TeamHondaTurkey.Com
MULTIMEDIA => Fotoğraflar => Konuyu başlatan: RattleSnake - Şubat 20, 2008, 12:14:16 ÖS
-
(http://img405.imageshack.us/img405/5862/limuzinis4.png) (http://imageshack.us)
-
adamlar uzun birşeyi çevirmeye çalışıyor...
-
paylaşım için teşekkürler.
-
bırak ya ne ittiriolar oturtcaz arka tarafa tuner zafer gibi 3-5 abi bak araba nası kalkıo :D kızmıon dimi zafer abi
-
hehe paylasım için tesekkür
-
bırak ya ne ittiriolar oturtcaz arka tarafa tuner zafer gibi 3-5 abi bak araba nası kalkıo :D kızmıon dimi zafer abi
1 tane zafer yeter yahuu 3 4 e ne gerek var buura
-
çok pis kalbimi kırdın abi :(
senin arabanada binmiyeyim senin araba gitmez o zaman :)
-
basımın ustunde yerın var zaferım oyle deıl sen cok guclusun sen yetersın demek ıstedımm ayrıca jantları nıye soktum ben zaferım sen bıncen dıye yoksa nası gıder o makına..
-
basımın ustunde yerın var zaferım oyle deıl sen cok guclusun sen yetersın demek ıstedımm ayrıca jantları nıye soktum ben zaferım sen bıncen dıye yoksa nası gıder o makına..
beni bu kadar düşünüp sevdiğini bilmiyodum abi bak duygulandım şimdi :)
sevmiyorum ben bu limuzinleri yaww...zaten bizim bu araba bizim istanbul trafiğinde vede dar yollarda biraz zor gider...
-
:) PAYLAŞIM İÇİN TŞk.
-
:D gusel paylasımm teskrlerrr
-
Bu it it bitmez yahu... :)
-
KOMEDİ
-
Hep derim kalıp önemli değil işlev önde her zaman.Buna en iyi örnek kanumca.
-
:D
-
resim görünmüyor
-
abi bunuda nasıl çeviricen ki yaaa :D