TeamHondaTurkey.Com
FREE ZONE - TUNING SHOP => İlanlar => Arananlar => Konuyu başlatan: prometheus - Ekim 17, 2007, 08:15:34 ÖS
-
Merhaba arkadaşlar. 2006 Civic ES araca, kapılar kilitlendiğinde otomatik olarak açık camları ve sunroof kapatan bir alarm taktırmayı düşünüyorum. Tavsiye edeceğiniz marka, model var mı? Bilgilendirirseniz sevinirim.
-
Walla temiz güzel bir mekan ve iyi bir fiyat olursa bende taktırıcam benım 2005 vtec2 ye
-
bende var gayet güzel bişey:)
-
Walla temiz güzel bir mekan ve iyi bir fiyat olursa bende taktırıcam benım 2005 vtec2 ye
+8663
-
+8663
benim taktırdıgım yerde günde 3 kere temizlik yapıyorlar yerleri siliyorlar hatta adam montaş yaparken bone ve eldiven takıyor
-
+8663
benim taktırdıgım yerde günde 3 kere temizlik yapıyorlar yerleri siliyorlar hatta adam montaş yaparken bone ve eldiven takıyor
Allah razı olsun da burası orasımı orası neresi? >%6rol
-
Bende sadece camlar ve sarrufun otomatik kapanması için bi kit varmış onu alıcam ama önce benimde araştırmam gerek..!! :con
-
arkadaslar öle bilginiz temiz işçilik yapan yer varsa bende yaptırıcam
-
mekan temiz degil ama işlik 10 numara ben 5 aydır sorunsuz kullanıyom temiz olsun diyorsanarım size bir kaç yer tavsiye ederim