TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: Faruk - Ocak 19, 2008, 01:19:52 ÖÖ
-
Sıtede Mustafa Kemal Ataturk'e hakaret edıldığını ve yapılan yayının durdurulması ısteğının yerıne getırılmedığını belırten savcı Kayral,sıteye Turkıye'den erışımın yasaklanmasını ıstedı..
''T.C. Ankara 12. Sulh Ceza Mahkemesı 17/01/2008 Tarih ve 2008/55 nolu kararı gereğı bu sıteye erışım engellenmıştır..''
-
yasaklansın eger geregı yerıne getırılmıyorsa..
-
sadece biz siteye giremiyosak ve o video lar hala siteden kaldırılmadıysa ne anladım ben bu yasaktan?!
-
sadece biz siteye giremiyosak ve o video lar hala siteden kaldırılmadıysa ne anladım ben bu yasaktan?!
Bencede valla biz zaten o videoları izlemiyoduq o videolar şu anda izleniyo ve biz kendimizi savunamıyoruz aksine bi durum oluştu bizim ama girmesekde olur yeterki o videolar kalksın yeter >=ok
-
Bencede valla biz zaten o videoları izlemiyoduq o videolar şu anda izleniyo ve biz kendimizi savunamıyoruz aksine bi durum oluştu bizim ama girmesekde olur yeterki o videolar kalksın yeter >=ok
youtube biz boykot uyguladık diye kaldırıcak mı o videoları? inşallah :(
-
Doğru bir karar hitleri düşücek bence o videolarıda kaldırıcaktır ;)
-
çook doğru bir karar olmuş bencede
-
hitleri bir ülkede düşecek, hemde genç nufusun fazla oldugu bir ülkede, youtube akıllıysa kaldıracaktır.
-
Doğru bir karar hitleri düşücek bence o videolarıda kaldırıcaktır ;)
hitleri bir ülkede düşecek, hemde genç nufusun fazla oldugu bir ülkede, youtube akıllıysa kaldıracaktır.
inş. bütün temennimiz bu ...
-
youtube ye girmenin farklı yolları var beyler.ben girebiliyorum halen ;)
-
nasıl girebiliyorsun :s ??
-
youtube ye girmenin farklı yolları var beyler.ben girebiliyorum halen ;)
hakikaten nasıl giriyorsun yauw söylersin dimi?
-
DNS sunucu ayarlarını değiştirdiğin zaman girebiliyorsun...
-
ağ bağlantılarından bağlantı sımgesıne sağ tıklayıp ozellıklere gırın Internet Protocol(TCP/IP) bolumune tıklayıp ozellıkler butonuna basın alt taraftakı DNS kısmının ılk satırına 4.2.2.1 altındakı kısma 4.2.2.2 gırıp tamam dıyerek çıkın..
-
ağ bağlantılarından bağlantı sımgesıne sağ tıklayıp ozellıklere gırın Internet Protocol(TCP/IP) bolumune tıklayıp ozellıkler butonuna basın alt taraftakı DNS kısmının ılk satırına 4.2.2.1 altındakı kısma 4.2.2.2 gırıp tamam dıyerek çıkın..
bilgi için teşekkür ederim
-
yardımın için teşekkürler
-
yaw youtube bu sabah açılmıştı bu seferde sivastaki mahkemeden dolayı kapanmış
-
Bu kadar saçma sapan bir karar olamaz sadece biz giremiycez ve o kopekler durucak mı hayır.Bunu fırsat bilip dahada azıcaklar ve isin kotusu Bu sefer savunamıycaz bile kendimizi.
-
http://www.trproxy.net/ bu sıteden de gırebılırsınız ama vıdeoları açmak ıçın Flash Player ıstıyor.. >=ok