firstcevher
Ankara il Temsilcisi
Honda Prelude

.Yavuz CEVHER. honda Aşkı bambaşka...
|
 |
« : Temmuz 27, 2008, 12:22:33 ÖÖ » |
|
arkadaslar merhaba... konuyu aradim ama bulamadim insallah daha önce acilmamistir! Ben yeni aracimin altina neon taktirmak istiyorum;
Sizce Siyah 09 Civic Sedan'in altina MAVI NEON mu yoksa KIRMIZI NEON mu iyi gider?
birde neon aldim sayalim bunu her elektrikçi takabilirmi? kime götürmemi tavsiye ederseniz(ANKARA)
simdiden tesekkürler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
firstcevher
Ankara il Temsilcisi
Honda Prelude

|
 |
« Yanıtla #2 : Temmuz 27, 2008, 12:32:55 ÖÖ » |
|
beyazi düsünmedim diilde, beyaz taktirinca florasan taktirdin diolar  yoksa beyazda acayip canli gidiyor, araba siyah, farlar xenon, neonda beyaz olursa çok canli oluor ama iste florasan demelerinden korkuyorum :S
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mahir TÜRKMEN
Bursa il Temsilcisi
Turbo S2000

HondA ; Birçokları içinde birtane. - NüHaRika
|
 |
« Yanıtla #3 : Temmuz 27, 2008, 12:36:53 ÖÖ » |
|
Abi boşver ya kafan rahat olsun düşünüyorumda siyah makine altında benbeyaz off diyorum ya ona bakarsan başkasının lafına bakarsan buda benim fikrim ne o öle pavyon gibi siyah araba altına kırmızı mavi netcen şimdi  bak kendi zevkine eğer güzel olur diosan tak bembeyaz onnumara dursun derim  Yani sonuçta zevk beğendircem dersen 1 gün birine diğer gün bir başkasına göre yapman lazım beğenenler beğenmeyen sevenler sevmeyenler yani zevkler 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 27, 2008, 12:38:31 ÖÖ Gönderen: Mahir TÜRKMEN »
|
|
|
|
|
firstcevher
Ankara il Temsilcisi
Honda Prelude

|
 |
« Yanıtla #4 : Temmuz 27, 2008, 01:01:13 ÖÖ » |
|
eyvallah pasam sagolasin  ) içimi rahatlattin biraz. insallah güzel olur  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aLipasha
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #5 : Temmuz 27, 2008, 03:27:49 ÖÖ » |
|
Soyle soyliyim led isi yapan bi arkadasim var. Kendisi bu iste gercekten basarili. Firma olarak Led Ampullu neon isine girdiler. Numune olarak 1 cift mavi neon getirdi. Katolog icin benim araca taktik resim filan cekmek icin. ( 2008 Honda civic var bendende ) Aracin altina baktin mi hic bilmiyorum ama Neon'u takmak icin yer yok. Deldirmen gerekiyo 2-3 yerden. Ben deldirmedim mevcut olan deliklerden emanet olarak tutturdum. Neon cubuklari birbirine cok yakin oldu ve aracin arkasindan cubuklar belli oluyodu. Guzel durmadi acikcasi. Ama illa neon alicam diyosan ledli olanlardan al isigin yerden yansimasi super oluyo. Sahsi fikrim boyle olursa taktirma neon derim.Aracin arkasindan bakinca neon cubuklari gozukuyodu yani ben kendi aracima taktirmam ki ben resimleri cekildikten sonra hemen soktum  Sadece otoparkta taktik ve cikardik. Zevk meselesi Mavi mi kirmizi mi dersen ben mavi takmistim guzel durdu.
|
|
|
|
|
|
iyi Arabalar Sizi "A" Noktasindan "B" Noktasina Ulastirir.Harika Arabalar ise ,Onlar Sadece Basinizi Belaya Sokar.
|
|
|
firstcevher
Ankara il Temsilcisi
Honda Prelude

|
 |
« Yanıtla #6 : Temmuz 27, 2008, 04:02:46 ÖÖ » |
|
ali bey gerçekten arabanin altina hiç bakmadim, ama sanirsam bakmam gerektigini anladim... eger dediginiz gibiyse, bende taktirmam, deldirmem arabami...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
firstcevher
Ankara il Temsilcisi
Honda Prelude

|
 |
« Yanıtla #8 : Temmuz 27, 2008, 04:44:16 ÖÖ » |
|
olabilir, eger takacak bir yer bulursam size dönerim  iste forumlari bu yüzden seviyorum, paylasim mükemmel... tesekkürler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
couragepapillon
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #9 : Eylül 02, 2008, 06:53:56 ÖÖ » |
|
@firstcevher agabey taktırdın mı neonları ? taktırırsan resimlerini görmek isterim.
|
|
|
|
|
|
V azgeçilmeyecek T ek makina E nlerin ve efsanelerin C anını okurcasına
|
|
|
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

Zorla güzellik olmaz, estetikle olur...
|
 |
« Yanıtla #10 : Eylül 02, 2008, 11:04:41 ÖÖ » |
|
elimde kablo leon var çırtla istedigin yere istedigin ölçüde kesip yaptırabilirsin metresi 15 ytl sudan etkilenmez kırılmaz ışıgıda yetirince güzel kırmızı mavi beyaz hepsi mevcut elimde
|
|
|
|
|
|
 HaYaTTa İKi ŞeYe DeGeR VeRiRiM , AŞKıMa Ve ARaßaMa . AŞKıM İÇiN HaYaTıMı VeRiRiM ARaßaM İÇiN AŞKıMDaN VaZGeÇeRiM...
|
|
|
couragepapillon
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #11 : Eylül 02, 2008, 02:51:37 ÖS » |
|
@refleks usta uygulanmış araç resmi var mı ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Xaera
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #12 : Eylül 02, 2008, 10:18:14 ÖS » |
|
elinde uygulanmış resim olan varmı merak ettim şimdi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
firstcevher
Ankara il Temsilcisi
Honda Prelude

|
 |
« Yanıtla #13 : Eylül 03, 2008, 12:43:45 ÖÖ » |
|
yaw neon kismet olursa birgün taktiracagim ama simdilik aklimda sorular çok, taktiran birilerini görmek istiyorum bende, kismet olurda görürsem ozaman karar verecegim insallah  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
couragepapillon
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #14 : Eylül 03, 2008, 02:28:03 ÖÖ » |
|
firstcevher agabey sen aracın resmini koy ben photoshop la istediğin renk neon yapayım altına bakalım nasıl gözükcek ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
firstcevher
Ankara il Temsilcisi
Honda Prelude

|
 |
« Yanıtla #15 : Eylül 04, 2008, 01:40:11 ÖÖ » |
|
dur ozaman yarin karanlikta bi fotosunu çekeyimde öyle vereyim, hep gündüz resimleri dolu, gece resimleride hep çok aydinlik  ) yarin koyarim resim bi görelim marifetini  ) bakalim yakisirsa gerçege dönüstürürüz  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
couragepapillon
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #16 : Eylül 04, 2008, 02:48:05 ÖÖ » |
|
tamamdır bekliyorum resimleri
|
|
|
|
|
|
|
|
|
barısss_67
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #17 : Eylül 05, 2008, 02:55:28 ÖÖ » |
|
mavide olur ama kırmızı dikkat çeker biraz daha sen bilirsin yinede hoşuna hangisi giderse
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ret
Honda Integra
orda bir köy var uzakta..
|
 |
« Yanıtla #18 : Eylül 05, 2008, 09:39:17 ÖÖ » |
|
arac altına tuplu neon enguzelı. vtec 2 var bende. on ve arkaya ben kendım takmıstım. one 90 cm arkaya 60 cm. takacaksan mutlaka 90 cm tak.cunku kırlenınce ısıkları azalıyor. ve mavı neonun yerını hıcbır renk tutmaz bence. yanlara takmak mumkun degıl yer yok. bıde bu ledlı uygulamalar goruyorum. bence tamamen çin işi birsey. cok basıt kesık kesık ısıklar.. kalıteyı dusuruyor bence. zaman la tuplu neonlar kırıldıgı ıcın yapılmıs tıcarı bır calısma. tuplu neonun bendekı en uzun omru 8 ay oldu. ama benım memleketımde yollar bozuk. sana ne kadar gıder bılmem. ondekı kırılınca bende arkadakı neonu alıp bagaja taktım. gecelerı super goruntu oluyor. ama bos zamanım olursa yenıden alıp takacam. ugrasması cok zevklı.
|
|
|
|
|
|
orda bir köy var uzakta..
|
|
|
couragepapillon
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #19 : Eylül 05, 2008, 06:07:24 ÖS » |
|
@ret paşa iyide yeni civic sedanın yanlarında yer yokmuş takıcak. şerit neon takmak şart gibi :/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|