malikaltindis
Honda Integra
|
 |
« : Temmuz 17, 2008, 01:21:31 ÖÖ » |
|
arkadaşlar 2008 civic sedan a angel almayı düşünüyorum.onunla alakalı olarak bir kaç sorum olacak.öncelikle marka olarak junyan düşünüyorum fiyat uygun olduğu için.bunlar motorlu değil sanırım?yükseklik ayarı yok yani...görüş alanını düşürür mü orjinaline oranla? civic den önce 106ım vardı ona da almıştım o da junyandı bu aklıma takılan sorunlarla karşılaşmıştım.kısacası kullanan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
korkuz
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #1 : Temmuz 17, 2008, 12:01:34 ÖS » |
|
kullanan arkadaşlar daha net bilgi verecektir ama ben bulunduğum yerdeki servisten angel için çokta iyi yorumlar almadım.bende yaptıracaktım ama geceleyin çokta randımanlı bir görüş vermiyormuş dediler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Electrum
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #2 : Temmuz 18, 2008, 07:06:48 ÖS » |
|
Selamlar,
Benim aracımda takılı. Perfomans olarak normal standart farlardan performansı biraz düşüyor .Ama estetik açıdan düşünürsen güzel bir görüntü sağlıyor. Ben tavsiye ederim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Electrum
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #3 : Temmuz 18, 2008, 07:08:20 ÖS » |
|
Motor mevuzuna gelince diğer fardaki motoru söküp angela takıyorlar. O açıdan bir sıkıntı olmuyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emrere
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #4 : Temmuz 19, 2008, 12:53:53 ÖÖ » |
|
junyan'ın yeni civic için angel'ı olduğunu duymadım hiç...piyasadaki tek marka eagle eye diye biliyorum bendede eagle eye var...arkadaşımızın dediği gibi gece dağılım çok güzel değil yolu net aydınlatmıyor..ama dışardan bakıldığında orj fara takılan xenonlada alakası olmuyor tabiki..birde gündüzde dahil olmak üzere çok kullanırsanız angellar problem yapıyor..benim geçen hafta aracımda kısa devre yaptırdı o yüzden angelları ve ledleri iptal ettirdim(her ikiside parklara bağlı olarak yanıyor ayrı ayrı yakılmıyor)..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
malikaltindis
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #5 : Temmuz 19, 2008, 01:31:56 ÖÖ » |
|
evet ben de inceledim tekrar junyan yazmışım eagle eye dogrusu.dün satın aldım ancak henüz taktırmadım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bErAt y!G!t
|
 |
« Yanıtla #6 : Temmuz 19, 2008, 01:35:21 ÖÖ » |
|
junyan'ın yeni civic için angel'ı olduğunu duymadım hiç...piyasadaki tek marka eagle eye diye biliyorum bendede eagle eye var...arkadaşımızın dediği gibi gece dağılım çok güzel değil yolu net aydınlatmıyor..ama dışardan bakıldığında orj fara takılan xenonlada alakası olmuyor tabiki..birde gündüzde dahil olmak üzere çok kullanırsanız angellar problem yapıyor..benim geçen hafta aracımda kısa devre yaptırdı o yüzden angelları ve ledleri iptal ettirdim(her ikiside parklara bağlı olarak yanıyor ayrı ayrı yakılmıyor)..
angelleri madem iptal ettirecektin niye angel taktın ki:s
|
|
|
|
|
|
beRat - ümRan
|
|
|
malikaltindis
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #7 : Temmuz 19, 2008, 12:50:00 ÖS » |
|
angelleri madem iptal ettirecektin niye angel taktın ki:s angelları mecburen iptal etmek zorunda kalmış arkadaş sanırım.ama bence angel sız da gayet güzel duruyor siyah taban,+ olarak da mercek var.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aLipasha
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #8 : Temmuz 19, 2008, 01:32:56 ÖS » |
|
Angeldan yolu aydinlatmasini beklemeniz biraz sacma angel tamamen goruntu icindir. Yolu aydinlatmaz. Kisa devre olayida soyle olmustur halkalar isindiktan sonra cukura dusmelerde sarsintilarda patliyor. Bunun icin de fari acip icindeki devreyi degistirmeniz gerekiyor. Farlari yaktiginizda angellarda otomatik olarak yaniyor (ki uzun yolda angellarim acik olsa ne farkeder) far acikken zaten angellarin bi ozelligi kalmiyor. Bu yuzden cok cabuk isiniyor. Bunun icinde Angellardan bi kablo cekip iceriye dugme yaptirdiginiz taktirde istediginiz zaman acip kapatabilirsiniz angellarinizi. Yani baska bir deyisle farlariniz acikken angellarinizi yakmazsiniz kisa devre yapmamasinin onune bu sekilde gecebilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
iyi Arabalar Sizi "A" Noktasindan "B" Noktasina Ulastirir.Harika Arabalar ise ,Onlar Sadece Basinizi Belaya Sokar.
|
|
|
Serdar-efe
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #9 : Temmuz 19, 2008, 01:35:17 ÖS » |
|
Yolu aydınlatan angel biliyorum özel yapım xenon gibi aynı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emrere
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #10 : Temmuz 19, 2008, 03:07:11 ÖS » |
|
angelleri madem iptal ettirecektin niye angel taktın ki:s ben farları angellı olsun diye almadım mercekli olsun diye aldım..ışığı dağıtmasın dışardan güzel gözüksün diye aldım..angelsız ve ledsiz mercekli bir model olsaydı onu alırdım fakat tek model olduğu için bunları almak zorunda kaldım sonrada iptal ettirdim angelları ve ledleri
|
|
|
|
|
|
|
|
|
malikaltindis
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #11 : Temmuz 19, 2008, 05:16:47 ÖS » |
|
Angeldan yolu aydinlatmasini beklemeniz biraz sacma angel tamamen goruntu icindir. Yolu aydinlatmaz. Angellardan bi kablo cekip iceriye dugme yaptirdiginiz taktirde istediginiz zaman acip kapatabilirsiniz angellarinizi. Yani baska bir deyisle farlariniz acikken angellarinizi yakmazsiniz kisa devre yapmamasinin onune bu sekilde gecebilirsiniz.
+malik
|
|
|
|
|
|
|
|
|
magnetic
Honda Jazz
last point
|
 |
« Yanıtla #12 : Temmuz 21, 2008, 01:24:59 ÖS » |
|
mtec 6000k h7 xenon aldım 1 aydır kullanıyorum hiç bi sorunla karşılaşmadım allaha çok şükür ayrıca stoplarımda eagle eyes ledli gece gündüz çok ii performansları var şiddetle tavsiye ederim...muhteşem bi görüntüye sahip oldum yolda herkezin ilgisini fazlasıyla çekiyo üzerine maşallah tü tü tü tü...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aLipasha
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #13 : Temmuz 21, 2008, 05:55:43 ÖS » |
|
Yolu aydınlatan angel biliyorum özel yapım xenon gibi aynı
2007 - 2008 civic icin ozel yapim eagle eyes farlardan bahsediyorum ben.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 21, 2008, 05:57:03 ÖS Gönderen: aLipasha »
|
|
iyi Arabalar Sizi "A" Noktasindan "B" Noktasina Ulastirir.Harika Arabalar ise ,Onlar Sadece Basinizi Belaya Sokar.
|
|
|
rserkan
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #14 : Temmuz 21, 2008, 08:03:24 ÖS » |
|
bende kullanıyorum ve içeriye bir düğme yaptırdım sadece 7.caddede yakıyorum onun dışında park olarak sis farlarını kullanıyorum sislerin üzerine film çektim karşıdakinin gözünü de almıyor tavsiye ediyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|