Ali Dostum sen gerçekten neden alındın ki böyle. Buradaki insanların kınadığı aracın eski sahibi olan eczacıydı. Çünkü sonuçta, o adam aracı bakımsız bırakmış. Seni çok çok iyi anlıyorum çünkü bende arabamı aldığımda çok bakımsız, çok pis bir haldeydi. Bakım yapa yapa bugünkü haline getirdim. Hatta daha önce sana yazdığım yazımda da "senin gibi değerini bilen birinin aldığına çok sevindim" demiştim. Maaşallah, şu anki hali o İstanbuldaki halinden kat kat temiz. Sakın öyle köstek möstek şeklinde de düşünme lütfen, biz buradaysak birbirimize destek için varız. Sonuçta Prelude Kardeşliği var aramızda. Yoksa buradaki insanlar umurumuz olmasa İzmirden Sakarya ya Wooferlar, Kütahya' ya da ön panjurlar gitmezdi. Tolgayla en başından beri amacımız da zaten Preludeciler arasında böyle bir bağ, yardımlaşma - bilgi paylaşma portalı kurmaktı. Şimdi THT sitemiz sayesinde bu mümkün oldu. Moderatörlerimize ve Admin arkadaşlarımıza da teşekkürü bir borç bilirim bunun için. Dediğim gibi biz buradaysak, hep beraber, birbirimize destek için burdayız. O yüzden alınacak bir şey yok dostum. Bu arada Stoplar ve yeni parklar, şeffaf sinyallerle aracın daha da süper olacak. Merakla bekliyoruz dostum. :-)