TeamHondaTurkey.Com
HONDA MODELLERİ => S2000-NSX (AP,NA) => Konuyu başlatan: Eddie - Eylül 21, 2007, 12:12:55 ÖS
-
Öncelikle merhaba arkadaşlar. S2000 lerin bazılarının direksyonunda 3 tane tuş var acaba ne işe yarıyorlar? Bu düğmeler opsiyonel olarakmı takılıyor dün gittiğim ****** showroomda opsiyonel donanımı olmadığını söylediler. Bide s2000 üretimden kalkıcakmış siye b,şey duydum acaba doğrumu?
-
S2000 üretmden kalkmıyor, için rahat olsun >=ok
-
ben bir s 2000 manyagı olarak bu araba neden çok dengesiz bi araba dengesizlıkte n kastım çok savruluyor bunun sebebini ögrenebılırmıyım
-
Arkadan itiş bir araç , hiç bir stabilite programı yok ve yüksek devirler çevirebiliyor bu yüzden...
-
teşekür ederim
-
Arkadan itiş bir araç , hiç bir stabilite programı yok ve yüksek devirler çevirebiliyor bu yüzden...
VSA??
-
VSA hepsinde var mı bir araştır istersen...
-
Stabilite programı yok demek ile her modelde yok demek arasında biraz fark var.
-
Böyle üstadlar varken yanlış bilgilendirme yaptığım için özür diliyorum.
-
Yüksek devir çevirmekle kontrolsüzlüğün ne alakası var onuda soracaktım ama vsa ı bilmeyen onu hiç bilemez kolay gelsin.
-
offf offf... >kes
hep ama hep :kiliçç :döv
-
Yüksek devir çevirmekle kontrolsüzlüğün ne alakası var onuda soracaktım ama vsa ı bilmeyen onu hiç bilemez kolay gelsin.
o kadar bildigine gore bize sen anlatırsın artık bize...
-
Sevgili IMPREZA MANIAC, merak etme R-13239 (Kaan) arkadaşımız Hondalarla pek sıkı fıkı bir arkadaşımızdır. Savrulma probleminin VSA'sız veya VSA'sı kapalı S2000'lerde olabileceğini, karşındaki bunu açıkça dile getirmeden de, mantığınla çözebilirsin. Raspberry arkadaşımız da zaten 2006 modellerden önceki VSA'sı olmayan S2000 leri ele alarak savrulmadan bahsetmiştir. Zaten VSA'sı olan ve bu sistemi kullanan biri çok kasmadıkça neden savrulsun di mi ? Anlatmak ve anlaşılmak için bu kadar açık yazmak gerekiyorsa işimiz var...
-
Sevgili IMPREZA MANIAC, merak etme R-13239 (Kaan) arkadaşımız Hondalarla pek sıkı fıkı bir arkadaşımızdır. Savrulma probleminin VSA'sız veya VSA'sı kapalı S2000'lerde olabileceğini, karşındaki bunu açıkça dile getirmeden de, mantığınla çözebilirsin. Raspberry arkadaşımız da zaten 2006 modellerden önceki VSA'sı olmayan S2000 leri ele alarak savrulmadan bahsetmiştir. Zaten VSA'sı olan ve bu sistemi kullanan biri çok kasmadıkça neden savrulsun di mi ? Anlatmak ve anlaşılmak için bu kadar açık yazmak gerekiyorsa işimiz var...
>=ok >=ok >=ok
-
Mesajda 2006 öncesi s2000 ler niye savruluyor diye birşey yazmışta ben mi göremedim?Herşeyi açık açık yazıcaksınız tabi karşınızdaki anlasın.Stabilite programı yok demiş model belirtmemiş 2006 öncesinde stabilite programı yok o yüzden savruluyor dese daha açıklayıcı olurdu.Ben vsa yı unuttun galiba gibisinden mesaj yazdım arkadaş modelden girdi üstadttan çıktı evet unutmuşumu diyebilirdi.İşiniz varsada yazmayın kimse size zorla mesaj attırmıyor herhalde.
-
bişi sordum sordugumada pişman oldum ya :(
-
2000 ile 2005/2 arası üretilen s2000 mi daha fazla sonrasımı ... sorulan soru buna göre yönlenmiş ve R-13239 normal bi cvp vermiş...
-
Arkadaşlar birşeyler paylaşmak mı yoksa sürekli tartışmak mı hoşunuza gidiyor anlam vermiş değilim.
Soru sorulmuş ve genel olarak bir cevap verilmiş.
Ekleyecek bilgisi olan paylaşır bu polemik olayı nedir anlam veremiyorum...
-
2000 ile 2005/2 arası üretilen s2000 mi daha fazla sonrasımı ... sorulan soru buna göre yönlenmiş ve R-13239 normal bi cvp vermiş...
2000 ile 2005 arasında üretilen S2000 ler daha fazla olduğu için Stabilite programı yok mu deniyor?Bunu fazlalıkla azlıkla mı alakası var Stabilite programı olan S2000 üretildi mi üretilmedi mi?Üretildi ozaman hiçbir stabilite programı yok diye cevap olamaz.
Konuyu uzatma taraftarı değilim ama git gide gelen cevaplar ilginçleşiyor
-
üretildi ama üretilmeyen kısım daha az ... vsa sız s2000 daha fazla kaanın yaptıgı yorum buna göre . bence sizin cevaplarınız ilginç ...
-
Ozaman bunda sonra biri sorarsa s2000 lerde stabilite programı yok dicem.Üretilmeyen modeller daha fazla olduğu için >%6rol
-
ben daha bir şey demiyorum ...
-
Tamam hocam cevap atarkenki üslubum yanlış olmuş kusura bakma...
Uzatmayalım..
-
abi bu esikibin nedir
-
abi bu esikibin nedir
Abi bu bir araba olmakla birlikte 4 tekerleği vardır. Yalnız araba derken yanlış anlaşılmasın "arkadan itişli bir araba" dır. 2 kişilik ve üstü açılan (yani cabrio) bir araba olduğunu da belirteyim ki ne olduğu ve ne anlatmak istediğim herkes tarafından iyice anlaşılsın.
Saygılar...
-
arkadaşlar sıtandart s2000 ler çok dengeli bir araç arka lastikleriniz iyiyse kolay kolay konturolden çıkmıyor ama siz istemesseniz . ben 350 bg likte çok kullandımı arabanın huyunu suyunu bildikten sonra vsa gerek yok
-
oncelikle konu sahibinin sorusunu cevapliyim. s2000 in direksiyonundaki dugmeler cruise control icin ve bu standart donanimda geliyo.
s2000 in savurmasi konusunda sacma bi tartisma olmus, yok VSA olsa sole bole falan yaw bu ne kadar gereksiz bi tartisma bole cunku s2000 savuran bi araba diil. hatta s2000 savurmayan bir araba
-
s2000 in savurmasi konusunda sacma bi tartisma olmus, yok VSA olsa sole bole falan yaw bu ne kadar gereksiz bi tartisma bole cunku s2000 savuran bi araba diil. hatta s2000 savurmayan bir araba
tr'deki kötü yollar yüzünden böyle bi imaj oluşmuş düzgün yolda harikalar yaratıyor go-kart gibim >=ok
-
s2000 zaten binevi go kart. s2000 i yolda tutamayana carrera falan versen demekki duz gidemicek