu)
26.ilkercom (Oyuncu)
-
güzel bulusma olcak belli ama bn katilamicam :( :S keske gelebilsem..
-
ya ersın bana mısafır ekle 1 tane belkı 2 olur oyuncu deıl ama mısafır..
-
birtane var misafir seyirci sende zaten son listede yukarda, bir tane daha kesinleşirse söylersin istersen
-
tamam ersinim saolasın..
-
tamam ersinim saolasın..
cüneyt teslim oldu :)
-
ben geliyorum ama mangala kalamıyacagım üzgünüm benim yerime gokhan yesin :D
-
27.iskender (Oyuncu)
29.hakan s2k (Oyuncu)
30.hakan s2k (Misafir oyuncu)
Geliyoruz tabi kii.. ismimizi yazdık zaten problem yok.! İskender arkdşımla birlikte çekmeköyden buluşma yerine gelicez.
-
ya hava bugn yani c.tesi çok sıcakk inş yarında öle olur öle olursa varya amann diorm..bide biz o kıyafetlerin içinde pişmeyelim :D
-
buracım senin kızartman iyi olur bence
-
bnim kızartmam baya büyük olur volkan abim herkes yer :D
-
27.iskender (Oyuncu)
29.hakan s2k (Oyuncu)
30.hakan s2k (Misafir oyuncu)
Geliyoruz tabi kii.. ismimizi yazdık zaten problem yok.! İskender arkdşımla birlikte çekmeköyden buluşma yerine gelicez.
peki hakan sanayi mahallesi durağına bekliyoruz yarın 11.30da ancak mangala kalacakmısınız kalmayacakmısınız?
-
ya hava bugn yani c.tesi çok sıcakk inş yarında öle olur öle olursa varya amann diorm..bide biz o kıyafetlerin içinde pişmeyelim :D
söylemiştim zaten.. beklenilen hava sıcaklığı var, yarında aynısı bekleniyor.
-
CaSHaReMaN - buluşma yerini biliyoruz..takılırsak numaranda war zaten ararız.. mangalada kalırz.
-
ersim abi ya şimdi toplam kaç para onu bi yazarmısın mangal + paintball toplam ne kadar ???
-
ersim abi ya şimdi toplam kaç para onu bi yazarmısın mangal + paintball toplam ne kadar ???
bana 20 wer hallederiz
-
sna canım feda volkan abim...ok tmm
-
yarını sabırsızlıkla bekliyoruz ;)
-
Eski Cauntercılardan kimler kaldı bakalım.
-
Eski Cauntercılardan kimler kaldı bakalım.
ben half-life ciyim çok pis oynarım:)
-
arkadaşlar, sabah sağlam kahvaltı yapıp gelin. oyun 3 de biteceğinden mangala 4 gibi geçeriz sabahtan o vakte kadar aç olmayın yani...
buraa senin soruna ise cevap veriyim.
mangal kişi başı 10 ytl
paintball oyun+50 mermi+tulum+silah 20 ytl
mermi yetmiyeceği için alacağınız her 50 mermide 5 ytl
-
arkadaşlar, sabah sağlam kahvaltı yapıp gelin. oyun 3 de biteceğinden mangala 4 gibi geçeriz sabahtan o vakte kadar aç olmayın yani...
kardeş oralarda yemek yenicek bi yer yokmu ? ben ölürüm açlıktan >%6rol
-
şuraya bak ersini vurmak için 5 ytl werip durcam gökhan buna bi çare bulmak lazım yoksa halimiz duman
ersin mangallar hazırmı çok geç saate kalmayalım dönüşte zorluk çekeriz
-
ersin msn gel bak sana ne göstericem
-
Bütün herkesi gökkuşağına çevirecem savaşta >%6rol Gökhan bakalım hangisi daha yetenek istiyomuş görecez hal-lıfe mı yoksa caunter mi ? :dil
-
14.NLY (Oyuncu)+(Mangal)
29.hakan s2k (Oyuncu)
31.rasim (Oyuncu)
33.ilkercom (Oyuncu)
34.iskender (Oyuncu)
36.tuçe (oyuncu mangalcı )
-
Güncel Liste
6. Poşetçay (Misafir Oyuncu Tuğçe)+(Mangal)
13.Fatoş (Seyirci)+(Mangal)
14.NLY (Oyuncu)+(Mangal)
19.Şefika (Misafir Seyirci)+(Mangal)
20.yassi (Oyuncu)+(Mangal)
21.RaMsEs (Oyuncu)+(Mangal)
22.RaMsEs (Misafir Oyuncu Kardeşi)+(Mangal)
23.rasim (Oyuncu)
27.iskender (Oyuncu)+(Mangal)
28.iskender (Misafir Seyirci)+(Mangal)
29.hakan s2k (Oyuncu)+(Mangal)
30.hakan s2k (Misafir Oyuncu)+(Mangal)
31.ilkercom (Oyuncu)
-
Selamlar THT,
bu buluşma neydi böyle yaa aman allahım :):):) müthiş bir gün geçirdik katılan arkadaşlara çok teşekkür ediyoruz hepiniz inanılmaz değerlisiniz arkadaşlar çok çok keyif aldık hepinize tekrar teşekkür ederim.
-
en keyifli en doyurucu en gırgır buluşma buydu sanırım tıka basa yemişiz gelen herkeze teşşkürler birde cirkeflip yapıp da hakemi satın alan mavi guruplu arkadaşlar sizi esefle kınıyorum
-
hani resimler bekliyoruz
-
ne hakemi ne satınalması biz bileğimizin gücüyle yendik. demekki siz hakemi önceden satın almışsınız bizde uyarınca geri adım attı :)
-
ne hakemi ne satınalması biz bileğimizin gücüyle yendik. demekki siz hakemi önceden satın almışsınız bizde uyarınca geri adım attı :)
bilek gücüyle kazanmak osmanlıdaydı canım bnm bayragı kaleye götürmedi bide götürdüm dio
-
Olsun ben götürdüm bayrağı kaleye poşetcim... :D:D On numara buluşma oldu. Yeni arkadaşlar çoğunluktaydı ve tanışmamız güzel oldu. Emeği geçen herkese teşekkürler arkadaşlar. Ayaklarınıza sağlık...
-
hakemi satın aldılar yok sa fazla adamı bız vurduk rövanş yapalım böle kalmasınn :)
-
ben bir daha oynamam biri parmagımdan vurdu hala acıyor gidelim sadeCe mangal yapalım:)
-
hayatımda bukadar eğlendiğim zevkle oynadığım bir oyun daha yok gerçekten herkeze gelen teşekkürler çok güzeldi ayrıcaaaa hiiiç kıskanmayın oyunu hakkımızla aldık :p
-
yaa yazımı düzeltemiorum hayatımda yazıcaktım :(
-
ne hakkı be hakem bize siz kazandınız dedi sonra bir teşkale oldu bir baktım siz kazanmışınız
-
ya çok zewkliydi hele fatoş oyunca bi adam vurdu sewinirken vurdum :) vur vur bitmiolar çamurdada üstlerine yok
-
ya çok zewkliydi hele fatoş oyun boyunca bi adam vurdu sewinirken vurdum :) vur vur bitmiolar çamurdada üstlerine yok
-
ben fotoları yuklemeye çalısıorumm inşallah olcak
-
ne hakkı be hakem bize siz kazandınız dedi sonra bir teşkale oldu bir baktım siz kazanmışınız
hiç konuşma hiççç siz çirkefe yatıodunuz biz hakkımızı sawunduk 2 kere bayrak aldık hıh
-
bayragı aldınız ama kaleye dönemediniz son el bır kere aldınz bayrağı olsun hedıyemız olsunn
-
bak şimdi harbi şawaşa çıkacak imza polat :):)
-
geçin bunnarı yaa geçinn alla alla :D aldıkmı ewet daane siz bize ulaşamadınız bile hıh :) :) maviden kimse yokmu yaaaaaa
-
hiç konuşma hiççç siz çirkefe yatıodunuz biz hakkımızı sawunduk 2 kere bayrak aldık hıh
mızıkcısınız siz bir daha oyun oynamıyorum sizle mavi takıma duyrulur
-
yaa yapmayınn nası mızıkçııı tabi çok vurucaksınız biz okdr atağızki habire sizin otaraftayızzz alla alla
-
fotografları yukleyemıorumm bilen varsa fotoları yollım eklesın
-
walla bende hiç eklemedim ama istersen sadece link al onları yolla daha kolay olur senin için ;)
-
:) link nasıl alıcam
-
http://www.teamhondaturkey.com/forum/fotograflar/siteye_nasil_resim_yuklenir-t4663.0.html
deniz tarif etmiş bi incele istersen ;)
-
biraz önce yapamadım ama bidaha deniyim sağol
-
http://www.teamhondaturkey.com/forum/organizasyonlar_bulusmalar_yarismalar_ve_yayinlar/teamhondaturkey_paintball_ve_mangal_bulusmasi_resimleri-t14225.0.html
-
:) ok olmadı birine yollarsın öle halleriz dene olmazsa söylersin
-
http://www.teamhondaturkey.com/forum/organizasyonlar_bulusmalar_yarismalar_ve_yayinlar/teamhondaturkey_paintball_ve_mangal_bulusmasi_resimleri-t14225.0.html
-
olmuş işteeee
-
en karizma ben çıkmışım :)
-
-
çok eğlendik, büyük zevk aldık, tadına doyamadığımız bir buluşmaydı...
emeği geçen ve bizi yalnız bırakmayan herkese sonsuz teşekkürler...
devamını bekliyoruz >=ok
-
bayragı aldınız ama kaleye dönemediniz son el bır kere aldınz bayrağı olsun hedıyemız olsunn
bakın oyun aynen şöyle oldu.
1. el maviler bayrak aldı
2. el mavilerin bayrak yarıda kaldı kırmızılar sayıca kazandı
3. el maviler yine bayrak aldı.
kırmızılar siz 2 kez bayrak kaybedince hafıza kaybı meydana gelmiş >%6rol >%6rol >%6rol
-
-
hıııııı bn gelemedimm sabah ayaım sakatladı allah kahretsin yaaa.....valla harbiden çok eelenmişsiniz inş THT nin en kötü buluşması ve günü böle olur...
-
-
offf ya şunlara bakkk.... ya şu an varya aalıyorum yaa... ya bakarmısınız aksilie sn tut buluşma günün sabahı ayaın burkulsun... :( :(
-
buraa üzülme bukadar , geçmiş olsun önemli olan sağlık. bu olmadı bidahakine katılırsın :)
-
By iskenderalb (http://profile.imageshack.us/user/iskenderalb)
-
ghostrider abimm nassı üzlimiimm kendimi 1 haftadır hazırlıodum ne güzel bi buluşma var mangal var savaş var :D ama sen gel o kadar bekle buluşma sabahı ayaın burkulsun..(hala ayaımın üzerine basamıyorum :'( )
-
geçin bunnarı yaa geçinn alla alla :D aldıkmı ewet daane siz bize ulaşamadınız bile hıh :) :) maviden kimse yokmu yaaaaaa
geldimmm geldimmmmm :)
o kadar güseldiki anlatılmas yaşanır cinsten :) en kısa zamanda tekrarlayalım :)
ilk kırmısı takımdan birini vurduğumda sevinçten siperden çıkmısım saolsun yine poşetcim çaycım kursağımda bıraktı eksik olmasın :) kolum acıyo haala yaaa murat gerçek mermiyle vurcam haberin olsun :D :D
-
-
-
buğraa üzülmee yaaa gene yapalım dioruz ona gelirsinn çokkk güsellldi ciidden olsun sağlık herşein önünde gelio sıkma canını buz koy 15 bisaat ara wer tekrarla okmi ?
-
ok abla :D
-
sıhhıyeci nilay paintballda vurulanlarıda senmi iyileştirdin :)
-
buhuhuhuh
-
sıhhiye er nilay tandoğan rize 88/1 tertip
emdeun çomitanum buhuhuhu
-
-
buğraa üzülmee yaaa gene yapalım dioruz ona gelirsinn çokkk güsellldi ciidden olsun sağlık herşein önünde gelio sıkma canını buz koy 15 bisaat ara wer tekrarla okmi ?
saol nilay valla mutlu ettin beni şimdide gözümden mutlluluk göz yaşları akıyo :D valla nerdeyse saat 12 den beri ayaımda krem var daha 10 dk önce çıkardık şimdide dedin gibi buz koycam..
-
yellemede yeni icad :)
-
ok abla :D
kıskanmaa serkann gelmedin die biz eğlendik dieee yok poşet çayyy herkez kendi başının çaresine baktı sende biliosunn gerçi... ben sadece çokk başıma geldii için buğraya bişi sölemiştim :rc
-
ne kıskancam ya ayıp sana :D hem sen orda su tabancasıyla velveleye katarken ortalığı ben burda roll yapıodum :D hangisi daha zevkli :D
-
-
nilaya we digerlerine mermi atmakta çok zevkli ama yemek pek deil canın acıyo
-
mangalda yeni nesil açtık helikopterle mangal nasıl tutuşturulur hepsi burda:)
-
bende şimdi onu soruodum poşetçay :D olsun acı iyidir :D
-
muhteşem 3 Lü :artis fenaa savaştık knka.. Herkes çoook başarılıydı..
-
he he evet yaw yemedigin sürece çok zevkli
-
iskender kardeş resimleri tek tek degildi toplu olarak atsan nasıl diyecen şimdi bir resim atmayacan arka arkaya aynı işlmei tek sayfada yapıcan
-
ok denıyımm yapamamıstım :)
-
iskender kardeş resimleri tek tek degildi toplu olarak atsan nasıl diyecen şimdi bir resim atmayacan arka arkaya aynı işlmei tek sayfada yapıcan
lan gökhan yemekten başka iş yapmıosun yapanada karışma adam bilse atçak
-
:)
-
Çok güzel bi bi buluşmaydı yaa herkeze teşekkürler.Bu arada helikopiiiterimin altı erimiş :))
(Kusura bakma Fatoş.Napim siperden çıkmayana mermi yağmuru :D 500mermi harcamışım 200ü sana gitmiştir heralde. )
-
senin hiç allah korkun yok be oglum başka bişey demiyom herkez gördü eve geldim hala mangal kokuyom...
-
Çok güzel bi bi buluşmaydı yaa herkeze teşekkürler.Bu arada helikopiiiterimin altı erimiş :))
ben uyarmıştım hatırlarsan çokmu erimiş?
-
senin hiç allah korkun yok be oglum başka bişey demiyom herkez gördü eve geldim hala mangal kokuyom...
su die bişey war onla git duş al geçer kanki harbi çok çalıştık ben sanada kendimede şaşırdım genelde yatardık :)
-
asıl yemek yiyenin resmini koyarlar birazdan adam 3 kilo tavuk yedi ersinim sorumlum :)
-
-
(Kusura bakma Fatoş.Napim siperden çıkmayana mermi yağmuru :D 500mermi harcamışım 200ü sana gitmiştir heralde. )
::):):)
-
beni vuran senmiydinn? hainn walla iikii sizleri katlettik :p
-
bnm arabada 2 şişe su kalmış napıyım onu ersinim sorumlum
-
asıl yemek yiyenin resmini koyarlar birazdan adam 3 kilo tavuk yedi ersinim sorumlum :)
ayda elime bir but aldım herkeze yedirmeye çalıştım yenge şahidim tek tek herkeze sordum
-
beni vuran senmiydinn? hainn walla iikii sizleri katlettik :p
bak bunlar tartışma çıkartçak sözler katletmişmiş yediniz merminin hesabı yok hakemle yendiniz
-
bir dahakii sefer buluşmaya getir::)
-
slm komando ruzgar geldı hehehehe,
>%6rol
-
ben seni kastetmedim gökhan ersini kastettim
-
bir dahakii sefer buluşmaya getir::)
hafta ortası biz içeriz ne ugraşçam insan cola fln unutur bi işe yarar
-
volkim onların kazanması normal kaşar adam 10 kere telefonla görüştü adamlarla bir kaç kerede gitmiş oynamış kıyak yaptılar ona
-
Katılan herkese çok teşekkürlerimi sunarım. Yardımlarınızı eksik etmediğiniz için ayrıca teşekkür ederim. Bir hatamız olduysa, üzdüysek af ola, herkes mutlu ayrıldıysa en büyük mutluluk bizim için...
-
ben seni kastetmedim gökhan ersini kastettim
:) ben çok alıngan oldum bu aralar herşeye zıplıyom idare et murat abi evet yaw 3 kg tek başına yedi bekledi sinsi herif herkez doydu ondan sonra yumuldu bilinçli olrak yaptı bunu kanadı verdi size kendi yedi pirzola:)
-
volkim onların kazanması normal kaşar adam 10 kere telefonla görüştü adamlarla bir kaç kerede gitmiş oynamış kıyak yaptılar ona
yok kanka o deil ben bu murat abi kadar çirkefini görmedim bi ortalı karıştırdı iş bitti malup olduk belliydi hakrmde hazırdı direk malup duruma düştük
-
abı rakıp yenlımeye doyamıyo ama encok cuneyıte uzuldum yaa 3defa gözunden vurdum kardesım kusura bakma :) :seytani
-
kıvırmayın yukarda yazdım ama tekrar yazayım
1. el maviler bayrak aldı
2. el maviler bayrak aldı yarıda kaldı kırmızılar sayıca yendi
3. el maviler bayrak aldı
eğer doymadıysanız yenilmeye tekrar yaparız :):)
-
bizim aldımız bayraklar ben aldım 2 kez son oyun dahil onlar ne olcak
-
ewet yendık hakkımızı verın yanı::) arkadaslar ayın 13te bu kadro ızmıt geldın kımse gelmemezlık yapmasın darılırım valla:) :artis
-
sana sadece yuh diyorum
son oyunda yasin aldı
zaten 3 kez oynadık 2 sen aldıysan 2 de biz aldık hiç uğraşma yenildiniz kaçak çay ):):)
-
-
yaa bigidin alla alla ilk bayrağı aldık ikincide siz atış sayesinde kazandınız 3. gene bayrak ne dendi önemli olan bayrak adamları vurmanız deil bayraı almanız önemliydi tabiki sizi okadar wuramayız bizim bayraa yakllaşmadınız bile ahahah
-
Paintball da eze eze yendik usta hiç ağlamayın boşuna... Bayrağı getirdim kapanışta ama az kalsın ölüyordum yaa... :S
-
iii Geceler THT... :)
Çok Güsel Ve Eylenceli Bi Gündü Gerçekten..Herkese Tşkk.ler >=ok
-
bende bayragı kaptım ama kostum bır hırsla ama bızım yerımızde vurdular benı yaaa buarada o sırtından vurdum arkadas ya uzuldum valla yaa cıdden adını unuttum ama kusura bakmasın tekrardan :( ama zafer bızımm mavılerrrrrr:) :gitar
-
sana sadece yuh diyorum
son oyunda yasin aldı
zaten 3 kez oynadık 2 sen aldıysan 2 de biz aldık hiç uğraşma yenildiniz kaçak çay ):):)
aynı bayramı alıoz sanki ayrı bayraklar murat bey siz oyunu çözememişsiniz bide yendik diosunuz ögreninde gelin kuralları bide nicklim dalga geçmeyin agresifim sinirliyim we sivri dilliyim
-
sormaaa yaaa biz kaç kere aldık onlar işte hayall kuruolar
-
sana sadece yuh diyorum
son oyunda yasin aldı
aynı bayramı alıoz sanki ayrı bayraklar murat bey siz oyunu çözememişsiniz bide yendik diosunuz ögreninde gelin kuralları bide nicklim dalga geçmeyin agresifim sinirliyim we sivri dilliyim
hööööyyt ben senin abinim bana dilin çıkmaz.
bayrağı alıp yarıda kalmaları puan olarak saymıyorlar aldın ama götüremedin benim gibi :)
-
ewet:)
-
Arkadaşlar resimleri yeni başlık açtım oraya atın ltf...
http://www.teamhondaturkey.com/forum/organizasyonlar_bulusmalar_yarismalar_ve_yayinlar/teamhondaturkey_paintball_ve_mangal_bulusmasi_resimleri-t14225.0.html;new
-
sana sadece yuh diyorum
son oyunda yasin aldı
hööööyyt ben senin abinim bana dilin çıkmaz.
bayrağı alıp yarıda kalmaları puan olarak saymıyorlar aldın ama götüremedin benim gibi :)
abi bayra alırkende seni vurdum sen bayragı aldıktan sonrada seni ben vurdum mermi manya yaparım adamı
-
boşverin yaw önemli olan çatışmaktı :) eğlendik işte
-
hehehe abı gözluk buharlıydı galıba hehehe ee 3kere gözunden vurursam olur yanı:) su halı saha macının rovansını yapalım :D :at :kiliçç :kiliçç
-
hep mılletın kafasına nısan alıyom jnm bende komandolum tuttu yaa:D
-
Arkadaşlar resimleri yeni başlık açtım oraya atın ltf...
http://www.teamhondaturkey.com/forum/organizasyonlar_bulusmalar_yarismalar_ve_yayinlar/teamhondaturkey_paintball_ve_mangal_bulusmasi_resimleri-t14225.0.html;new
bir sürü foto attık buraya sen onları atabılımsn yeni konuya
-
nly11 sen mavımıydın kırmızımı yaaa? :ağlaa
-
nly11 sen mavımıydın kırmızımı yaaa? :ağlaa
en son gördümde sap sarıydı fatoşla birlikte
-
hehehehe poset cayy yenılmeye doyamıyon galıba hehehehehhe nedersın rovansa:)
-
yasın halı saha macı ayarla yaa:)
-
bide ata binenler vardı ben fatoşla yasini gördüm başka kimler bindi ?
-
murat wardı bide yanla die bagırıoduk :)
-
resimler nerde hadi arkadaşlar kim çektiyse eklesin resimleri
-
Fatoşla Şefika'da çok iyi resimler var ama bildiğiniz üzere hemen atamayacaklardır...
iskender resimler için teşekkür ederiz :gitar
-
Valla ata binmek gayet keyifliydi. Baya eğlendim bir ara koşmaya yeltensensede benim düldüm ÜSTÜN YETENEK VE TECRÜBEM ile kontrol altında tuttum >%6rol >%6rol >%6rol :dil :dil :dil
-
hadi ordan yalancıı korkmadın mııı walla ben tırstım benden ayrı hareket edio yaaa aaaaa
-
Selam millet daha yeni girdim siteye ..Bakıyorum savaş burda da aynen devam ediyoo..Kırmızılar hiç söylenmesin resmen eze eze yenidk sizi..Gelmeyenler öğrensin diye söylüyorum katılımahayı bile geçemediler.. >%6rol >%6rol
-
valla on numara bı bulusmaydıı yenılmedık dıycemm olmaz berabere dıyelım suna...herkese cok tesekkur ederımm cok eglendıkk..
volkan karsı bayragın orda cay ıctı bı ara... :con >%6rol >%6rol
-
slm artık konuşmuyorum bu konuda siz çamusunuz arkadaş
-
valla on numara bı bulusmaydıı yenılmedık dıycemm olmaz berabere dıyelım suna...herkese cok tesekkur ederımm cok eglendıkk..
bayrak aldım ne çayı
-
bayrak aldım ne çayı
tamam volkı bayraksız ıcmedın herhalde cayı yahu...
-
fena yendik kırmızıları :D
-
çok güzel bi buşuşmaydı...herkese teşekkürler...beni oyun değil mangal ilgilendiriyodu ondan çok güzeldi :)
-
bize çamur diyenler asıl kendileri şuan çamurluk yapıyolar biz hakkımızı yedirmedik hhııhhh :) ben suan oturduğum yerden kalkamıyorum cok feci hazır antremanlıyken tekrar yenelim kırmızıları :P
-
bize çamur diyenler asıl kendileri şuan çamurluk yapıyolar biz hakkımızı yedirmedik hhııhhh :) ben suan oturduğum yerden kalkamıyorum cok feci hazır antremanlıyken tekrar yenelim kırmızıları :P
ya fato sen tugçe oyunda toplam 1 kişi vurdunuz bide konuşuosunuz
-
ya fato sen tugçe oyunda toplam 1 kişi vurdunuz bide konuşuosunuz
Bis takımımız adına feda ettik kendimizi yoksa 2 kez bayrağı nasıl alırdık lütfen yaniiiii :P
-
evet eze eze yendık hakkımızı verın yanı :)