Mickcasey
Honda Civic VTI

|
 |
« : Ağustos 01, 2008, 10:17:39 ÖS » |
|
Bugun arabamı yıkıyordum on tamponda sıyah bır nkta gıbı bırsey gordum basınclı su ıle cıkartayım dedım ustune tuttum boya attı. Ya bu kadar mı rezil olur bir arabanın boyası ey insaf ya...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mahir TÜRKMEN
Bursa il Temsilcisi
Honda NSX

HondA ; Birçokları içinde birtane. - NüHaRika
|
 |
« Yanıtla #1 : Ağustos 01, 2008, 10:23:54 ÖS » |
|
İlginç ..
geçmiş olsun adınıza üzüldüm.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
white927
Honda Integra
Hakan
|
 |
« Yanıtla #2 : Ağustos 01, 2008, 10:48:40 ÖS » |
|
Ya böyle şeyler duydukça üzülüyorum... Bu kadar kötümü bu araçların boyası ya... Honda gibi bir markaya hiç yakışmıyor bunlar... Eğer aynı şeyle ben karşılaşırsam satarım bu aracı bir dahada hondaya töbe ederim. Aracıma gıpta edenlerede ibret olur. Honda markasına yanaşmazlar... Yazık çok yazık...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
metin16
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #3 : Ağustos 01, 2008, 10:59:30 ÖS » |
|
o boyadaki sorun değil onu servise götürün yaparlar.Sorun değil ama küçük sinek miğde bulandırır servise götürün boya atması felan değil ben bilirim öyle şeyleri
|
|
|
|
|
|
|
|
|
white927
Honda Integra
Hakan
|
 |
« Yanıtla #4 : Ağustos 01, 2008, 11:14:51 ÖS » |
|
o boyadaki sorun değil onu servise götürün yaparlar.Sorun değil ama küçük sinek miğde bulandırır servise götürün boya atması felan değil ben bilirim öyle şeyleri
Madem biliyorsun ve boya atması değil diyorsun ne o zaman. Açıklayabilirmisin...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
metin16
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #5 : Ağustos 01, 2008, 11:19:15 ÖS » |
|
o boya atması değildir.Kaçaptır.Bu benim araçtada var fazla dikkat edilmese gözükmez görünmez daha tecrübeli kişler görebilir anca yani en iyisi bir servise gidip yaptırmaktır.Açıklayabildimmi kaçap ne derseniz onu uzun anlatmam lazım.Bence arkadaşın dediği sorun bu.Ben boya bölümünde görev aldım eğer çok ciddi sorunlar olsa honda almazdım vede siyah
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 01, 2008, 11:21:36 ÖS Gönderen: metin16 »
|
|
|
|
|
white927
Honda Integra
Hakan
|
 |
« Yanıtla #6 : Ağustos 01, 2008, 11:28:18 ÖS » |
|
kaçap ne bilmiyorum ama kaçapta olsa olmaması gerekir bence. Paylaşım için teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
metin16
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #7 : Ağustos 01, 2008, 11:30:00 ÖS » |
|
birşey değil bu her araç markasında yer alır gözle görükmez yetkili ve tecrübeli kişiler tarafında görünebilir.Ama sorun değildir.Tabi dediğiniz gibi olmammsı gerekir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
white927
Honda Integra
Hakan
|
 |
« Yanıtla #8 : Ağustos 01, 2008, 11:34:15 ÖS » |
|
birşey değil bu her araç markasında yer alır gözle görükmez yetkili ve tecrübeli kişiler tarafında görünebilir.Ama sorun değildir.Tabi dediğiniz gibi olmammsı gerekir.
Mickcasey sorununun bu olduğunu düşünmüyorum o zaman. Eğer bunu yetkili ve tecrübeli kişiler görebiliyorsa Mickcasey nasıl görebildi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
metin16
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #9 : Ağustos 01, 2008, 11:35:19 ÖS » |
|
bakın çok dikkat edelirse dedim yazımı iyi takip ederseniz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
white927
Honda Integra
Hakan
|
 |
« Yanıtla #10 : Ağustos 01, 2008, 11:40:27 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
metin16
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #11 : Ağustos 01, 2008, 11:42:32 ÖS » |
|
bir önceki yazım dikkat edilmezse ve yetkili kişiler tarafından dedim ama siz farklı yaklaşım içindeyseniz bilmem yazıda anlaşılmazlık olduysa böyle düzelteyim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mickcasey
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #12 : Ağustos 01, 2008, 11:49:12 ÖS » |
|
arkadasım sen ne dıyorsun ya basnclı su tuttum boya kalktı gıttı yarın fotograf cekıp koycam gor bakalım neymıs ne degılmıs
|
|
|
|
|
|
|
|
|
white927
Honda Integra
Hakan
|
 |
« Yanıtla #13 : Ağustos 01, 2008, 11:54:56 ÖS » |
|
arkadasım sen ne dıyorsun ya basnclı su tuttum boya kalktı gıttı yarın fotograf cekıp koycam gor bakalım neymıs ne degılmıs
arkadaşın dediği çok açık boya kalktı diyor bunun ötesi yok bence. bunu görmek içinde uzman yada tecrübeli biri olmana gerek yok bence...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
couragepapillon
Honda Civic VTI

Eren BaL
|
 |
« Yanıtla #15 : Ağustos 02, 2008, 12:00:58 ÖÖ » |
|
mrk ettim aracın halini  kaçap mı boya kalkması mı
|
|
|
|
|
|
V azgeçilmeyecek T ek makina E nlerin ve efsanelerin C anını okurcasına
|
|
|
Mickcasey
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #16 : Ağustos 02, 2008, 12:03:11 ÖÖ » |
|
ya abi ne mantıgı asker gibi mantıgın bıttıgı yerde civic servis baslıyor her hafta servısteyım zaten arabayı yenıletcem onlara sıfır balata dısk taktılar sagolsunlar 3 uncu gıdısımde fren baslıgı altında yazmıstm sorunumu bugunde boya cıktı karsımıza bındıgım gunden berı 1 kere cakmaklıgı kullanmadım kımse ıcmedı aldıgım gunden berı dun ole sıne basayım dedım cakmaklık calısmıyor ya saymaya kalksam sorunlardan roman olur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mickcasey
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #17 : Ağustos 02, 2008, 12:04:43 ÖÖ » |
|
kacaptan kastetıgın sey ne bole boyanın altından cıkan sıyah seymı aracım galaksı gırı ve surttugunde aracı altından sıyah astar gıbı bısı cakıyor bumudur kacap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mickcasey
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #18 : Ağustos 02, 2008, 12:10:00 ÖÖ » |
|
hazır yazmısken yazayım 05 cıvıgımdede basınclı su geldıgınde on caımın lastıgı kalkmıstı tavanla bırlesen 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
white927
Honda Integra
Hakan
|
 |
« Yanıtla #19 : Ağustos 02, 2008, 12:20:59 ÖÖ » |
|
hocam sende çok talihsizmişsin yaa... Umarım başka sorunlarla karşılaşmazsın...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|