saol ozancım benim gözükmememden daha önemli şey senin hayaline kavuşman hayırlı olsun diyelim önce umarım istediğin gibi çıkmıştır aracın çok baktım gittim geldim o prelude için hatta danıel e sordum ben alıyodum sana nasip oldu kazasız belasız kullan.Biraz uzak kaldım ama takip ediyorum benim canavar duruyo şu anda z.burnunda sanayida işlerimden fazla uğraşamadım bıraktım oraya komple bi boya kaporta olayından geçiyo biraz çamurluklarla oynadım tamponlar için crazy car la görüşüyorum fakat pek ilgilenmiyolar nedeninide anlayamadım hatta koçero ile tanıştım orada kendi arabası için5gen.bişeyler yaptırıyordu yanılmıyorsam.Koçero ile tesadüfen tanıştık ama umarım buradaki preludeciler hep bi tesadüf beklemez.Neyse birkaç resim koymaya çalışıcam.
Teşekkür ederim Ercüment, sağolasın iyi dileklerin için. Araç harika, yanlız öneki sahipleri çok hor kullanıp hiç bakmadıkları için biraz masrafı vardı. Fakat H23A2 motorları bilirsin, oldukça güçlü iyi çeken motorlar. Biraz da üzerine masraf yaptım ve yoğun bir bakım çalışmasından sonra araç şu an İstanbuldaki halinden çok daha temiz, tamamen değişmiş bir halde. Bu arada aracına yaptığın çalışmalar çok güzel. Bir an önce fotoları bekliyoruz dostum. :-)