HONDAHAN
Honda Integra
Honda Civic Elegance AT 2010
|
 |
« Yanıtla #20 : Temmuz 29, 2010, 04:39:52 ÖS » |
|
Hocam gösterdikten sonra bizle de paylaşırsan seviniriz. Ben hiç bunu hiç farketmemiştim.
İlk fırsatta göstereceğim ve buradan cevap veririm arkadaşım. Ama bugün şok oldum yani. Ben bir formülü var da ben yapamıyorum sanmıştım ama herkeste durum farklı.
|
|
|
|
|
|
HONDA Hayat onda, o da bende 
|
|
|
HONDAHAN
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #21 : Temmuz 29, 2010, 04:41:23 ÖS » |
|
Belki sizin araçlarınızı ilk hybrid yada dream yapmayı düşündüler ama sonradan vazgeçmişlerdir.. E şanzumanı değiştirecek halleri yoktu   Hybrid düşündülerse nerde bunun elektrik motoru, dream düşündülerse bu çelik jantlar ne ?  Herşeyi geri almışlar bi şanzıman mı kalmış 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-Serhat
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #22 : Temmuz 29, 2010, 04:43:29 ÖS » |
|
Belkide 2010 dreamları öyle düşündüler 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HONDAHAN
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #23 : Temmuz 29, 2010, 05:07:19 ÖS » |
|
Belkide 2010 dreamları öyle düşündüler   :d:d Benim araba dream zaten. Elegance görünümlü dream İyi sardın hee
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-Serhat
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #24 : Temmuz 29, 2010, 05:33:11 ÖS » |
|
Ohoo daha çok şey var aslında bak şimdi Rds sistemlerini loto gibi koymuşlar  CAmların oto açıp kapatması olacaktı ama fabrika işçilerini bunları çalıp başka modellere taktılar yada sattılar.. Xenonlar 1. kalite olması lazımdı dandik xenon koymuşlar 2010 makyajlı kasalara  Yalıtımlarda iyidi sünger felan verdiler ama koymadılar çöpe attılar ... Sustalı anahtar olacaktı accorda taktılar  Şaka bir yana ama gerçekte olabilir ha 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HONDAHAN
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #25 : Temmuz 29, 2010, 05:37:19 ÖS » |
|
 O nası laf yaa "şaka bir yana ama gerçekte olabilir" Serhat kardeşim galiba sen arabanı aldıktan 1 hafta sonra makyajlı kasa çıktı,  hafif canın sıkılmış sanki bu iş  :D:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-Serhat
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #26 : Temmuz 29, 2010, 05:40:16 ÖS » |
|
2008 in şubat sonunda aldım ama makyajlılar süper gözüüyor ama arka stoplarım yuvalak olmadan olmaz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-Serhat
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #27 : Temmuz 29, 2010, 05:41:18 ÖS » |
|
Ha bide sustalı anahtar xenonlarım uzun kısa onlar var zaten 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HONDAHAN
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #28 : Temmuz 29, 2010, 06:47:46 ÖS » |
|
2008 in şubat sonunda aldım ama makyajlılar süper gözüüyor ama arka stoplarım yuvalak olmadan olmaz  Makyajı mukyajı önemli değil kardeşim bunların hepsi çiçek. Allah hayırlı etsin güle güle kullan. Ama inan alırken bayiye elinizde yuvarlak stop var mı bunları hiç kullanmadan değiştirelim dedim, olmadı. Ben de o kadar hastayım yani yuvarlak stopa. Ama iç taraftakiler de yanacak hee. 4 kırmızı yuvarlak yani  . Birini geçip gittiğin zaman corvette 'miydi o diyecekler. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-Serhat
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #29 : Temmuz 30, 2010, 08:10:50 ÖÖ » |
|
Ha istersen aksuarcılarda ledli olanları var yuvarlakların..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HONDAHAN
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #30 : Temmuz 30, 2010, 10:19:42 ÖÖ » |
|
4 ü de led mi ? Nerede ? Sağol vallaa isterim de nasıl ? Aksesuarcıdan aldığına güvenebilirmisin ? E servisten alsan 3 katı fiyat çekiyolar... Bir de ben anlamıyorum arkadaşlar nasıl cesaret ediyorsunuz ? Ahada aldın taktın beğenmedin, nolacak ? Bu arada akşam iki makara yapalım dedik konu nereden nereye geldi Serhat. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
XeL
Honda Prelude

Modifiye bir suç değil..! Bir yaşam tarzıdır. . .
|
 |
« Yanıtla #31 : Temmuz 30, 2010, 11:24:46 ÖÖ » |
|
hakkaten ıyı geyık olmus yaa  maılımde sızın konusmalar ıstedgın stopa karar ver abıcım.. sonra o stop takılmıs olan bı cıvıc bul  ftgraflarına bak, ıncele vs. sonrasında takıp takmıcagna karar verırsın.. (:
|
|
|
|
|
|
 >> " Babam bana hayatı kelimelerle anlatarak değil, adam gibi yaşayarak öğretti. " << by # .. XeL .. #
|
|
|
fsunnetci
Honda Prelude

Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır
|
 |
« Yanıtla #32 : Temmuz 30, 2010, 11:39:34 ÖÖ » |
|
Arkadaşlar yanlış anlamayında ne F1 şanzıman ne Triptronik şanzıman'dan keyif alabildim bana çok gereksiz bir teknolojiymiş gibi geliyor ama üretim teknolojisi gerçekten başarılı ama alışamadım bir türlü hangi marka olursa olsun sevemedim bir türlü 
|
|
|
|
|
|
http://(edit:reklam içerikli kelime)
|
|
|
HONDAHAN
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #33 : Temmuz 30, 2010, 12:12:28 ÖS » |
|
hakkaten ıyı geyık olmus yaa  maılımde sızın konusmalar ıstedgın stopa karar ver abıcım.. sonra o stop takılmıs olan bı cıvıc bul  ftgraflarına bak, ıncele vs. sonrasında takıp takmıcagna karar verırsın.. (: X
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HONDAHAN
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #34 : Temmuz 30, 2010, 12:21:20 ÖS » |
|
Allah Allah olmadı yaa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HONDAHAN
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #35 : Temmuz 30, 2010, 12:21:37 ÖS » |
|
hakkaten ıyı geyık olmus yaa  maılımde sızın konusmalar ıstedgın stopa karar ver abıcım.. sonra o stop takılmıs olan bı cıvıc bul  ftgraflarına bak, ıncele vs. sonrasında takıp takmıcagna karar verırsın.. (: Xel abicim beğendiğim stop takılı civic gördüm de hep trafikte.. Hem de e-5 te.  yok ara sokak olsa vallaha durdurup sorup inceleyecem de... hep e-5 te rastlıyo arkadaş koca forumda da zaten yok. La yoksa ben mi bulamadım  Xel bak farkındaysan senin bana iki yardımın oldu f1 ve yay kopma sesine benzer ses muhabbeti  Hadi bunda da bi yardımcı ol be kardeşim. Komple kırmızı, alt sinyal ve geri vites lambası kısmı siyah olan bir stop lambası görüyorum trafikte. Bunun sinyali nasıldır ? Geri vites lambası gece aydınlatırmı arkayı? nerede bulunur ? Ama sıkmadıysam ilgilen ha. Sıkıldıysan anlarım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HONDAHAN
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #36 : Temmuz 30, 2010, 12:23:44 ÖS » |
|
Vay arkadaş harbiden konu nereden nereye geldi yaa  Bir konuda arabanın bütün parçalarını konuşcaz hee. Hay ne diyim Serhat ben sana  :D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HONDAHAN
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #37 : Temmuz 30, 2010, 12:32:34 ÖS » |
|
Arkadaşlar yanlış anlamayında ne F1 şanzıman ne Triptronik şanzıman'dan keyif alabildim bana çok gereksiz bir teknolojiymiş gibi geliyor ama üretim teknolojisi gerçekten başarılı ama alışamadım bir türlü hangi marka olursa olsun sevemedim bir türlü  Yok abi estağfurullah yanlış anlaşılma olmaz da cidden sen hiç olmaz bir viraja olmaz bir hızla girip F1 'le vites küçülttün mü ? Bence harika bir olay. Bence gereksiz değil ve dediğin gibi de başarılı bir teknoloji. Ha ancak genel kanaatimi sorarsan sol ayakla sağ kol sıkılmayacak aga.  Onların da aksiyon çorbasında tuzu bulunacak, işin aslı bu. Ama gelgelelim teknolojiden de mümkünse geri kalmamak lazım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-Serhat
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #38 : Temmuz 30, 2010, 03:18:15 ÖS » |
|
Dayım ebayda bulabilirsinde ne kadar güvenilir bilmem aslında antalyada olduğu söyleniyorduda ben inanmıyorum .. Belki araba parçlayan yerlerden temin edebilirsin.. 4 ü de led mi ? Nerede ? Sağol vallaa isterim de nasıl ? Aksesuarcıdan aldığına güvenebilirmisin ? E servisten alsan 3 katı fiyat çekiyolar... Bir de ben anlamıyorum arkadaşlar nasıl cesaret ediyorsunuz ? Ahada aldın taktın beğenmedin, nolacak ? Bu arada akşam iki makara yapalım dedik konu nereden nereye geldi Serhat. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HONDAHAN
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #39 : Temmuz 30, 2010, 04:02:37 ÖS » |
|
Dayım ebayda bulabilirsinde ne kadar güvenilir bilmem aslında antalyada olduğu söyleniyorduda ben inanmıyorum .. Belki araba parçlayan yerlerden temin edebilirsin.. 4 ü de led mi ? Nerede ? Sağol vallaa isterim de nasıl ? Aksesuarcıdan aldığına güvenebilirmisin ? E servisten alsan 3 katı fiyat çekiyolar... Bir de ben anlamıyorum arkadaşlar nasıl cesaret ediyorsunuz ? Ahada aldın taktın beğenmedin, nolacak ? Bu arada akşam iki makara yapalım dedik konu nereden nereye geldi Serhat.  Yok abi Allah korusun araba parçalayan yerle işim olmaz, ağlayanın malı hesabı bi yargı var bende. Ama şu ebaya bi bakayım. Sağol.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|