|
selll
|
 |
« Yanıtla #20 : Temmuz 16, 2007, 01:48:19 ÖS » |
|
walla cigeerler ben 2 tane jant aldım birisi 6 kollu sparco 18 inç digeri lenso oda 18 inç 2 side cok yakışıooo....
İlk önce kendini tanıtırsan daha sağlıklı bi sohbet ortamı olur  Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Sizi Tanıyalım" bülümünde lütfen kendinizi tanıtınız, forumda birbirlerini tanıyan üyeler arası sohbet ortamı yaratmak için bu kuralı harfiyyen yerine getirmeniz gerekmektedir, Bilginize...
KENDİNİZİ TANITMAK İÇİN TIKLAYINIZ TeamHondaTurkey Yönetimi
Yeni Üye Tanıtım Bilgi Formu;
1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım:
Tüm bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere yardımcı olacaktır.
TeamHondaTurkey Yönetimi
|
|
|
|
|
|
Kızlar cipse benzer...Uzaktan bakarsın böle çıtır çıtırdır canın çeker yanına gidersin bi bakarsın aa bildiğin patates! (alıntı)
|
|
|
gordion
Honda Jazz
civic elegance
|
 |
« Yanıtla #21 : Temmuz 16, 2007, 10:42:28 ÖS » |
|
janttan başka fikir sunan olmamış  benm arabaya yaptırdığım tek şey filmler ve plakalığı söktürmem bakıyorum inceliyorum ama ilginç bişeye rastlayamadım yaratıcı ruhumda konuşmuyor benimle dökün içinizdekileri arkadaşlar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SONE-R
|
 |
« Yanıtla #22 : Temmuz 16, 2007, 10:53:25 ÖS » |
|
bugün bizim semtte gördüm bi tane gümüş gri, çok kollu bir jant vardı üzerinde çok tatlı duruyordu. sanırım 17" idi. arabanın şöförü de bayandı şaşırdım valla  keşke bi foto alsaydım jantları görürdünüz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
G-Turk
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #23 : Temmuz 18, 2007, 02:48:00 ÖÖ » |
|
janttan başka fikir sunan olmamış  benm arabaya yaptırdığım tek şey filmler ve plakalığı söktürmem bakıyorum inceliyorum ama ilginç bişeye rastlayamadım yaratıcı ruhumda konuşmuyor benimle dökün içinizdekileri arkadaşlar  jant olarak http://www.tirerack.com/index.jsp adresine girip bizim araçların üstünde istedigin jantı 17" 18" olarak koyup görebilirsin.jant sıkıntını giderir umarım. diger konulara gelince eger body-kit olayına gireceksen ki aracının farklı olması için body-kit bence şart, civic si lar için farklı kitler çıkıyo her geçen gün ama sedan civicler için pek bişe yok.ama mesela civic si ların ön tamponları yada arka tamponları uyarsa bizim sedanlara süper olur onu bi araştır istersen.mugen war zaten ama oda pahalı yada farklı değil dersen orasını bilemem. ayrıca cok guzel grafikler yaptırabilirsin araca.renk uyumunu tutturursan cok yakışır bence.
|
|
|
|
|
|
BNM 33
|
|
|
gordion
Honda Jazz
civic elegance
|
 |
« Yanıtla #24 : Temmuz 18, 2007, 09:56:04 ÖS » |
|
eyvallah G-Turk hocam...
gümüş gri ye mugen yakışmıyor gördüm ama hoşuma gitmedi farklı tasarımlar için bi araştırma yapıcam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
G-Turk
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #25 : Temmuz 18, 2007, 11:11:04 ÖS » |
|
eyvallah G-Turk hocam...
gümüş gri ye mugen yakışmıyor gördüm ama hoşuma gitmedi farklı tasarımlar için bi araştırma yapıcam
kolay gelsin güzel bişeler yaparsın inşllh 
|
|
|
|
|
|
BNM 33
|
|
|
fidel
Honda City
|
 |
« Yanıtla #26 : Temmuz 29, 2007, 11:05:28 ÖÖ » |
|
bende rs marka 18 inch siyah etrafında nikelaj cerceve olan bır jant var eger ılgılenen olursa resımlerını de ancak eskı aracımın ustundekı resımlerını paylasabılırım..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fidel
Honda City
|
 |
« Yanıtla #27 : Temmuz 29, 2007, 11:10:14 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ThUnDeRbErK
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #28 : Temmuz 29, 2007, 12:45:39 ÖS » |
|
Dostum be topici actik biraz saygı gorsek hic fena olmaz alım satım bolumunde bu ısı yapsan,konuya title'da oldugu gibi baksak hic fena olmaz..
|
|
|
|
|
|
 EE 5050 RULeZZ !
|
|
|
Serdar-efe
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #29 : Temmuz 29, 2007, 01:13:07 ÖS » |
|
Dostum be topici actik biraz saygı gorsek hic fena olmaz alım satım bolumunde bu ısı yapsan,konuya title'da oldugu gibi baksak hic fena olmaz..

|
|
|
|
|
|
|
|
|
fidel
Honda City
|