TeamHondaTurkey.Com
HONDA MODELLERİ => Type R - Civic / Integra (DC,EP,FK) => Konuyu başlatan: HONDA - Eylül 28, 2005, 04:34:11 ÖS
-
(http://www.japanesecarfans.com/news/2050928.005/2050928.005.1M.jpg)
Çok büyük bir başarı elde eden ve ödüller (What Car? 2002-2003-2004 Best Hot Hatch, BBC Top Gear Best Hot Hatch 2002, Auto Express Best Sporting Car 2003)
kazanan Type-R'ın sonuncusu İngiltere'de üretildi. Type-R 2001 yılından bu yana sadece İngiltere fabrikasında üretiliyor.
Satış rakamları:
İngiltere: 18,033
Avrupa ülkeleri: 12,422
Japonya: 4,735
TOPLAM 35,190
-
vtec usulu oldu desenıze
-
Vay be :-(
-
tevekkili diil japonyada 1-2 tane gördüm
-
ön farlardaki sinyaller nekadar güzel oluormuş parklala yanınca:)
-
Yananlar far deilmi yaw :?
-
vtec usulu oldu desenıze
+1905 . . . iyi oldu bi bakımada.. floryada bile 1-2 tane vardı şimdi 7-8 tane oldu yani :) ..
-
raul...
-
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
-
....bundan sonra TypeR alinamayacak olmasi kotu olmus....
-
değerlenicek daha da desenize :-D
-
:-( :-( :-( :( :( :(
-
(http://www.japanesecarfans.com/news/2050928.005/2050928.005.1M.jpg)
Çok büyük bir başarı elde eden ve ödüller (What Car? 2002-2003-2004 Best Hot Hatch, BBC Top Gear Best Hot Hatch 2002, Auto Express Best Sporting Car 2003)
kazanan Type-R'ın sonuncusu İngiltere'de üretildi. Type-R 2001 yılından bu yana sadece İngiltere fabrikasında üretiliyor.
Satış rakamları:
İngiltere: 18,033
Avrupa ülkeleri: 12,422
Japonya: 4,735
TOPLAM 35,190
Arkadaşlar bu sayılarda bence hata olabilir Çünkü benimki 36660 seri numarası yani 36660 ıncı :eek:
-
Yananlar far deilmi yaw :?
neticede parklar yanarken yanıor olcak öledi avrupadaki araclarda
-
Kötü olmuş honda adına üzüldük... :-(
-
Peki yenisi nerde ya ne saman çıkıcak ???? 2006 larda 1.4 lt ve 1.8 lt 140 beygir dışında bi seçenek duymadım yoksa type-r efsanesi son mu buluyor ???
-
arkadaşım en sonuncusu çıkıyor demişler ya zaten.. son yani.. bundan sonra Type-R almak isteyen 2. el alıcak mecbur...
-
hayirlisi olsun.
bundan sonra yeni kasada cikacak araclar typer olarak deil csi olarak satilacak sanirim
-
Civic Si 2.0-liter i-VTEC(TM) 4-cylinder engine (197-horsepower @ 7800 rpm and 139 lb-ft. torque @ 6200 rpm)
6-speed manual transmission with helical-type limited slip differential
Exclusive exterior includes rear deck wing, aero cladding and Si badging
Exclusive interior with deeply bolstered seats, red fabric stitching and unique trim panels
Standard 17" alloy wheels with 215/45 R17 M+S tires (summer tire available)
Bundan sonra sadece SI olarak çıkacak. Ancak hybrid motorun eklenmesi güzel yenilik.
-
bide yazmayı unuttum gördüğünüz gibi üzerinde kilit difransiyel var yani motor 3 hp kaybetmiş ancak performans olarak daha da gelişmiş olabilir.
-
aslinda LSD almak lazim typer a . lazim yani. bi ara dusundumde sonradan vazgectim
-
aslinda LSD almak lazim typer a . lazim yani. bi ara dusundumde sonradan vazgectim
Tamamen katılıyorum. Japonya versiyonlarında var biliyorsun
-
Yeni Type-R 2007 yılında çıkacak. 200HP olacak, performans ağırlık azaltılarak yapılacak.
-
amerikadan Sİ alır meraklı olanlar. RSX getiriolar onuda getirirler. orda hala üretim dewam ediyo. Type-R ın aynısı adı civic Si. :D
-
amerikada üretilecen Civic SI lar 170 bhp 200 değil.
-
type R larına LSD isteyenlere bakabiliriz...
-
amerikada üretilecen Civic SI lar 170 bhp 200 değil.
+1
-
typeR üretilmemesine üzüldümmmm :(
-
artık type r'da hondanın efsaneleri arasına girer ve girecek.
türkiye'de kaç tane satıldı type r bilen varmı?
-
ben 112 biliyorum
ben 112 biliyorum
-
bende 111 biliyorum :)
-
ben 112 biliyorum
ben 112 biliyorum
bende 111 biliyorum :)
yokmu arttıran >%6rol
-
bence eski kasaları daha hoş.yeni kasalarıda teknolojinin en son yeniliklerinden faydalanmışta olsa eski kasalarının yerini pek tutmuyor.
benim şahsi görüşümdür.