|
|
|
fikito
|
 |
« Yanıtla #1 : Haziran 30, 2009, 02:24:31 ÖÖ » |
|
gene müthiş bir buluşma olmuş emeginize saglık 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dewir
Honda Civic Type R

Barış Sonağ
|
 |
« Yanıtla #2 : Haziran 30, 2009, 02:26:18 ÖÖ » |
|
yawuzum gerçekten çok güzel kareler olmuş tekrardan organizasyonda emeği geçenlere gelenlerin ayaklarına sağlık keşke sonuna kadar kalabilseydim ama olsun kaldığım süredede çok eylendim
|
|
|
|
|
|
  ALAYINA İSYAN İNADINA BEŞİKTAŞ
|
|
|
firstcevher
Ankara il Temsilcisi
Honda S2000

...Yavuz CEVHER... Biz TÜRKÜZ Alayına AKAR...
|
 |
« Yanıtla #3 : Haziran 30, 2009, 02:31:29 ÖÖ » |
|
biz tşk ederiz abi gelmen yeter biliosun Daha VİDEOLAR var yolda onlar yarın geceye çünkü çok yoğunum ve yorgunum, hatta 3-4 güne sarkabilir, ama videolar çok canlı asıl onları görmeniz lazım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
34 DF 9999
Honda Civic Type R

erkan oguz
|
 |
« Yanıtla #4 : Haziran 30, 2009, 02:44:53 ÖÖ » |
|
valla ellerınıze saglık ben çok eglendım ve neşelı geçtı ılk gelışımdı ankaraya tekrardan teşekkurler memnun kaldım yavuzum tuncum leventım batucum teşekkurler...resımlerde guzel çıkmış.......
|
|
|
|
|
|
 [/quote]
|
|
|
|
et302gti
|
 |
« Yanıtla #5 : Haziran 30, 2009, 02:52:04 ÖÖ » |
|
emeğinize sağlık arakadaşlar, iyiki gelmişim, deydi:=)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
firstcevher
Ankara il Temsilcisi
Honda S2000

...Yavuz CEVHER... Biz TÜRKÜZ Alayına AKAR...
|
 |
« Yanıtla #7 : Haziran 30, 2009, 02:56:16 ÖÖ » |
|
abi basın siz gittikten sonra geldi zaten  Yani sizinle ucundan alakası olmayacak  En son kalan ekibi çekti, zaten basın deyince paparazzi değil ya için rahat olsun senin 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nikky
|
 |
« Yanıtla #8 : Haziran 30, 2009, 03:25:14 ÖÖ » |
|
Yavuzum başta olmak üzere emeği geçen herkese tekrar teşekkürler her zamanki gibi çok güzeldi.. Fotolardan birini hemen avatar yapalım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
asmaz
Honda Civic Type R

Batu Asmazoglu
|
 |
« Yanıtla #9 : Haziran 30, 2009, 06:15:19 ÖÖ » |
|
elinize saglık herkesin cok güzel fotolar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
asmaz
Honda Civic Type R

Batu Asmazoglu
|
 |
« Yanıtla #10 : Haziran 30, 2009, 06:16:25 ÖÖ » |
|
herkesin ayagına saglık ne demek sizi agırlamak bir şerefti...gökhan abi tişörtüm nerde???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Beach
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #11 : Haziran 30, 2009, 09:18:24 ÖÖ » |
|
Süper bi buluşma olmuşş...  bu organizasyona katılamadığım için üzgünüm arkadaşlar..  inş. bidahaki buluşmada orda olucam.. katılan ve emeği geçen herkese tşk.Ler resimler birbirinden güsel 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cumhur
Honda Prelude

Cumhu-R -- I Love JDM
|
 |
« Yanıtla #12 : Haziran 30, 2009, 09:41:41 ÖÖ » |
|
Maşallah Maşallah Alah muhabbetinizi daim etsin çom güzel kareler 
|
|
|
|
|
|
Dinlemek,gösterebileceğimiz nezaketlerin en yükseğidir... Doch Vtec powered by Honda Racing
|
|
|
|
BLACK ORANGE
|
 |
« Yanıtla #13 : Haziran 30, 2009, 10:38:35 ÖÖ » |
|
gelen herkese sonsuz teşekkürler ... bu kadar güzel eğlenceli sohbeti bol olan ve aramıza yeni katılan abilerimizin ablalarımızın ve kardeşlerimizin çabucak kaynaştığı güzel bi organizasyon oldu ... daha nice güzel buluşmalarda sayımız artarak görüşmek üzere ...
|
|
|
|
|
|
POWER BY MUGEN CR-V
HONDA HAYAT TAM OLARAK ONDA...
|
|
|
bashcantlee
Honda Civic Type R

...Onur ALBAYRAK...
|
 |
« Yanıtla #14 : Haziran 30, 2009, 10:45:18 ÖÖ » |
|
tam tahmin ettiğim gibi olmuş... yine süpersiniz... benim için çok kötü bi zamana denk geldi.. Çok istediğim ve merakla beklediğim bi organizasyondu.. İnşallah birdahakine artık.. Resimler çok güzel.. Elinize sağlık...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bay_apo_06
|
 |
« Yanıtla #15 : Haziran 30, 2009, 11:09:54 ÖÖ » |
|
resimler cok guzel...cıkmış emegi gecen herkese tekrardan cok teşekkur ederim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BLACK ORANGE
|
 |
« Yanıtla #16 : Haziran 30, 2009, 11:22:14 ÖÖ » |
|
resimler cok guzel...cıkmış emegi gecen herkese tekrardan cok teşekkur ederim...
abicim fazla oynayamadık senle ama neyse bidaha ki sefere ... onurum bi dahakine mutlaka bekliyoruz keşke ankarada olabilseydin de gelebilseydin ...
|
|
|
|
|
|
POWER BY MUGEN CR-V
|
|
|
|
mturk78
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #17 : Haziran 30, 2009, 11:37:10 ÖÖ » |
|
Resimler çok güzel çıkmış.Buluşmayı organize eden Ankara gurubuna çok teşekkürler.Yine Ankara yaptı yapacağını  Her nekadar gelememiş olsamda aklım ve kalbim hep sizinleydi.İnşallah başka bir zamana demekten başka birşey diyemiyorum.Gülen yüzleriniz hiç değişmesin hep böyle kalın 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HoNdA TyPe_R
Honda Civic Type R

honda type_r YILMAZ
|
 |
« Yanıtla #18 : Haziran 30, 2009, 12:04:51 ÖS » |
|
ankara siz harikasiniz ne kadar muthis bir ekipsiniz gelemedigim icin cok uzgunum sizleri ve ankaradaki arkdaslari tebrik ediyorum
|
|
|
|
|
|
 TeamHondaTurkey 2000cc Ikincisi  AYAGA KALKTA KURTAR BIZI BU SEREFSIZLERDEN ATAM!!!!!!
|
|
|
|
BLACK ORANGE
|
 |
« Yanıtla #19 : Haziran 30, 2009, 12:09:36 ÖS » |
|
Resimler çok güzel çıkmış.Buluşmayı organize eden Ankara gurubuna çok teşekkürler.Yine Ankara yaptı yapacağını  Her nekadar gelememiş olsamda aklım ve kalbim hep sizinleydi.İnşallah başka bir zamana demekten başka birşey diyemiyorum.Gülen yüzleriniz hiç değişmesin hep böyle kalın  kapımız her zaman açık abicim ne zaman istersen bekleriz ...
|
|
|
|
|
|
POWER BY MUGEN CR-V
|
|
|
|