Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] 2 3 4 Yazdır
Gönderen Konu: CIVICLERİN 10.000 BAKIMLARI  (Okunma Sayısı 1832 defa)
onursouza
Honda Jazz
*

« : Nisan 08, 2008, 05:30:19 ÖS »

Arkadaşlar sedan civiclerin 10.000 bakımı ne kadara patlıyor?? Bakımı yaptıran arkadaşlar ne kadar ücret ödüyorlar?? Fiyat servisten servise değişiyor mu diye merak ettim. Bakım yaptıran arkadaşlardan lütfen cevap bekliyorum...
atoMinic
Honda City
*

« Yanıtla #1 : Nisan 09, 2008, 03:49:22 ÖÖ »

100 lira civarı tutmuştu bnm hb le sedan farkedermi bilmem ama

TIBURON80
Honda Jazz
*

« Yanıtla #2 : Nisan 09, 2008, 10:04:33 ÖÖ »

Merhabalar,

Ben geçen cumartesi  ********* yaptırdım. 178 ytl ödedim. Camlardan titreme sesi geliyordu. Fitilleri silikonladılar. 2-3 saat sonra aradılar gidip teslim aldım. Diğer servislerde yaptıran arkadaşlarda kaç lira tuttuğunu yazarlar ise en iyi fiyat veren servisi öğrenmiş oluruz. Ayrıca servisde usta ile konuştuğum da yeni civiclerin kronik bir sorunu var mı dediğimde çok önemli bir arızasının olmadığını söyledi.
« Son Düzenleme: Nisan 09, 2008, 11:48:57 ÖÖ Gönderen: yassi » Logged
FATOŞ
HONDA PLAZA MARMARA
Honda Prelude

HONDA PLAZA MARMARA OTOMOTİV A.Ş.

« Yanıtla #3 : Nisan 09, 2008, 10:18:49 ÖÖ »

Fiyatlar genelde aynıdır sadece bazen kullanılan motor yağı markasına göre 10 ile 15 ytl arasında + veya - olabiliyor... hava ve polen filtreleride değiştiği takdirde 254ytl...

Fatoş KILIÇ
Müşteri İlişkileri Sorumlusu
Satış Sonrası Hizmetler Müdür Asistanı
Honda Plaza Marmara Otomotiv A.Ş.
Tel:    (0212) 456 58 58 (Dahili: 813)
Direk: (0212) 456 58 13
Fax:  (0212) 456 58 44
E-Mail: fatoskilic@marmarahonda.com
Web : www.marmarahonda.com
FATOŞ
HONDA PLAZA MARMARA
Honda Prelude

« Yanıtla #4 : Nisan 09, 2008, 10:19:19 ÖÖ »

Merhabalar,

Ben geçen cumartesi honda parkta yaptırdım. 178 ytl ödedim. Camlardan titreme sesi geliyordu. Fitilleri silikonladılar. 2-3 saat sonra aradılar gidip teslim aldım. Diğer servislerde yaptıran arkadaşlarda kaç lira tuttuğunu yazarlar ise en iyi fiyat veren servisi öğrenmiş oluruz. Ayrıca servisde usta ile konuştuğum da yeni civiclerin kronik bir sorunu var mı dediğimde çok önemli bir arızasının olmadığını söyledi.

neler değişti bakımda?

Fatoş KILIÇ
kadir EMİŞTEKİN
Honda Prelude

« Yanıtla #5 : Nisan 09, 2008, 10:20:19 ÖÖ »

ben 235 ytl vermiştim 10.000 km bakıımına

onursouza
Honda Jazz
*

« Yanıtla #6 : Nisan 09, 2008, 11:37:39 ÖÖ »

Bursadaki hondaya sormuştum 260 ytl demişlerdi ama hangi filitreler değişiyor bilmiyorum.bundan önce bora vardı bizde serviste 170 ytl ye yaptırıyordum ondada bağzı arka lambalar falanda değişmişti . Hondanın bana verdiği fiyat çok geldi.
FATOŞ
HONDA PLAZA MARMARA
Honda Prelude

« Yanıtla #7 : Nisan 09, 2008, 11:46:24 ÖÖ »

ben 235 ytl vermiştim 10.000 km bakıımına

motor yağından kaynaklanıyor olabilir o fark... belirtmiştim zaten...

Fatoş KILIÇ
fikito
Honda Civic Type R

FURKAN ULUTAŞ

« Yanıtla #8 : Nisan 09, 2008, 04:15:07 ÖS »

abi marmaraya  götür honda park a götürmede nere götürürsen götür  okey araba bakımdan sonra anormal bir şekilde ses fln çıkarmaya başladı  nohappy

BİR BEŞİKTAŞIM , BİR HONDAM VAR HAYATTA
fikito
Honda Civic Type R

FURKAN ULUTAŞ

« Yanıtla #9 : Nisan 09, 2008, 04:16:55 ÖS »

bunun dışında adama birde fırça atıyolar Cheesy

fikito
Honda Civic Type R

FURKAN ULUTAŞ

« Yanıtla #10 : Nisan 09, 2008, 04:30:18 ÖS »

abi öle ztn artık marmaradayız Cheesy yalnız şefika hanım sölim bizim hoca var ( felsefe hocası çoşkun hoca ) sizden hb civic almış kaza yaptı bende size gelmesini önerdim arabayı ondan aldım ztn dedi ama kızmış ilgilenmemişsiniz öle dedi sölim Cheesy ztn arabayı maffetti yaa özel servise götürdü

fikito
Honda Civic Type R

FURKAN ULUTAŞ

« Yanıtla #11 : Nisan 09, 2008, 04:32:00 ÖS »

abi o çalışanlar fatoş hanımla şefika hanım olmasın emoooo

FATOŞ
HONDA PLAZA MARMARA
Honda Prelude

« Yanıtla #12 : Nisan 09, 2008, 04:39:06 ÖS »

abi öle ztn artık marmaradayız Cheesy yalnız şefika hanım sölim bizim hoca var ( felsefe hocası çoşkun hoca ) sizden hb civic almış kaza yaptı bende size gelmesini önerdim arabayı ondan aldım ztn dedi ama kızmış ilgilenmemişsiniz öle dedi sölim Cheesy ztn arabayı maffetti yaa özel servise götürdü

isim soyisim verebilirseniz ararım hemen... servis yönlendirmesi yaptığınızda da kesinlikle bana yönlendirin ki ilgilenebileyim.. Smiley

Fatoş KILIÇ
fikito
Honda Civic Type R

FURKAN ULUTAŞ

« Yanıtla #13 : Nisan 09, 2008, 04:40:49 ÖS »

ismi coskun ama soy isim bilmiyorum yarın ögrenir size sölerim bildigim kadarıyla size kızıp aracı özel servise çektirdi coşkun hoca biraz sinirlidir de bide kasko parasını ödemiyo Cheesy

fikito
Honda Civic Type R

FURKAN ULUTAŞ

« Yanıtla #14 : Nisan 09, 2008, 04:44:10 ÖS »

yok abi degil Cheesy

FATOŞ
HONDA PLAZA MARMARA
Honda Prelude

« Yanıtla #15 : Nisan 09, 2008, 04:45:14 ÖS »

bekliyorum efenim... geçmiş olsun dileklerimisi iletin bu arada

Fatoş KILIÇ
fikito
Honda Civic Type R

FURKAN ULUTAŞ

« Yanıtla #16 : Nisan 09, 2008, 04:49:01 ÖS »

başüstüne sölerim bu arada arklara tel açtım soy ismini buldum ışık mış Smiley

TIBURON80
Honda Jazz
*

« Yanıtla #17 : Nisan 10, 2008, 11:06:38 ÖÖ »

Merhabalar,

Ben geçen cumartesi honda parkta yaptırdım. 178 ytl ödedim. Camlardan titreme sesi geliyordu. Fitilleri silikonladılar. 2-3 saat sonra aradılar gidip teslim aldım. Diğer servislerde yaptıran arkadaşlarda kaç lira tuttuğunu yazarlar ise en iyi fiyat veren servisi öğrenmiş oluruz. Ayrıca servisde usta ile konuştuğum da yeni civiclerin kronik bir sorunu var mı dediğimde çok önemli bir arızasının olmadığını söyledi.

neler değişti bakımda?

178 ytl ücretin ayrıntılarını şu an hatırlamıyorum. Verdikleri belgeyi bulunca yazarım. Ekstra olarak polen filtresi değişti 232 ytl ödedim. Bu arada servisin adını vermişim anladığım kadarı ile yasakmış. Arkadaşlar marmara hondadan oldukça memnunlar anlaşılan. Ama yine de diğer servisleri isim vererek eleştirirken yazıların silinmemesi ilgimi çekti. O zaman ben de bir örnek veriyim. Honda marmarada bir vatandaşın honda s2000 arabasının bagajını boyamışlar s2000 yazısını 2000s olarak yapıştırmışlar. Ama buna ve bunun gibi diğer olumsuzluklara rağmen yine de honda. Bundan önce ikinci el honda aldım marmaradan yeni aldığım aracın 1.000 km. bakımına da oraya götürdüm. Herhangi bir  olumsuzluk yaşamadım marmara honda servisinde. Anlatmak istediğim eşitlik olsun sitede bir yazı siliniyorsa her yerde silinsin.
FATOŞ
HONDA PLAZA MARMARA
Honda Prelude

« Yanıtla #18 : Nisan 10, 2008, 11:29:04 ÖÖ »

sponsor olduğumuzdan dolayı reklam amaçlı diğer servislerin isminin yazılmasını istememek en doğal hakkımız... eleştiri anlamında yazılmış ise bence görülmeli... buradaki arkadaşlar eleştiri ve hakaret arasındaki o ince çizgiyi korudukları sürece yazılmasında bir sakınca görmüyorum ben... aynı yorumu bizim servisimiz için de yapsınlar bizde görelim ve gerekli düzeltmeleri iyileştirmeleri yapalım 4x4 lük hizmet verebilelim... aynı duyarlılığı diğer servislerde göstersin araştırsın baksınlar haklarında neler yazılıyor görsünler.. sadece burayı değil tüm web alanında bizimle ilgili bir durum olduğunda müdahale ediyorum ben düzeltmeye çalışıyorum yanlış bir şey varsa... (üyelerimizden murat_ozbek bunu çok iyi bilir!)... ben bu kadar uğraşıyorum eğer hoşlarına gitmiyorsa onlarda takip etsin onlarda uğraşsın onlarda düzeltsin Smiley haksızmıyım Smiley

Fatoş KILIÇ
TIBURON80
Honda Jazz
*

« Yanıtla #19 : Nisan 10, 2008, 03:58:03 ÖS »

sponsor olduğumuzdan dolayı reklam amaçlı diğer servislerin isminin yazılmasını istememek en doğal hakkımız... eleştiri anlamında yazılmış ise bence görülmeli... buradaki arkadaşlar eleştiri ve hakaret arasındaki o ince çizgiyi korudukları sürece yazılmasında bir sakınca görmüyorum ben... aynı yorumu bizim servisimiz için de yapsınlar bizde görelim ve gerekli düzeltmeleri iyileştirmeleri yapalım 4x4 lük hizmet verebilelim... aynı duyarlılığı diğer servislerde göstersin araştırsın baksınlar haklarında neler yazılıyor görsünler.. sadece burayı değil tüm web alanında bizimle ilgili bir durum olduğunda müdahale ediyorum ben düzeltmeye çalışıyorum yanlış bir şey varsa... (üyelerimizden murat_ozbek bunu çok iyi bilir!)... ben bu kadar uğraşıyorum eğer hoşlarına gitmiyorsa onlarda takip etsin onlarda uğraşsın onlarda düzeltsin Smiley haksızmıyım Smiley

Onlarda diye tabir ettiğiniz zümre ile aynı dalın üstünde oturuyorsunuz. Burada çizdiğiniz portre sanki bayi ve servisler arasında acımasız bir rekabet varmış gibi görünüyor. Bu sitede çeşitli illerden bayilerden ve servislerden faydalanan bir çok kullanıcı var. Bence hiç bir bayii internet sitelerini takip etmek zorunda değil. Servis verdikten sonra telefonla araç sahibine ulaşıp hizmetinizin kalitesini zaten sorguluyorsunuz. O esnada ne şikayet varsa dile getirir ve sorununu araç sahibi giderebilir. Sorun hala çözülmedi ise oluşan bu durumun başka bir honda bayiisinin sponsor olduğu bir internet sitesinde dile getirilmesine izin verilmesi; bana göre yanlış olan nokta burası. Ayrıca yeni honda civic almama sizler vesile oldunuz. Beko Elektronik fabrikasına test sürüşü için yeni civicleri getirdiğinizde ilk defa yeni civice bindim ve almaya karar verdim. Ama en uygun fiyatı xxxxxxxxxxx verdiği için o bayiiden aldım. Sizin yerinize ben reklam içeren öğeyi sildim Smiley

Sayfa: [1] 2 3 4 Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: