Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Yazdır
Gönderen Konu: Honda civic 2008 ses sistemi iyileştirmesi  (Okunma Sayısı 1035 defa)
bdr_honda
Honda Jazz
*

« : Aralık 22, 2007, 11:31:55 ÖS »

Arkadaslar 2008 civic ses sistemi icin neler yapabiliriz? Birde teybin cıkıslarına ulasmak icin konsolumu indirmek lazım.

Türk Telekomünikasyon A.Ş

TÜRKİYENİN TELEKOMÜNİKASYON DEVİ
görkem
Honda Prelude

34 UK 7110

« Yanıtla #1 : Aralık 23, 2007, 01:18:36 ÖÖ »

benimde yapmak istediğim fakat tereddütlerim olduğu bi konuya el atmışınızz..bende değiştirmek istiyorum fakat garanti kapsamı dışına çıkabileceği için elletmekte istemiyorum..bu soruyada cewap verebilirseniz çok sewinirim....
tkaira
Honda Jazz
*

« Yanıtla #2 : Aralık 24, 2007, 03:14:24 ÖÖ »

benim aracı alırken (edit:reklam içerikli kelime)da galeride ses sistemi deilde touch screen navigasyonlu fln ana ünite takılmış bi sedan civic gördüm gayet güzel duruyodu ayrıca ses sistemi ile garantiden çıkacağını hiç sanmıyorum..
görkem
Honda Prelude

34 UK 7110

« Yanıtla #3 : Aralık 24, 2007, 11:22:59 ÖS »

o (edit:reklam içerikli kelime)dakini bende gördüm geçen gün...bugün bakıma gittim sordum ve bozulabileceğini öylediler...
atoMinic
Honda City
*

« Yanıtla #4 : Aralık 25, 2007, 02:24:36 ÖÖ »

bende hb i söktürdüm teybe ulaşmak için el freninin etrafı dahil tüm göstergeler sökülüyor. ön konsolda birtek torpido kalıyor Smiley orta konsol kalkıyor Cheesy
sadece teybi garantiden çıkartıyor. sktürmek 30 milyona mal oluyor serviste. çıkışında amfi çıkışı yok ara aparat almak gerek. orjinal teypden kesinlikle ses alınamıyor. 2 kat farketti teyp değiştirince. orjinal teypden güçlü teyp koyunca kapıdakiler kaldırmıyor ve sesi açamıyorsunuz. iki ucu da berbart D ya tam girin ya hiç girmeyin

selimbilmez
Honda Jazz
*

« Yanıtla #5 : Aralık 25, 2007, 12:07:49 ÖS »

bende hb i söktürdüm teybe ulaşmak için el freninin etrafı dahil tüm göstergeler sökülüyor. ön konsolda birtek torpido kalıyor Smiley orta konsol kalkıyor Cheesy
sadece teybi garantiden çıkartıyor. sktürmek 30 milyona mal oluyor serviste. çıkışında amfi çıkışı yok ara aparat almak gerek. orjinal teypden kesinlikle ses alınamıyor. 2 kat farketti teyp değiştirince. orjinal teypden güçlü teyp koyunca kapıdakiler kaldırmıyor ve sesi açamıyorsunuz. iki ucu da berbart D ya tam girin ya hiç girmeyin

bir resım koyabılırmısın dostum cok merak ettım

ÖLÜMÜN BİZİ NEREDE BEKLEDİĞİ BELLİ DEĞİL,İYİSİMİ BİZ ONU HERYERDE BEKLEYELİM......
hasan12532
Honda City
*

« Yanıtla #6 : Aralık 25, 2007, 10:34:07 ÖS »

efet resimlerini bekliyoruz birde teyibi göğüslüğemi koydun yeni aldıysan eğer

Honda Hayat Onda Smiley
bdr_honda
Honda Jazz
*

« Yanıtla #7 : Aralık 26, 2007, 08:43:14 ÖÖ »

Tuh o zaman ya. Ben hayatta sokturmem konsol falan. Zaten en nefret ettigim seydir konsol tıkırtısı. Garanti oter o her yerinden.

tkaira
Honda Jazz
*

« Yanıtla #8 : Aralık 26, 2007, 09:08:53 ÖÖ »

aynen hayallerim yıkıldı üzgün oysaki ben hemen bi adaptör düşünmüştüm kafamda orjinal teybi söküp hemen çakıcaktım ekranlı pioneer ı  kayıpolan neyse ya masraftan kurtulduk ztn çok da berbat deil ses sistemi idare edilebilir cinsten okey
bdr_honda
Honda Jazz
*

« Yanıtla #9 : Aralık 26, 2007, 10:47:07 ÖS »

ses sistemi iyi ya bosver Smiley Hem fazlası kulaklara zarar.

Sayfa: [1] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: