Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 [2] Yazdır
Gönderen Konu: Honda Civic 2.2 i-CTDi TURKİYEYE GELİŞ TARİHİNİ???????????  (Okunma Sayısı 725 defa)
Mickcasey
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #20 : Mart 02, 2008, 03:43:21 ÖÖ »

60 bın ytl bence dısel bır araba ıcın cok degıl adam akıllı aksesuar olursa bu fıyata bu cıvıc dıesel alınır gelse turkıyeye tabı.
Pıyasayıda altust eder. Her bayı farklı bırsey soyluyor banada turkıyede yakıt kotu ondan getırmıyoruz demıslerdı

metin16
Honda Civic Type R

See You Later....

« Yanıtla #21 : Mart 02, 2008, 02:40:02 ÖS »

Türkiye'deki yakıtlar yurt dışındakilerle aynıdır shell örnek olarak Türkiye'de ve yurt dışında aynı yakıt satmaktadır onu niçin söylüyorlar bizim insalarımız ucuz mozot alıp depoya ekletirler daha sonra motor arıza yapar ve derlerki motor iyideğil dizel olarak honda ya da başka markların isim karalanmasın diyedir yoksa Türkiye de yakıt kalitesi düşük diye birşey yok shell derken aklıma o ilk gelidi bir çok şirket yurt dışı satandartlarına uygun yakıt satmaktadır

Mickcasey
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #22 : Mart 03, 2008, 03:38:59 ÖÖ »

Alıntı
Türkiye'deki yakıtlar yurt dışındakilerle aynıdır shell örnek olarak Türkiye'de ve yurt dışında aynı yakıt satmaktadır onu niçin söylüyorlar bizim insalarımız ucuz mozot alıp depoya ekletirler daha sonra motor arıza yapar ve derlerki motor iyideğil dizel olarak honda ya da başka markların isim karalanmasın diyedir yoksa Türkiye de yakıt kalitesi düşük diye birşey yok shell derken aklıma o ilk gelidi bir çok şirket yurt dışı satandartlarına uygun yakıt satmaktadır

Arkadasım bu dedıgını sadece honda alanlarmı akıl edıyor ucuz yakıt koyup motoru bozmayı. Alman arabası alan kullanıcılar akıl etmıyor yanı Smiley

Kemalhan
Ziyaretçi
« Yanıtla #23 : Mart 03, 2008, 04:54:03 ÖÖ »

Yanılıyorsun Metin, yakın zamana kadar tr de kaliteli mazot bulunmadığı için toyotada getirmiyordu dizellerini, ancak ELF le başlayan ve ite kaka da olsa yaygınlaşan kaliteli mazot bulunabilirliğinden sonra getirdi toyota dizellerini
metin16
Honda Civic Type R

See You Later....

« Yanıtla #24 : Mart 04, 2008, 12:22:16 ÖÖ »

1.ben bunu honda için söylemedim ben şimdiki zamanı kullanmak istedim geçmişi değil

metin16
Honda Civic Type R

See You Later....

« Yanıtla #25 : Mart 04, 2008, 12:25:22 ÖÖ »

umarım beni anlamışsınnızdır almanlar değil amerikan yada italyan araba kullanıcılarının akıl etmiyor...Burada şu ülke bu ülke diye saymak istersek uzar

Sayfa: 1 [2] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: