Gönderen Konu: TR'deki 4th Gen. Preludeler !!  (Okunma sayısı 34926 defa)

DoDo

TR'deki 4th Gen. Preludeler !!
« Yanıtla #100 : Şubat 27, 2006, 11:37:46 ÖS »
Alıntı yapılan: "Daniel Gabriel"
Alıntı yapılan: "DoDo"
Perpanın yanında görüyorum 2 gündür g4 , bakımsız duruyor , foto çekemedim  bir daha görürsem çekerim...

Ben de görmüştüm onu fümeydi yanlış hatrlamıyosam..
Foto bekliyoruz DoDo.. :-D

Evet füme olması lazım:) Kokpitte birkaç yeri boyamışlar griye çok kötü duruyo , otomatik vites , bir daha görürsem fotoğraf makinesini alıp çekmeye gidiyorum  :D

Daniel Gabriel

• Ziyaretçi
« Yanıtla #101 : Şubat 28, 2006, 11:55:25 ÖS »
Hasan bu son beyazın geçmişini biliyomusun.. :-D
Sanki ilk defa görüyorum bunu ??

Lude

« Yanıtla #102 : Mart 01, 2006, 07:48:15 ÖÖ »
Tolga bilmiyorum,bu bir ara internette çıkmıştı,ama istanbul ilanıydı :D geçenlerde 2.3 gri 95 in ilanı vardı gördünüz mü?akşama ilan kayboldu 99 gümrük çıkışlı yazıyordu 18750 yazmışlardı,ama foto yoktu, ilan mersindendi

PreludeBB2

« Yanıtla #103 : Mart 01, 2006, 12:08:42 ÖS »
Alıntı yapılan: "Lude"
Tolga bilmiyorum,bu bir ara internette çıkmıştı,ama istanbul ilanıydı :D geçenlerde 2.3 gri 95 in ilanı vardı gördünüz mü?akşama ilan kayboldu 99 gümrük çıkışlı yazıyordu 18750 yazmışlardı,ama foto yoktu, ilan mersindendi

Evet Hasanım bana da mail atmışsın sağolasın valla. Yaw onu gördüm sonra aniden kayboldu ilan. Elaman zaten ne telefon bırakmış ne de mail. yani hiç bi şekilde ulaşılamıyor elemana. Adı da Mendez Dasilva.. Bana biraz kolpa gibi geldi bu ilan. Çünkü gerçekten satıcı olsa en azından bi tel bırakırdı. Var bi iş... :-)

Daniel Gabriel

• Ziyaretçi
« Yanıtla #104 : Mart 01, 2006, 12:11:02 ÖS »
Bence de kolpa gibi o.. :-D

PreludeBB2

« Yanıtla #105 : Mart 01, 2006, 11:46:22 ÖS »

Evet Tokgacım ilan Kolpaymış.. Hemde kim yayınlamış acaba... :-D  :-D  :-D  Hasan az önce MSN de herşeyi itiraf etti. İçkiliyken dayanamamış ve bu ilanı verip hemen bana mail atmış... :-D  Hasanım felaketsin valla :D  :D

Daniel Gabriel

• Ziyaretçi
« Yanıtla #106 : Mart 02, 2006, 11:11:55 ÖÖ »
Alıntı yapılan: "PreludeBB2"

Evet Tokgacım ilan Kolpaymış.. Hemde kim yayınlamış acaba... :-D  :-D  :-D  Hasan az önce MSN de herşeyi itiraf etti. İçkiliyken dayanamamış ve bu ilanı verip hemen bana mail atmış... :-D  Hasanım felaketsin valla :D  :D

Wallahi helal olsun Hasan :-D  :-D

aliosmancebel

• Ziyaretçi
slm
« Yanıtla #107 : Mart 02, 2006, 01:26:54 ÖS »
nasıl resim yollayabilirim ???

Lude

« Yanıtla #108 : Mart 02, 2006, 08:42:56 ÖS »

aliosmancebel

• Ziyaretçi
34 ROY 82
« Yanıtla #109 : Mart 08, 2006, 11:39:28 ÖÖ »
ARACI BEN ALDIM ESKİŞEHİRDEN 4 SENE ÖNCE ANKARADAN ALMIŞ İSTANBULLU ECZACI  ONDANDA BEN ALDIM AMA 26 YAPMAYI DÜŞÜNMÜYORUM. ARAÇ HATASIZ DEMİYORUM AMA BİTİKTE DİİL ARKADAŞLAR AYIP OLUYO WALLA BBİRAZ İHMAL EDİLMİŞ BENDE GEREKEN ÖZENİ GÖSTERİYORUM KENDİNE GELDİ BİLE ARABA... İZMİRDEKİ BEYAZLA KIYASLAMAYALIM LÜTFEN .. BAKTIM HERKES GİZLİYO PLAKAYI BENDE GİZLEDİM AMA NEREYE KADAR ZATEN KAÇTANE VAR TR DE. YOKSA UTANILCAK BİŞİ YOK ARABADA HATTA STOPLAR BEYAZ SİNYALLER VE PARKLAR SİPARİŞ ETTİM. ONLARIDA TAKINCA DAHADA TOPARLICAK GÖRÜNTÜSÜNÜ MOTORU ZATEN 10 NUMARA.... ZATEN KAÇ KİŞİYİZ TRDE BİRBİRİMİZE DESTEK ÇIKALIM KÖSTEK DİİLL....

Daniel Gabriel

• Ziyaretçi
« Yanıtla #110 : Mart 08, 2006, 11:53:00 ÖÖ »
Aliosman kimsenin köstek olduu yok..Öyle olsaydı böyle 1 grubumz da olmazdı zati..Sadece ozamanki hali kötü diye yorum yapılmış
şuanki hali için zati sana teşekkür ettik değerini bilen 1isi aldı diye..Neden böyle 1 yargıya wardın anlamadım walla..
Bu arada yazılarını küçük yazarsan çok daha güzel olcak..
 :-D

PreludeBB2

« Yanıtla #111 : Mart 08, 2006, 12:12:11 ÖS »
Ali Dostum sen gerçekten neden alındın ki böyle. Buradaki insanların kınadığı aracın eski sahibi olan eczacıydı. Çünkü sonuçta, o adam aracı bakımsız bırakmış. Seni çok çok iyi anlıyorum çünkü bende arabamı aldığımda çok bakımsız, çok pis bir haldeydi. Bakım yapa yapa bugünkü haline getirdim. Hatta daha önce sana yazdığım yazımda da "senin gibi değerini bilen birinin aldığına çok sevindim" demiştim. Maaşallah, şu anki hali o İstanbuldaki halinden kat kat temiz. Sakın öyle köstek möstek şeklinde de düşünme lütfen, biz buradaysak birbirimize destek için varız. Sonuçta Prelude Kardeşliği var aramızda. Yoksa buradaki insanlar umurumuz olmasa İzmirden Sakarya ya Wooferlar, Kütahya' ya da ön panjurlar gitmezdi. Tolgayla en başından beri amacımız da zaten Preludeciler arasında böyle bir bağ, yardımlaşma - bilgi paylaşma portalı kurmaktı. Şimdi THT sitemiz sayesinde bu mümkün oldu. Moderatörlerimize ve Admin arkadaşlarımıza da teşekkürü bir borç bilirim bunun için. Dediğim gibi biz buradaysak, hep beraber, birbirimize destek için burdayız. O yüzden alınacak bir şey yok dostum. Bu arada Stoplar ve yeni parklar, şeffaf sinyallerle aracın daha da süper olacak. Merakla bekliyoruz dostum. :-)

aliosmancebel

• Ziyaretçi
« Yanıtla #112 : Mart 08, 2006, 12:32:34 ÖS »
EYWALLAH ARKADAŞLAR SAĞOLUN AMA 06 DI 34 OLDU ŞİMDİ GİZLENİYO FELAN SANKİ TAKLALI GİBİ MUAMELE GÖRMEK HİÇTE HOŞ OLMUYO BİYANDANDA TEŞEKKÜR EDERİM BU SİTEYİ KURANLARA ARACIMIN 06 HALİNİ GÖRMEK GÜZELDİ DEMEKKİ ALDIĞIM KİŞİ YALAN SÖLEMEMİŞ O BAKIMDAN GÜZEL Bİ DUYGU. AMA DEDİĞİM GİBİ ADAM etmek için elimden geleni yapıcam. aksesuarlarım gelsin daha takarken foto yollıcam.... selametle

ottoboy

eskişehir
« Yanıtla #113 : Mart 08, 2006, 12:43:47 ÖS »
Arkadaşlar birde eskişehirde yeşil prelude var. senelerdir aynı kullanıcıdaymış. Ali Osmancımdan rica etsem, en kısa zamanda bize onun fotolarını ve hikayesini bulur ve yazar buraya. site bir prelude ün yerini ve şeklini görmüş olur. zaten eskişehirde 2 tane prelude var. bide ben alabilirsem 3 tane olcaz nasipse.

aliosmancebel

• Ziyaretçi
« Yanıtla #114 : Mart 08, 2006, 12:46:32 ÖS »
yeşilide tanıtalım 94 deri otomatik 7 yıldır aynı kişide sanırım pilot üstteğmen fotosunu görünce çekiyim hemen...

Daniel Gabriel

• Ziyaretçi
« Yanıtla #115 : Mart 09, 2006, 11:56:46 ÖÖ »

FreeStyler

• Ziyaretçi
« Yanıtla #116 : Mart 09, 2006, 01:39:04 ÖS »
Alıntı yapılan: "aliosmancebel"
yeşilide tanıtalım 94 deri otomatik 7 yıldır aynı kişide sanırım pilot üstteğmen fotosunu görünce çekiyim hemen...

Eskişehirde 2 tane yeşil lude var biri 92 model 34JJ400 biri 94 model 34BSV81
JJ400 de headers ve komple egzoz var satılık şu anda 380bin kmlerde bi ara rektefe gördü

OzguR

Re: 34 ROY 82
« Yanıtla #117 : Mart 09, 2006, 02:00:40 ÖS »
ARACI BEN ALDIM ESKİŞEHİRDEN 4 SENE ÖNCE ANKARADAN ALMIŞ İSTANBULLU ECZACI  ONDANDA BEN ALDIM AMA 26 YAPMAYI DÜŞÜNMÜYORUM. ARAÇ HATASIZ DEMİYORUM AMA BİTİKTE DİİL ARKADAŞLAR AYIP OLUYO WALLA BBİRAZ İHMAL EDİLMİŞ BENDE GEREKEN ÖZENİ GÖSTERİYORUM KENDİNE GELDİ BİLE ARABA... İZMİRDEKİ BEYAZLA KIYASLAMAYALIM LÜTFEN .. BAKTIM HERKES GİZLİYO PLAKAYI BENDE GİZLEDİM AMA NEREYE KADAR ZATEN KAÇTANE VAR TR DE. YOKSA UTANILCAK BİŞİ YOK ARABADA HATTA STOPLAR BEYAZ SİNYALLER VE PARKLAR SİPARİŞ ETTİM. ONLARIDA TAKINCA DAHADA TOPARLICAK GÖRÜNTÜSÜNÜ MOTORU ZATEN 10 NUMARA.... ZATEN KAÇ KİŞİYİZ TRDE BİRBİRİMİZE DESTEK ÇIKALIM KÖSTEK DİİLL....

Eskişehir'de görüyorum aracınızı, Allah kaza bela wermesin  8)

Yüz yüze tanışmak da isterim  8)

aliosmancebel

• Ziyaretçi
« Yanıtla #118 : Mart 09, 2006, 05:00:22 ÖS »
sağol kardeş görüşelim bende stiker istiyom

Lude

« Yanıtla #119 : Mart 11, 2006, 02:07:18 ÖS »

rengi açık yeşil mi Aliosman?Eskişehirde bir kez gazladım arkasından bizim clioyla da yetişemedim :D ,ben eskişehirde seninkinden başka iki tane diye duydum serwisten:D

aliosmancebel

• Ziyaretçi
« Yanıtla #120 : Mart 13, 2006, 10:10:38 ÖÖ »
jj yi uzun zaman önce görmüştüm şimdi bilmiyorum ama bsv ile tanıştık muhabbet bi eleman bidaha görüşürsem sölicem siteyi oda katılsınki haketten çok hatasız bi prelütü var....

OzguR

« Yanıtla #121 : Mart 13, 2006, 10:31:07 ÖÖ »
jj yi uzun zaman önce görmüştüm şimdi bilmiyorum ama bsv ile tanıştık muhabbet bi eleman bidaha görüşürsem sölicem siteyi oda katılsınki haketten çok hatasız bi prelütü var....

92 model 34JJ400 de headers ve komple egzoz var bir ara rektefe gördü sanırım.

aliosmancebel

• Ziyaretçi
« Yanıtla #122 : Mart 13, 2006, 12:07:16 ÖS »
halen eskişehirdemi peki !!!

OzguR

« Yanıtla #123 : Mart 13, 2006, 12:08:15 ÖS »
halen eskişehirdemi peki !!!

ewet satılıktı en son

aliosmancebel