TeamHondaTurkey.Com
HONDA => I.C.E-Güvenlik & Müzik Sistemleri => Konuyu başlatan: honda_team - Kasım 11, 2007, 11:21:53 ÖÖ
-
arkadaşlar sizin en çok beğendiğiniz subwooferi nedir?
-
puch ;)
-
JBL-KİCKER-MTX-JL...kullandığım jbl suanda
-
bence tek bı marka ve model var..
KICKER L7 >=ok
-
deeper 'i dinledikten sonra SoundStream diyorum
-
JL veya Soundstream >=ok
-
Doğru yolu buldun kardeşim :)
Soundstream SPLX 12 1000W RMS
RMS Power (Watts) = 750
MAGNET WEIGHT (oz) = 192
FREQUENCY RESPONSE (Hz)
Fs (Hz) 25 - 300
SPL (dB) 89
(http://http://www.soundstream.com/images/products/main/subwoofers/splx1-lg.jpg)
(http://http://www.soundstream.com/images/products/main/subwoofers/splx2-lg.jpg)
-
kicker L7 gerisi boşş
-
bence hepsı bosss MTX 5500 war dusuk bodelı olmasına ragmen cok delı bde 7500 ve ustu olsa ......
-
Arkadaşlar gerisi boş derken neye dayanıyorsunuz bana söylermisiniz acaba ???
-
abartmıyorum 2*38cm punch bass var aracımda --- Deperblack deki 1*30cm Soundstream dinledikten sonra söktürmeye karar verdim yarı yarıya fark var neredeyse böyle tok ve kaliteli ses olamaz bence son nokta ;)
-
jl audio 12w-7 muhteşem
-
kicker x series :vaww 46 cm 10.000 watt müzik gücü >=ok >=ok >=ok
dahası var mı sizce
-
bence cadence 40 cm kare tok ve güçlüü
-
bura sen kare kicker dinledin mi özelikle solox ne kadar dip ve tok vuruo ???
-
Bir subwoofer dan ne beklediğiniz çok önemlidir.
Bagjda kendini yırtan harlıd haldır çalan yeri göğü yıkan bir bass mı yoksa gücü ve kontrolü elinizin altında olup tınısıyla müzik lezzetinizi dolduran bir bass mı ???
-
cerwin vega
-
http://www.thetrue22.com/
Daha ötesi varmı konusu uzar gider....kaliteli müzik dinlemek ayrı şey...güç ayrı sey..karıştırmayalım
-
RE AUDİO SE 12" & 15"
-
premier ... :))
-
AUDİOBAHN derim >=ok
-
ilk tercihim kicker (özellikle solox 18') ikinci ise mtx >=ok
-
1.Cadence
2.Soundstream
3.kicker(L7)
-
http://www.thetrue22.com/
Daha ötesi varmı konusu uzar gider....kaliteli müzik dinlemek ayrı şey...güç ayrı sey..karıştırmayalım
elbette katılıyorum [/b]
-
RE Audio
-
ben hala jl audio demekte ısrarlıyım hatta satılık bi takım var bende. özel yapım pleksiglas kabin- jl audio 12w7 bass- jl audio 500/1 bas amfisi: hepsi 1250$

-
Katılıyorum iyibir anfi ile besledimmi süper olur >=ok
bence tek bı marka ve model var..
KICKER L7 >=ok
-
şimdi eğer amaç sq ise yani kaliteli bir müzik o zaman en harbi marka alto dur subwoofer da ama amaç spl bir sistem yani güç ise o zamanda tek bir sub vardır oda treo bu tüm dünya tarafından böyle kabullenilmiştir dileyenler bu markaları incelesin arkadaşlar
-
DD yani digital designs ı arastırın hepınıze cvp olacaktır :)
-
fikirleriniz için teşekkür ederim
-
kesinlikle nakamachi süper ötesi ne jblsi ne kickeri
-
arkadaşlar bence powerbass söze gerek yok dinleyin görün
-
L7 başka tanımam diyen arkadaşa JACK HAMMER 6000 WATT RMS 12000 WATT PİK :)
-
abi onu takabilmek içinde arkayı iptal etmek zorundayız yav :D :D :D
-
kare kicker woofer satan bi adres biliomusunuz?
-
ustam sn nerde oturuosn
-
ustam sn nerde oturuosn
istnbul kağıthane
-
z.burnuna fln gelebilirsen bnim bi tanıdığım var çok ii tesisatçı bn ayarlarım sana bizede yaptı biz çok memnunduk bize kare cadence yaptı...bu arada sitede refleks nickli abimiz var onun arabasına bi bak ondada çok sağlam tesisat var oda sna yardımcı olur..
-
arkadaşlar kalite ayrıntıda gizlidir. ayrıntıda rockfordfosgate te gizlidir.aşagı yukarı 7-8 senedir bu markayı kullanıyorum hiçbir sorunla karşılaşmadım...
-
kicker yada rockford fosgate Punch
-
focal derim .....
-
p2 ve kicker >=ok
-
jack hammerde süper hatta daha ii L7 den ama fiyat ve Türkiye'de olduğunu sanmıyorum. buna göre kicker kalıor bölebi kriterler olunca :)
-
kesinlikle soundstream
-
jack hammerde süper hatta daha ii L7 den ama fiyat ve Türkiye'de olduğunu sanmıyorum. buna göre kicker kalıor bölebi kriterler olunca :)
Sanırım bir keresinde Mtx Jackhammer görmüştüm satılı idi sahibindende ;)
-
türkiyeye geldi 1 tane jackhammer baya pahalıydı yani ama ona değer sonuçta o jackhammer
-
abisi en iyisi diye bir sey teknolojide mumkun degildir... her gun yeni bir model cikiyor...
L7 30cm var aracimda gayet memnunum... 750 rms sert vuruslar
-
Woofer dan ziyade kabininde etkisi çok büyük. Forza pioneer.. Bende çok özel yapım sub var. Yakında resmini eklerim. Gerçekten çok uğraşmıştım o hale getirmek için.
-
Kicker derim..
-
Kicker L7 kadar saçma bi woofer görmedim. Kuru gürültüden başka bir işe yaramıyor, Azcık zorladınmıda ortadan çatlıyor.
JBL W15GTi, JL audio, Focal, Crossfire, DD vs. vs. Liste uzar. Ama şunu unutmayın L7 tarzı wooferler piyasa malıdırlar. Bir kere mantığa aykırı kare bass mı olur :)
20 den fazla woofer ve bir okadarda anfi değiştirdim. En iyi Woofer sorusu eksik bir soru :) Bazı arkadaşlarımızında söylediği gibi "neye göre iyi"
Mesela; Fiyat=performans'sa sorulan JBL GT512" dir :) Komik ama gerçek sonuçta kendi kategorisinde en iyisi ;)
-
arkiler ben ce jbl sony xload pıoneer hepsi ii
:d
-
AUDİOBAHN derim >=ok
>=ok >=ok
-
audibahn, mtx ve kicker özellikle audibahn favorimdir;)
-
tek bildiğim boofer vardır o da JBL dir
-
1 Digital Desıgns DD (El yapımıdır)
2 RE Audıo (El yapımıdır)
3 Nakamıchı
4 Kicker CVX (L7 den hemdaha sert vurur hem tonlaması iyidir)
-
Soundstream gayet ıyıdır. Almanyada fuarda gezdıgım donemde en cok ılgı gorenlerın arasındayıdı.Guzel bır amfı secımıyle kalıtelı ses alabırsınız. Bıcok markadan bahsedılmıs bunların cogu ıs yapar ancak nekadar bass nekadar orta ses ıstedıgıne baglı olan seylerdır. Yapmıs oldugum arastırmalarda en ıyı bass tek kapılı araclarda oldugu gorulmus. Gereklı hacım saglanırsa normal araclardada abartı tesısatları hepımız gormusuzdur. Dedıgım gıbı once ne ıstedıgımızı bılmemız gerekır.Iyı formlar...
-
benim tercihim pioneer champion series gücüm ona yetmişti onu almıştım d4 1000 yada 1100 watt 400 rms olması lazım
-
rockforde fostage t2 tek geerim
-
jbl
-
for x i bi dene çok güzel bi sesi var.hem yüksek performans hem uygun fiyat(yani aynı ayardakilere göre)
-
magnat we kicker
-
kicker x series :vaww 46 cm 10.000 watt müzik gücü >=ok >=ok >=ok
dahası var mı sizce
benım verdıgımın yanıda kurdan gıbı kalır kıcker
Soundstream XXX 10,000rms 20,000w 38cm suan dunyanın en guclu bassı graundzero fırmasıda aynı bassdab uretıo
pıoneer ts-w8102spl 3000rms 80000w 38cm
digital desing 9515 1000rms 6000w 38cm
re audio XXX rms bılınmıo ama genelde 1000rms gırılıo ve 46cm