|
statik
|
 |
« : Haziran 29, 2010, 01:48:14 ÖS » |
|
Arkadaşlar 99 lu yıllarda 7/24 aralıksız oynadığım Gran Turismo 2 isimli oyunu arıyorum.
Aslında bi kaç yerden buldum ve yükledim. Ama kesinlikle çalışmıyor. Hata veriyor bilmem ne diyor açılmıyor. Vista kullanıcısıyım ve sizden yardım istiyorum. Çaresi var mı arkadaşlar bunun? Hiç bir araba oyununu istemiyorum ondan başka..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tolgadl
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #1 : Haziran 29, 2010, 04:01:47 ÖS » |
|
bende grand turismo 4 hastasıydım ama pcde çalıştırmaadım bir türlü ps için yapılmış oyunlar bildiğim kadarıyla pcde çalışmaz ama çeşitli emulatorler var onlarla çalıştırmayı dene ben başaramadımm aslında çalışsa grantourismo 5 çok fenaaa
|
|
|
|
|
|
34 FB 1907
|
|
|
karaboga18
Honda Prelude

Honda Civic !
|
 |
« Yanıtla #2 : Haziran 29, 2010, 04:43:05 ÖS » |
|
Gran Tourismo benimm de bildiğim gibi sadece PS için zaten PS leri sattıran o oyun 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tuncersahan
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #3 : Haziran 29, 2010, 04:53:05 ÖS » |
|
Playstation simulatörleriyle oyunu çalıştırmak mümkün ilk önce internetten Gran Turismo 2 iso diye arat bul yükle ardından playstation 1 emulatörü araştır en çok tavsiye edileni indir....burda önemli olan olay bilgisayar minimum çift çekirdekli olmalı ben tek çekirdekli makinayla Final Fantasy X açtım kasma yaptı çift çekirdeklide sorun olmuyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tuncersahan
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #4 : Haziran 29, 2010, 04:55:45 ÖS » |
|
Suzuki Escudo Pikes Peak Version bu arabayı bilirsiniz sanırım oyunu oynadıysanız 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
statik
|
 |
« Yanıtla #5 : Haziran 29, 2010, 05:52:20 ÖS » |
|
Playstation simulatörleriyle oyunu çalıştırmak mümkün ilk önce internetten Gran Turismo 2 iso diye arat bul yükle ardından playstation 1 emulatörü araştır en çok tavsiye edileni indir....burda önemli olan olay bilgisayar minimum çift çekirdekli olmalı ben tek çekirdekli makinayla Final Fantasy X açtım kasma yaptı çift çekirdeklide sorun olmuyor
Denedim ama olmuyor. Yanlış hatırlamıyosam türkçesi: "Sistem tanınmıyor" anlamına gelen bi hata veriyodu. Herşeyi açıyorum gran turismoyu açamıyorum.... Allah ım ne kadar istiyorum oynamayı ya..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
statik
|
 |
« Yanıtla #6 : Haziran 29, 2010, 05:55:53 ÖS » |
|
Suzuki Escudo Pikes Peak Version bu arabayı bilirsiniz sanırım oyunu oynadıysanız  Bilmem mii o oyunun kralıydı escudo... Dev kanatlı escudo...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
playboy_07
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #7 : Haziran 29, 2010, 06:00:32 ÖS » |
|
offf grand turismo nun ps cd sini bile ne aramıştım. elimdeki cd cizik diye 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tuncersahan
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #8 : Haziran 29, 2010, 08:00:28 ÖS » |
|
Denedim ama olmuyor. Yanlış hatırlamıyosam türkçesi: "Sistem tanınmıyor" anlamına gelen bi hata veriyodu. Herşeyi açıyorum gran turismoyu açamıyorum.... Allah ım ne kadar istiyorum oynamayı ya.. İSO dosyası hatalı olabilirmi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
statik
|
 |
« Yanıtla #9 : Haziran 29, 2010, 09:11:34 ÖS » |
|
Denedim ama olmuyor. Yanlış hatırlamıyosam türkçesi: "Sistem tanınmıyor" anlamına gelen bi hata veriyodu. Herşeyi açıyorum gran turismoyu açamıyorum.... Allah ım ne kadar istiyorum oynamayı ya.. İSO dosyası hatalı olabilirmi? Farklı farklı bilgisyarlarda farklı farklı yerlerden indirilmiş vaziyette denedik olmadı.. PS çalıştıran programlar indirdik, bir sürü oyun açtık, GT yi açamadık  of...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fitos
|
 |
« Yanıtla #10 : Haziran 29, 2010, 10:46:21 ÖS » |
|
off bulunsa fena olur sarı spoon civic'imi geri istiyorum 
|
|
|
|
|
|
 Inanc Fitos
|
|
|
|
statik
|
 |
« Yanıtla #11 : Temmuz 05, 2010, 03:47:26 ÖS » |
|
Güncel  merakla bekliyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
firstcevher
Ankara il Temsilcisi
Honda S2000

...Yavuz CEVHER... Biz TÜRKÜZ Alayına AKAR...
|
 |
« Yanıtla #12 : Temmuz 05, 2010, 08:24:15 ÖS » |
|
Ben zamanında sırf bu oyunu oynamak için PS aldım  gran tourismo bildiğim kadarıyla PC için hiç oyun çıkarmadı... Sadece PS ler için var diye biliyorum... Bende oyunun hastasıyım hatta oynamadığım serisi kalmadı expention pack'ler dahil  Nereden buldunuz bilmiyorum ama büyük ihtimal fake cd'dir diye düşünüyorum... Programları var demişsiniz ama onun yolunuda bulmuştur GT, adamlar anasının gözü o yüzden açılmıyordur 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
statik
|
 |
« Yanıtla #13 : Temmuz 07, 2010, 07:02:15 ÖÖ » |
|
Ben zamanında sırf bu oyunu oynamak için PS aldım  gran tourismo bildiğim kadarıyla PC için hiç oyun çıkarmadı... Sadece PS ler için var diye biliyorum... Bende oyunun hastasıyım hatta oynamadığım serisi kalmadı expention pack'ler dahil  Nereden buldunuz bilmiyorum ama büyük ihtimal fake cd'dir diye düşünüyorum... Programları var demişsiniz ama onun yolunuda bulmuştur GT, adamlar anasının gözü o yüzden açılmıyordur  PC için var hocam senelerce 7/24 oynadım  Ha dediğiniz gibi fake midir bilmiyorum ama oyunun kağıdını halen saklıyorum, bi ara fotoğrafını koyarım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tuncersahan
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #14 : Temmuz 11, 2010, 01:12:32 ÖS » |
|
Gran Turismo serileri PC ye hiç çıkmadı ama emulatör destekli şekilde oynanabiliyordu pc de...O oyununda basit bitirme yolu vardı..Muscle katılımı var 3 turdan oluşan o katılımı her tamamladığınızda satış değeri 25000 $ olan Shelby Cobra veriyordu ödül olarak..ben durmadan o katılımı bitirip gittim Suzuki Escudo Pikes Peak Version(ismi bile şekil) aldım oyunun tüm katılımlarını bitirdim hatta 120 turluk katılımları bile  çünkü ps kolunun x düğmesinin üstüne bi ağırlık koyun araç bariyerlere sürte sürte gidiyordu o derece hızlıydı geçilmiyordu bile  .Ayrıca araca ince modifiye yapmak çok zevkliydi vites aralıkları downforce felan.Ben GT2 den sonraki serilerini hiç oynamadım ps3 aldım niyetlendim GT5 almaya ama olmadı sattım ps3 ü...Tarihin en kapsamlı Araç Simulatörüdür..En büyük gördüğüm eksiklik Honda nın performans arabaları hiç iyi değildi yapılı NSX vardı oda bir yerden sonra işe yaramıyordu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|