GhostRider
Anadolu Yakası Temsilcisi
Honda Prelude

sen hayal et yeter
|
 |
« Yanıtla #140 : Mayıs 05, 2008, 02:21:54 ÖS » |
|
öyle kabala yarış olmaz cihaz yok bişi yok. birde hergün gidip yarıştığın piste götürüyon bizi. sonrada 1 . yim diyon allahın 5 incisi   
|
|
|
|
|
|
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Aşk dediğin nedir ki, Histen nefesten varlık, Umutsuzluk içinde, Karanlığa son ıslık.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
poşetçay
Honda Prelude

poşetçay köyün delisi
|
 |
« Yanıtla #141 : Mayıs 05, 2008, 02:25:31 ÖS » |
|
aslında artık bnm konuşmam şaçma pistte gereken cvbı werdim fakat pek idraak edememişsiniz sanırsam haftaya yeniden görüşelim isterseniz...   ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fikito
Honda Prelude

CİVİC 2007
|
 |
« Yanıtla #142 : Mayıs 05, 2008, 02:55:04 ÖS » |
|
ben böle olcagını biliyodum  şimdi 2 hafta sürer kim geçti geçildi diye
|
|
|
|
|
|
BİR BEŞİKTAŞIM,BİR HONDAM VAR HAYATTA !!
|
|
|
RaMsEs
Honda Prelude

Erman
|
 |
« Yanıtla #143 : Mayıs 05, 2008, 03:17:32 ÖS » |
|
aslında artık bnm konuşmam şaçma pistte gereken cvbı werdim fakat pek idraak edememişsiniz sanırsam haftaya yeniden görüşelim isterseniz...   ? Artiz Volkan bana acemi diyon ama dibinden ayrılmadım..Bi hatırlatayım istersen...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RaMsEs
Honda Prelude

Erman
|
 |
« Yanıtla #145 : Mayıs 05, 2008, 03:21:56 ÖS » |
|
Vay be insafsıza bak..Duyan da arayı açıp gelip tur bindirdi zannedecek..Lastiğe takıldım hafiften pistte kaldım araç gitmedi altı üstü bu yani
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RaMsEs
Honda Prelude

Erman
|
 |
« Yanıtla #147 : Mayıs 05, 2008, 03:41:03 ÖS » |
|
Volkan seninle senin EZBERLEMEDİĞİN bir pistte gene kapışacam..Maltepede görüşürüz..Görecen acemiyi o zaman sen..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
8663
Honda Prelude

gσкнαη
|
 |
« Yanıtla #148 : Mayıs 05, 2008, 03:45:38 ÖS » |
|
Volkan seninle senin EZBERLEMEDİĞİN bir pistte gene kapışacam..Maltepede görüşürüz..Görecen acemiyi o zaman sen..
dün gelemedim  bu seferlik yırttınız  maltepeye inş. gelicem,hiçbiriniz konuşamicaksınız 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
poşetçay
Honda Prelude

poşetçay köyün delisi
|
 |
« Yanıtla #149 : Mayıs 05, 2008, 03:53:43 ÖS » |
|
istersen daytonaya istersen bahreyn, monza,malezya,autodrom fark etmez proflar yarışır bi iki şey ögrenebildinmi ne mutlu sana
|
|
|
|
|
|
|
|
|
8663
Honda Prelude

gσкнαη
|
 |
« Yanıtla #150 : Mayıs 05, 2008, 04:23:37 ÖS » |
|
gidersek neden olmasın  keşke gelebilseydim diyorum, bidahakine inş. diyorum  daha ne diyim  rekabet aldı başını gidiyo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
FATOŞ
HONDA PLAZA MARMARA
Honda Prelude

KİŞİSEL BİR MESAJIM YOK :)
|
 |
« Yanıtla #151 : Mayıs 05, 2008, 04:27:46 ÖS » |
|
birinciyi tebrik eder devamını dileriz... posetçim konuyu okuyunca hayal kırıklığına uğradım o kadar attın tuutun 5.mi olduunnnn yazıkkk sanaaaaa  hayır 5 deil grupta yani konuşan arkadaslarla yaptık birinci oldum sonrada birinciler bindi ondada 2 oldum huwwww tebrikler efenim... en kısa zamanda teke tek yapalım su gokartı  fatoş hanım en kısa zamanda yapalım diyosunuzda ama hep satıyosunuz bizi yaww  dünkü buluşma için gelicem 1. falan olucam dediniz milleti gaza getirdiniz ama kendiniz gelmediniz  neyse bekleriz en yakın zamandaki cartinge  zafer niçin gelemediğimi bulusma konusundan tekrar oku istersen... şimdiye kadar sadece burası için değil hayatımda yapmadığım bir şeyi şaka olarak bile söyleme kızıyorum ben... tarihler uymadı napalım kısmet değilmiş....
|
|
|
|
|
|
Fatoş KILIÇ Müşteri İlişkileri Sorumlusu Satış Sonrası Hizmetler Müdür Asistanı Honda Plaza Marmara Otomotiv A.Ş. Tel: (0212) 456 58 58 (Dahili: 813) Direk: (0212) 456 58 13 Fax: (0212) 456 58 44 E-Mail: fatoskilic@marmarahonda.comWeb : www.marmarahonda.com
|
|
|
|
arasALG
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #152 : Mayıs 05, 2008, 04:43:16 ÖS » |
|
ve iste buluşmanın go-kart yıldızı geldi (yani ben  ) ama harbiden zevkli oldu ersin abiyalnız yer çok uzakmış yaa taaa silivride bi dane daha yakın bi yere yapalım daha iyi olmazmı bu arada murat abi fotolar nerelerde yaa ben burada olacak biliyorum ama burayada yollanılmamış fotolar yollarsanız sevinirim bi dahaki buluşmaya grş
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GhostRider
Honda Prelude

sen hayal et yeter
|
 |
« Yanıtla #153 : Mayıs 05, 2008, 04:45:12 ÖS » |
|
volkan benim birinci olduğumu söylemezse silecem resimleri he he heeee
|
|
|
|
|
|
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Aşk dediğin nedir ki, Histen nefesten varlık, Umutsuzluk içinde, Karanlığa son ıslık.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
GhostRider
Honda Prelude

sen hayal et yeter
|
 |
« Yanıtla #154 : Mayıs 05, 2008, 04:46:33 ÖS » |
|
akşama atıcam arkadaşlar resim işi kolay değil tüm resimleri tek tek ışılarını ayarlıyorum ölçülerini ayarlıyorum sonrada tek tek siteye koyuyorum akşam yapıcam malum pazartesi bu gün işlerin yoğun ve stresli olduğu bir gün.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
poşetçay
Honda Prelude

poşetçay köyün delisi
|
 |
« Yanıtla #155 : Mayıs 05, 2008, 05:14:17 ÖS » |
|
volkan benim birinci olduğumu söylemezse silecem resimleri he he heeee
insanları kışkırtma sonuncu bide mutlu ol die birincilerle bindirdik seni yine fossssss koy şu resimleri kızdırma beni
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
arasALG
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #156 : Mayıs 05, 2008, 05:40:14 ÖS » |
|
murat abimin canı sağolsun tamı tamına 69 tane resim var diye biliyorum ben yüklemek zor biraz peki bunları kısa yoldan hepsini seçip bir anda yollayamıyormuyuz peki daha rahat olur (69 tane resimi bir anda yollasak olmazmı)...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GhostRider
Honda Prelude

sen hayal et yeter
|
 |
« Yanıtla #157 : Mayıs 05, 2008, 05:49:04 ÖS » |
|
olur da ozaman zipleyip atmam lazım ozamanda güzel olmuyo yok indir yok kaydet akşam hepsini yükleyeceğim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ALG
Administrator.
SENSEI

R 29110
|
 |
« Yanıtla #158 : Mayıs 05, 2008, 06:31:46 ÖS » |
|
abi zipleme mevzusu kötü ya, resimleri şurda yayınlayında görelim. güzel eğlenilmiş yine, afiyet olsun..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
buura
Honda Civic Type R

̿̿̿ ̿̿̿̿ ̿̿̿'̿'\̵͇̿̿\=((•̪●))=/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿ ̿ ̿̿̿̿
|
 |
« Yanıtla #159 : Mayıs 05, 2008, 06:33:07 ÖS » |
|
altıner abim niye gelmedin yaw..2 tane buluşmaya gittim ikisindede yoktun  tanışamadım seninle inş. bidaha ki buluşmada tanışırm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|