Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 2 3 [4] Yazdır
Gönderen Konu: Civic Sedan Yol Tutuşu Hakkında Video  (Okunma Sayısı 3816 defa)
kacaman
Osmaniye il Temsilcisi
Honda Prelude
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #60 : Temmuz 19, 2009, 08:28:46 ÖS »

+1

yerin çektiği kadar ağır, karşındakinin anladığı kadar da alimsin... (mevlana)
bilgisaray
Honda City
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #61 : Temmuz 24, 2009, 02:07:35 ÖS »

arkadaşlar yorumları okudum da bir çok arkadaş civic sedan, diğerleri değil, kategori farklı filan yazmış... şimdi bırakın diğerlerini miğerlerini. kabul edelimki civic çok iyi değil... ben de civic kullanıcısıyım. hatta bir arkadaş fren mesafesinin mükemmelliğinden bahsediyo yorumlarda... zaten başımızın belası bu frenler değil mi???

...HondAnkara...
ALİ VTEC
Honda Jazz
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #62 : Temmuz 24, 2009, 03:25:24 ÖS »

honda civic çok iyi yol tutu yor.
Kemall
Honda Prelude
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #63 : Temmuz 25, 2009, 01:32:02 ÖÖ »

civic vectradan kat kat üstün bir araba, ama ne yazıkki vectradaki yol tutuş çok daha güçlü

凯末尔• 阿克苏耶克

Klavyem bozulmuş galiba , hızlı yazınca bazı sesli harfler çıkmıyor, yenisini alana kadar yazım hatalarımın hoş görülmesini dilerim
oguz1992
Honda Jazz
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #64 : Ekim 02, 2009, 08:47:14 ÖÖ »

slm arkadaşlar ben yeniyeniden honda civic 1.6 ortamodelini almadan önce focus coralla megane cerato c4 linea i30 astra octavia vb... hepsine baktım bana göre fiyat olarak konfor olarak güven ve hız olarak honda olarak daha çazip geldi şimdi honda aldığımda da ğişman değilim budan sonra herhalde honda olur artık
ANK - ANT YOLUNDA LİNEA C4 CERATO GOLF OCTAVİA KAPIŞMA İMKANIM OLDU VE HEPSİNİ TOZUDUMANA YUTTURDUM VE İLERDEKİ IŞIKLARDA OTOMOBİLLİ İNCELEMEYE BAŞLADILAR
AYRICA MAXHIZ 220 KM OLDUDAHA HAZLA YAPAN OLDUYSA SÖYLESİN YANLIZ BİR FOCUSTA ZORLAN DIM
canguder
Honda Prelude
Çevrimdışı Çevrimdışı

Honda Civic Sedan Elegance A/T Mugen

« Yanıtla #65 : Ekim 02, 2009, 10:27:33 ÖÖ »

bana göre civic vsa ile mükemmel bir yol tutuşa sahip. 140-150 ile 3-4 şerit birden değiştirin tık yok arabada. bence kötü diyenler biraz abartmışlar.

rosea
Honda Jazz
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #66 : Ekim 02, 2009, 11:50:32 ÖÖ »

Benin eski aracım vectra c elegance ın yol tutuşunu iyi sanırdım. Şu an elimde 2010 premium civic var.Uzun olda kesinlikle civic in yol tutuşu ve güven hissi daha fazla.Ben vectra ile 120 yi geçmekte zorlanırdım.Civic i alır almaz uzun yol yaptım.120 nin altına düşmez oldum.Hızını göstermemesi bir yana yol tutuşu bana vectra dan çok daha iyi geldi.

Performans olayına gelince özellikle yüksek hızlarda civic gaza bastıkça daha çok istiyor.Ben hız yapan birisi değilim.Ama civic i aldıktan sonra kendimden korkar oldum. Smiley Fren mesafesi olarak ben civic in fren mesafesini pek beğenmedim.

Ufak bir not; her ne kadar bu şekilde yazmışta olsam vectra c gerçekten güzel arabaydı.Bunu da belirtmeden geçemeyeceğim.Gerçekten sağlam ve çok konforlu bir araçtı.Özellikle konforuna kimse laf edemez Smiley
« Son Düzenleme: Ekim 02, 2009, 11:55:38 ÖÖ Gönderen: rosea » Logged
cıvıcem
Honda Civic VTI
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

Yaşam Biter,Destek Asla...

« Yanıtla #67 : Ekim 02, 2009, 12:25:17 ÖS »

Benin eski aracım vectra c elegance ın yol tutuşunu iyi sanırdım. Şu an elimde 2010 premium civic var.Uzun olda kesinlikle civic in yol tutuşu ve güven hissi daha fazla.Ben vectra ile 120 yi geçmekte zorlanırdım.Civic i alır almaz uzun yol yaptım.120 nin altına düşmez oldum.Hızını göstermemesi bir yana yol tutuşu bana vectra dan çok daha iyi geldi.

Performans olayına gelince özellikle yüksek hızlarda civic gaza bastıkça daha çok istiyor.Ben hız yapan birisi değilim.Ama civic i aldıktan sonra kendimden korkar oldum. Smiley Fren mesafesi olarak ben civic in fren mesafesini pek beğenmedim.

Ufak bir not; her ne kadar bu şekilde yazmışta olsam vectra c gerçekten güzel arabaydı.Bunu da belirtmeden geçemeyeceğim.Gerçekten sağlam ve çok konforlu bir araçtı.Özellikle konforuna kimse laf edemez Smiley
hocam yazdıklarına aynen katılıyorum,tek farkımız senin eski araç vectra bendeki astra idi... astrada kötü araba değildi ama çarşamba aldım 2010 cıvıc premıum ve bende seninki hız tutkunu falan değilim ama inan kendimden korkar oldum... her yönüyle çok çok doğru karar vermişim cıvıc almakla... gerçekten bambaşka...

2010 CIVIC PREMIUM OV SİYAH
mkcr
Honda City
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

BEYAZ CIVIC ! GEMI GIBI MASALLAH :)

« Yanıtla #68 : Ekim 02, 2009, 04:44:47 ÖS »

Bravo Civic'e Smiley

BEYAZ CIVIC ! GEMI GIBI MASALLAH Smiley
Sayfa: 1 2 3 [4] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: