TeamHondaTurkey.Com
HONDA MODELLERİ => Type R - Civic / Integra (DC,EP,FK) => Konuyu başlatan: EnZo - Ekim 12, 2007, 05:20:00 ÖÖ
-
Arkadaşlar sitemizde ep3 te var fn2 de Stock halde olanları artık kaldırsak diyorum merak eden arkadaslarımızında oldugunu sanıyorum ..?
-
Arkadaşlar sitemizde ep3 te var fn2 de Stock halde olanları artık kaldırsak diyorum merak eden arkadaslarımızında oldugunu sanıyorum ..?
:lovee >=ok
-
ne taraftasın sen ıstanbuldamısın daha dogrusu bi tane var stock bı tek susturucu var bide v2 daha standartı varmıdır bilemıyorum :).
.ben test aracı ıle denedı mbenım arabayı .dc headers duz boru dc son sussturucu v2 bidee bendekiler.4 boy du 5 ın ortasında dahada acılıyodu bıraktım .yanlız 2 kişiydi onlarda oda var yane.
-
Stock EP3 kaldı mı acep?
-
Stock EP3 kaldı mı acep?
-
Ah Honda ah, EP3'e 4-5 boy fark atacak yeni bir Type-R üreteceğine tam tersini yapmışsın. Bu mudur yenilikçilik? %Sakin
-
valla bide stock stock denesek nasıl olur acaba ?
-
Yanlız headers , egsoz , filtre ile type-r 'In orjinalinden ne kadar farklı olduğunu hatırlayalım :)
-
Samsuna gelicek olan varsa deniyelim :)
-
Yanlız headers , egsoz , filtre ile type-r 'In orjinalinden ne kadar farklı olduğunu hatırlayalım :)
Doğru ama headers, egzos, filtreli EP3 stock EP3 e 4-5 boy atamaz kesinlikle. Atsa atsa 1-2 boy anca o da. Bir de bu açıdan bak yani...
-
Doğru ama headers, egzos, filtreli EP3 stock EP3 e 4-5 boy atamaz kesinlikle. Atsa atsa 1-2 boy anca o da. Bir de bu açıdan bak yani...
Stock katalitik konvertörüne kadar üzerinde olan bi type-r 'a 3-4 boy en az atar diyorum ben...
-
Maestro arkadaşımızda FN2 CTR var. Bakalım uygun bir günde deneyeceğiz ama benim arabada Stock değil..
-
bence stok fn2 ile stock ep3 en fazla 1 -1.5 boy olur.komple egsozla headersle cai ile typerın s2000 le yürüdüğünü hatta geçtiğini söledi yetkili arkadaşlar.bu sayılmaz.ikiside stock olsun öyle görelim.
-
arkadaslar FN2 hem standart hem de bir kisi fazla ile 4 boy yemis....cok fark olmaz gibi me geliyor.....
-
birde motorun açılması gerekir ilk 1000 km de anlaşılmaya bilir..zaten ilk 1000 km basmanın dogru olmadıgını söylüyorlar.. acaba kaç km deydi 3000 km falan yapıp motoru ii bi açmak gerekir ;)
-
abi aslında sole 0-100 den ote bır ep3 u olan abımız bu aracı deneme ımkanı olsada yol tutusu konforu oturma pozısyonu gorus acıları yalıtım vesayre vesayre kıyaslasa ne gusel olur dımı
-
konfor kıyaslamak çok komik ep3 le ozaman 0 olarak düşünürsek 60küsür milyar fiyatı olan araçlar bunlar
bence 2004 falan 330ci 2sindende iyi
hızlı olan iyidir bence sadece hızlı olan konforlu olan görüş açısı oturma açısı iyi olan deil
ışıklarda kalktığında yanında hatun varken 4 boy arkada kalınca o özelliklerin nekadar gerekli olduğunu tekrar bi düşünür insan
tabi amaç gazlamaksa yok ben arabam şekil olsun kızlar baksın birazda hızlı olsun diyosan FN2 güzel seçim
benim gözümde FN2 nin golf GTİ dan megane RS den astra OPC den farkı yok hatta bende ep3 olmasa bu tarz bi araba almak için araştırma yapsam leon cupra-R düşünürüm
belki biraz acımasız olucak ama bu araç çoğu testte clio RS e bile boyun eğebilir
honda kullanan biri olarak inşallah yanılıyorumdur
-
konfor kıyaslamak çok komik ep3 le ozaman 0 olarak düşünürsek 60küsür milyar fiyatı olan araçlar bunlar
bence 2004 falan 330ci 2sindende iyi
hızlı olan iyidir bence sadece hızlı olan konforlu olan görüş açısı oturma açısı iyi olan deil
ışıklarda kalktığında yanında hatun varken 4 boy arkada kalınca o özelliklerin nekadar gerekli olduğunu tekrar bi düşünür insan
tabi amaç gazlamaksa yok ben arabam şekil olsun kızlar baksın birazda hızlı olsun diyosan FN2 güzel seçim
benim gözümde FN2 nin golf GTİ dan megane RS den astra OPC den farkı yok hatta bende ep3 olmasa bu tarz bi araba almak için araştırma yapsam leon cupra-R düşünürüm
belki biraz acımasız olucak ama bu araç çoğu testte clio RS e bile boyun eğebilir
honda kullanan biri olarak inşallah yanılıyorumdur
+1. Honda EDM CTR de hata yaptı. Madem ağırlığı arttırıyorsun, lastik ebadını hem genişletip hem çapını büyütüyosun, gücü aynı seviyede bırakmaması lazımdı. JDM motoru gibi, EDM CTR de 225 PS olmalıydı...
-
soner abı yıne kendımı kotu hıssedıyorum :ağlaa buarada ben sunu kastetmıstım zaten gorus acıları fılan eskı type r da daha ıyıdır ben bunun type s ıne bındım arka gorus nerdeyse yok... ya aslında bence stock bır ep3 le cok bır farkı olacagını sanmıyorum..yanı 4 boy gıbı ama abı ne bılım banada honda cazıp gelıyor sankı ısmı bıle yeter desem yerıdır..oysakı bugune kadar hıc honda kullanmadım ısın aslı hep fransız kullandım tabı uzun surelerden bahsedıyorum ara ara dııl..ama honda yenı type r da da hata yaptı demek gercekten acımasızca olur..sızlerden bırı tam anlamıyla denemedıkten sonra ben hıc bır solentıyede ınanmıyorum..bır an once denense keske
-
160 kadar ancak bir sanayie hizliymis 225 lik type-r gecen ayki evo dergisinde yaziyor..
-
160 kadar ancak bir sanayie hizliymis 225 lik type-r gecen ayki evo dergisinde yaziyor..
o 1 sn kaç boy yapar sen farkında değilsin yazdığının... en az 7-8 boy yapar... 10 sn fark atacak değildi heralde WV ci arkadaşım, biraz teknik lütfen...
-
o 1 sn kaç boy yapar sen farkında değilsin yazdığının... en az 7-8 boy yapar... 10 sn fark atacak değildi heralde WV ci arkadaşım, biraz teknik lütfen...
Aynı sey degil hocam eger 400 mt yada 1000 mt gecisinde 1 sn fark olur deseydi arkadas o zaman derim 8-10 boy olur , hızlanmalar arasındaki fark 1 sn ise boy boy fark olmaz hatta aynı veya onunde olma ihtimali bile var , o da soyle oluyor STI ile S2000 in belki 0-200 leri yakındır fakat o kadar surede STI onde olacaktır givi bir ornke verilebilir
-
Seko 400 mt ye gelindiğinde hız kaç oluyor bi hesapla bakalım kardeşim?
-
Arkadas birim zamanda alınan yoldan degil , kac sn de kaç km ye cıkıyor araclar ondan bahsediyor once burada bir anlasalım , olay 160 km ye cıkana kadar 1 sn fark atıyor bir arac diger araca yani biri 160 ile giderken digeri 145-150 ile gidiyor yani bagıl hızları 10-15 km/h ok ? 400 mt gecisi stock ep3 un 145-150 km/h civarıdır hrld o da 40-42 m/s yapar ha 400 mt de 1 sn fark atıyor ise anlarım 7-8 boy fark oluyor ama hızlanmda surelerindeki 1 sn gercekte hic bir sey ifade etmeyebilir >=ok
-
hondadan konuşuyoruz beyler egzoz headers filtre beyinle sti'a kafa tutan 2.0lt 4 silindir bir araba <^^Seyt
yani bence fn2 deki dez avantaj şu 1sn yavaş olması falan deil o 1 sn farkı kapatmanın çok zor olması çünkü moda açık olmaması
elektirikli gaz kelebeği falan kötü olmuş gaza bastıkdan 1sn sonra araba hareketleniyo dizeller gibi
egzoz yerleri kötü al bakalım hks cat back tak takabilicenmi filtreyi takınca headers takınca büyük ihtimal arıza lambası yakıcak bu araba ve çok zor sönücek
eğer ep3 ve fn2 ikiside stok kullanılıcaksa bence fn2 birçok yönü ile üstün ama mod işine içine girince sınıfta kalıyo fn2
e bana modsuz ep3 type-r kaçtane var söylermisiniz bana göre egzoz headers filtreli type-r stoc type-rdır :seytani
-
Type RRR senin icin bir daha dip not yazacam ben baska bir konu ile ilgili ornek vermisim sen kalkmıs STI ı Type R ı anlatıyorsun
-
stock ep3 bir elin parmakları kadardır ..
-
Seko 160 km hıza ulaşınca zaten 400m tamamlanmış olur bu da demekki 10 boy fark yer Fn2...
-
stock ep3 bir elin parmakları kadardır ..
benimki stock sayılır herhalde can orjin filtre borusuna aparatla k&n filtre ve son var sadece hks kat bile üstünde
-
ep3 lerin ilk zamanlarinda hatirliyorum...saxo vts, ctr gecti diye bir ton kiyamet kopmustu...yeni CTR de tutacaktir. her turlu eksoz felan da takilir zamanla cikar......
-
Valla benimki stock sayılır şuan üzerinde 2 aylık V2 var eksoz falan hepsi stadart ama çok değil 2 haftaya değiştiriyorum....
edit message by yassi ;)
-
Type RRR senin icin bir daha dip not yazacam ben baska bir konu ile ilgili ornek vermisim sen kalkmıs STI ı Type R ı anlatıyorsun
veremem örnek falan anlıyan anlıyo
sen 160 çıkana kadar kaç boy olur onu söyle >%6rol
-
sen stock sti dan kac boy yiyorsun kalkısta ?? 160 a 200 e cıkmak degil kac sn de kac mt yol alıyorsun onemli olan o degilmi ??
-
Arkadaslar yapmayın aynı fabrikanın cıkardıgı 2 araç....eskisi yenisine nasıl 10 boy fark atabilir ky...ep3 Elektronik donanım acısından cok sade ... motordan aldıgı tüm gücü yere verior... Suda var 6.6 da 100 e cıkan ir fn2 yi Türkiyedekiler 7.2 ,7.3 gibi basit rakamlarla dergilerine yazarlarsa biz daha burda cok tartısırz.... ep3 clio RS e kac boy fark atıo 400 metrede 10 boy mu? Aracın Performans donanımları henüz cıkmadı ve türkiyedki cogu fn2 ler henüz 3000 5000 de .... ep3 ler Full acılmıs ve cogu nerdeyse Stockda denileblicek cold air headers egsoz sistemi ile yürüyor ... .. Stock bir ep3 le kalkamadıgı için FN2 lerin modifiye asamasını beklicez demektir ...
-
Ben FN2 nin üstüne Her yeni cıkan modele yapıldıgı gibi aşşalandıgını hissediorm ...neyse ky direksiyonuna gectigim kaygılar kayboluo...2000 kasa Porsche boxter a 5 boy civarı Fark atıorm .... bu nerdeyse 220 e kadar böle gidio ...
-
Arkadaslar yapmayın aynı fabrikanın cıkardıgı 2 araç....eskisi yenisine nasıl 10 boy fark atabilir ky...ep3 Elektronik donanım acısından cok sade ... motordan aldıgı tüm gücü yere verior... Suda var 6.6 da 100 e cıkan ir fn2 yi Türkiyedekiler 7.2 ,7.3 gibi basit rakamlarla dergilerine yazarlarsa biz daha burda cok tartısırz.... ep3 clio RS e kac boy fark atıo 400 metrede 10 boy mu? Aracın Performans donanımları henüz cıkmadı ve türkiyedki cogu fn2 ler henüz 3000 5000 de .... ep3 ler Full acılmıs ve cogu nerdeyse Stockda denileblicek cold air headers egsoz sistemi ile yürüyor ... .. Stock bir ep3 le kalkamadıgı için FN2 lerin modifiye asamasını beklicez demektir ...
Bir dakika yanlıs bir anlasılma olmasın stock ep3 stock Clio 182 ye 400 mt de degil boy boy aynı giderler ikisininde 400 mtsi 15 sn ama bunu ispatlamak imkansız 1. clio 182 yok piyasada 2. stock type r yok
-
sen stock sti dan kac boy yiyorsun kalkısta ?? 160 a 200 e cıkmak degil kac sn de kac mt yol alıyorsun onemli olan o degilmi ??
ewet haklısın önemli olan o tabi ama drag için konuşuyosan
yolda giderkende yanıma sti geldimi içindeki bi duralım 0dan kalkalım demiyo dimi şimdi 4 çeker kalkışta avantaj rollda dez avantaj falan diye herkesin bildiği şeyleri yazmaya gerek yok
hem konu benim arabam deil çarpıtma konuyu subaruyla hiç kalkmadım ama 2003de 2002 model 450hp subarum vardı ben neyin nası gittiğini bilirim konu ep3 fn2 ben onu sadece örnek verdim
kızmak yok bak ben sana bişi sorucam sen hiç type-r kullandınmı type-R la ilgili bütün topiklerde yorum yapıyosun
ve öylebi yazıyosunki bu forumdaki konulara objektif bakan tek senmişsin gibi
belki ben yanlış anlıyorum ama burdan öyle görünüyo :emo
bana göre burda type-r a en ön yargılı sensin bence
diğer arabalar type-rı geçsin diye elinden geleni yapıcaksın gibi hissediyorum >%6rol
-
arkadaslar FN2 hem standart hem de bir kisi fazla ile 4 boy yemis....cok fark olmaz gibi me geliyor.....
4 boy ama bıraktım sonra hala acıyodum cok rahat bı sekılde dıger arabdakı arklarla ortak fıkrımız 6-7 boy olurdu dıye cunkı daha 5 ın ortalarındaydım
-
Arkadaslar yapmayın aynı fabrikanın cıkardıgı 2 araç....eskisi yenisine nasıl 10 boy fark atabilir ky
Aynı fabrikanın çıkardığı 2 farklı araba. 10 boy atamasa da yenisi eskisini geçemez, veriler ve gerçekler yazıldı çizildi. Ağırlığı arttır, gaz kelebeğini elektronik yap, lastik ebadını genişlet büyüt, motor gücü aynı, nasıl geçmesini bekliyorsun bu şartlar altında?
-
abi tamamen stok ıkı arac kıyaslamadan bu ıs bellı olmucak gıbı. . . .ep3 stok ta yok denılıyor formda ozaman kıyaslamak zor ama su maestro kardesın bır vıdeosu vardı kalkısla ılgılı 0-160 a kadar ben o ara onla ozelden konustum vıdeodajn da baktıgım kadrıyla 6.5 te 0-100 u gormustu ve kendısı de teyıd ettı demekkı yenısıde okadar kotu dıılmıs...
bıde dıkkatımı cektı turlıyeye gelen yenıler type r gt dıe gecıor bırde duz type r var ıkısıde edm ama gt olmayanında klıma fılan yok....belkı o agırlık farkıyla oda ep3 e kafa tutar hatta belkı kafayı bıraz one atar tabı stok ep3 :)
-
yolda giderkende yanıma sti geldimi içindeki bi duralım 0dan kalkalım demiyo dimi şimdi 4 çeker kalkışta avantaj rollda dez avantaj falan diye herkesin bildiği şeyleri yazmaya gerek yok
hem konu benim arabam deil çarpıtma konuyu subaruyla hiç kalkmadım ama 2003de 2002 model 450hp subarum vardı ben neyin nası gittiğini bilirim konu ep3 fn2 ben onu sadece örnek verdim
kızmak yok bak ben sana bişi sorucam sen hiç type-r kullandınmı type-R la ilgili bütün topiklerde yorum yapıyosun
diğer arabalar type-rı geçsin diye elinden geleni yapıcaksın gibi hissediyorum >%6rol
maksat seni cıldırtmak hocam bosver sen sti ı ornek verdim , zaten ilk sıkı bir makine alayım bole senin aracı gececek gelecem izmire sen merak etme >%6rol 450 beygir subaru vay be merat ettim nasıl olctunuz gucunu aracın izmir de varmı 4 ceker dyno yada gtech filan en son tumevarım yontemi ile mi olctunuz :gitar yorum ile ilgili soyle diim TR de Hıncal uluç ayagını topa vurmamıs biri olarak en iyi yorumculardan birir kabul edilyor bilmem yanlısmı dusunuyorum :artis
-
Sizce Koskoca Honda Firması racing sınıfındaki bi arabasını bu kdar dez avantaj varken neden piyasaya cıkarsın ... Yapmayın arkadaslar arabayı daha kacınız gördü ? ep3 donanım eksikligi yüzünden illaky youtube videoları giby kalmıcak ama yeni type-r ı bu kadar kücümsemeyin En ateşli hatchback sınıfında araba 1. secildi Tabi bu her yönüyle secilio ama yinede en safkan katılımcı modunda olan yine FN2 type-r dı ... Bununda sebebi Hiç şüphesiz ep3 Kasadır....Fn2 sahibiyim ama ep3 hastasıyım ... Kişilğim yenisini istedi egolarım eskisini ... ama eski type-r a da bindim 2001 kasa ilk bindigimde ayaklarım bosalmıstı....şimdi 2007 yenisini sürüorm yine aynı hisleri duyuyorum bu arabaya nasıl görüş acısıyla baktgınızlada alakalı illaky ikinisininde güzel yanları var ...
-
maksat seni cıldırtmak hocam bosver sen sti ı ornek verdim , zaten ilk sıkı bir makine alayım bole senin aracı gececek gelecem izmire sen merak etme >%6rol 450 beygir subaru vay be merat ettim nasıl olctunuz gucunu aracın izmir de varmı 4 ceker dyno yada gtech filan en son tumevarım yontemi ile mi olctunuz :gitar yorum ile ilgili soyle diim TR de Hıncal uluç ayagını topa vurmamıs biri olarak en iyi yorumculardan birir kabul edilyor bilmem yanlısmı dusunuyorum :artis
[/quote]
haklısın seko zaten herkes type-r en iyisi ep3 süper falan dese burası çekilmez
benim araç wrx di bide sen düşün 3 kere makina kırdı 450 hp olarak aldım habire piston kolunu kırdı
ama 3 pistonla sti geçiyodu <^^Seyt 280beygire düşürdük gene kırdı satmak zorunda kaldım
çok çektim ondan vallaa 1 depo 250 km >%6rol
-
parayı ustalara yatırmısın tabi ondan simdi sorunsuz bir araca gecince insan ister istemez asık oluyor aracına :gitar o zamanlar 98 oktan v.s. yoktu o yuzden millet ne sıkıntılar cekmis <nohapy 03-04 model Wrx im olsun cok isterdim stock olarak sorunsuzdur hrld ..
-
sorunsuzda genede yakıyoo
gerçi benimde aklımda bunu satınca 2004 sti var nedeolsda 4 kapı
-
Hocam impreza nın tadını almısın varsa imkanın birde evo dene derim degisiklik olur >=ok Impreza alırsan veya parçası lazım olursa yardımcı olurum :kurba
-
ben ankaradayım bi kapışma ayarlayalım. ama benim araç stock. (henüz :lovee)
-
deneyelim ama nerde ne zaman? bu arada benim de debriyaj bitik :lovee
-
deneyelim ama nerde ne zaman? bu arada benim de debriyaj bitik :lovee
bu cumartesi olabilir ama saati belli olmaz. bu arada galiba senin arabayı honda efede de gördüm.
-
doğrudur, yeni Type-R a bakmak için uğramıştım. Ankarada sanırım 3 siyah EP3 CTR var. Biri ben, diğeri 2002 Turbo Type-R, öbürü de 2005 Type-R...
-
Bi tane altın rengi jantlı olan var o da turbolu :)
-
benim dediğim oydu zaten. Batu'nun eski Type-R'ı. MGG plaka....
-
bi ara sorulmuştu bana cevap veremedim benim araba 13.000 kmde
-
Yarın şaşmaz sanayide olurum. O taraflara yolun düşerse beklerim..
-
benım typer suan orjınal kış sonuna kadar denemek ısteyen varsa denerız arac 85000km de baskıda 25000km dır gazlanıyo bu halıyle denerım.bende merak ettım:))
-
benım typer suan orjınal kış sonuna kadar denemek ısteyen varsa denerız arac 85000km de baskıda 25000km dır gazlanıyo bu halıyle denerım.bende merak ettım:))
sen ankaradamısın?
-
BMK Reşit ankarada değil, istanbulda...
-
sone-r biz arkadaşlarla bu cumartesi akşam 6 civarında eskişehir yolundan geçcez. müsait olursan bi roll deneyelim. bu arada yaş kaç? bi yanlışımız olmasın yani :)
-
soner 34 falan
-
hmm abimiz o zaman :)
-
Ctesi akşamı FB maçını izlerim kanımca. Bir türlü deneme fırsatımız olmuyor ya :lovee
-
yawww kaldırın artık şunları :)
merakdan öldük burda :D
-
Kaldırmak yok sadece rolling yaparız ama denk gelmiyoruz ki?
-
Abi bi arada benimle deneyelim :) bende ankaradayım bi arakdaşım daha var typeR yeni aldı oda 2004 kocaelinden.
bu arada siyah yeni tpyeR dan kaç tane var ankarada ben bi kaçdefa armadanın otoparkında gördüm..çekecek yer bulamıyordu kıyamıyordu bir yere çekmeye :) senmisin bilmiyorum ama :)
-
Fatih kim aldı 2004 CTR yi kocaelinden? tanır mıyım ben?
-
Bizim serdar abi
benim arabayı aldıgım arkadaş 2008 civic aldı performans yetmeyince :) döndü typeR a
-
Type R sat, tekrar Type R al güzel valla >%6rol
-
Abi plakalarımız bile aynı olacak..
TVP 11 benim TVP 83 Serdar ' ın olacak :)
-
Abi bi arada benimle deneyelim :) bende ankaradayım bi arakdaşım daha var typeR yeni aldı oda 2004 kocaelinden.
bu arada siyah yeni tpyeR dan kaç tane var ankarada ben bi kaçdefa armadanın otoparkında gördüm..çekecek yer bulamıyordu kıyamıyordu bir yere çekmeye :) senmisin bilmiyorum ama :)
hee o bendim heralde. mag senin tayyar turbolu deil mi? bilkentte senin araba gidiyodu turbolu gibi sesi vardı.
-
Fatih (mag) in tayyar atmosferik 2002 gümüş gri...
-
Fatih (mag) in tayyar atmosferik 2002 gümüş gri...
ha öle mi? benim bilkentte gördüğüm siyahtı jantları altın rengiydi. plakasını da 06mag die hatırlıyorum.
-
turbo olan 2002 siyah CTR 06mgg plakası....
-
hmm ok karıştırdım o zmn.
-
EWt abi benimki atmosferik daha bişey yok üzerinde ama olacak kısa zamanda inş :)