Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 2 3 [4] Yazdır
Gönderen Konu: yeni honda civic sedan  (Okunma Sayısı 3532 defa)
CVC2008
Honda Prelude

i-VTEC Power

« Yanıtla #60 : Mart 16, 2008, 02:06:44 ÖÖ »

içimizdeki honda aşkı başka ama üst sınıf araçlar söz konusu olduğunda abartmasak iyi olur Smiley

MURAT643
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #61 : Mart 16, 2008, 02:21:38 ÖÖ »

bende dream var abarttımı dusunmuyorum.aynı fıyattakı dıger arabalara bakıyorum bence 35 az.yeni lancer 36 ise buna 40 verirdim.ama İYİKİ 35miş ki bu HONDA nın zaferidir.
Mickcasey
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #62 : Mart 16, 2008, 07:09:13 ÖS »

cvc2008 fiyat maliyet dıyorsun kımse her arabada olsun demıyor. Opsıyonel olsun parası olan adam zevklerı dogrultusunda versın koydursun araca.

CVC2008
Honda Prelude

i-VTEC Power

« Yanıtla #63 : Mart 16, 2008, 07:45:33 ÖS »

işte bende diyorum ki opsiyonlara koyduğun zaman belirli miktarda yedek parçada depolaman lazım. maliyeti aşırı arttıracaksın. xenon bile şurada kaç kişi aldık ki bizim gibi araba hastası 100 honda kullanıcısından 5 tanesidir (ki dahada düşüktürde öyle farzedelim) o dediğin parçaların opsiyonel olması demek her serviste yedeklerinin bulunması demek bunları hepsi hesaplanır honda tarafından ve bir tablo çıkarılır. ona bakarsan bende 2.000 cc sedan araç isterdim hondadan gibi. emin ol sadece opsiyon listesi için ne araştırma bütçeleri ayırılıyor hondada.

tisitu
Honda City
*

« Yanıtla #64 : Mart 20, 2008, 02:44:32 ÖÖ »

vallla cvc2008 sen 2000 cc isterim diyosunda adamlar zaten 2000 den daha ii giden 1800 cc motor olanı var hondanın motoruna kimse bişey dimezler ki al 1800 cc yi butun 2000 leri ye yolda motor konusunda hondaya kimse bişey diyemez ama hani ben sadece cok cok donanımlı diyenler var honda için ama bu piyasa kosullarına göre bu güzellikte bir arabaya yakısmıyo diye söyleedim ben alınabilecek en fullunu 43500 ytleye aldım deri koltuk felan hepsi vardı tamam cok ii fiyat ama en azından elagance modeliyle diğer premium arasındaki fark sadece sanruf ve vsa olmasaydı mesela cunkü aracın en fulu diye insanlar elegance seçiyo mesela sanrufu opsiyon yapsaydılar dream modelini bile o şekilde alacak bir sürü insan olacaktı secenek yani çünkü piyasa seçenek piyasası olmuş durumda
CVC2008
Honda Prelude

i-VTEC Power

« Yanıtla #65 : Mart 22, 2008, 04:33:17 ÖS »

o konuda haklı olabilirsin sunroof opsiyonel olabilirdi. eğer sunroof opsiyonel olsaydı ben elegance alırdım sunroof suz. ama dediğim gibi herşey maliyet ve belki bu politikayla honda 1000 tane sunroof satabilecekken 10000 tane sattı. her şirket önce kendini düşünür Smiley

mehmet1971
Honda City
*

« Yanıtla #66 : Nisan 28, 2008, 04:17:39 ÖS »

Bende 1 ay öncesine kadar jetta 1,6 fsi suunroflu vardı. Sattım civic elagance aldım. Neden derseniz. Jetta full artı full bir araç herşey var. Ama şehir içinde kullanırken insanı çok kasıyor. Rampa çıkışlarda resmen bayılıyor. Donanım güzeldir ama belli bir süre kullandıktan sonra hiç birini zaten kullanmıyorsun. Civic tede tatmin edici donanımlar zaten var. Aracımdan şimdi çok memunum. Yer uçağı gibi.Artı olarak jettaya kimse dönüp bakmıyordu. Civic le bütün gözlerin üzerinizde olduğunu hissediyorsunuz.
fikito
Honda Civic Type R

FURKAN ULUTAŞ

« Yanıtla #67 : Nisan 28, 2008, 06:50:47 ÖS »

arkadaşlar bende eski bir focus ve golf kullanıcısı olarak söleyebilirim ki donanım hoş motor boş Cheesy

BİR BEŞİKTAŞIM , BİR HONDAM VAR HAYATTA
hoondaa
Honda Jazz
*

« Yanıtla #68 : Nisan 29, 2008, 06:56:01 ÖS »

yağmur sensörü, far sensörü ve kararan dikiz aynası bence çokda önemli olmasada yinede civicde olması gerekirdi.Bu donanımlar sadece jetta ve corollada değil astra, 308, octavia, leon gibi araçlardada mevcut.Full modellerinde tabiki.Banada yağmur sensörünün cama tek damla düşse hemen devreye girip camı çizdiği söylenmişti fakat yinede sonuçta bu bir donanım.Diğer araçlarda varda civicde niye yok.Bu arada jettanın donanımının çok iyi olduğunu fakat pahalı olduğunu söylemişsiniz kesinlikle katılıyorum benden bi öneri var bu konuda.Jetta comfortline yerine octavia elegance alınır aynı donanım ve aynı kalite.Ayrıca 5000 YTL daha ucuz...
mutunch
Honda Civic Type R

8253

« Yanıtla #69 : Nisan 29, 2008, 08:54:48 ÖS »

Bende 1 ay öncesine kadar jetta 1,6 fsi suunroflu vardı. Sattım civic elagance aldım. Neden derseniz. Jetta full artı full bir araç herşey var. Ama şehir içinde kullanırken insanı çok kasıyor. Rampa çıkışlarda resmen bayılıyor. Donanım güzeldir ama belli bir süre kullandıktan sonra hiç birini zaten kullanmıyorsun. Civic tede tatmin edici donanımlar zaten var. Aracımdan şimdi çok memunum. Yer uçağı gibi.Artı olarak jettaya kimse dönüp bakmıyordu. Civic le bütün gözlerin üzerinizde olduğunu hissediyorsunuz.

mehmet bey yanlış hatırlamıyorsam sizinle diğer üyeler arasında jetta-civic konusu hakkında çok tartışma olmuştu ve ben de takip etmiştim. o zamanlar vw tutkunuydunuz, ne güzel doğru yolu bulup civic almışsınız. kazasız belasız kullanmanız dileğiyle Smiley

Honda Hayat Onda
mehmet1971
Honda City
*

« Yanıtla #70 : Mayıs 01, 2008, 02:26:53 ÖS »

Valla haklı söze ne denir. 2005 civic im varken corolla ve jetta daki donanımlar insanı kıskandırıyordu. Ha o zamanda arabamın performansından çok memmundum. Ama Jetta da donanımları tattım ve hiç önemli olmadığını anladım.
cbrracingteam
Honda City
*

« Yanıtla #71 : Mayıs 02, 2008, 12:09:28 ÖS »

merhaba arkadaşlar ... yeni civic sedan aldım 18" jant ve 3.5 luk yay takmayı düşünüyorum fakat yollarımız bozuk olduğu için 40 yanak yapabilirim daha düşük olmaz... acaba davlumbaza felan değermi bilginiz varmı ?

The power of Dreams
yassi
Co-Admin
Honda S2000

Professional Honda Driver...Drift time now!

« Yanıtla #72 : Mayıs 02, 2008, 12:10:39 ÖS »

18 çok şık duruyor ama alma bence aracını zorlarsın ve performans kaybı yaşarsın... Wink

cagri700
Honda Jazz
*

« Yanıtla #73 : Mayıs 12, 2008, 02:36:22 ÖS »

arkadaslar astra gtc de kullandım ama cıvıc in yanından bile gecemez konfor olarak. elektrikli ayna elegance modelinde var,yagmur sensoru ve sunroof konusunda CVC2008'e katılıorum bi bir maliyet hesabı.
ben hondamı cok seviorum ki daha once turlu ceşit araç kullandım ufak tefek sorunlar ve daha buyukleri BMW 7 serisinde bile varr: ))
herkes keyfini cıkarsın diyorum... premium 40 ytl yi hak eden bir model

Caarı civic08'
onur34
Honda Integra
*

SaRışıNıN Adı,EsMeRiN TaDı,VeReCekSiN HONDAYA GAZI

« Yanıtla #74 : Mayıs 14, 2008, 07:16:51 ÖS »

bence elegance al bende war hiç öle sanroof problemı cıkarmadı pazarlık yaparsan iyi fiyata anlasırsın
KaLe
Honda Jazz
*

« Yanıtla #75 : Mayıs 14, 2008, 08:06:02 ÖS »

kaç model senin araba ne kadara aldın?
onur34
Honda Integra
*

SaRışıNıN Adı,EsMeRiN TaDı,VeReCekSiN HONDAYA GAZI

« Yanıtla #76 : Mayıs 29, 2008, 11:09:23 ÖÖ »

2008 nısan cıkıslı benım arabam 2,000 aksesuar war xenon falan 42 e patladıı ama gercekten cook harıka 1 arac sanroof kanusunda da tabıkıde zevk meselesı ama ıııı 1 seyy Wink

yanlıs hatırlamıyorsam zam geldıııı fatos yada sefıka hanımlarla konus fıyat konusunu Wink
« Son Düzenleme: Mayıs 29, 2008, 11:10:35 ÖÖ Gönderen: onur34 » Logged
Sayfa: 1 2 3 [4] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: