TeamHondaTurkey.Com
HONDA MODELLERİ => Type R - Civic / Integra (DC,EP,FK) => Konuyu başlatan: astracoupe - Ekim 08, 2007, 11:06:51 ÖS
-
Arkadaşlar niyahet aracı yaklaşık 4 aylık bir bekleme süresi sonrasında bu akşam iftara yakın teslim aldım. Yanımda makina yoktu o yüzden bu 3 resmi orada görevli olan hondacı arkadaşlardan carptım :D
yeni resimler gelinceye kadar bunları sizinle hemen paylaşmak istedim :)
(http://img524.imageshack.us/img524/3711/071007182255an7.jpg)
(http://img221.imageshack.us/img221/9726/resim044eo9.jpg)
(http://img517.imageshack.us/img517/171/resim046ow2.jpg)
-
hayırlı olsun !!maşallah çok güzel :lovee kazasız belasız
-
çok teşekkür ederim can
-
maşallah...
-
ağzımın suyu aktı durun bi siliyim:) kazasız belasız kullanın
-
bir şey daha iyiki kırmızı vermişsin abi siparişi 10 numara ya tekrar maşallah:lovee =)))
-
hayırlı olsun..
rabbim kazasız belasız benmesi nasip etsin..allah daha iyilerinide nasip eder inşallah..
abi bi tur verirmisin >%6rol
-
hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar
kırmızı renk bizi gercekten biraz oyaladı ama sonu güzel oldu allaha şükür :)
ne demek neden vermeyelim :D denizliye de yolunuz düşerse her zaman bekleriz arkadaşlar
-
ben bu arabaya binmeye kıymam :lovee binersemde elime eldiven basıma kaloss >%6rol kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun :gitar
-
hey maşşallah beeee :) allah kazadan beladan korusun.gule gule kullan arkadasım.bende yarın kullanacam ınsallah bı aksılık olmazsa bı dergı cıın benım arabayıda ıstedıler de:) eskı yenı typer testı yapılıcak sabah:). bakalım nasıl gıdıyo yenı typer autodromda test edecez:).
-
hayırlı olsun..
-
oy oy oy allah korusun kaza bela göstermesin.araba budur
-
arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ederim
-
kazasız belasız çok güzel...
-
Maşallah , hayırlı olsun :) beklediğine değmiş >=ok
-
Maşallaaahhhhh tütütütütü 41 kere.. Ep3 belki gidişi ile efsane ama, bu arabanın duruşu çok harika yaww..
-
arac cok guzel masallah kazasız belasız kullan ınsallah
-
yuru beeeee masallah sonunda kavusmussun hayırlı olsun allah kazasız belasız binmek nasıp etsin
-
o renk ışıl ışıl nedir ya öyle. maşallah nazar değmesin. kazasız belasız kullan. beklediğine değmiş gerçekten de. ama bence nazar boncuklarıyla donat arabayı. renk çok ilgi çekecek ve bence kırmızı FN2 efsane olacak >=ok
-
gerçekten on numara arac şu TYPE-R ..
Allah kazasız belasız ii gunlerde kullanmak nasip etsin..
daha iyileri bize inşallah.. 8)
-
maşallah allah hayırlıısıyla binmek nasip etsin
-
KAzasız belasız sür inşallah Hayırlı olsun.... >=ok
-
kazasız belasız kullan kardeşim. çok güzel maşallah, nazar değmesin.. sakın kan akıtma, hayvan kestirme, bunun yerine bi fakire sadaka ver kardeşim..
zübeyir hangi dergi bu yaw? ne zaman yayınlanacak mutlaka almalıyız...
-
valla otomoto diye bı dergıymıs bu ay cıkıcak.yolda denedık benım suandakı halımde 2 de basladık 5 sonunda 5 boy falandı. 2-3 ten ufak bı kafa cıkarıyorum 3 bıterken uzamaya baslıyorm.. aracımdakıler headers.duz boru son susturucu. aem v2. yanlız sunuda solıım.v2 şiştikten sonra denedım. daha oncekı test lerımden esınlenerek 1 .5 boyda ordan dıyorum.cunkı sısmeden once 1.5 boy gectıgım arabayla şiştikten sonra kafa kafaya gıttım daha once.yaklasık 6-7 boy oluyo solııım.AMA suda var onlar 2 kısıydı
-
kardesım Allah kazasız belasız bınmek nasıp etsın..daha da ıyılerını herkese ve sana versın...bı de benım kı gelseydi :) su honda turkıyeyı bır arıyım bakım ne olmus >%6rol
-
Çok güzel görünüyor. Eminim ki duruşuyla olduğu kadar gidişiyle de tatmin edecektir. Ne de olsa o bir "Type R". Kazasız, belasız, bol performans dilerim.
-
HayırLı ugurLu olsun Kazasız BeLasız...
-
arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ederim :)
-
hey maşşallah ... allah kazadan beladan korusun.gule gule kullan
-
hey maşşallah ... allah kazadan beladan korusun.gule gule kullan
çok teşekkür ederim.
-
abı ozelden rahatsız etmeyı bırakmamı ıstersen gusel bır ızlenım yazarsan hepımız ıcın cok acıklayıcı olur yenı fotolarınıda beklıyoruz >%6rol........
-
maşaallah...maşaallah..maşaallah >=ok >=ok >=ok >=ok >=ok >=ok >=ok >=ok >=ok
kaza beladan uzakkkk..bumudur..budur....
-
Çok çekici duruyor gerçekten beklediğine deydi.
. Allah nazarlardan kazalardan korusun. Güzel günlerde binmek nasip etsin.
-
Kazasız,belasız,keyifli günlerde kullan..maşallah pek bi alımlı-kırmızı'nın zerafeti-,hayırlı olsun..
-
Maşallah diyelim ilk önce
Güle Güle kullan Kazasız Belasız NAZARSIZ kullanırsın inş.. ilk önce hemen bi arabana nazar boncugu koy bir yere bi kırmızıki her gören dönüp dönüp bakar..
-
Allah nazardan kazadan beladan korusun arkadaşım
-
çok teşekkür ederim arkadaşlar
-
kazasız sürüsler, çok güzel ve eşsiz bi arac...
-
kazasız belsaız günler de kullan gerçekten en iyi rengi seçmişin beklediğine değmiş bence >=ok
-
eee yorumlarınıda yaz ama heycan yaptık burda :D
-
hayırlı olsun kazasız belasız kullan..
-
Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin
-
teşekkür ederim arkadaşlar
-
abı arabayla ılgılı ızlenımlerını yazsan ben gercı senı ozelden yeterınce rahatsız edıyorum abı ama bıde burda nasıl beklentılerını karsıladımı kalıte fılan bır eksıgını gordun mu yada hosuna gıden yonlerı nelerdır..... :) :lovee
-
çok güzel bi seçim yapmışsında ..bişi dicem senin nick nie "astra coupe" ??
-
hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar
kırmızı renk bizi gercekten biraz oyaladı ama sonu güzel oldu allaha şükür :)
ne demek neden vermeyelim :D denizliye de yolunuz düşerse her zaman bekleriz arkadaşlar
oo bizim memleket yaa :) denizli de doğdum bende :D ama uzun zamandır gitmioz istanbulda oturuorum :) araban hayırlı olsun abi
-
çok güzel bi seçim yapmışsında ..bişi dicem senin nick nie "astra coupe" ??
çünkü type-R dan önce opel astra'sı vardı hatta oda kırmızıydı.. ;)
-
önceden miş ..
-
41 kere maşallah arkadaşım.. >=ok Aracın çok gösterişli ve bir o kadarda alımlı ve sade... :con
Allah güzel günlerde kullanmak nasipetsin... [-o<
Honda doğru seçim , Type-R zevkin doruğu.... :lovee
-
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim
nickim niye astracoupe?
buraya üye olduğuma astracoupem vardı. şimdi artık TypeR var. nerden nereye :)
-
dahada gusellerı olur ınsallah :gitar
-
Arabandan memnunmusun arkadasım ??
-
Arabandan memnunmusun arkadasım ??
fazlası ile.
siz peki?
-
:lovee Cok fazlası ile >=ok
-
:lovee Cok fazlası ile >=ok
ya kusura bakma tüm forumu taradım ama sizin aracın resimlerini bulamadım :(
varsa sizde paylaşabilirmisiniz?
-
Allah ayırmasın , örtünün altından çıkan resimler çok iyi ya , heyecanı bende yaşadım bilgisayar başında...
Kırmızı tercihi güzel olmuş , sanırım yeni R'larda en beğendiğim renk kırmızı olacak :)
-
evet ya kırmızı çok güzel güle güle kullan :) ama siyahında asaleti başka :) yeni type R ın içine bitiyorum ya ama dışını hiç sevmiom EP3 type R ında dışına hastayım içini sevmiorum >ag >ag >ag napcam ya :ağlaa
-
evet ya kırmızı çok güzel güle güle kullan :) ama siyahında asaleti başka :) yeni type R ın içine bitiyorum ya ama dışını hiç sevmiom EP3 type R ında dışına hastayım içini sevmiorum >ag >ag >ag napcam ya :ağlaa
Kullanırken içini sen göreceğin dışını diğerleri göreceği için FN2 al bence >=ok
-
Kazasız belasız kullan inşallah. Renk için beklemeye kesinlikle değer... Tebrikler!
-
hey yavrum be süper ki ne süper maşallah.Dev bi nazar boncuğu lazım buna
-
çok güzelmiş güle güle kullan. rengi çok güzel. valla siyahtan daha dikkat çekici olduğu kesin. kazasız belasız. bu arada bi uyarı ilk 1000km geçmeden gaza kökleme. >=ok
-
Ben 1000 gecmeden kökledim yaw :) dayanamıyosun ky :))
-
>%6rol
Ben 1000 gecmeden kökledim yaw :) dayanamıyosun ky :))
-
:)
-
allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. kırmızı dehşetmiş. wooowww...
-
arkadaşlar hepinize değerli ve güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.
birkaç resim daha koydum :)
(http://img403.imageshack.us/img403/3451/resim170sb1.jpg)
(http://img122.imageshack.us/img122/536/resim164nu7.jpg)
(http://img221.imageshack.us/img221/3011/resim162us3.jpg)
-
Güle güle kullan kardeşim allah kaza bela vermesin Süpe-R ne diyim >=ok
-
cok güzel maşallah :lovee bide içten de cekseydin be abim koltuklar konsol filan
-
Arabadan Memnunmusun Astracoupe :) Yorumlarını alallım artık...
-
enzo gayet güzel. hele astracoupe den sonra gercekten çok başka bir dünya gibi geldi bana :)
yorumlarımı aktarayım :)
aracın iç dizaynın kalitesi ve mükemeliği zaten tartişilmaz. (cift tarafli klima vs.)
standart da bile cok tok ve etkilyici bir sesi var.
koltukların daha da sportifleştirildiği için tek bir oturma şekli söz konusu
aracdaki orjinal süspansiyon cok başarılı. sert ama kıvamında diyebilirim.
sert olması iyi ve bundan dolayı arac gercekten cok stabil.
frenler gayet güzel ve güven hissi veriyor.
aracin arkası yeterince geniş dışarıdan öyle gözükmesede.
arka görüş spoylerden dolayı biraz kısıtlı
genel olarak çok donanımlı ve fiyat olarak sunduğu özellikler gercekten mükemmel.
-
İzlenimler süper :)) Ben bi tek Ses yalıtımı olayına takıldım keşke biraz daha almanlara cekseler yalıtım konusunda ... Tıkır die bi ses duysam deli oluorm Servise gidiorm :)))
-
Hondaların en buyuk özelliğidir oo ( ses yalıtımı ) çok zayıff
-
olsun o kadarlık ne yapalım
gülü seven dikenine katlanacak değil mi :)
-
bu sımdılık ılk resım hemde en sıcagından sınavlar bıtınce ayrıntılı olanlar gelecek buarada arabayıda yarın alıyorum ama ılk ızlenım o motor sesı duyulması gereken bır ses :)
-
valla kazasız belasın ne diyelim....aracın gercekten gusel ama EP3 un havası ayrı, aracında tek eksik var oda nazar boncuğu ......
VE SOLEMEDEN EDEMİCEM TEHLİKEİ BİR MAKİNE LUTFEN DİKKATLİ KULANANIN ARKADASLAR...
-
(http://img258.imageshack.us/img258/6370/dsc00263cj8.jpg) (http://imageshack.us)
-
Araban Hayırlı olsun kmorbulut Kardeşim ... Kazasız Belasız diorm ... Kırmızı araba sürmek zor ... Fn2 Cok karizmatik ve Cok modern bi araba >=ok Genellemedede Pek bi rakibin yok :)
-
kazasız belasız inş.. kardeşim
-
(http://img258.imageshack.us/img258/6370/dsc00263cj8.jpg) (http://imageshack.us)
kardeşim gözün aydın. şimdiden kazasız belasız :)
beklediğine değdi sonunda. en kısa zamanda daha ayrıntılı resimler bekliyoruz
tekrar hayırlı olsun ;)
-
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız. gemiden yeni inmiş sıcak sıcakkkkk :lovee
-
abıler hepınızın daha ıyılerı olsun arabayı aslında bugun alacaktım ama sınavlar nedenıyle yarına kaldı...ama ılk basta dedıgım gıbı arabanın motorunun calısması bıle bır baska yanı dıger spor araclarıma gore :)
-
Tekrardan Hayırlı olsun abi ee buda HONDA farkı :)