Gönderen Konu: GÜNCEL Ankara Özel Servis Tavsiyesi  (Okunma sayısı 3480 defa)

alfaus007

  • İleti: 1127
GÜNCEL Ankara Özel Servis Tavsiyesi
« : Mayıs 26, 2017, 07:28:22 ÖS »
Arkadaşlar 2006 civic vtec2 aracımın ağır bakım zamanı geldi , triger vs değişecek birde fren diski ve balatalar değişecek. Bu aralar serviste %20 indirim olmasına rağmen çok fazla fatura çıkartıyorlar bu  yüzden bir kere gittikten sonra sanayiye mahkum etmeyecek işini temiz yapan, orjinal parça kullanan ve servis kadar pahalı olmayan özel servis tavsiyelerinizi bekliyorum



alfaus007

  • İleti: 1127
Ynt: GÜNCEL Ankara Özel Servis Tavsiyesi
« Yanıtla #1 : Mayıs 26, 2017, 07:31:45 ÖS »
Birde konu açmıştım fakat kimse takmadı.


aracım 2006 model Honda Civic LS, araç full stock. 78.888 km de 4 lastik yeni 3 aylık ve navitech dvd oynatıcılı geri görüş kameralı navigasyonlu ekran var.



ve 1 tanede kazası var (ön tampon sağ ön çamurluk sol dikiz aynası değişti,kaputa dokunulmadı , tramerde servisin şişirmesi sonucu 2700 tl çıkıyor). araç metalik gri



Aracı satmayı düşünürsem ne kadar eder ?

passhan

  • İleti: 3
Ynt: GÜNCEL Ankara Özel Servis Tavsiyesi
« Yanıtla #2 : Ağustos 08, 2017, 12:44:10 ÖÖ »
civic aracımı BORA dan çıkarmıyordum. Yalnız malumunuz servisler artık uçuk fiyat vermeye başladı bir 10bin bakımda bile özel servisin 2 katı  fiyat vermeye başlayınca bende daha önce tanıdığım ve eski aracımı bıraktığım ALTAN HONDA ya gidip fiyat alayım dedim.Neyse gittim uzun süredir gitmediğim için bir yaklaşımında bariz bir soğukluk sezdim. Eski Altan usta gitmiş yerine başka biri gelmiş.Bir de tanıdık vasıtasıyla gitmiştim. Evvelden bile tanıyor beyefendi.Fiyat alayım deyince suratındaki ekşimeyi hissettim. Ondan sonra da araçlarla ilgilenen yeni bir eleman almış. Hava bir milyon elemanın. Yüzüne bakmıyor.Fiyat verdi. Bizde bu kadar işine gelirse demeye getirdi.Altan ustaya soru soracaksın neyse yakaladık ''siz bu kadar fiyat verdiniz sence BORA da devam etmelimiyim'' diye sorucaz altı üstü.Çok samimiyetsiz ve uygunsuz bir şekilde   Onda bile sanki bana dünyanın hondasını yapıyormuş gibi içerideki arabaları işaret ederek işine gelirseye getirdi lafı.Kısaca söyleyim arkadaşlar samimiyet esas olması lazım. Sonuçta belli bir miktar uygunda olsa kendi servisine göre para vereceksiniz. Ama it muamelesi görmek de ağırıma gittti. Deseler bana tüm bakımlarını bedava yapalım artık kapısının önünden bile geçmem ALTAN HONDA'nın.Yapmacık samimiyeti gördüm.Arabayı bırakırken iyi canım cicim abim fiyat alayım deyince it muamelesi benim zaten müşterim var ister gel ister gelme. Uzaktan izledim biraz. O müşterilerin sanki fiyatı kırsın diye yalandan samimiyet kurduklarını hissettim beyefendi ile. Yanlış yapmışım dedim.Hiç gelmeyecektim. Bastım gittim HONDACI KADİR'e. Forumlarda takip ediyordum. Bir kaç arkadaştan da duymuştum. Bora da pahalı fiyat çekilenleri bile Bora elemanları Hondacı Kadir'e yolluyorlarmış. Bir kere küçük bile olsa dükkanına girdiğinde sıcaklığı içtenliği seziyorsun.Uygun da fiyat verdi.Araba ile de kendisi ilgilendi.Geçtim parasını kalender bir insan. Yaptırdım bakımıda. Çok da memnunum. Yapmacık samimiyet ALTAN HONDA anladım müşteriye doymuş. İyi günler.

grafiturk

  • İleti: 36
    • Honda Tamir ve Bakım Youtube Kanalım
Ynt: GÜNCEL Ankara Özel Servis Tavsiyesi
« Yanıtla #3 : Ağustos 22, 2017, 09:07:35 ÖS »
Bir kez Honda Bar' a gitmiştim ilgi alaka işçilikleri fena değildi, normal sanayi ustalarına göre fiyat biraz yüksek gelmişti pazarlık da yapmıştım. Artık servisten orijinal parça alarak bakımlarını farklı ustalara yaptırdım. İyisi de vardı 3 liralık iş yapıp beş lira masraf acani da oldu. Son zamanlarda sürekli gittiğim bı usta vardı zamanla fiyat almadan iş yaptırmaya başladım baktım ki giderek rakamlar yükselmeye başladı canıma tak etti artık orijinal parça alıp bakımını kendim yapar oldum.