aLipasha
Honda Integra
|
 |
« : Mayıs 05, 2008, 09:28:22 ÖS » |
|
Aracima filtre uygulamasi yapicam ama bu konu hakkında yeterli bilgim yok. Aem cold intake ve short ram kit olarak takabiliyoruz herhalde..
1-) Ariza isigi yaniyormus bunlarin hangisinda yanmaz ?
2-) Benim icin oncelik olarak SES ( sanirim eski civiclerdeki o girtlak sesini alamiyomusuz,yeni civiclerde ) performans 2.planda,nasil bi uygulama yapmam lazim.
3-) Avrupa yakasinda cold intake uygulamasi yapmis olanlar varsa, bulusup aracin sesini dinleme gibi bi imkanimiz var mi?
4-) son olarakta nerde yaptirabilirim?
Yardimci olursaniz cok sevinirim
Tşk.
|
|
|
|
|
|
iyi Arabalar Sizi "A" Noktasindan "B" Noktasina Ulastirir.Harika Arabalar ise ,Onlar Sadece Basinizi Belaya Sokar.
|
|
|
aLipasha
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #1 : Mayıs 06, 2008, 11:44:06 ÖÖ » |
|
17 kisi bakmis yardimci olabilicek kimse yok mu
|
|
|
|
|
|
iyi Arabalar Sizi "A" Noktasindan "B" Noktasina Ulastirir.Harika Arabalar ise ,Onlar Sadece Basinizi Belaya Sokar.
|
|
|
grl1903
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #2 : Mayıs 06, 2008, 03:13:59 ÖS » |
|
benim bi arkadaşım yaptırdı ankarada ama sesi pek tatmin etmedi beni
k&n nin kiti sorunsuz seside güzel diyolar ama canlı görmedim hiç
|
|
|
|
|
|
|
|
|
can34
Honda Civic Type R

Honda Civic VTİ
|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 06, 2008, 06:26:57 ÖS » |
|
arıza ışığı filan yanmıo diye biliorum !neden yancakki zaten bi kablo ile filan oynamıosun sonucta mesela.simota air intake ler ses konusunda iyiymiş öle diyolar.sitemizden biriside uyglamıstı 1.4 civic ine süper sesi var diyordu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aLipasha
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #5 : Mayıs 06, 2008, 06:35:37 ÖS » |
|
Varmi acaba 2007-2008 Civiclere takan bizim sitede? illaki sesi duymam gerekiyor benim ya. arıza ışığı filan yanmıo diye biliorum !neden yancakki zaten bi kablo ile filan oynamıosun sonucta mesela.simota air intake ler ses konusunda iyiymiş öle diyolar.sitemizden biriside uyglamıstı 1.4 civic ine süper sesi var diyordu
Hava filtresinin ustunde kablo oldugu icin yaniyormus zaten.  soketler bulunuyormus eski civiclerde olmayabilir ama yenilerde var diye biliyorum bende
|
|
|
|
|
|
|
|
|
can34
Honda Civic Type R

Honda Civic VTİ
|
 |
« Yanıtla #6 : Mayıs 06, 2008, 06:43:36 ÖS » |
|
dediğin gibi belki yeni civicler de var demekki eskisinde yok.ama aem koyan vardı sitede arıza ışığından filan yaktığından bahsedilmedi hiç!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ALG
Administrator.
SENSEI

R 29110
|
 |
« Yanıtla #7 : Mayıs 06, 2008, 07:31:24 ÖS » |
|
en güzeli aracın için yapılmış olan kiti kullanman. bu kitlerde bahsettiğin sensör girişleri mevcut..kafan ağrımaz. ses mevzusu 1.plansa bence short ram yap, çünkü daha önce CAI kullanıp bloğa su çekenler oldu, motor direk elinde kalır.. burda sponsor firma yardımcı olamazsa maslaktaki tuning dükkanlarına bak derim, oralarda aracın için uygun kiti bulabilmen lazım..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
smakbuloglu
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #8 : Mayıs 06, 2008, 07:37:32 ÖS » |
|
kardes sitede benim bildigim,anadolu yakasında oturuan beyaz civic li bir arkadas da vardı.Yanlıs hatırlamıyorsam ismi kadir'di.AEM cold air intake taktırdıgını ve memnun oldugunu falan hatırlıyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aLipasha
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #9 : Mayıs 06, 2008, 07:53:13 ÖS » |
|
Anadolu yakasinda evet Kadir vardi. Ama bana cok uzak oldugu icin gorusme firsatimiz olmadi. O yuzden avrupa yakasinda yaptiran varsa bizzat gidip gorerek anlamak super olurdu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kadir EMİŞTEKİN
|
 |
« Yanıtla #10 : Mayıs 07, 2008, 09:04:54 ÖÖ » |
|
daha öncede sölemiştim sana aem cai de arıza ışıgı yanmıyor. ses bence tatminkar performans içinde bariz bi fark beklemek yalnıs olur anadolu yakasına gecersen dinletirim sana 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pasa35
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #11 : Mayıs 08, 2008, 09:42:28 ÖS » |
|
daha öncede sölemiştim sana aem cai de arıza ışıgı yanmıyor. ses bence tatminkar performans içinde bariz bi fark beklemek yalnıs olur anadolu yakasına gecersen dinletirim sana  cai dede yağmurlu havada su olayı biraz ınsanın canını sıkıyor.su geliyomus filtreye
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SpeedTuning
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #12 : Mayıs 08, 2008, 10:11:26 ÖS » |
|
hava filtresi yeni kasa civiclerde olmuyor.. elektronik oldugu için aracı hemen stop ettiriyor güzel ses veriyor fakat stop olayı var..
|
|
|
|
|
|
Kor ol, ama Nankor olma !... Hz. Mevlana
|
|
|
pasa35
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #13 : Mayıs 08, 2008, 11:01:57 ÖS » |
|
hava filtresi yeni kasa civiclerde olmuyor.. elektronik oldugu için aracı hemen stop ettiriyor güzel ses veriyor fakat stop olayı var..
zaten kit olarak alman lazım sadece filtre olursa stop etmesi normal
|
|
|
|
|
|
|
|
|
moskwich
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #14 : Mayıs 09, 2008, 11:04:49 ÖÖ » |
|
bende aem short kit war seside oldukca iyi bence avcılarda oturuyorum istersen sesini dinleyebilirsin takmadan önce. arıza ışığı yakmıyo bizim araçlar için aem cai,short kitler war pipercross veya aem bide k&n"in short kit"i war sıcaklık korumalı
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 09, 2008, 11:06:45 ÖÖ Gönderen: moskwich »
|
|
hazım 
|
|
|
aLipasha
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #15 : Mayıs 09, 2008, 11:22:07 ÖÖ » |
|
abi hemen iletisime gecelim. tigra368@hotmail.com eklersen paslasalim. Kucukcekmece Cennette oturuyorum bende. suan sirketteyim msn filan acamiyorum.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 09, 2008, 11:23:09 ÖÖ Gönderen: aLipasha »
|
|
|
|
|
moskwich
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #16 : Mayıs 09, 2008, 12:18:56 ÖS » |
|
ok. ekledim ben gorusuruzz
|
|