|
HonDaGırL
|
 |
« Yanıtla #20 : Mayıs 06, 2009, 10:37:48 ÖÖ » |
|
tşkLer şimdi oLdu 
|
|
|
|
|
|
"ÖLÜM" Gaz PedaLına Basan Ayakta,"HAYAT" Direksiyonu Tutan KoLLardadır. Bunun EgLencesi ise; ÖLümüne Basıp Hayata TuTunMaktır[!]
|
|
|
|
seferad
|
 |
« Yanıtla #21 : Mayıs 06, 2009, 10:49:55 ÖÖ » |
|
civic güzel ancak karoser uçacakmış gibi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aranel Ciryatan
Honda City
Mehmet Erdem
|
 |
« Yanıtla #22 : Mayıs 06, 2009, 11:19:51 ÖÖ » |
|
suda ne kadar kısa sürede duruyor onada dikkat ettinizmi golf duramıyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OzguR
Honda Prelude

EskişehiR
|
 |
« Yanıtla #23 : Mayıs 06, 2009, 03:34:20 ÖS » |
|
ewet, tabi lastik faktörü de önemli bu hususta... VSA 'nın ne kadar önemli olduğunun kanıtıdır bu video sanıyorum
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 06, 2009, 03:35:26 ÖS Gönderen: OzguR »
|
|
|
|
|
blackeagle76
Honda City
|
 |
« Yanıtla #24 : Mayıs 06, 2009, 04:12:59 ÖS » |
|
benimde bu videoda 1 numaram kesinlikle c4 araba kesinlikle salınım yapmıyor, civic hem çok fazla yatıyor hemde sanki heran izinden çıkacakmış gibi bir görüntüsü var, ama bu normal citroen yol tutuş konusunda bir çok markaya altyapı sağlayan bir firmadır ayrıca c5 de kullanılan süspansiyon sistemi sadece citroene ait patentli bir sistemdir bir çok firma satın almak istemesine rağman satmayıp kendileri geliştirmişlrdir,proaktifmiyid neydi unuttum adını şimdi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fikito
|
 |
« Yanıtla #25 : Mayıs 06, 2009, 07:12:57 ÖS » |
|
arkadaşlar bügün yeni kasa civic'i teslim aldım daha 30 km oldugu için sıkıştıramadım ama makyajlı civicle makyajsız arasında daglar var bundan önce ki aracım 2007 civicti makyajlı civicte direksiyon müthiş...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mar1lyn
|
 |
« Yanıtla #26 : Mayıs 06, 2009, 09:59:49 ÖS » |
|
adamların dilinden pek anlamıorm bana c4 en iyisi gibi geldi bir arkadaşımda 4 kapı hb dizeli var ve gayet kontrollü araç civic çok yatıyor ve bence o şöförden başka birisi olsa kontrolü kaybeder okadar yatarken ama c4 ün kontrolleri çok basit araba itaatkar diyebilirim yeni civici kullanmadım ama o motora göre makul bir yol tutuş sergiliyor hatta s e ilk bigriği çok gzel
|
|
|
|
|
|
[SIGPIC][/SIGPIC] Who said del slow??? :icon_wack
|
|
|
|
bjk Ç@RŞI
|
 |
« Yanıtla #27 : Mayıs 08, 2009, 12:54:05 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hakangunister
|
 |
« Yanıtla #28 : Mayıs 10, 2009, 02:22:36 ÖÖ » |
|
maşallah. Honda çok iyi yol tutuyor... frenlemesi de iyi. golf ün frenleri ne kadar berbat öyle. utanmasa durmayacak haa 
|
|
|
|
|
|
2009 HONDA S2000 Moonrock ALUTEC / AEM V2 CAI / H&R / Invidia Test Pipe
Kadına etek erkeğe VTEC yakışır...
Mecnun bilseydi HONDA sevgisini sever miydi Leyla zillisini...
|
|
|
|
Kemall
|
 |
« Yanıtla #29 : Mayıs 10, 2009, 02:43:21 ÖÖ » |
|
focuscular la hondacılar bu video yüzünden donanımda birbirlerini yiyorlar, videoda honda virajda çok havalandığı için fordçular saldırıya geçmiş
|
|
|
|
|
|
凯末尔• 阿克苏耶克
Klavyem bozulmuş galiba , hızlı yazınca bazı sesli harfler çıkmıyor, yenisini alana kadar yazım hatalarımın hoş görülmesini dilerim
|
|
|
couragepapillon
Honda Prelude

Eren BaL
|
 |
« Yanıtla #30 : Mayıs 10, 2009, 04:34:23 ÖÖ » |
|
valla bizim civicler Allah a emanet topluyor kendini gibi geldi bana.
bana göre 1-citroen 2-Renault 3-honda 4-vw
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KADiFE
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #31 : Mayıs 10, 2009, 07:50:41 ÖÖ » |
|
benmi yanlis gordum,civic de arka lastik yerden temasi kesiyor,c4 de boyle bisey yok gibi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gmlksz
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #32 : Mayıs 10, 2009, 01:09:03 ÖS » |
|
>%Sakinbenım gordugum ve bıldıgım kadarı ıle ılkokul yıllarında ogretmeye baslıyorlar ınsanlara elma ıle armutu toplanmaz diye >%Sakinarkadaslar c4 hb 2.0 vts golf gti 2.0 kıyaslanan cıvıc sedan avrupa ıcın uretılen 1.8 veya 1.6 sedan bir arac bu kanıyadada sagdan dıreksıyon olusundan vardım ve sunroof yok buda 1.6 ıhtımalını japon degılse yukseltıyor cunku japonlar 1.5 1.8 2.0 uretıyorlar ve sonroof japonlarda pek olmuyor dıger araclarla aynı klasmanda olmadıgı halde kıyaslanmasını yanlıs buluyorum honda typer kıyaslansaydı hersey kabulumdu tabı bu benım gorusum herkesın gorusune de sonuna kadar saygılıyım saygılarımla...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CVC2008
Honda Prelude

Speed responsibly :)
|
 |
« Yanıtla #33 : Mayıs 10, 2009, 02:06:34 ÖS » |
|
Son kısımda kaygan zemini ne kadar içten dönebildiği ve ne aracın önden savrulma miktarı ölçülmüş. civic burada birinci ama slalomda allaha emanet lastik top gibi zıplamış:) yay şart ama bu derece sert kullanılacak bir araç değil civic 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CVC2008
Honda Prelude

Speed responsibly :)
|
 |
« Yanıtla #34 : Mayıs 10, 2009, 02:09:05 ÖS » |
|
Bir de aracın karakteristiği ile ilgili eğer civic kullanıyorsan adamın 1 girişi gibi girmeliyiz demek ki. ona bakarcanız iyi dediğiniz c4 ün 2. ve 3. gürüşlerinde arkayı zor topluyor sürücü.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yorumdk
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #35 : Mayıs 10, 2009, 05:13:44 ÖS » |
|
C4 en iyi sekilde slalom yapıor en ufak ta bir denge bozulması olmuyor bızım cıvıc ise cok sallandı testte bunun sebebi de tamamen suspansıyon sıstemı izledigim kadariyila suspansıyon sistemi ÇOK YUMUŞAK sanirim test araçlarıyla kıyaslarsak bu da yanal savrulmayı hızlandırıor bence suspansıyon daha sert dizyan edilmeliydi
|
|
|
|
|
|
İNSAN Kİ HASRETİ KADAR, BELKİ BİN SEVDA, BİN AYRILIK FAKAT BİR AŞK, BİR İNTİHAR, BİR ÖMRE ANCAK SIĞAR....
|
|
|
TUNÇ99
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #36 : Mayıs 11, 2009, 12:40:11 ÖÖ » |
|
biraz önce sikayetvar.com da araç şikayetlerini okudum.citroen grubunda son 5-6 şikayet hep c-4 üzerineydi.rallide yapmayacagımıza göre bence yine honda...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mickcasey
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #37 : Mayıs 11, 2009, 02:53:25 ÖÖ » |
|
vallahi cok ılgınc geldı su hareketı kendı arabamda yapsam taklaya gelırım bnce yayları farklı. Ben daha dusuk hızda dendeım sag sol araba koselere muazzam yıgılıyor salıncak gıbı yatıyor ve cızgısını kaybedıyor. yuksek hızda sert frendede arkadan dengesını bozma egılımı gosterıyor bunlar benım testlerım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fikito
|
 |
« Yanıtla #38 : Mayıs 11, 2009, 09:48:00 ÖS » |
|
vallahi cok ılgınc geldı su hareketı kendı arabamda yapsam taklaya gelırım bnce yayları farklı. Ben daha dusuk hızda dendeım sag sol araba koselere muazzam yıgılıyor salıncak gıbı yatıyor ve cızgısını kaybedıyor. yuksek hızda sert frendede arkadan dengesını bozma egılımı gosterıyor bunlar benım testlerım.
araçta vsa var mı buda önemli bir faktör  vsa aracı çok degiştiriyor...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mickcasey
Honda Civic VTI

|