Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] 2 Yazdır
Gönderen Konu: Uzun yol verilerim ve ilginç bir problem  (Okunma Sayısı 797 defa)
tthonda
Honda Jazz
*

« : Temmuz 03, 2008, 05:11:39 ÖS »

Geçen hafta memlekete gittim geldim yaklaşık 1200 km yol
1,5 depodan biraz fazla yaktı 4.5 i gördüm en sonunda foto bile çektim  okey yarın koycam bunu
ancak araçta 4 kişiydik ve bagajdada bavul valiz ıvır zıvır vardı honda gibi bir araçta beni çok şaşırtan birşey meydana geldi hani köprü bağlantıları yada yol yamalarında yol hafiften iner yükselir ya yeniden her geçişte arkadan rahatsız edecek şekilde vurma sesi geliyordu nasıl tarif edilir hani küt diye  ağlarım  aracım daha yeni 1000 bakımına memlekette götürdüm bu sorunu yetkililere ilettiğim zaman bu sesin yük halinde her honda civic sedandan geldiğini söyledi açıkcası bana pekde inandırıcı gelmedi yani yaklaşık 1 sene kadar önce yine memlekete gitmiştim ozaman opel corsa aracım vardı ve eminim yük bu seferkinden daha fazlaydı ama böyle bir problem yaşamamıştım o kadar para sayıp aldığımız otomobilde böyle bir hata nasıl yaparlar yada benim araca özgün bi problem kafam karıştı tekrar servis e götürcem aracı.
sizlere sormak istediğim soru sizdede araç yüklü iken aynı sesi sorunu yaşıyormusunuz?
samethanci
Honda City
*

« Yanıtla #1 : Temmuz 03, 2008, 07:04:13 ÖS »

cıvıcte gayet normal bı ses bazen yuklu degılken bıle gelıo yayların yapısından kaynaklanıo cukura fln gırdıgınde 2 bogum bırbırıne oturuo srn yok devam et alısırsın o sese yakında yada spor yay tak o zmn da kesılıo dıebılırım
civic_2007
Honda Integra
*

26GÜMÜŞ ŞOVALYEM26..

« Yanıtla #2 : Temmuz 03, 2008, 09:55:15 ÖS »

evet uzun yolda aşırı basmadımmı 90 100km gittiğin zaman az yakıyor araç  tabi yol durumunada baglı bu
..evet arkadaşım araç yüklü olduğu zaman bagaj dolu iken vs.. o arka taraftan altı vurma sesi banada geldi özellikle hızlı giddiğin zaman çukurlarda oluyo küt die altı vuruyor.aracın..
« Son Düzenleme: Temmuz 03, 2008, 09:56:58 ÖS Gönderen: civic_2007 » Logged
alfaus007
Honda Prelude

BuRaK Alpdemir

« Yanıtla #3 : Temmuz 04, 2008, 04:04:50 ÖS »

o tak die gelen ses yaylardan geliyor..Problem ve çözümleri bölümünde de böle bi şikayet vardı kasislerden falan geçince tak die ses geliyor diye....

GhostRider
Anadolu Yakası Temsilcisi
Honda Prelude

sen hayal et yeter

« Yanıtla #4 : Temmuz 04, 2008, 04:52:02 ÖS »

bende geçen hafta gittim uzun yol. bagaj full eşya doluydu bendende geliyor o ses ama problem edinmedim hatta daha yavaş girmem gerektiğini hatırlattı çukurlara Cheesy

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Aşk dediğin nedir ki, Histen nefesten varlık, Umutsuzluk içinde, Karanlığa son ıslık.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kemall
Honda Integra
*

« Yanıtla #5 : Temmuz 04, 2008, 04:59:31 ÖS »

bende ses falan hiç yok

TC 400
Honda Integra
*

« Yanıtla #6 : Temmuz 04, 2008, 06:22:55 ÖS »

bendede yok ,ki 3.5cm helezon olmasına ragmen Wink

buura
Turbo Civic Type-R

buu-Raccor:d

« Yanıtla #7 : Temmuz 04, 2008, 08:39:56 ÖS »

bagaja kutu bass konulduunundada öle bi ses gelirmi peki

Buğra ÖZGÜVEN (buura)    bugra12341@hotmail.com

samethanci
Honda City
*

« Yanıtla #8 : Temmuz 04, 2008, 09:46:43 ÖS »

bagaja konulan esyalardan gelmıo ses yaylardan gelıo boskende gelebılıo ama bass ın agırlık yapcanı sanmıorum
kacaman
Honda City
*

« Yanıtla #9 : Temmuz 05, 2008, 02:30:40 ÖÖ »

o ses benim civicten de geldi, sanırım normal, insana biyerlerin kırıldığını falan da düşüntürdüyo fakat normalmiş ben de servise sormuştum.
pasa35
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #10 : Temmuz 05, 2008, 11:49:32 ÖÖ »

bendede yok ole bi ses yaw tamam sispansiyonlar sert ama ses falan yok yani

Aranel Ciryatan
Honda City
*

Mehmet Erdem

« Yanıtla #11 : Temmuz 07, 2008, 05:12:20 ÖS »

Geçen hafta memlekete gittim geldim yaklaşık 1200 km yol
1,5 depodan biraz fazla yaktı 4.5 i gördüm en sonunda foto bile çektim  okey yarın koycam bunu
ancak araçta 4 kişiydik ve bagajdada bavul valiz ıvır zıvır vardı honda gibi bir araçta beni çok şaşırtan birşey meydana geldi hani köprü bağlantıları yada yol yamalarında yol hafiften iner yükselir ya yeniden her geçişte arkadan rahatsız edecek şekilde vurma sesi geliyordu nasıl tarif edilir hani küt diye  ağlarım  aracım daha yeni 1000 bakımına memlekette götürdüm bu sorunu yetkililere ilettiğim zaman bu sesin yük halinde her honda civic sedandan geldiğini söyledi açıkcası bana pekde inandırıcı gelmedi yani yaklaşık 1 sene kadar önce yine memlekete gitmiştim ozaman opel corsa aracım vardı ve eminim yük bu seferkinden daha fazlaydı ama böyle bir problem yaşamamıştım o kadar para sayıp aldığımız otomobilde böyle bir hata nasıl yaparlar yada benim araca özgün bi problem kafam karıştı tekrar servis e götürcem aracı.
sizlere sormak istediğim soru sizdede araç yüklü iken aynı sesi sorunu yaşıyormusunuz?

citroen c4 kullansa idin ben görürdüm seni Smiley walla c4 den sonra hondanın süsbansiyon sistemi gayet yumuşak ve sessiz geldi Cheesy bilmem anlatabildimmi

R-typeR
Honda City
*

« Yanıtla #12 : Temmuz 09, 2008, 11:16:50 ÖS »

oturma yapıyor yüklüyken ve kasise girerse , sorun yooook   Smiley

Civic Sedan 1.6 elegance SOHC I-VTEC 16V 125 HP
vpeksevin
Honda Jazz
*

« Yanıtla #13 : Temmuz 14, 2008, 09:37:49 ÖS »

BENİM ARACIMDA DA AYNI SORUN VAR. AMA ALIŞTIM BEN ARTIK O SESE
mfsancar
Honda Jazz
*

« Yanıtla #14 : Temmuz 15, 2008, 06:57:25 ÖS »

bu sesin araç yuklu iken butun yeni honda civiclerde oldugu tescil edilmiştir. Problem yok kullanmaya devam. Bu arabalar boyleymiş.

Az yakmasına gelince evet hondalar cok az yakıyor, bayıldım
aydbjk
Honda City
*

HONDAM VE AŞKIM

« Yanıtla #15 : Temmuz 20, 2008, 11:13:50 ÖS »

yaw ben anlamadım ben de uzun yol yaptım ama 8.2 den aşağıya inemedim bir şeyleri eksik mi yapyırom anlamadım.

HONDAM BENİM
pasa35
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #16 : Temmuz 21, 2008, 02:35:20 ÖS »

yaw ben anlamadım ben de uzun yol yaptım ama 8.2 den aşağıya inemedim bir şeyleri eksik mi yapyırom anlamadım.

yapıştırıyorsundur belki??

bugrahon
Honda Jazz
*

« Yanıtla #17 : Temmuz 22, 2008, 03:55:37 ÖÖ »

ya abiler bende alanyaya gidicem bu cuma ne yakar acaba ankara dan alanya 600km yakn bilgi verirseniz çok memnun olurum
mtrnt
Honda City
*

« Yanıtla #18 : Temmuz 22, 2008, 09:53:15 ÖÖ »

alanyaya gittiğinde çeyrek depon kalır bence...
mtrnt
Honda City
*

« Yanıtla #19 : Temmuz 22, 2008, 09:53:47 ÖÖ »

çok mu iyimser oldum?
Sayfa: [1] 2 Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: