metecvk
Honda Jazz
|
 |
« : Temmuz 25, 2008, 02:31:57 ÖÖ » |
|
arkdaslar bilmiyorum çok üstüne düştüğüm içini oluyor:)en son küçük bir saksıya dokandım arka tampon çamurluğu öyle bir çizildiki hadi nazarlık dedik:D arkda tampona otoparkta parkderken hafif dokandırdım hemen boyası çıkmıs altta plastikmidir ahşapmıdır neyse o gözüküyor bu kadar basitmi bu?yada ne yapacaz sinek küçüküt ama mide bulandırır nasıl bu çizikleri yok edicez bu arada arabam siyah
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mtrnt
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #1 : Temmuz 25, 2008, 08:12:22 ÖÖ » |
|
valla bnm arabanın torpidosunda ufak bir rötuş boyası vardı çok çok ufak yerleri onunla halledebiliyorsun.. ama braz daha büyük olarlar için sırıtır düşüncesiyle auto king'e gittim ben..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aydbjk
Honda Jazz
HONDAM VE AŞKIM
|
 |
« Yanıtla #2 : Temmuz 26, 2008, 01:27:10 ÖÖ » |
|
polish le falan kapatıyorlar ama büyükse denildiği gibi biraz zor tabii
|
|
|
|
|
|
HONDAM BENİM
|
|
|
yunusferman
Honda City
|
 |
« Yanıtla #3 : Temmuz 26, 2008, 10:37:51 ÖÖ » |
|
pastayla izleri yok edersin ama yarıklar boyanın altına ulaşmışsa pasta net çözüm olmaz.. servise gidersen büyük ihtimalle tamponu söküp komple boyayacaklar (bu konuda deneyim oldu ama bi sor istersen) aracın yeni nası olsa auto king'ler lokal boyada çok başarılılar.. tavsiyem auto king... geçmiş olsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
malikaltindis
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #4 : Temmuz 26, 2008, 12:09:17 ÖS » |
|
ben de nasıl oldugunu anlamadıgım bi olayı paylaşayım.sıkışık trafikdeyi arkamda 156 var ve aynadan baktığımda duruyordu.arkadaş ayağını debriyajdan kaçırmış ve 50cm boşluk vardı arada o sürede ne kadar hızlanabilir dimi?bana bi dokundu arka tampon iptal,tamir bile olmadı değiştirdiler.ve bagaja çok az kısmı gelmesine rağmen bagajın üst kısmı şişti...156 da çizik yok evet abartmıyorum çizik bile yok boyasında...(08 civic sedan aracım)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
salpa
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #5 : Temmuz 27, 2008, 05:30:26 ÖS » |
|
hocam herkes biliyor zaten kaportanın ne kadar kağıt olduğunu. yani yazıktır 35bin liralık arabanın bu durumda olması beni cidden üzüyor. yazık yani başka kelime bulamıyorum... diyeceksiniz bilmiyormuydun böyle olduğunuda aldın arabayı. biliyorduk, bile bilede lades dedik. görünüşüne kapıldık işte.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SERVET
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #6 : Temmuz 27, 2008, 08:05:55 ÖS » |
|
Sevgili arkadaşlar Bu durum aracınızın kötülüğünü değil aksine yaşam alanı sağlığını gösterir. Akordeon kaporta denen kaporta vardır araçlarımızda darbede katlanır ve yaşam alanına etkinin gelmesini engeller. Vuran araçta bir şey olomamasıda doğal, kafa kafaya yada duvara vuruş olmadıkça vuran araçta hasar olmaz genelde. ben de nasıl oldugunu anlamadıgım bi olayı paylaşayım.sıkışık trafikdeyi arkamda 156 var ve aynadan baktığımda duruyordu.arkadaş ayağını debriyajdan kaçırmış ve 50cm boşluk vardı arada o sürede ne kadar hızlanabilir dimi?bana bi dokundu arka tampon iptal,tamir bile olmadı değiştirdiler.ve bagaja çok az kısmı gelmesine rağmen bagajın üst kısmı şişti...156 da çizik yok evet abartmıyorum çizik bile yok boyasında...(08 civic sedan aracım)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
salpa
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #7 : Temmuz 28, 2008, 12:57:59 ÖÖ » |
|
üstat peki akordeon kasa var yaşam alanı dedik tamam... boyanın dandik olması ne ile açıklanır?? bezle sileceğim lekeyi boya renk veriyor böyle bir şey nasıl olur aklım almıyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
malikaltindis
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #8 : Temmuz 28, 2008, 02:15:55 ÖÖ » |
|
Sevgili arkadaşlar Bu durum aracınızın kötülüğünü değil aksine yaşam alanı sağlığını gösterir. Akordeon kaporta denen kaporta vardır araçlarımızda darbede katlanır ve yaşam alanına etkinin gelmesini engeller. Vuran araçta bir şey olomamasıda doğal, kafa kafaya yada duvara vuruş olmadıkça vuran araçta hasar olmaz genelde. ben de nasıl oldugunu anlamadıgım bi olayı paylaşayım.sıkışık trafikdeyi arkamda 156 var ve aynadan baktığımda duruyordu.arkadaş ayağını debriyajdan kaçırmış ve 50cm boşluk vardı arada o sürede ne kadar hızlanabilir dimi?bana bi dokundu arka tampon iptal,tamir bile olmadı değiştirdiler.ve bagaja çok az kısmı gelmesine rağmen bagajın üst kısmı şişti...156 da çizik yok evet abartmıyorum çizik bile yok boyasında...(08 civic sedan aracım)
zaten durum ona yorup teselli ediyoruz kendimizi ama diğer arabanın da en azından boyasında bi çizik olur  civic le ben ona vursam eminim boya kazınırdı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SERVET
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #9 : Temmuz 28, 2008, 09:14:01 ÖÖ » |
|
Vsalla Honda üretcisi değilim, savunuyor gibi görünüyorum belki ama. Bezle leke silerken aracın boyasının beze çıkacağı kadar kötü olduğunuda sanmıyroum açıkçası. Benim aracım abartısız günde 2 kez yıkanır ve silinir. Bir tek kez bu tip bir sorunla karşılaşmadım ben. Çizikler konusunda hepinize katılırım. Boya ince onada katılırım ama bezle silince boya beze çıkuıyor dersen servise git derim yada beze br tür solvent mi döküyorsun lekeyi çıkarmak için bilemem. üstat peki akordeon kasa var yaşam alanı dedik tamam... boyanın dandik olması ne ile açıklanır?? bezle sileceğim lekeyi boya renk veriyor böyle bir şey nasıl olur aklım almıyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
salpa
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #10 : Temmuz 28, 2008, 12:49:15 ÖS » |
|
yanlış anlaşıldı sanırım boya beze çıkmadı. sadece bir lekenin üstüne 4-5 defa bastırarak sildim araç beyaz alttan mavilik çıkmaya başladı. o zamanda bırak leke kasın biraz daha uğraşırsam boya çıkacak dedim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
06AE3541
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #11 : Temmuz 28, 2008, 03:38:45 ÖS » |
|
gercekten hında hayranıyım cokta seviyorum 2004 cıvıc im var bi tanene yeni kasalarda gözüm alayım layım diyip duruyorum ama bu kaportanın inceliği hep beni korkutuyor.diğer marka arabaların kapılarında bir ağırlık var kapanırken bile lık tak diye oturuyor hondalar ise lık lık.arkadaş akordeon kasa tipinden bahsetmiş ne olduğunu yeni öğrendim fakat gecenlerde ortalama hızım 20-30 önümde duran kartala arkadan vuruyorum kartalda sadece 7ampon kırılıyor bende ise tampon kullanılmaz durumda sağ far kırıl çamurluk değişiyor kaput düzeltilip boyanıyor bukadarda akordeon olmasa cok sevinirdim.işte bu yüzden 40-45 milyar verip sorun yaşamak istemediğimden honda zevkimden vazmı geçmeliyim bilmiyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
doan
Honda Civic VTI

en stock CiviC :)
|
 |
« Yanıtla #12 : Temmuz 28, 2008, 04:01:42 ÖS » |
|
babam uzun yola çıktığı ve hızlı kullandığı için arabanın önü böcek pisliği dolu ve öyle bi yapışmışlar ki kaç kere itinalı bi şeklde yıkandı ama hala geçmedi. ayrıca bende denedim özel bezlerle ama yinede çıkmıyo ne yapabiliriz ?? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
malikaltindis
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #13 : Temmuz 28, 2008, 04:33:16 ÖS » |
|
babam uzun yola çıktığı ve hızlı kullandığı için arabanın önü böcek pisliği dolu ve öyle bi yapışmışlar ki kaç kere itinalı bi şeklde yıkandı ama hala geçmedi. ayrıca bende denedim özel bezlerle ama yinede çıkmıyo ne yapabiliriz ??  aynı sorun bende de oldu sonaxta böcek çıkarmak için ilaç var o bile fayda etmedi tek yıkamada,bikaç kez yıkandı anca öyle çıktı...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
doan
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #14 : Temmuz 28, 2008, 04:39:39 ÖS » |
|
abi bi kaç yerde yıkkattırdık hani belki tam anlamıyla uğraşmıyolardır die ama hiçbiri çıkartamadı onun üzerine bende uğraştım ama bana mıısın demiyo bulaşıyo bile 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
doan
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #15 : Temmuz 28, 2008, 04:45:39 ÖS » |
|
birde kaputun üstünde yer yer soyulmalar var ve bu soyulmalar ön kapılardada mevcut bunların çözümü için ne olabilir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
metecvk
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #16 : Temmuz 29, 2008, 05:42:16 ÖS » |
|
arkdaslar bilgilendirmeniz için tesekkurler..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|