Gönderen Konu: Yeni Honda Civic Premium Otomatik 1200km sonrası görüşler ve bazı test bilgileri  (Okunma sayısı 18461 defa)

emrere

• Ziyaretçi
yanlış kelime kullanıyorsun anlık demek o an tükettiği demek..orda 7.0L/100km yazar ama ben 1 viteste red line yapıyorumdur 25 litre yakıyodur yani o anda orda 25 litre yazmaz 7.0 yazmaya devam eder ortalamada artmışsa atıyorum 7.3 olur

metin16

• Ziyaretçi
o 10 sn yede bir kendini günceller anlık olur dediğin gibi ortalamayı gösteriyor 100 km deki yakıt miktarını :) cümleler aynı yola çıkıyor okursan yanlış değilde sen yanlış anlıyorsun :)
« Son Düzenleme: Aralık 07, 2008, 12:21:11 ÖS Gönderen: MTNYLMZ »

metin16

• Ziyaretçi
neden bak bir ara viteslerde yüksek devir kullan 13-14 çıkıyor

emrere

• Ziyaretçi
Bence sen yanlış anlatıyorsunda neyse :) 1- 10 sn bir kendini güncellemiyor devamlı veri alışverişi var salisede bir güncelliyodur belkide bilmiyorum.. 2- 10sn bir kendini güncellesede yine anlık olmuyor diyorum o ana kadar yapmış olduğun kilometrenin ortalamasını gösteriyor..anlık kelimesini kullanıcak hiçbir fonksiyonu yok konuştuğumuz yol bilgisayarında..

emrere

• Ziyaretçi
arkadaşım eğer daha 20 km önce resetlemişsen tabiki çıkar..yap bakalım bi 2500 km sonra 10 dk kullan 7000 devirde oynuyomu bakalım yerinden ortalama..

metin16

• Ziyaretçi
bak 10 sn de ısıralıyım ben anlık olarak :) 20 km değil

emrere

• Ziyaretçi
neyse sen öyle bil bende böyle ne diyim yani daha :)

metin16

• Ziyaretçi
diyecek birşey kalmadı her cümle aynı yolda oluyor sen avrupadan geliyorsun ben asyadan köprüye ama aynı yerde kesişiyoruz :)

emrere

• Ziyaretçi
yani susayım susayım diyorumda bu kadarda olmaz :D hem yanlış bilgi veriyorsun hatta bilmeden atıyorsun, sonra bende aynı şeyi söylüyorum diyosun..yani 1 kerede şu forumda 1 şeyi kabul ettiğini okuyayım..hondada çalışıyosun diye herşeyi bilmek zorunda değilsin,kendini herşeyi bilmek zorunda hissederek cevap veriyorsun ama bilmiyorsun..ya dersine iyi çalış yada dahada kendini batırmamak için susmasını öğren..

pasa35

5000km boyunca sıfırlama ve 1saat boyunca redlıne kullan yınede 12 13 lere cıkaramazsın ama aslında 20lt tuketmesıne rağmen 8ise 8.3e falan cıkar yanı aslında anlık olarak 20 yakmana rağmen orda o gozukmez.emrere nın soledı dorudur

metin16

• Ziyaretçi
yani susayım susayım diyorumda bu kadarda olmaz :D hem yanlış bilgi veriyorsun hatta bilmeden atıyorsun, sonra bende aynı şeyi söylüyorum diyosun..yani 1 kerede şu forumda 1 şeyi kabul ettiğini okuyayım..hondada çalışıyosun diye herşeyi bilmek zorunda değilsin,kendini herşeyi bilmek zorunda hissederek cevap veriyorsun ama bilmiyorsun..ya dersine iyi çalış yada dahada kendini batırmamak için susmasını öğren..
ben honda da çalışmıyorum susma doğru bu kadar olmaz senin gibiler :) doğru yazmışsın olmaz senin gibiler doğru lafı söylüyorum ama senin gibiler tutamıyor bunu çünkü anlayamıyorsun... Evet aynı yola çıkıyoruz ama sen bunu kavrayamıyorsun kabul ettiğim birşey var forumda sen çok abartıyorsun körük gibi bir adamsın herşeyi biliyorum demedim ama sen öyle zannediyorsun kendini tam tersi :) sesnin gibiler için susmam çünkü sen batmışsın :) körük gibisin üfledikçe ateş çemberini büyültüyorsun :D :D ben son yazımı yazdım çünkü yazdıkça batıyorsun battığını gördükçe etrafa çarpıyorsun :)
« Son Düzenleme: Aralık 07, 2008, 05:21:03 ÖS Gönderen: MTNYLMZ »

metin16

• Ziyaretçi

5000km boyunca sıfırlama ve 1saat boyunca redlıne kullan yınede 12 13 lere cıkaramazsın ama aslında 20lt tuketmesıne rağmen 8ise 8.3e falan cıkar yanı aslında anlık olarak 20 yakmana rağmen orda o gozukmez.emrere nın soledı dorudur

teşekkür edrim herkes senin gibi cevap yazsada ortalık karışmasa adam körük gibi :D :D bu arada 12 leri gördüm isterseniz bir deneyin

metin16

• Ziyaretçi
sana tavsiyem emre sayfa 87 kitapçıkta ortalama yakıt serfiyatı göstergesi oku bir bakalım... :D :)

metin16

• Ziyaretçi
bayram üzeri kalp kırmaya deymez arkadaşım ben senin sözlerine birşey demiyorum sadece tebessüm ederim ben 20.06.2008 tarihinden itibaren Honda Türkiye deki görevimden ayrılıp Ankara ya yerleştim..

kacaman

arkadaşlar 10saniyede bir kendini güncellese de ortalama çok hızlı şekilde yükselmediğinde yine aynı değeri gösterir bence, bir de şu olaya dikkat lütfen aracımız 7.7 yaktı gösterirken istasyondan benzini alırken ölçün bakalım değerler birbirini tutuyormu, kesinlikle tutmaz aslında aracımız 8.5 civarı yakmıştır, bu da bir satış politikası itiraz edildiğinde test ortamı ile günlük kullanım şartları arasındaki farklar dile getirilir. >=ok

metin16

• Ziyaretçi

arkadaşlar 10saniyede bir kendini güncellese de ortalama çok hızlı şekilde yükselmediğinde yine aynı değeri gösterir bence, bir de şu olaya dikkat lütfen aracımız 7.7 yaktı gösterirken istasyondan benzini alırken ölçün bakalım değerler birbirini tutuyormu, kesinlikle tutmaz aslında aracımız 8.5 civarı yakmıştır, bu da bir satış politikası itiraz edildiğinde test ortamı ile günlük kullanım şartları arasındaki farklar dile getirilir. >=ok
>=ok bakmayın siz o göstergeye pek

emrere

• Ziyaretçi

ben honda da çalışmıyorum susma doğru bu kadar olmaz senin gibiler :) doğru yazmışsın olmaz senin gibiler doğru lafı söylüyorum ama senin gibiler tutamıyor bunu çünkü anlayamıyorsun... Evet aynı yola çıkıyoruz ama sen bunu kavrayamıyorsun kabul ettiğim birşey var forumda sen çok abartıyorsun körük gibi bir adamsın herşeyi biliyorum demedim ama sen öyle zannediyorsun kendini tam tersi :) sesnin gibiler için susmam çünkü sen batmışsın :) körük gibisin üfledikçe ateş çemberini büyültüyorsun :D :D ben son yazımı yazdım çünkü yazdıkça batıyorsun battığını gördükçe etrafa çarpıyorsun :)

o kadar boş konuşuyorsunki anlıyorum neden forumda 2286 mesajının olduğunu şimdi..herkes benimle hem fikir sen hala bana anlamıyosun diyosun..sen anlatmayı öğren arkadaşım o zaman..ben herşeyi bildiğimi iddaa etsem her konuya senin gibi atlardım dimi? bak bakalım benimmi mesajım var her konuda seninmi? birde üstüne bana batıyorsun diyorsun forumda herkesten zıngıtı yiyen sen ama batan ben çok komiksin gerçekten..cevapların ve tavırların çok göze batıyor o yüzden seninle bu dille konuşuyorum belki anlarsın diye ama Davulun sesi uzaktan hoş duyulurmuş ama bi bakarsın içi boşmuş..bir şeyin nasıl çalıştığını idrak etmek içinde illaki ilkokul çocuğu diliyle yazılmış manuel i okumayada gerek yok..ben gözümle gördüğümü yaşadığımı yazıyorum..senin hondadan çıktığınıda takip etmiyorum önceden çalıştığını belirttiğin için öyle söyledim..kalp kırılcak bir durumda yok eleştiri yapıyorum sadece ben senin hiçbir yazdığından ötürü kalbim kırılmadı merak etme..

metin16

• Ziyaretçi

metin16

• Ziyaretçi
sadece tebessüm ederim senin seviyeni anlamış bulunmaktayım dahada seninle aynı yere inmeye gerek yok anlatmaya çalıştıysamda anlamdın... bak 2288 oldu :) neden böyle sana böyle laf anlatırken çoğaldı mesajlarım
« Son Düzenleme: Aralık 07, 2008, 06:57:41 ÖS Gönderen: MTNYLMZ »

emrere

• Ziyaretçi

emre16

kardesim arabanın az yakmasını ve iyi kaçmasını istiyosan otomatik almıcaktın...

karaboga18

• Lamborghini Die-cast
yaw bi soru sordum ortalık karışmış :SS: bugün ben de dikkat ettim 10 snde bir güncelliyor ve toplam km sonunda ortalamayı gösteriyor gibi gelirken tripByi sıfırladım v 5. viteste 90 km hızla gaza basmadan kendi kendine indi ve 2.9 u gördüm :P 10 km sonra 6 oldu 100km sonraları da 7.2-7.5 arası değişti

metin16

• Ziyaretçi
Kitapçık sayfa 87

umutbesler

Arkadaşlar araba anlık yakış göstermiyor işte neyi tartışıyorsunuz ki bu kadar?

10 saniyelik göstermesi anlık göstermesi demek değil. Ha anlık göstermiyor ama bu bana yeter denirse tamam.
Tartışılacak birşey yok

sakin olun :)

taylan20

%10 az gösteriyor ilk aldığımda bizzat denedim 2 kere