TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => İstekler Öneriler ve Sorularınız => Konuyu başlatan: ert16 - Ocak 09, 2008, 05:35:51 ÖS
-
merhaba arkadaşlar .. şuan 07 civic elegance kullanıyorum arabamı satıp 2000 le 2004 model arası bmw 3.20(gri) alıp komple m technic
giydirmeyi planlıyorum sizlerdende bi görüş alim dedim??
-
Maddi imkanın varsa hic durma. :)
-
bence civic giydir daha iyi gibi geiyo yani ben olsam ola yapardım
-
gzl olr demi.. (((19" m3 cls jantlar ,ön arka m3 tampon,m3 bagaj çıtası,ledli stoplar,yerlerde(yay),komple film,ön m3 çamurlukları ))) çamurlukları yapabileceğimi sanmıyorum ama çok pahalı onlar..
-
gzl olr demi.. (((19" m3 cls jantlar ,ön arka m3 tampon,m3 bagaj çıtası,ledli stoplar,yerlerde(yay),komple film,ön m3 çamurlukları ))) çamurlukları yapabileceğimi sanmıyorum ama çok pahalı onlar..
fikrimi değiştirdim benceede m tarzı yap :D :D
-
:):)
-
3.20 güzeldir!!bide 3.20 ci olsa tadından yenmez..alabiliyorsan 3.20 al derim bende!!ne kadar hondacı olsakta
-
birde ac shintzer jantları koydun mu tadından yenmez 19 luklara gerek kalmaz bence ac ler daha güzel :)
-
ac firmasının jantlarını biliorm da bnce m3 cls jantları çok daha tatlı duruor ..
3.20 ci ler daha pahalı o yüsden sanmıorum
-
aynı şeyi bende düşündüm sahibinden.com da bi araştırma yaptım ve maddi olarak kaldıramayacağımı anlayıp sadece maketini aldım :) ya madem o kadar paran var niye honday la başladın keşke hemen 3.20 alsaydın :(
-
honda alışkanlk olmuştu bnde:) o yüsden önceki arabada civic ti 04
ama 2000 2001 model bmw 3.20 lerde o kadr pahalı değl ki 29 dan başlıo piyasası
zamanlada m giydirlir bakalım .. sorunda çıkarta blir 3.20 bmw sahipleri çok yoruyomuş arabalarını fln die
duyuyorum..
-
m3 cls jantları 19 luk olduğu için yakıttan ve performanstan yer diye düşünüyorum!!hee bunları önemsemiyorsan senin kararın tabi :)
-
ikisindende azar azar yer bncede ama ortaya çıkacak görüntüye değer die düşünüorm..
-
bence kuşkusuz bmw.durum yetiyorsa hiç durulmamalı hem de.. güzelinden bi abartısız tampon abartısı bi müzik sistemi jant da öyle sırıtmasın ama :D , orj de ne var far olarak bilmiyorum ama 8000k xenon obarey :)
hayırlı uğurlu olsun dediğim gibi ben olsaydım hiç durmaz direk alırdım
-
bence cıvıc te kal..yeni yenidir..bmw cok guzel arac ancak bana bı goruntu ıcın mantıklı gelmedı..
-
sakın yapma çok büyük bi enayilik yapmış olursun bana göre.
-
niye o kadar karşı çıktın enayilik :S derken
-
bence değil enaylik filan!honda satıp bmw almak enayilik deildir kalite farkı var..lüks bir araba bmw..
-
şahsi fikrim ep3'ten yana. tabii 3.20 lerde hoşuma gitmiyo değil. ama alırken fiyatını bir kenara bırakın, aldıktan sonraki masrafını da düşünmek lazım. >=ok
-
haklısın arkadaşım katılıyorum sana.. bir bakmak lazım 07 honda satıp 99-00 bmw alınıyorsa aradaki fark gayet açıktır zaten;) artı ert16 senin projene gelince kesinlikle katılıyorum dostum maddi olarak tuzlu olabilir ,18" cls jantlar performans +yakıt yer falan hiç kulak asma dediğin gibi o görüntü için göz ardı edilecek kayıplar bunlar;) (ama çamurluklarda fena olmaz hani:P)
-
masraf derken??
-
yakıt, bakım, yedek parça vs.
masraf derken??
-
e bir bmw kullanıcısıysan bunları masraftan saymıyacaksın:P hangi bmw az yakmış? hangi bmw modelinin bakımı+parçası ucuz? :) acı gerçekler.. katılıyorum sana..:)
-
e bir bmw kullanıcısıysan bunları masraftan saymıyacaksın:P hangi bmw az yakmış? hangi bmw modelinin bakımı+parçası ucuz? :) acı gerçekler.. katılıyorum sana..:)
http://www.teamhondaturkey.com/forum/sizi_taniyalim/yeni_uyelerin_dikkatine-t3183.0.html
Yeni Üye Tanıtım Bilgi Formu;
1.- Adınız, soyadınız:
2.- Yaşınız:
3.- Aracınız (Markası, modeli):
4.- Hobileriniz:
5.- Mesleğiniz:
6.- Siteyi nereden duydunuz:
7.- Kan Grubunuz:
8.- Burcunuz:
9.- Taraftarı olduğunuz takım:
Tüm bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi
tanımamız açısından bizlere yardımcı olacaktır.
-
bi kere 3.20 çok yakar hem bi de üstüne eski araba. oysa yeni civicler oldukça tasarruflu zaten kalite olarak da yeni civicler şimdiki 3 kasa bmwlerin çok da altında kalmaz. ha tabi ben yakıtını dert etmiyorum, performans daha önemli dersen ve bi de konfor arıyosan ikinci el camaro alabilirsin mesela aynı fiyata yani niye illa bmw onu anlamadım?
-
bi kere 3.20 çok yakar hem bi de üstüne eski araba. oysa yeni civicler oldukça tasarruflu zaten kalite olarak da yeni civicler şimdiki 3 kasa bmwlerin çok da altında kalmaz. ha tabi ben yakıtını dert etmiyorum, performans daha önemli dersen ve bi de konfor arıyosan ikinci el camaro alabilirsin mesela aynı fiyata yani niye illa bmw onu anlamadım?
sanırım zevk, renk vs. >=ok
-
Eğer alıcağında Yeni bir BMW ise ve maddi imkanın varsa hiç durma derim.. >=ok
-
civic nereeee 2004 model 320 i nere.
düşünme bile al bin
hele hele beyazı olursa mükemmel olur
18 jan m badi kit komple egsoz bide filtre ok dir ... hondadan sonra alınacak honda bmw dir .....
-
camaro da nerden çıktı arkadaşım :) :) çokmu konforlu oluo onlar
-
3.20 cok yakar diosunuz ama suan herkes yeni civic inin cok yakmasından şikayetçi ;)
-
Benim yiğenimde war 2008 BMW 3.35i Cabrio Otomatik Vites, benim arabadan bir ay önce aldık ama yinede aynı yakıyor ben basıncada onunla aynı yakıyorum şehir içi aynı mesafede aynı yakıt farkeden bişey yok yani yakıt olarak ????
İmkanın varsa hemen al derim ..!!
-
tamam hadi camaro'yu geçtim :) bence 3.20'nin yerine üstüne birazcık daha para ekleyip 2004 model volvo s40 t5 al derim ben, hem gayet iyi performansı hem de konforlu araba.
-
Benim yiğenimde war 2008 BMW 3.35i Cabrio Otomatik Vites, benim arabadan bir ay önce aldık ama yinede aynı yakıyor ben basıncada onunla aynı yakıyorum şehir içi aynı mesafede aynı yakıt farkeden bişey yok yani yakıt olarak ????
İmkanın varsa hemen al derim ..!!
3000cc çift turbo arabayla aynı mı yakıyorsunuz? yok artık...
-
KM'de basarsam 400 & 420 YTL yakıyorum birader malesef :ağlaa
-
Senin 420 ytl yakman 3.35 le aynı yaktığım anlamına mı geliyor? bende basarsam 750 ytl bile yakıyorum ama 3.35 in genel ortalamaya göre benden az yaktığına inanmam...
-
Walla seni bilmemde benden az yaktığı kesin.. Buyur..
(http://img141.imageshack.us/img141/6164/335yakitrc8.jpg)
-
aynı kullanımlarda 2008 civic 100 km'de 12-13 lt
2008 bmw 3.35 100 km'de 13-14 lt benzin tüketiyo
aynı kişi kullandı aynı devirlerde vites değiştirildi aynı yolda gidildi..
-
Ya şimdi ciddi ciddi 3.35 in 1.6 civicten az yaktığını mı tartışıyoruz... 3.35 in fabrika verilerini vermişsin, istersen bir de Civic inkini yaz...
-
:):) 3.35 civic ten azmı yakıor yok cnm öle bişi olabilceğini sanmıorm o zmn 1.16 lara ayda 2 kere benzin koy gez :)
07 civic te o kadar çok yakmıyor normal çok yüklenirsen yakar tabi
-
kandırıkçı adamlar bi de yanlış yazmışlar 335i'nin şehir içi 6.7-şehir dışı 14.3'ün ortalaması 9.5 değil 10.5'tir. matematik de ölmüş artık :(
-
ayrıca civic 1.6'nın tüketimine baktım. ortalama 6.7 L yakıyomuş. 6.7 nereee? 10.5 nereee? yapmayın arkadaşlar...
-
Ya şimdi ciddi ciddi 3.35 in 1.6 civicten az yaktığını mı tartışıyoruz... 3.35 in fabrika verilerini vermişsin, istersen bir de Civic inkini yaz...
Canım kardeşim o arabanında ne kadar yaktığını biliyorum benim arabanında ne kadar yaktığını ben biliyorum ikisinide kullanıyorum sonuçda :)
Civic için fabrika verisi yazmaya gerek duymadım nede olsa herkezde war ama tutmuyor nedense :) benimki karma tuketim 10,0 - 11.0 gerçekden büyük bir sabırla bekliyorum yaz gelmesini..!!
Neyse açılan konuyu daha fazla dağıtmak istemiyorum Bence imkanın varsa BMW derim..
-
Sakın Öyle Bir Hata Yapma . 2 Arabayıda İyi Tanıyorum .Altındaki Araç Garantisiyle Sana Güven Veriyor . Alacağın BMW 80000 Km den az olmayacaktır , bu da problemlerın baslangıcı demektır . Ayrıca 3.35 yakıtı 15-16 litrelerdedir . benim civic 9.7 lt yakıyor triptronik .
-
walla kardeşim biz alalı kaç ay oldu fabrika verilerinin yanından bile geçmiyo bu civic
üstelik gaz pedalından korkuyoruz servise 5 kere gitti kimse bişey bulamadı 3.35 normal kullanımda 400-450 kuruş yakıyo
civic sedan 380-400 kuruş, dipgaz olayında tabii ki 3.35 de kat kat artar ama aynı kullanımda aşırı bi fark yok
benim eski arabam 3.18 is bmw 98 model 150hp 'lik bi araç civic kadar yakmıyodu..
arkadaşın sorusuna bi cevapda ben vericem honda tabii ki güzel bi araç ama bmw'nin herzaman başka bi havası ve kullanımı var konfor kalite olarak 3.20 bana göre herzaman bi adım önde alacağın sonuçta bir BMW memnun olmayanı duydunmu ayrıca 80-100bin km de çok ekstra masraflar açıcak bi araba değil babam 180 binde aldığı bmw yi 235bin' e kadar kullanmıştı inan tık yoktu..
-
Baban Şanslıymış . Benimde O Kadar Cok Arkadaşım Var ki BMW ci . Onlar Sayesinde Tanıyorum . Civic Sedan 10.000 Bakımından Sonra Yakıtı Düşüyor . Ayrıca 3.18is 140 Hp .
-
tmm arkadaşlar bu kadar yakıt sarfiyat konşmaları yeter..:)
daha fasla konu dağılmasın ..
-
hava filtrem-egzost'um ve chip'im vardı.. bende biliyorum 140 olduğunu ortalama bi rakam söyledim yoksa 150hp den fazladır diye düşünüyorum.. Ayrıca babam 30 senedir bmw'ye biniyo ;) 80.000km de sorun çıkaran arabayı sen nerde duydun yada gördün merak ettim.. Konu çok dağıldı kusura bakmasın arkadaş 3.20 ci 2000-2002 model al bi tane gez diyorum başka bişey demiyorum fiyatları da 30-37 arasında..
-
m54 kodlu 320 ler 2.2 lt ve 170 hp bunu unutma sanırım 2002 larden itibaren böle
-
99-2000 arası 150hp
2000 sonrası 170hp 3.20 ler.. >=ok
-
>=ok ben 2001-2002 den sonra başladı diye biliodum saolasın
-
bnm bu hp konusunda pek bilgim yoktu teşekkürler ark.lar .. 3.20 çok yakar o zmn 1.18 daha ii bizim için : )
ama şua ara bu fikrimi ertelemeyi düşünüorm hondamı 1 sene daha kullanmaya karar verdim daha çok yeni satarsam yazık olacak..
-
kullan aracını 1 sene hatta 2 sene ozaman içinde kalmaz ama unutmaki bmw bmw dir ;)
-
>=ok ben 2001-2002 den sonra başladı diye biliodum saolasın
03 ler 2200 cc ve 170 lik birde Botocular ne yap yap o donem alcaksan 3,20 03 al derler neden bilmem :)
-
kamerasız cep telefonu alınırmı.bu soruya evt dıyorsan alınır.2008 deyiz hatırlatım.(ASİMO)
-
robot yada telefon almıorz ark.ım araba alıorz vazgeçtik zaten bmw den..
-
ben kısaca eski teklonoji yeni teknoloji demek istemiştim ama sen anlamamıssın nese iyi yapmışsın.dogru karar bencede >=ok
-
teknoloji anlamında sölediğini anladık tabi ama tel. yada başka şeylerdeki kıyaslamalarla arbalar bir diillki ozmn eski arabalar
yakılsın 2003 modelden aşağıya araba kalmasın .. araba zevk ,keyif meselesi..(Ki 2000 model bmw ler 07' civic lerden daha dolu.. )
-
(http://C:\Documents and Settings\PCI\Desktop\5456161_283537_1uua201.jpg) (http://C:\Documents and Settings\PCI\Desktop\5456161_283537_dkce527.jpg) AHA BMW (http://C:\Documents and Settings\PCI\Desktop\civic\hondacivicbe1.jpg) (http://C:\Documents and Settings\PCI\Desktop\civic\6059541_930313_ctzl282.jpg) AHA HONDA >%6rol ikiside aynı AYNI PARAYA
-
(http://C:\Documents and Settings\PCI\Desktop\nokia8850_415.jpg) aha senın BMW (http://C:\Documents and Settings\PCI\Desktop\nokia_n95_cep_telefonu3resim_400.jpg) AHA buda HONDA benım için anladınmı.
-
civici özlersin sanıyorum
-
alinir. hic dusunme al....
-
maddi durumu sıkıntı etmiyorsan al derum kardeşim ;)
-
cok yakıyo arkadasım hızlı gıdıcem dıye tukenır gıdersın
-
önce bi petrolcü kızı ayarla sonra 3.20 değil 3.30 al aynaları katla öyle git daa :D
-
alınır alınır...
-
ayrıca civic 1.6'nın tüketimine baktım. ortalama 6.7 L yakıyomuş. 6.7 nereee? 10.5 nereee? yapmayın arkadaşlar...
arkadaşlar 2008 elegance aracım ve ister inanın ister inanmayın keyfiniz bilir tam 3 kere ölçüm yaptım şehir içi hiç öyle hız rekorları yapmadan 100 km de 12 litre şehir dışı 100 km de saate ortalama 120km hızla 7.8 litre yakıyor 20000 km de araç acı ama gerçek açıkçası bende madem bukadar benzin parası veriyorum servise gidince 400ytl sadece yagına tuzuna bakmaya veriyorum kaskoya 800 ytl veriyorum satıp 2003-2004 BMW 3.18i yada BMW 3.20i alıyım diyorum fiyatı 30binle 35bin arası vede taş gibi alman şekli 10 numara. niyetimi bozmak üzereyim :)