Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 [2] Yazdır
Gönderen Konu: !!! HONDA SERVİSLERİ İLE İLGİLİ CİDDİ İDDİA !!!  (Okunma Sayısı 1128 defa)
SERVET
Honda Prelude

« Yanıtla #20 : Temmuz 26, 2008, 01:26:05 ÖS »

Merhaba arkadaşlar,
Metin16  özelime mesaj atarak durumu kendisinin yanlış ifadesi olarak bildirmiştir.
Bunu burada açıklamasını isterdim ama sonuçta önemli olan gerçeğin ortaya çıkması oldu.
Konu kapanmıştır teşekkür ederim herkese

Mustafa2kat
Honda Jazz
*

Mustafa Kürşat İKİKAT ...

« Yanıtla #21 : Ağustos 05, 2008, 11:30:22 ÖÖ »

nasıl bir honda bayii bu kadar aciz dileğildir arkadaşlar ben buna kesinlikle katılmıyorum ....

http://www.teamhondaturkey.com/forum/new_civic_07_fk/cozumu_olmayan_bir_problem_lutfen_okuyun-t17532.0.html

LÜTFEN OKUYUN ... ÇÖZÜMÜ OLMAYAN PROBLEMLER VE HONDA SERVİSİ !!!!
« Son Düzenleme: Ağustos 05, 2008, 11:31:27 ÖÖ Gönderen: Mustafa2kat » Logged

Kadına Etek, Erkeğe V-Tec ...
bErAt y!G!t
Honda Prelude

« Yanıtla #22 : Ağustos 12, 2008, 01:03:10 ÖS »

konu kapanmış ama ben yazayım yınede dıyarbakırda gordugum butun yenı cıvıclerde egzos nıkelajı var
kacaman
Honda City
*

« Yanıtla #23 : Ağustos 12, 2008, 02:37:27 ÖS »

2008 haziranda premium aldım benim aracımda eksoz nikelajı takılıydı, haricen zaten bayi ile konuşmadan takılı olarak arabamı teslim aldım.
offendicula
Honda Jazz
*

« Yanıtla #24 : Ağustos 12, 2008, 05:55:21 ÖS »

2008 haziranda premium aldım benim aracımda eksoz nikelajı takılıydı, haricen zaten bayi ile konuşmadan takılı olarak arabamı teslim aldım.

ne güzel, hayırlı olsun.
turbovts2
Honda Civic VTI
**

Honda Civic Type R "fn2"

« Yanıtla #25 : Ağustos 16, 2008, 12:56:38 ÖS »

99 cıvıc vtı da orjınal olması gereken on karlık ayna ıclerındekı tweeterlar kol dayamayı extra ucretle aldım. Sonra ılerleyen gunlerde durumu ogrenmeme ragmen calısanın kendı ınsıyetıfınde durumu yaptıgını ve yaptıgı baska bır olaydan dolayı ısıne son verıldıgını soyledıler ve bedava yagımı degıstırıp kandırdılar. Daha 17 yasındaydım bu kadar ugrasabıldım. Ancak aynı yer 2 ay once aldıgım aracımı cok uygun bır fıyata verdı herseyımle en hassas bıcımde ılgılendı. Zaten servıs olarakda kesınlıkle harıka ve cok sıcak bı yer tabıkı satıs kısmıda oyle. Yanı kişilerin hataları bazen kurumların basını yakıyor ama zaten kurum ve sırketlerın bunu cok ıyı bıcımde ıncelemelerı gerekmektedır. Bu onların sorumlulugundadır.
turbovts2
Honda Civic VTI
**

Honda Civic Type R "fn2"

« Yanıtla #26 : Ağustos 16, 2008, 01:00:33 ÖS »

Bu arada Honda servısı degıl ne olursa olsun orada ınsanlar calısıyor melekler degıl. Muhakkak ıyı veya kotu nıyetlı acızıyetlerı olabılır Honda bir din degıl arkadaslar sadece otomobıl fırması....
kacaman
Honda City
*

« Yanıtla #27 : Ağustos 18, 2008, 02:12:36 ÖS »

arkadaşlar aracımın eksozunu inceledim ve de nikelaj olan kısmın parça bütünü ile bütün halde olduğunu gördüm, sanki sonradan takılmamış üzerindeymiş gibime geldi. satın aldığımda da üzerinde idi zaten.
SERVET
Honda Prelude

« Yanıtla #28 : Ağustos 18, 2008, 02:21:25 ÖS »

Nereden aldın aracını ve kaça tabii
Bayiler ellerindeki imkana göre  aracı teslim ederken ilaveler yapabiliyor.
Benim aracımda egzost nikelajı yoktu ama aracın fiyatından çok ciddi indirim aldıgım gibi birde üstüne üstlük çok ciddi hediyeler aldım.
Senin bayide egzost  nikelajı takmıştır muhtemelen. Bu krom parça standart değil yani.

serhan
Honda City
*

« Yanıtla #29 : Ağustos 18, 2008, 02:28:17 ÖS »

Ben aracımı aldığım gün hediye olarak verilmişti.
SERVET
Honda Prelude

« Yanıtla #30 : Ağustos 18, 2008, 02:51:26 ÖS »

Evet ancak bu şekilde olur
bende aracı alırken filmden zenona çıtadan korumaya kadar bir sürü hediye verdiler

mcy
Honda City
*

Honda Civic Type-R, Adamı Çok Pis Çarpar... :D

« Yanıtla #31 : Ağustos 18, 2008, 05:09:30 ÖS »

Evet ancak bu şekilde olur
bende aracı alırken filmden zenona çıtadan korumaya kadar bir sürü hediye verdiler

oha ya. neresi verdi bunu???

Cheesy Arıza Team Forever Cheesy
GhostRider
Anadolu Yakası Temsilcisi
Honda Prelude

sen hayal et yeter

« Yanıtla #32 : Ağustos 18, 2008, 06:46:29 ÖS »

mcy konuşurken birazdaha üslubuna dikkat edersen seviniriz dostum anlaştık mı Smiley ?

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Aşk dediğin nedir ki, Histen nefesten varlık, Umutsuzluk içinde, Karanlığa son ıslık.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sayfa: 1 [2] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: