selam sattığın C-4 dizelmi idi benzinli mi
Eğer dizel ise Honda sana V8 Amerikan kullanıyormuşsun gibi hissettirecektir ( yakıt olarak )

Bunun dışında;
C-4 te ki yol bilgisayarı neredeyse doğum gününü bile hatırlayıp sana söyleyecek kadar teferruatlı ( tek kusuru Türkçe olmaması ) Honda da yol bilgisayarı yok. Sadece saçma bir yol bilgi ekranı var oda tamamen yanlış bilgi veriyor.
125 BG olmasına rağmen özellikle otomatik alıyorsan 100 km ye 12-13 saniye gibi bir kötü değer var ki buda performans beklentin varsa bunu hayal kırıklığına dönüştürür. Biraz daha iyi bir performans istiyorsan düz vites dene bence.
Koltukların kumaşı renk olatrak bilmem ama kumaş olarak kötü bir kumaş benim araba henüz 3 aylık ve ben neredeyse her gün takım elbise değiştirip binen biriyim buna rağmen koltukların rengi farklılaşıyor. Kaplama yaptırmayı düşünüyorum.
Renk konusuna gelince Beyaz ilk etapta büyülüyor gibi isede Siyah ın asaleti bambaşkadır. Arabayı en az bir iki gömlerk üst klasmana taşır. Kirlenmek ise evet her araba kadar kirlenir sadece daha fazla gösterir o kadar. Ne yani altımızdaki arabanın temiz olması mı yoksa kirli iken bunu göstermemesi midir marifet. Kirli ise göstersin ki temizleyelim
Test sonuçlarını bilmiyordum ama youtube de dün bir crash test izledim aracın. Tam anlamı ile muıhteşem kapot akordeon gibi katlanıyor ama yaşam mahalli tek kelime ile kıvrılmıyor bile bu da yeter bana . Aslolan içerdekiler kaporta da bu yuzden hemen bükülüyor darbeyi emmek için.
Son olarak fiyat konusuna gelince herkese katılırım Marmara Honda ile görüş bence bir kezde
selamlar
Arkadaşlar Merhaba,
Bende foruma yeni katılmış bulunuyorum.Şu an için 2006 model citroen c-4 sahibiyim.Aracımı sattım ve haftaya teslim edeceğim.2009 model honda civic elegance otomatik için 42.300 ytl ye bir bayi ile anlaştım.Hediye olarak;
1-zenon far
2-Cam filmi
3-İç dış koruma
4-Serviste % 15 indirim
5-Görüntülü park sensörü
6-Kauçuk paspas
verdiler.Renk konusunda siyah ve beyaz arasında kararsızım.Fiyat ve renk ile ilgili görüşlerinizi söylerseniz çok sevinirim.Ayrıca euro n cap dan honda 4 yıldız almış.Benim dandik citroen bile 5 yıldız almış.Bunun sebebi ne sizce.
Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.