TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => Honda'nızı Tanıyalım => Konuyu başlatan: Güven - Eylül 27, 2005, 03:35:53 ÖS
-
Bugün Şöle Bir Erdoğan Abinin Dükkana Uğradım ve Type R Kardeşliği yaptık .Dİğer Resimleri Erdoğan Abi Müsayit olduğu zaman koyacak :cool:
(http://img82.imageshack.us/img82/149/grnt0079qf.jpg)
(http://img379.imageshack.us/img379/6871/grnt0085uw.jpg)
-
yakışmış.. çok güzel olmuş :)
-
Daha resim ekliyecez bir siyahımız eksikti sende olsaydın tam renk kardeşliğini tamamlardık :D
-
Buluşmada 100 ayrı çeşit versiyon deneyeceğim ben siz hiç merak etmeyin. Yanyana, altalta, sırtsırta, kolkola... :D
2 Ekimde Type R'lar fena boy gösterecek... :)
-
İnş. Ömerim Biz şimdiden bir ön buluşma yaptık aramızda asıl buluşmada daha büyük bir şekilde boy gösteririz Allahın İzniyle :)
-
Süper olmus, süper
-
ikisi yan yana nekadarda uyumlu olmuşlar :D maşalllah 40bin kere tü tü tü tü tü allah nazardan saklasın
-
Amin Allah Razı Olsun :cool:
-
:D :eek: :eek: :eek: :eek:
fasla tükürme Dzinaj...yeni yıkadık araçları..
-
:D eyvallah tamam biraz daha dikkat ederim:)
-
Type_R
-
bunların yanına bide siyah lazım..cok güzel ama ikiside
-
Teşekkürler Nasip olursa buluşmada rengarenk hertürlü çekecez hep beraber kardeş kardeşe :D
-
super yaa
bidaaha üretilmicekmiş :cry: :cry:
-
Demeyin yawsss türünün son örneklerimi yani kıymetini bilelim o zaman araçlarımızın :mozilla_cry:
-
yaw ne saçmalık birşeydir bu böle üretilmemesi,bari yenisini falan çıkarsınlar manyakmı bunlar,birde ikinci ellerin ffiyatları eşşek gibi tavana vurur üretimi kesildikten sonra...
-
daha ii işte cumhuriyet altını mübarek araba type r borsası oluşur o zaman :D Tam Altın mübarek :cool:
-
:D ewet oda var doğru valla=)
-
güseelllll..güselllll...
üretmesinlerde bisde araçların değerini daha iyi anlarıs...
fiyatlarıda sabit kalmaz..rağbet yağar....
-
Beautiful Twins ;)
-
:oops: :oops: :oops: Saols :-D
-
maşallah ikiside coooooooooooook fenaaaaaaaaaaaaa :D
-
Siyahın yokluğu nasılda hissediliyor dimi ;) ah bide bakımı kolay olsa <783^2 arkadaşlar allah kaza bela göstermesin çok güzel duruyorlar..
Ama ben kendimden biliyorum bi yere bile giderken yanyana gelince insanın altında Type-r varsa otobanda birbirine seslenesi geliyor >%6rol
-
Abicim 05 tarihli başlık gozunu seveyim :)
-
cidden yaa..eski konuları hortlatıp durmayın beyler..güvende satmış arabayı, erdoğan abide satmış..
-
Eski günlerden bir anı olarak çıkması güzel olmuş aslında arkadaşalr :)
-
ahhh güven abimm..ağır toplardan..garaj partisi fln hatırlarsan cok iyiydi yau..alg erishman flnda vardı..cila gunu yapmıomuyuz artık :)
-
yakışmışlar :lovee
-
ahhh güven abimm..ağır toplardan..garaj partisi fln hatırlarsan cok iyiydi yau..alg erishman flnda vardı..cila gunu yapmıomuyuz artık :)
Vallaha çok koptuk eski grup gitti gibi bişey yapamıyoruz artık :(
-
Vallaha çok koptuk eski grup gitti gibi bişey yapamıyoruz artık :(
grup toplanır kanka , sen yeterki buluşmalarda yok yazılma..
-
teyp-r kardesliği