Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] 2 3 ... 5 Yazdır
Gönderen Konu: 2009 MODEL CİVİC ELEGANCE 42.300 E ALIYORUM.FİYAT MAKUL MÜ?  (Okunma Sayısı 3173 defa)
ONDER
Honda Jazz
*

« : Temmuz 06, 2008, 06:48:01 ÖS »

Arkadaşlar Merhaba,

Bende foruma yeni katılmış bulunuyorum.Şu an için 2006 model citroen c-4 sahibiyim.Aracımı sattım ve haftaya teslim edeceğim.2009 model honda civic elegance otomatik için 42.300 ytl ye bir bayi ile anlaştım.Hediye olarak;

1-zenon far
2-Cam filmi
3-İç dış koruma
4-Serviste % 15 indirim
5-Görüntülü park sensörü
6-Kauçuk paspas

verdiler.Renk konusunda siyah ve beyaz arasında kararsızım.Fiyat ve renk ile ilgili görüşlerinizi söylerseniz çok sevinirim.Ayrıca euro n cap dan honda 4 yıldız almış.Benim dandik citroen bile 5 yıldız almış.Bunun sebebi ne sizce.

Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
ZafeR
Turbo Civic Type-R

Yalansın Dünya...!

« Yanıtla #1 : Temmuz 06, 2008, 07:05:08 ÖS »

üstat sitemizin sponsoru olan Marmara honda danda fiayat almanı tavsiye ederim...Marmaradanda fiyat alıp karşılaştırman senin yararına olur...

renk konusuna gelince çok kişiden duydum siyah yerine keşke beyaz alsaydım diye..bence beyaz renk al beyaz civice çok yakışıyor...siyah alırsan arabayla akraba olursun devamlı temizlersin Wink

nazzz
Honda City
*

« Yanıtla #2 : Temmuz 06, 2008, 07:07:35 ÖS »

2009 lar çıktı mıııı
Mahir TÜRKMEN
Bursa il Temsilcisi
Honda S2000

HondA = Nü HarikA

« Yanıtla #3 : Temmuz 06, 2008, 07:10:48 ÖS »

Marmara Honda ile görüşmeniz iyi olacaktır tabiki..Karşılaştırma herzaman yararlıdır.

Renk konusunda zevk tabiki ama benim fikrim siyah aracı ağır gösteriyor ve bence biraz spor duruşu kısıyor Beyaz ise aracı diri gösteriyor ve keskin bi görünüş oluyor ama siyahın keskin görünüşü kedi gibi oluyor buda var tabi..

Kendi zevkim Beyaz.

Hayırlısı olsun inşallah..

Buarada kendinizi tanıtırsanız iyi olur sizi tanımamız açısından
« Son Düzenleme: Temmuz 06, 2008, 07:12:36 ÖS Gönderen: Mahir TÜRKMEN » Logged

Mahir TÜRKMEN
Bursa il Temsilcisi
Honda S2000

HondA = Nü HarikA

« Yanıtla #4 : Temmuz 06, 2008, 07:14:31 ÖS »

Kendinizi tanıtmak için buradan yararlanabilirsiniz.

ONDER
Honda Jazz
*

« Yanıtla #5 : Temmuz 06, 2008, 07:29:43 ÖS »

Ruhsata 2009 yazıyorlar.Fiyat sizce makul mü arkadaşlar ne dersiniz?Bu arada siyah ile ilgili kafamdada soru işaretleri var tabi.Beyazda güzel duruyor.Bu iki rengide kullanan arkadaşlar avantaj ve dezavantajlarını yazabilirler mi?
Mahir TÜRKMEN
Bursa il Temsilcisi
Honda S2000

HondA = Nü HarikA

« Yanıtla #6 : Temmuz 06, 2008, 07:30:29 ÖS »

Siyah temizliği daha zor hemen belli oluyor Smiley

ONDER
Honda Jazz
*

« Yanıtla #7 : Temmuz 06, 2008, 07:32:22 ÖS »

Mahir bu arada link için teşekkürler.Sendende yorumlarını bekliyorum.
ONDER
Honda Jazz
*

« Yanıtla #8 : Temmuz 06, 2008, 07:34:51 ÖS »

Arkadaşlar temizliği zor onu biliyorum.Zaten bütün forumlarda öyle yazıyor.Döşeme için ne diyeceksiniz.
Mahir TÜRKMEN
Bursa il Temsilcisi
Honda S2000

HondA = Nü HarikA

« Yanıtla #9 : Temmuz 06, 2008, 07:35:28 ÖS »

Rica ederim abi

valla o kreme yakın rengi ben hiç sevmiyorum tabi zevk Smiley
« Son Düzenleme: Temmuz 06, 2008, 07:36:22 ÖS Gönderen: Mahir TÜRKMEN » Logged

ysfrmk
Honda Jazz
*

işte bu...

« Yanıtla #10 : Temmuz 06, 2008, 07:51:41 ÖS »

ii
Hondaniel
Honda Integra
*

« Yanıtla #11 : Temmuz 06, 2008, 09:47:14 ÖS »

siyah al , o paraya bmw ile aynı class a girersin Smiley
nazzz
Honda City
*

« Yanıtla #12 : Temmuz 06, 2008, 10:32:13 ÖS »

bende beyaz istiyorum fakat beyaz da ne biliyim bi yere değdiği zaman (allah korusun )hemen alttan siyah belli ediyor.
siyah ta tozu belli ediyor ama hafta da 2 3 kez yıkatıcaz zaten.fiyat bence iyi.bana 2008 modele 42100 fiyat verdiler bir tek park sensörü dahill.renkte yine de beyaz derim.3 numaralı cam filmiyle de süper olurrr
doan
Honda Civic VTI
**

en stock CiviC :)

« Yanıtla #13 : Temmuz 06, 2008, 11:13:13 ÖS »

abi bizde de siyah var bi kere hergn muhakkak toz oluyo. döşeme rengi içinse şu an sorun yok ama kullanıldıkça kirlenicektr . ayrıca onlarda hemen kiri gösteriyor yağmurlu havalarda bazen sorun olabiliyor. birde plazada sormuştum döşemelerin gri olması gibi bi durum var mı diye isteğe göre yaparız demişlerdi.
ayrıca benim fikrim siyah arabaların ağır ve hoş gözüktüğü yönünde Wink

samethanci
Honda City
*

« Yanıtla #14 : Temmuz 06, 2008, 11:18:54 ÖS »

ben de grı var pısmanım beyaz almadıma
görkem
Honda Prelude

34 UK 7110

« Yanıtla #15 : Temmuz 06, 2008, 11:22:36 ÖS »

ben de grı var pısmanım beyaz almadıma

ahahha aynen  samet
SERVET
Honda Prelude

« Yanıtla #16 : Temmuz 07, 2008, 09:38:51 ÖÖ »

selam sattığın C-4  dizelmi idi benzinli mi
Eğer dizel ise Honda sana V8 Amerikan kullanıyormuşsun gibi hissettirecektir ( yakıt olarak ) Smiley
Bunun dışında;
C-4 te ki yol bilgisayarı neredeyse doğum gününü bile hatırlayıp sana söyleyecek kadar teferruatlı ( tek kusuru Türkçe olmaması ) Honda da yol bilgisayarı yok. Sadece saçma bir yol bilgi ekranı var oda tamamen yanlış bilgi veriyor.
125 BG olmasına rağmen özellikle otomatik alıyorsan 100 km  ye 12-13  saniye gibi bir kötü değer var ki buda performans beklentin varsa bunu hayal kırıklığına dönüştürür. Biraz daha iyi bir performans istiyorsan düz vites dene bence.
Koltukların kumaşı renk olatrak bilmem ama kumaş olarak kötü bir kumaş benim araba henüz 3 aylık ve ben neredeyse her gün takım elbise değiştirip binen biriyim buna rağmen koltukların rengi farklılaşıyor. Kaplama yaptırmayı düşünüyorum.
Renk konusuna gelince Beyaz ilk etapta büyülüyor gibi isede Siyah ın asaleti bambaşkadır. Arabayı en az bir iki gömlerk üst klasmana taşır. Kirlenmek ise evet her araba kadar kirlenir sadece daha fazla gösterir o kadar. Ne yani altımızdaki arabanın temiz olması mı yoksa kirli iken bunu göstermemesi midir  marifet. Kirli ise göstersin ki temizleyelim
Test sonuçlarını bilmiyordum ama youtube de dün bir crash test izledim aracın. Tam anlamı ile muıhteşem kapot akordeon gibi katlanıyor ama yaşam mahalli tek kelime ile kıvrılmıyor bile bu da yeter bana . Aslolan içerdekiler  kaporta da bu yuzden hemen bükülüyor darbeyi emmek için.
Son olarak fiyat konusuna gelince herkese katılırım Marmara Honda ile  görüş bence bir kezde

selamlar

Arkadaşlar Merhaba,

Bende foruma yeni katılmış bulunuyorum.Şu an için 2006 model citroen c-4 sahibiyim.Aracımı sattım ve haftaya teslim edeceğim.2009 model honda civic elegance otomatik için 42.300 ytl ye bir bayi ile anlaştım.Hediye olarak;

1-zenon far
2-Cam filmi
3-İç dış koruma
4-Serviste % 15 indirim
5-Görüntülü park sensörü
6-Kauçuk paspas

verdiler.Renk konusunda siyah ve beyaz arasında kararsızım.Fiyat ve renk ile ilgili görüşlerinizi söylerseniz çok sevinirim.Ayrıca euro n cap dan honda 4 yıldız almış.Benim dandik citroen bile 5 yıldız almış.Bunun sebebi ne sizce.

Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

kacaman
Honda City
*

« Yanıtla #17 : Temmuz 07, 2008, 11:29:10 ÖS »

arkadaşım bence siyah al
ben de çok düşündüm daha önce bej, turkuaz ve beyaz arabalarım oldu, tamam tozu gösteriyo fakat araç hareket edince üzerindeki tozun bir kısımı uçup gidiyor, ayrıca zaten aracımızı yıkatıyoruz değilmi, yani aracın rengi beyaz yada gri olsa yıkatmayacakmısın.
kacaman
Honda City
*

« Yanıtla #18 : Temmuz 07, 2008, 11:30:58 ÖS »

benim aracım siyah 1 ay önce aldım bende ve cilalı şampuan, deniz süngeri ve güderi aldım yıkamak için yıkamacıya gittiğimde benim malzemelerle yıkatıyorum cilalı şampuan tozun yapışmasını kısmen önlüyo çünki zemin daha kaygan ve prüzsüz olduğundan.
kacaman
Honda City
*

« Yanıtla #19 : Temmuz 07, 2008, 11:35:21 ÖS »

bizim üç tane çocuk var, birisi küçük 7 aylık diğerleri ilköğretimde okuyolar, ben de iç rengin krem rengi gibi açık olmasından ve çocukların yıpratarak kirlenmesi konusuna takılmıştım, gittim bir döşemeci ile görüştüm, aracın kendisi için birebir üretilmiş koltuk kılıfı olduğunu istersem takacağını söyledi 90ytl ye taktı kullanıyorum, yan airbag ların yerini bile yapmış adamlar o kadar ince ayrıtıya kadar düşünülerek dikilmiş, aracı siyah hoda olup da içi krem rengi arkadaşlar bile aracı incelerlerken orjinal olduğunu sandılar yada hiç fark etmediler kılıf olduğunu.
Sayfa: [1] 2 3 ... 5 Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: