Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Yazdır
Gönderen Konu: CİVİC HB YE XENON VARMI?  (Okunma Sayısı 581 defa)
selimbilmez
Honda Jazz
*

« : Aralık 24, 2007, 03:26:27 ÖS »

ÖNCELİKLE HERKESIN GEÇMİŞ KURBAN BAYRAMINI KUTLUYORUM.

YENİ CİVİC HB LERE XENON UYGULAMASI VARMI , VARSADA NEREDE YAPTIRABILIRIM.
YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM ŞİMDİDEN TEŞEKKUR EDİYORUM ARKADAŞLAR  Angel

ÖLÜMÜN BİZİ NEREDE BEKLEDİĞİ BELLİ DEĞİL,İYİSİMİ BİZ ONU HERYERDE BEKLEYELİM......
grl1903
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #1 : Aralık 24, 2007, 11:22:25 ÖS »

xenon uygulamasını artık aksesuarcılarda daha ucuza yapırabilirsin tek yapman gereken aracının far ölçüsünü öğrenmen daha sonra 240 YTL civarında alabileceğin xenonlar mevcut günümüzde 6000 k xenon en uygunu  tabi tercihi sana kalmış 6000-8000 ve 10000 K olmak üzere 3 çeşit var

örnek olarak (edit:reklam içerikli kelime) de çeşitli markalar mevcut ben sislere ordan monza h11 aldım geceleri gündüze çevirdim tavsiye ederim emoooo

hasan12532
Honda City
*

« Yanıtla #2 : Aralık 25, 2007, 10:37:10 ÖS »

servis 750 ytl istiyo xenona bende aldıktan sonra yaptırmak istiyorum ancak hem farlara hemde sislere bunun fiyatı ne olur xenonlar izmirde 250 ytl ye kadar düştü birde araca takınca hata ışığı yakarmı diğer araçlarda yapıyormuşta bundada varmı öle bişi bilmiyorum

Honda Hayat Onda Smiley
tkaira
Honda Jazz
*

« Yanıtla #3 : Aralık 26, 2007, 09:48:40 ÖÖ »

peki xenon dışarda takınca garantimiz bozuluyo dime  üzgün yada sadece farlar mı çıkıyo garantiden?
uc
Honda Civic VTI
**

gOOd LiFe ``` Çağrı Ünal

« Yanıtla #4 : Ocak 02, 2008, 12:11:22 ÖÖ »

arkadaslar oncelikle meraba beni yeni uye oldum foruma...bendede 2007 civic hb war.. servis disinda xenon taktirmak arabanin mekanik garantisini iptal ediyo bu butun servislerde boyle bence boyle biseyi dusunmeyin..ben ankarada bora yetkili servisinde  KISA ve SIS farlarim olmak uzere (H7 ve H11) xenon(6000k) taktirdim ve 1050 ytl ye mal oldum ve inanilmaz memnun kaldim eger ucret cok gelmezse bence hic dusunmeden taktirin.

murat801
Honda Jazz
*

« Yanıtla #5 : Ocak 08, 2008, 01:15:43 ÖÖ »

slm
kiti dışarıdan alıp servis'e taktırırsan garanti bozulmuyormuş bugün servisim söledi haberiniz olsun
internette bir çok yarde daha ucuz markalar var mesela texon nasıldır bilgisi olan var mı?
Faruk
Turbo Civic Type-R

2006 Civic ES

« Yanıtla #6 : Ocak 08, 2008, 01:19:02 ÖÖ »

slm
kiti dışarıdan alıp servis'e taktırırsan garanti bozulmuyormuş bugün servisim söledi haberiniz olsun
internette bir çok yarde daha ucuz markalar var mesela texon nasıldır bilgisi olan var mı?

hoş geldınız..sızınle daha rahat ıletışım kurabılmemız ıçın kendınızı sızı tanıyalım bolumune yenı uye tanıtım formu ıle tanıtmanız rıca olur..  okey

Yanlıyorum Kahrımdan,Devir 6000'deyken,Uzuyorum Sahilden Pugcular Peşimdeyken,VTEC Açıkken,Eğer Şöför Bensem,Dans Ederim CİVİC 1.6 ES'len ..
cnzdmr
Honda Integra
*

« Yanıtla #7 : Ocak 09, 2008, 11:02:59 ÖS »

hangı serwıs acaba o?ıstanbuldaysa eger soyleyebılır mısınız?dısardan xenon alalım montajını serwıse yaptıralım...
Sayfa: [1] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: