TeamHondaTurkey.Com
MULTIMEDIA => Videolar => Konuyu başlatan: infaztim - Şubat 25, 2008, 04:36:49 ÖS
-
http://www.mantartube.com/5b72b2e7d3527cfc84fd.video?z%FCbi-typer-vs-turbo-106
az merhametli ol olm az merhametli ol >%Sakin :D
-
:) Güzl Video Zübeyr Kim ?:D
-
güzel video paylaşım için teşekkürler
-
vay vay vay zübeyir abimizde affetmez yani :d
-
guzel denemeydı ya :)
-
guzel denemeydı ya :)
rahat ol dıyorsun yanı.. :)
-
masallah..paylasım tesekk..
-
Kırmızı typer kimin aracı tanıyan varmı eksoz sesi bana yasin u gibi geldi ama
gerçekten her ikisininde sesi çok iyi.
-
kırmızı typer zübyr arkadaşımızın typer ;)
60 mm boru dc headers dc susturucu el yapımı cai ;)
-
Kırmızı typer kimin aracı tanıyan varmı eksoz sesi bana yasin u gibi geldi ama
gerçekten her ikisininde sesi çok iyi.
arac benım arkadasım
-
süper yaa!!
-
zübeyir abi maşallah diyorum...param olsa direk gelicem alıcam arabayı..servise göstermek yok diret notere giderim :)
tekrardan maşallah...
paylaşım için teşekkürler
-
ben tastik ettim onayladım zbyr in makinayı :D maşallah kalite :D
-
zupzup senle ben kaldık 2 hafta sonra denıyoruz kelım benımm muckk ))) muhahhaha
-
maşallah çok güzel gitmiş. allah kaza bela vermesin
-
zubeyir abi toz yutturdu valla maşallah maşallah.
-
zupzup senle ben kaldık 2 hafta sonra denıyoruz kelım benımm muckk ))) muhahhaha
cnm benımmmmm sen benı gecersın bunu sende cok ıyı bılıyosun mutevazı olmaya gerek yokkkk.ama kanka hala arabama bok atanlar varya baska sıtelerde ona uzuluyom.sankı ebelerını bılmem ne edıyo vstyper onların :).
buarada tesekkurler arkadaslar 106 turbonun sahıbı arkadas kendı yapmıs arabasını kısa bı sure nce baslamasına ragmen.bence yınede ıyı bı sonuc cıkarmış..daha guzel gıdebılır bence 106 turbo
-
Zubeyir bu işi biliyorsun usta kim ne derse desin bence millet b...k atmak yerine oturup izlesin eline bi kalem kağıt alsında yazsın >%6rol
-
Zubeyir bu işi biliyorsun usta kim ne derse desin bence millet b...k atmak yerine oturup izlesin eline bi kalem kağıt alsında yazsın >%6rol
ah bıde sulınktekılere anlat sen.sadece b..k atıyolar.baska bısı yok..
http://www.******/forum/showthread.php?t=12596
-
cnm benımmmmm sen benı gecersın bunu sende cok ıyı bılıyosun mutevazı olmaya gerek yokkkk.ama kanka hala arabama bok atanlar varya baska sıtelerde ona uzuluyom.sankı ebelerını bılmem ne edıyo vstyper onların :).buarada tesekkurler arkadaslar 106 turbonun sahıbı arkadas kendı yapmıs arabasını kısa bı sure nce baslamasına ragmen.bence yınede ıyı bı sonuc cıkarmış..daha guzel gıdebılır bence 106 turbo
zübeyir abicim sen takma onları...unutmaki meyve veren ağaç taşlanır...zorlarına gidiyo demekki
vstypeR...maşallah maşallah :) (bu arada msn ede girmiyosun >ag abi bütün msndekiler özledi seni >=ok )
-
babali sen ne takıosun milleti.senin aletin nelerle yürüdüğünü kimleri geçtiğini bilenlerin sayısı mok atranların sayısından daha fazla
-
ahahah sagolun arklar tesekkurler. ya bıde arabanın sahıbı bı halt dememesıne ragmen. bır kere bıle bahane bulmamasına ragmen,adamı tanımayan hıc omrunde gormemıs olan arabada nevar bılmeyen adamlar yorum yapıyo ona uyuz oluyom. he bıde sırf bana gıcıklık olsun dıye laf sokanlarda var tabe.
msn yede fazla gırmeıyorum yaa.bende ozledım cok msn yı de olmuyo bazen :)