Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 [2] Yazdır
Gönderen Konu: Yeni civic  (Okunma Sayısı 1797 defa)
R-13239
Honda Civic Type R

« Yanıtla #20 : Aralık 06, 2006, 01:30:22 ÖÖ »

******'dan başı yanmış biri olarak tavsiye etmiyorum.
OzguR
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #21 : Aralık 06, 2006, 11:02:59 ÖÖ »

Yeni civic'lere filtre bile takılamadığı söyleniyor doğru mu? Kat iptali yapmak istendiğinde 7. nesil civiclerdeki lambda sensörünü bir şekilde devre dışı bırakıyorlar ama bu yeni kasalarda 4 tane lambda sensörü olduğu söyleniyor. Yani modifiye olayı artık gittikçe yok mu olacak, yada zahmetli mi olacak  Huh?

Cool Trust in HONDA Cool

öyle erhan
Honda Prelude

cıvıc 1.6 2000

« Yanıtla #22 : Aralık 06, 2006, 03:45:44 ÖS »

hayırlsı olsun kazasız belasız.....

alphan
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #23 : Aralık 29, 2006, 02:26:00 ÖÖ »

sagolun hepınız:)

fikito
Honda Prelude

CİVİC 2007

« Yanıtla #24 : Şubat 23, 2007, 07:43:19 ÖS »

abi bizimde honda civic 1.6 otomatik var aracı direksiyodan vitese alınca durduramıyosun:)

BİR BEŞİKTAŞIM , BİR HONDAM VAR HAYATTA

SÖZ BİZDE, BESTE BİZDE ,TAKLİT YOK BİZDE , MEVZUDA TAKMIYORUZ GERİ VİTESE , DUYSUN ALEM BÖYLE AŞKI BU ALEMDE KRAL ÇARŞI !!
scuffer
Ziyaretçi
« Yanıtla #25 : Nisan 09, 2007, 04:35:30 ÖS »

oncelıkle herkese slm..bızde 16 cıvıc elegance otomatık aldık..yarın gelıo araba ben en hızlısından uye oldum honda team turkıyeye..zaten ne zamandır kıskanıp duruodum:)ılk defa honda aldık..daha once opel ford cıtroen nerdeyse her marka arabaya bındım ama hondanın tadı baskadır dıolar..ılk 1000km normal kullanın  yazmıslar beklemesek ne deısırkı??ben genelde devırlı kullanırım arabayı hanı o bakımdan..bıde otomatık arabaları sevmıorum ozgur deılsın her konuda..bence duz vıtes daha ıyı ama tabı otomatıınde kendıne ozgu bı tadı vardır heralde..spor surus seceneı fln varmı nasıl yapcas yaf yardımcı olsanız Smiley
ThUnDeRbErK
Honda Integra
*

« Yanıtla #26 : Nisan 10, 2007, 10:57:59 ÖS »

Yeni civic'lere filtre bile takılamadığı söyleniyor doğru mu? Kat iptali yapmak istendiğinde 7. nesil civiclerdeki lambda sensörünü bir şekilde devre dışı bırakıyorlar ama bu yeni kasalarda 4 tane lambda sensörü olduğu söyleniyor. Yani modifiye olayı artık gittikçe yok mu olacak, yada zahmetli mi olacak  Huh?
akısmetre var zor diye bişi yoktur yapilabilcek bişi Wink

EE 5050 RULeZZ !
mutunch
Honda Civic Type R

8253

« Yanıtla #27 : Mayıs 10, 2007, 05:32:18 ÖS »

oncelıkle herkese slm..bızde 16 cıvıc elegance otomatık aldık..yarın gelıo araba ben en hızlısından uye oldum honda team turkıyeye..zaten ne zamandır kıskanıp duruodum:)ılk defa honda aldık..daha once opel ford cıtroen nerdeyse her marka arabaya bındım ama hondanın tadı baskadır dıolar..ılk 1000km normal kullanın  yazmıslar beklemesek ne deısırkı??ben genelde devırlı kullanırım arabayı hanı o bakımdan..bıde otomatık arabaları sevmıorum ozgur deılsın her konuda..bence duz vıtes daha ıyı ama tabı otomatıınde kendıne ozgu bı tadı vardır heralde..spor surus seceneı fln varmı nasıl yapcas yaf yardımcı olsanız Smiley

arkadaşım öncelikle çok doğru bir karar bence Honda almak. şimdiye kadar bindiğin arabaların içerisinde en iyisi belki de. opelden sonra çok rahat geliyo, forddan da güzrl gördüm ben biniş oalrak. otomatik sevmemen normal bişey ama sanırım aile alacağı için otomatik tercih edilmiş. şanzumanda sport seçeneği var mı tam olarak bilmiyorum kullananlar daha açık bir cevap verebilir ama bence manuel modda zaten istediğin performansı alırsın. İlk 1000 km bence de normal kuıllan diyenler doğru diyorlar, sonuçta motorun ilk çalışması ona da bir alışma dönemi hakkı vermemiz lazım. 3500 devirin üzerine pek çıkmamaya çalış. zaten kullanınca anlayacaksın çıkmana gerek kalmadan araba altından kayıp gidecek. Ama 1000 km den sonra da motoru açmak lazım, orası sana kalmış artık. KAzasız belasız sürüşler, araba hayırlı olsun bir de Wink

Honda Hayat Onda
grl1903
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #28 : Mayıs 11, 2007, 04:41:58 ÖS »

oncelıkle herkese slm..bızde 16 cıvıc elegance otomatık aldık..yarın gelıo araba ben en hızlısından uye oldum honda team turkıyeye..zaten ne zamandır kıskanıp duruodum:)ılk defa honda aldık..daha once opel ford cıtroen nerdeyse her marka arabaya bındım ama hondanın tadı baskadır dıolar..ılk 1000km normal kullanın  yazmıslar beklemesek ne deısırkı??ben genelde devırlı kullanırım arabayı hanı o bakımdan..bıde otomatık arabaları sevmıorum ozgur deılsın her konuda..bence duz vıtes daha ıyı ama tabı otomatıınde kendıne ozgu bı tadı vardır heralde..spor surus seceneı fln varmı nasıl yapcas yaf yardımcı olsanız Smiley

slm kardeşim. hayırlı olsun hondanız. bizde hziranda yeniledik.aracım şu anda 17000 küsür km de.şu ana kdr ufak bi alarm sorunu dışında araç sorunsuz çalışyor.bana kalırsa günümüz trafik koşullarında otomatik almakla da iyi etmişsiniz zaten direksiyondan vites seçeneğiyle performanstada sorun yaşamazsın.yalnız devirli kullanırım demişsin ,devirli kullanımda biraz fazla yakıo 9.3 gibi misal ama normal kullanımdada 7.8 gibi bi rakama düşürebirsin.sana tavsiyem ilk 1000 değilde ilk 10000 pek basmaman konusunda.tekrar hayırlı olsun .Allah kaza bela vermesin. okey
« Son Düzenleme: Mayıs 11, 2007, 04:42:57 ÖS Gönderen: grl1903 » Logged

Sayfa: 1 [2] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: