Gönderen Konu: Bir Depo Benzin ile Kaç Km Gittiniz  (Okunma sayısı 54852 defa)

egc

Ynt: Bir Depo Benzin ile Kaç Km Gittiniz
« Yanıtla #125 : Aralık 01, 2010, 04:48:19 ÖS »

sağol kardeşim 0 aldım.. aslında ilginç oldu nbenim olay zorunluluktan dolayı cıvıcı sattım sonra durum rahatlayınca benzinli arab almak istemedim.. toyotodanda epey indiirm alma şansım olunca corolla d-4d aldım ve çok memnunum şimdilik...

valla donanım konfor rahatllık falan cıvıcten farkı yok.. istanbulda yaşıyrsan yakıtı düşünücen abi o yüzden dizel aldım rahat rahat gaza basıyorum...

sana tavsiyem sakın girme kardeşim lpg işine,arabanın orasını burasını deldirme... baktın olmuyo biraz daha cıvıc zevkini al dizel başka modele geç derim... 
hayırlı olsun abicim yenı aracın bende gecen ay satmıstım civiği hatırlarsın belkı,bende tercıhımı toyota avensisten yana kullandım bugun yada yarın teslım alıcam ama ben yine gittim benzinli aldım :)

egc dostum hayırlısı olsun,hatırlıyorum evet sende satmıştın.. bence çok doğru tercih yapmışsın bende baya incelemiştim avensisleri ama dizeli olmadığı için düşünmedim... allah güzel gnlerde kazasız belasız binmeyi nasip etsin... beyaz alsaydın bari kardeşim çok yakışıyor avensise...
abi zaten sırf beyaz renk icin bir aydır beklıyorum :) siyah istesem şimdye eskitmiştim bile ama bugune yetişemedim yarın kısmetse kavusuyorum arabam,sagolasın ii dileklerin icin,Allah cümlemize kazasız belası kullanmayı nasip etsin

pasa35

« Yanıtla #126 : Aralık 01, 2010, 05:36:27 ÖS »

sağol kardeşim 0 aldım.. aslında ilginç oldu nbenim olay zorunluluktan dolayı cıvıcı sattım sonra durum rahatlayınca benzinli arab almak istemedim.. toyotodanda epey indiirm alma şansım olunca corolla d-4d aldım ve çok memnunum şimdilik...

valla donanım konfor rahatllık falan cıvıcten farkı yok.. istanbulda yaşıyrsan yakıtı düşünücen abi o yüzden dizel aldım rahat rahat gaza basıyorum...

sana tavsiyem sakın girme kardeşim lpg işine,arabanın orasını burasını deldirme... baktın olmuyo biraz daha cıvıc zevkini al dizel başka modele geç derim... 
hayırlı olsun abicim yenı aracın bende gecen ay satmıstım civiği hatırlarsın belkı,bende tercıhımı toyota avensisten yana kullandım bugun yada yarın teslım alıcam ama ben yine gittim benzinli aldım :)

avensis güzel bi tercih olmus bence
teşekkürler paşa,iyimi kotumu artık bakalım hayırlısı görücez :) yakıt yönünden çok üzmezse benı, iyi gibi gözüküyo test sürüşü ve donanım olarak memnun etti beni

pekte az yakmaz gibi geliyor bana az yaksada benzın pahalı sonucta

karapilot

« Yanıtla #127 : Aralık 04, 2010, 02:00:22 ÖS »
900 km gittim...

demiray

« Yanıtla #128 : Aralık 06, 2010, 01:37:20 ÖÖ »
kaç litrelik depo ile  ben 45 lt ile 830km gittim

animadaru

« Yanıtla #129 : Aralık 06, 2010, 01:57:14 ÖÖ »
  istanbul dan izmir e gelişimde şehir içinde 90 km yol yaptım akşam trafiğine kaldığım için ondan sonra izmir e kadar kara yolu ile gttim toplam da 159 TL lik benzin aldım 779 km yol yaptım aracım da EG4 1.5 16v uzun yolda 0,201 kuruş yakmış şehir içini hesaplamak istemiyorum... :)

garabatak

« Yanıtla #130 : Aralık 06, 2010, 10:37:08 ÖÖ »
vay be baya az yakıyomuş aracınız ben 154 ytl benzinle şehir ici 450 km zor görüyorum :(

stilll

« Yanıtla #131 : Aralık 07, 2010, 12:19:40 ÖS »
3 kişi full bagaj, 150kmsi dağlık virajlı yol.
46lt ile 650km gittik.tabi ilk benzinlikte pompa atınca,son benzinlikte de depo kapağında görünene kadar doldurduk.3ltye yakın fazla yani.
bakıma girdikten sonra çıksaydık bir miktar daha düşebilirdi yakıt.

uxtrax

« Yanıtla #132 : Aralık 19, 2010, 01:33:56 ÖS »
hava sogudugundan galiba..son depolarda 9 ortalamanın altına düşmek için baya kasmak gerekiyor, bende nasılsa 9 9,5 arasında dolandıgı için basıyorum nasılsa yakıo zevkini alalım bari :D

NOVA-44

« Yanıtla #133 : Aralık 19, 2010, 03:48:30 ÖS »
Eski Civic Hybrid le 450 mile(720km) yaptim bilmiyorum cok mu az mi hybrid araba icin ama 450 mile yaparken katalitik konvertor um bozulmustu. Accord ile en fazla 320 mile(512km) yapabildim.