firstcevher
Ankara il Temsilcisi
Honda Prelude

.Yavuz CEVHER. honda Aşkı bambaşka...
|
 |
« : Ekim 13, 2008, 03:48:26 ÖÖ » |
|
Team Honda Turkey Ankara grubu üyeleri olarak yapacağımız bu güzel organizasyona herkesi bekliyoruz... Tarih : 19 Ekim Pazar Saat : 10:00 (en geç) Gidilecek Yer : Ayaş Buluşma ve Toplanma Noktası : Ankamall Migros AVM üst otoparki (meydan - açik otopark) Gerekli olan meyve ve salata utqu arkadaşımızdan bizlere ikramdır... Aynı zamanda bu güzel buluşma utqu ile süleyman arkadaşımızın ayaş'a daveti vesilesi ile çıkmıştır... Önemli NOT : Etleri yol üstünden, gelen kişilere göre biz temin edeceğiz...  Şu anda kesin geleceğinden emin olarak haber aldığım üylerimiz aşağıdaki gibidir, onlarda güncel atarlarsa çok sevinirim... 1- firstcevher 2- utqu 3- l3v3nt 4- couragepapillion 5- _kathana_53 6- serhan 7- altunparmak 8- uc 9- akbaş 10- metin16 11- bashcantlee 12- BLACK ORANGE 13- quality06 güncel,,,
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BLACK ORANGE
Honda Prelude

......siyah inci......
|
 |
« Yanıtla #1 : Ekim 13, 2008, 06:46:55 ÖS » |
|
1- firstcevher 2- utqu 3- l3v3nt 4- couragepapillion 5- _kathana_53 6- serhan 7- altunparmak 8- uc 9- akbaş 10- metin16 11- bashcantlee 12- BLACK ORANGE 13- quality06
güncel,,,
gelebilen herkes gelsin
|
|
|
|
|
|
POWER BY MUGEN CR-V
HONDA HAYAT TAM OLARAK ONDA...
|
|
|
berkaliy
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #2 : Ekim 14, 2008, 02:18:59 ÖS » |
|
Arkadaşlar hava durumu nasıl olacak öğrendinizmi..??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BLACK ORANGE
Honda Prelude

......siyah inci......
|
 |
« Yanıtla #3 : Ekim 14, 2008, 05:50:16 ÖS » |
|
hava nasıl farketmez. gönüller bir olsun yeter. bence...
|
|
|
|
|
|
POWER BY MUGEN CR-V
|
|
|
akbaş
Honda City
|
 |
« Yanıtla #4 : Ekim 14, 2008, 10:49:10 ÖS » |
|
HAVA ÖNEMLİ DEGİL TANIŞIP KAYNAŞMAK BEN İŞ ARKADAŞLARIMI EKTİM. SİZİNLE TANIŞABİLMEK İÇİN
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
firstcevher
Ankara il Temsilcisi
Honda Prelude

|
 |
« Yanıtla #6 : Ekim 15, 2008, 01:52:31 ÖÖ » |
|
havada sorun yok, sorun olsa ile hallederiz her şekilde  yeterki tuncumunda dediği gibi gönüller bir olsun... güzel bir buluşma olacak inşallah...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
utqu
|
 |
« Yanıtla #7 : Ekim 15, 2008, 03:35:16 ÖÖ » |
|
simdilik 13 kişiyiz galiba yağmur yagması durumda bi şekilde halletmeye calıscam ben mekan konusunu merak etmeyin arkadaslar 
|
|
|
|
|
|
 nO tunE nO Life...
|
|
|
firstcevher
Ankara il Temsilcisi
Honda Prelude

|
 |
« Yanıtla #8 : Ekim 15, 2008, 03:40:25 ÖÖ » |
|
simdilik 13 kişiyiz galiba yağmur yagması durumda bi şekilde halletmeye calıscam ben mekan konusunu merak etmeyin arkadaslar  hele şükür kanqa şükür kavuşturana... ben herkese ulaştım, inşallah bana geri dönemediği halde gelenler olur...  ama bu listeden eksik olan olmayacak sanırsam, yani inşallah  daha bilgi alırsam güncelleyeceğim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
utqu
|
 |
« Yanıtla #9 : Ekim 15, 2008, 03:50:31 ÖÖ » |
|
simdilik 13 kişiyiz galiba yağmur yagması durumda bi şekilde halletmeye calıscam ben mekan konusunu merak etmeyin arkadaslar  hele şükür kanqa şükür kavuşturana... ben herkese ulaştım, inşallah bana geri dönemediği halde gelenler olur...  ama bu listeden eksik olan olmayacak sanırsam, yani inşallah  daha bilgi alırsam güncelleyeceğim  inşallah kanka güzel olcak bu bulusma  listede olmayan bikac kişi daha var hondacı arkadasımız burdan sen ilgilen konuyla güncel tutalım yavuzum...
|
|
|
|
|
|
 nO tunE nO Life...
|
|
|
|
utqu
|
 |
« Yanıtla #10 : Ekim 15, 2008, 03:52:08 ÖÖ » |
|
unutmadan sciker ayarlayalım gelen arkadaslara
|
|
|
|
|
|
 nO tunE nO Life...
|
|
|
firstcevher
Ankara il Temsilcisi
Honda Prelude

|
 |
« Yanıtla #11 : Ekim 15, 2008, 03:53:50 ÖÖ » |
|
ayıpsın kanqa güncel olarak devamlı haberleşiyorum  sen salatayı meyveyi ayarla bana yeter  benimde süprizim olacak  stickerlari metin hallediyor  zannedersem yetişecek diyor, Ankara stickerları ve Honda'ları görsün 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
utqu
|
 |
« Yanıtla #12 : Ekim 15, 2008, 03:59:32 ÖÖ » |
|
Ooo yavuzum dert ettiğin seye bak meyve cok burdaki bağlarda salataya gelirsek ellerimle hazırlıycam merak etme  süprizi gelince görcez artık metin yetistirir merak etme  görsün kanka show baslıyor 
|
|
|
|
|
|
 nO tunE nO Life...
|
|
|
BLACK ORANGE
Honda Prelude

......siyah inci......
|
 |
« Yanıtla #13 : Ekim 15, 2008, 10:15:46 ÖÖ » |
|
sticker herkese var dimi. bana mesela. bu arada üzerimizi düşen ne ise yapmaya hazırım arkadaşlar...
|
|
|
|
|
|
POWER BY MUGEN CR-V
|
|
|
firstcevher
Ankara il Temsilcisi
Honda Prelude

|
 |
« Yanıtla #14 : Ekim 15, 2008, 10:26:55 ÖS » |
|
sticker herkese var dimi. bana mesela. bu arada üzerimizi düşen ne ise yapmaya hazırım arkadaşlar...
tuncum sen gel yeter  stickerlar herkese yetecek hiç merak etme  kendi aracıma takmam seninkine yine takarım sticker merak etme sen 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BLACK ORANGE
Honda Prelude

......siyah inci......
|
 |
« Yanıtla #15 : Ekim 15, 2008, 10:32:45 ÖS » |
|
eyvallah yavuzum. şu an için 13 kişi görünüyor. umarım artarız da daha fazla kişi ile bi araya gelip taşınırım yaaa...
|
|
|
|
|
|
POWER BY MUGEN CR-V
|
|
|
firstcevher
Ankara il Temsilcisi
Honda Prelude

|
 |
« Yanıtla #16 : Ekim 15, 2008, 11:26:08 ÖS » |
|
tuncum artacak inşallah bi aksilik çıkmazsa  tabiki insanlık hali herkes gelemeyebilir, iş olabilir, başka aksilikler çıkabilir, ama imkanı olupta gelmeyen olursa eğer çok şey kaybeder buna eminim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BLACK ORANGE
Honda Prelude

......siyah inci......
|
 |
« Yanıtla #17 : Ekim 15, 2008, 11:35:26 ÖS » |
|
bencede kaybı büyük olur. başta beni kaybeder. unutma ben baya büyüğüm. göbekçe hani anlarsın ya... 
|
|
|
|
|
|
POWER BY MUGEN CR-V
|
|
|
firstcevher
Ankara il Temsilcisi
Honda Prelude

|
 |
« Yanıtla #18 : Ekim 15, 2008, 11:37:52 ÖS » |
|
anlamammı tuncum anlamammı  göbekçe senin kadar büyük olmasamda bende büyüğüm hani
|
|
|
|
|
|
|
|
|
firstcevher
Ankara il Temsilcisi
Honda Prelude

|
 |
« Yanıtla #19 : Ekim 16, 2008, 12:47:30 ÖÖ » |
|
1- firstcevher 2- utqu 3- l3v3nt 4- couragepapillion 5- _kathana_53 6- serhan 7- altunparmak 8- uc 9- akbaş 10- metin16 11- bashcantlee 12- BLACK ORANGE 13- quality06
güncel,,,
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|