TeamHondaTurkey.Com
FREE ZONE - TUNING SHOP => İlanlar => Arananlar => Konuyu başlatan: RAMAK - Kasım 04, 2007, 09:35:47 ÖS
-
arkadaşlar 2005 honda cıvıc jantı aranıyor sadece jantı elinde olan warsa haber etsin fiyatıyla birlikte belirtirseniz sewinirim ..
-
vti jantımı alıyoruzki 700 istiyosun senin olsun jantların dostum !
-
vti jantımı alıyoruzki 700 istiyosun senin olsun jantların dostum !
ben 800ytl sattım jant lastik bence piyasadan fiyatını ögren öle tepki ver..
-
bende 1 takım var
-
bende 1 takım var
Bende arıyorum fiyatın nedir?
-
Bendede var jant lastik çelik jant aldım duruyo orjinal jant lastikleri...
-
bende arıyorum elinde olan ve satmak isteyen arkadaşlar lütfen resimlerini ve fiatını belirtirlerse daha net bir durum olur
-
Arkadaşım bende sadece lastikleri war jantını arkadasa wermiştim işine yararsa weriyim sana resmi yok ama simdilik 15 bin km yaptım yarı balonu yok 195/55/15 400 weririm.
-
ben sana tehmın ederım ıstedıqın jantı ?
bana ulaŞman ytrlı
0534 898 90 98
-
bende de var arkadaşlar 2005 vtec2 15'' jantlar, ikisinin üzerinde michelin pilot primacy var, diğer ikisi boş ilan daha hazırlamadım lazım olan varsa iletişime geçelim.
-
2005 honda civic celik jantı arıyorum 400 nakit veriorum...
-
az kullanılmıs sonra yenı jant lastık aldım bu jant lastıklerım celık janttır orjınallastıklerıde uzreındedır ve 6 aylık bakımalrıda yapılmısır lastıklerın fıyatı ise 1400 lıradır ıstersen 0506 339 59 19 ben yusuf bu numaradan ulasabılrısın bana
-
az kullanılmıs sonra yenı jant lastık aldım bu jant lastıklerım celık janttır orjınallastıklerıde uzreındedır ve 6 aylık bakımalrıda yapılmısır lastıklerın fıyatı ise 1400 lıradır ıstersen 0506 339 59 19 ben yusuf bu numaradan ulasabılrısın bana
-
ya honda 2005 civic lerin orjinal janti 14" degilmi 15 nasil orj. oluyor. soylediginiz fiyatlarda 2. el icin cok degilmi.
Sifirlarin fiyati 100 lerden basliyor aliminyum alasim ustellik(celik dedikleri)
-
(http://www.orjinaljant.com/images/urunler/honda/replica-honda-2404.jpg)
benim jant bundan michelin lastikler var üstünde satıcam
-
kendi aracımın orjinal 15 vtec jantları lastiksiz durmaktadır istenilirse verilebilir jantlar çok temiz ve tamirsizdir,400 tl maslak teslim.05327171938
-
çok eski konuyu hortlatmışsınız yine :) adam okadar zaman içinde jantını bulmuş, hatta onu bile eskitmiştir.