oncelıkle herkese slm..bızde 16 cıvıc elegance otomatık aldık..yarın gelıo araba ben en hızlısından uye oldum honda team turkıyeye..zaten ne zamandır kıskanıp duruodum:)ılk defa honda aldık..daha once opel ford cıtroen nerdeyse her marka arabaya bındım ama hondanın tadı baskadır dıolar..ılk 1000km normal kullanın yazmıslar beklemesek ne deısırkı??ben genelde devırlı kullanırım arabayı hanı o bakımdan..bıde otomatık arabaları sevmıorum ozgur deılsın her konuda..bence duz vıtes daha ıyı ama tabı otomatıınde kendıne ozgu bı tadı vardır heralde..spor surus seceneı fln varmı nasıl yapcas yaf yardımcı olsanız

arkadaşım öncelikle çok doğru bir karar bence Honda almak. şimdiye kadar bindiğin arabaların içerisinde en iyisi belki de. opelden sonra çok rahat geliyo, forddan da güzrl gördüm ben biniş oalrak. otomatik sevmemen normal bişey ama sanırım aile alacağı için otomatik tercih edilmiş. şanzumanda sport seçeneği var mı tam olarak bilmiyorum kullananlar daha açık bir cevap verebilir ama bence manuel modda zaten istediğin performansı alırsın. İlk 1000 km bence de normal kuıllan diyenler doğru diyorlar, sonuçta motorun ilk çalışması ona da bir alışma dönemi hakkı vermemiz lazım. 3500 devirin üzerine pek çıkmamaya çalış. zaten kullanınca anlayacaksın çıkmana gerek kalmadan araba altından kayıp gidecek. Ama 1000 km den sonra da motoru açmak lazım, orası sana kalmış artık. KAzasız belasız sürüşler, araba hayırlı olsun bir de