Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Yazdır
Gönderen Konu: yeni Civic Sunroof Lastiği Sorunu  (Okunma Sayısı 263 defa)
koraymusic
Honda City
*

2007 Civic Elegance Otomatik

« : Mayıs 02, 2008, 04:56:34 ÖS »

2007 model Honda Civic Elegance aracımın 2. kez sanroof lastiği aşındı. İlkinde fabrika iyi niyetten dolayı değiştirdiğini bu kez kesinlikle garanti kapsamında değiştirilmeyeceğini bugün bana iletti.

Anlatmak istediğim sadece kullandıkları malzeme uygun nitelikte değil ve lastik tek değiştirilmiyor, camını da almak mecburiyetindesiniz. Yaklaşık 600 YTL 10 ayda bir verilecek demektir bu da. Bana göre dış etkenlere maruz kalabilecek bir yerde olan bir malzeme diğer araçlarda olduğu gibi sağlam yapılmalı. Hamur gibi lastik resmen ve parmağınızı sürttüğünüzde elinize bulaşıyor. Ya da onu da geçtim lastiği tek alabilsek sevineceğiz.

şikayet var sitesinde bikaç kişiyi gördüm konu ile ilgili şikayeti olan. Sanırım onların olayı da çözülememiş. Üzücü.Buradada varsa böyle bi şikayeti olan yada sunroof lastiği aşınmış hiç dikkat etmemiş biri lütfen yazsın.  Ben lastikle camı değiştirdiğimde ki mecburum buna aracıma su girmemesi için, Japonya'ya yollayacağım. Merak ediyorum fabrikanın dediği gibi tek yetkili onlar mı??sonucuda buraya kesinlikle yazıcam arkadaşlar.saygılar..
astracoupe
Honda Civic VTI
**

Honda TypeR (fn2) by AT

« Yanıtla #1 : Mayıs 02, 2008, 05:11:15 ÖS »

gecmiş olsun
çok üzücü. kestirip atmışlar gibi sanki biraz
bence honda türkiyeyi kendiniz de arayın

always AT by AT
koraymusic
Honda City
*

« Yanıtla #2 : Mayıs 02, 2008, 05:54:11 ÖS »

ilk olayda 10 kere bundada 3-4 kere görüştük.çözüm yok malesef.ilkini iyi niyetten değiştirmişler.artık değiştiremezlermiş.insanı aptal yerine koymaları biyana bide mecbur tutuyorlar lastikle beraber camıda almaya.
lastiği yıkamacıların suyu kesebilirmiş,silerkende aşınabilirmiş,güneşten bile olabilirmiş bunun gibi bariz onları haksız çıkarıcı nedenleri var.mantıklı akıllı herkez güler buna ya.dolu yağdı varsayalım lastik zedelendi hooop değiştir ver 600 ytl camla lastiğe.neden?prensip!böyle!bide şikayet vara yazdım ordan bi okuyucu dangalakta bana çevrecilikten dem vuruyo lastiklerin doğada çözünebilirliğinden:)))
koraymusic
Honda City
*

« Yanıtla #3 : Mayıs 02, 2008, 06:01:53 ÖS »

benim ricam sunroof u olan arkadaşlar bi baksınlar nokta kadar bi aşınma bile olsa büyüyo sonra.insan dikkat etmiyor bazen.ilkinde resmen çatladı boydan boya.
civic_2007
Honda Integra
*

26GÜMÜŞ ŞOVALYEM26..

« Yanıtla #4 : Mayıs 02, 2008, 09:10:39 ÖS »

daha yeni bir araç için üzücü bi durum sanroof ta sorun açabilio demekki bazen.. hallolur.inş
CVC2008
Honda Prelude

i-VTEC Power

« Yanıtla #5 : Mayıs 02, 2008, 10:21:54 ÖS »

güneşten ne demek ya büyük saçmalamışlar sana. güneş görmeyecek te ne görecek o lastik? sorsaydın keşke. ilkinde iyi niyet demişsin ufalanan lastiğin iyi niyetimi olur? ancak şu soru aklıma geldi. bizim yıkamacılarımız peki bilmedikleri için fitillerin ve cam lastiklerinin olduğu yerlere gereksiz ve uzun süre basınçlı su sıkarlar. lastiğin bundan dolayı yırtılıyor olabilir mi? ama hiç bir gerekçe lastiğin elinde ufalanması durumunu açıklayamaz. allah sabır versin ben o yüzden premium aldım sunroof suz elegance olsaydım alacaktım.

koraymusic
Honda City
*

« Yanıtla #6 : Mayıs 03, 2008, 02:22:20 ÖÖ »

su ile yırtılıyorsa o lastik yine sorunludur.dolu yağsa ne olacak?? heheh
CVC2008
Honda Prelude

i-VTEC Power

« Yanıtla #7 : Mayıs 03, 2008, 02:45:54 ÖÖ »

abi o basınçlı su cidden zararlı doludan kat kat basınç uyguluosun

onur34
Honda Integra
*

SaRışıNıN Adı,EsMeRiN TaDı,VeReCekSiN HONDAYA GAZI

« Yanıtla #8 : Mayıs 03, 2008, 04:08:58 ÖS »

Allah yardmcın olsun bende yeni aldım salı gelıcekk inş bizde olmaz öle hata ....
koraymusic
Honda City
*

« Yanıtla #9 : Mayıs 06, 2008, 03:39:36 ÖÖ »

arkadaşlar lastiği sunroof u geçiyorum genel olarak işinize gelirse tavrı var servislerde ve fabrikada.neyse.hayatta bu kadar çok şey varken buna kafa yormamak gerek dimi seytan
böyle bi durum başınıza gelirse ki inşallah gelmez.daha net anlaşılır sıkıntım.
recepyuksel
Honda Integra
*

« Yanıtla #10 : Mayıs 06, 2008, 09:11:37 ÖÖ »

Selamlar.  öncelikle geömiş olsun diyorum. Bunca iş arasında birde sıfır aldığın arabanın bu dertleri ile uğraşmak gerçekten can sıkıcı. Zaten biz araba ile uğraşmamak iöin gidip 0 araç almıyormuyuz. Kafamız rahat olsun diye.
Ben sizi çok iyi anlayabiliyorum. Tüketici mahkemeleri var veya sanayi odasının bir bölümü bu işleri takip ediyor diye biliyorum. Bir oralarla görüşşen diyorum. Buralardan firmaya telefon ediyorlar sizi afişe ederiz gazetelerde falan deyince bular yelkenleri suya indirir. Bence garanti kapsamında yaptırman lazım hepsini. Sakın para falan verme. Sanayi odasından bir telefon ettir yeter.
Plastigin su tazyikiyle bozuldugunu ilk defa duyuyorum. Bazı arkadaşları bu Hondacılara destek verir gördüm açıkcası üzüldüm. O malzeme eğer araç dışında bir ortamda bulunacaksa tabiki buna uygun bir plastik kalitesinde yapılması gerek.

Sayfa: [1] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: