ovunisin
Honda Civic VTI

|
 |
« : Temmuz 29, 2010, 06:44:38 ÖÖ » |
|
Arkadaşlar 2008 dream sol ön kapı camı tam kapanırken kendiliğinden açılıyor. Bu problemi biliyorsunuzdur bir çoğunuz. Servis önce fitil arasında pislik var dedi temizledi olmadı. Sonra cam ayarı bozuk yapılmış dedi kapı içini söküp cam ayarı yaptı olmadı. Sonra cam ayakları kırılmış dedi değiştirdi olmadı. En son camı değiştirmek gerekiyor dedi yeni cam taktı olmadı. Bu sabah cam beni tam çileden çıkardı yarım saat kapatmak için uğraştım. Ama o inatla açılıp durdu.
Aynı sorunu yaşayıpta çözüme ulaştırmış arkadaşlardan yardım bekliyorum Bu sorundan nasıl kurtuldunuz. Ne yapmam ya da servisin ne yapması gerekiyor. Bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a1g0rithm
Honda City
|
 |
« Yanıtla #1 : Temmuz 29, 2010, 03:25:38 ÖS » |
|
Ben benzer sorunu yaklaşık bir hafta çektim... Yağlı bir maddeyle fitillerin arasını temizlediler... sorun bi daha ortaya çıkmadı...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ultrakif
Honda Prelude

I want to cry!!!!!!!
|
 |
« Yanıtla #2 : Temmuz 29, 2010, 03:37:04 ÖS » |
|
Arkadaşlar 2008 dream sol ön kapı camı tam kapanırken kendiliğinden açılıyor. Bu problemi biliyorsunuzdur bir çoğunuz. Servis önce fitil arasında pislik var dedi temizledi olmadı. Sonra cam ayarı bozuk yapılmış dedi kapı içini söküp cam ayarı yaptı olmadı. Sonra cam ayakları kırılmış dedi değiştirdi olmadı. En son camı değiştirmek gerekiyor dedi yeni cam taktı olmadı. Bu sabah cam beni tam çileden çıkardı yarım saat kapatmak için uğraştım. Ama o inatla açılıp durdu.
Aynı sorunu yaşayıpta çözüme ulaştırmış arkadaşlardan yardım bekliyorum Bu sorundan nasıl kurtuldunuz. Ne yapmam ya da servisin ne yapması gerekiyor. Bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim.
iyi sabırlı adammışsın ya ben olsam kapıyı söker atardım  enterasan bi problem
|
|
|
|
|
|
I Looking Out But Don't Find Eg
|
|
|
-Serhat
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #3 : Temmuz 29, 2010, 03:40:01 ÖS » |
|
Cevap süperdi  Arkadaşlar 2008 dream sol ön kapı camı tam kapanırken kendiliğinden açılıyor. Bu problemi biliyorsunuzdur bir çoğunuz. Servis önce fitil arasında pislik var dedi temizledi olmadı. Sonra cam ayarı bozuk yapılmış dedi kapı içini söküp cam ayarı yaptı olmadı. Sonra cam ayakları kırılmış dedi değiştirdi olmadı. En son camı değiştirmek gerekiyor dedi yeni cam taktı olmadı. Bu sabah cam beni tam çileden çıkardı yarım saat kapatmak için uğraştım. Ama o inatla açılıp durdu.
iyi sabırlı adammışsın ya ben olsam kapıyı söker atardım  enterasan bi problem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aRas
Honda Civic Type R

Furkan Aras Alağaç
|
 |
« Yanıtla #4 : Temmuz 29, 2010, 03:45:30 ÖS » |
|
Aynen,öyle serviste olmaz olsun.Ne gerizekalı,aptal ustalar var.Daha aracın problemini bulamıyorlar.Bide teknik elemanız diye geçiniyorlar işte! iyi sabırlı adammışsın ya ben olsam kapıyı söker atardım  enterasan bi problem
|
|
|
|
|
|
+RH VTEC
qeRçeK aŞk Honda
|
|
|
-Serhat
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #5 : Temmuz 29, 2010, 03:58:34 ÖS » |
|
Bizdede aynı sorun vardı kayışları değişmiş bidahada olmadı serviste toros konya servisiydi..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nadirgoktan
Honda Prelude

BT 1389
|
 |
« Yanıtla #6 : Temmuz 29, 2010, 05:05:15 ÖS » |
|
valla bende de ara sıra yapıyor ama kendiliğinden düzeliyor anlamadım bir türlü yazın sorun yok kışında arada bir yapıyor.
|
|
|
|
|
|
Kulak problemlerine rağmen beynin içindeki honda keseciğinin tetiklemesiyle beraber kişi hondalamaya başlar...
DAHON DAHON DAHON DAHON...
|
|
|
ALWIN
Honda City
|
 |
« Yanıtla #7 : Ağustos 01, 2010, 05:34:13 ÖÖ » |
|
aynı sorunu bende yaşadam daha aracım bir haftalıken,2007 prm,da,sendeki aynı işlemler bende de uygulandı,olmadı en sonunda ön sol ve sağ camlar degişti,şu anda sorun yok cam degişimi sorunu cözdü.her bakıma gittigimdede cam fitilerine özellikle bakım istiyorum,sorunsuz.inşallah problemin cözümlenir.
|
|
|
|
|
|
'41 AK 091'
|
|
|
-Serhat
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #8 : Ağustos 01, 2010, 05:49:52 ÖÖ » |
|
Kardeşim en doğrusu hazır arabalarımız garantiliyken arada bakıversinler  aynı sorunu bende yaşadam daha aracım bir haftalıken,2007 prm,da,sendeki aynı işlemler bende de uygulandı,olmadı en sonunda ön sol ve sağ camlar degişti,şu anda sorun yok cam degişimi sorunu cözdü.her bakıma gittigimdede cam fitilerine özellikle bakım istiyorum,sorunsuz.inşallah problemin cözümlenir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
deniz44
Honda Prelude

}}} DENİZ {{{
|
 |
« Yanıtla #9 : Ağustos 01, 2010, 06:48:16 ÖÖ » |
|
Senin araç bağımsızlığını ilan etmiş bi kere  O nasıl bi sorun ya kendi kendine açılıp durucak.
|
|
|
|
|
|
}}} 93 CiviC Si {{{
"Kendi Tarzını Yarat, Başkalarının İzinden Gitme" SOICHIRO HONDA
|
|
|
ovunisin
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #10 : Ağustos 01, 2010, 06:58:05 ÖÖ » |
|
aynı sorunu bende yaşadam daha aracım bir haftalıken,2007 prm,da,sendeki aynı işlemler bende de uygulandı,olmadı en sonunda ön sol ve sağ camlar degişti,şu anda sorun yok cam degişimi sorunu cözdü.her bakıma gittigimdede cam fitilerine özellikle bakım istiyorum,sorunsuz.inşallah problemin cözümlenir.
Dostum ebnim aracında camını değiştirdiler ama sorun çözülmedi. Geriye değişcek cam mekanizmasıyla cam motoru kaldı birde fitil var değişmeyen acaba bunlardan biri yüzünden kaynaklanıyor olabilir mi sorun?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ovunisin
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #11 : Ağustos 01, 2010, 06:59:59 ÖÖ » |
|
Senin araç bağımsızlığını ilan etmiş bi kere  O nasıl bi sorun ya kendi kendine açılıp durucak. Sıkışma sensörü var camda yani cam tam kapanıken sanki araya el kol girmiş gibi sıkışma algılayıp geri iniyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
seferad
|
 |
« Yanıtla #12 : Ağustos 01, 2010, 03:37:44 ÖS » |
|
yani önüne bi engel gelıyo olabilir cam yolunu kontrol etdaha olmadı kapıyı degişsinler söyle
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|