Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 2 3 [4] Yazdır
Gönderen Konu: 2009 MODEL CİVİC ELEGANCE 42.300 E ALIYORUM.FİYAT MAKUL MÜ?  (Okunma Sayısı 1840 defa)
metin16
Honda Prelude

06 power 7080

« Yanıtla #60 : Temmuz 22, 2008, 10:27:26 ÖS »

fabrikada takılıyor 15 gün önce fabrikandan ayrılmış olarak aracımdada mevcut ve satılanlardada bayi çıkarıp satarken eksoz mikelajı takıyorum diyorsa o ayrı

offendicula
Honda Jazz
*

« Yanıtla #61 : Temmuz 23, 2008, 07:21:43 ÖS »

fabrikada takılıyor 15 gün önce fabrikandan ayrılmış olarak aracımdada mevcut ve satılanlardada bayi çıkarıp satarken eksoz mikelajı takıyorum diyorsa o ayrı

şaşırdım, ayıp etmişler o zaman bana

ben para verip sonradan 1000 bakımda almıştım.  

metin16
Honda Prelude

06 power 7080

« Yanıtla #62 : Temmuz 23, 2008, 10:38:20 ÖS »

ilginç hangi şehir

firstcevher
Honda City
*

« Yanıtla #63 : Temmuz 25, 2008, 01:16:53 ÖÖ »

ben yeni aldim arabayi, okadar çok beyaz istedimki, anlatamam. ama kismet siyahaymis, beyaz ellerinde yoktu eylül dediler, diger taraf ise elindeki 2008 e 2009 yazip ruhsata verecekti. istemedim. siyah aldim, içi bej deri.
sonra bisey farkettim, siyah arabaya, orijinla body kit ve yansitmali cam filmi taktiginizda, siyah gerçekten büyüleyici oluyormus. beyaz gelinlik kiz gibi ama, siyah delikanli gibi oluo Wink) iyiki siyah almisim. bence yazi-tura at sonra pisman olma Cheesy

SERVET
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #64 : Temmuz 25, 2008, 09:25:18 ÖÖ »

ben yeni aldim arabayi, okadar çok beyaz istedimki, anlatamam. ama kismet siyahaymis, beyaz ellerinde yoktu eylül dediler, diger taraf ise elindeki 2008 e 2009 yazip ruhsata verecekti. istemedim. siyah aldim, içi bej deri.
sonra bisey farkettim, siyah arabaya, orijinla body kit ve yansitmali cam filmi taktiginizda, siyah gerçekten büyüleyici oluyormus. beyaz gelinlik kiz gibi ama, siyah delikanli gibi oluo Wink) iyiki siyah almisim. bence yazi-tura at sonra pisman olma Cheesy

Altına imza atarım
Beyaz bir süre sonra göze alışkanlık yapıyor ve rutin oluyor ( tamamen şahsi fikrimdir polemik konusu olmasın Wink )
Ama  siyahın tadıda güzelliğide bambaşka

SERVET
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #65 : Temmuz 25, 2008, 09:26:42 ÖÖ »

Marmara Honda yetkilileri
Ben servisinizde Bedel ödeyerek taktırdım egsozt nikelajını. Honda çalışanı olan Metn beyin dediklerine ne diyorsunuz.
Bu konu aydınlanmalı. Aksi durumda peşine düşerim

metin16
Honda Prelude

06 power 7080

« Yanıtla #66 : Temmuz 25, 2008, 10:15:51 ÖS »

Konuda yanlış belirtme olmuştur.Herkesten özür dilerim Mikelaj araç alındıktan sonra ya hediye olarak ya da bildiğim kadarıyla 65 -70 ytl arası fiyatta (yanılabilrim) istekle takılıyor.Herkesten özür dilerim konuda yanlış belirtme olmuştur.Hiç bir honda bayisi ne satışta nede yedek parçada yanıltmaz müşteriyi bu konularda yardımcı olur.Tekrar özür dilerim.İnsanlık hali yanlış belirtme açıklama yapılmıştır.Konu hakkında hiç bir sorun yok herşey normaldir.
« Son Düzenleme: Temmuz 25, 2008, 10:16:53 ÖS Gönderen: metin16 » Logged

metin16
Honda Prelude

06 power 7080

« Yanıtla #67 : Temmuz 26, 2008, 01:58:02 ÖS »

Tekrar bu konu hakkında herkesten özür dilerim benim gibi bir insanın bu açıklamada hata yapmaması gerekirdi ama oldu özür dilerim

metin16
Honda Prelude

06 power 7080

« Yanıtla #68 : Temmuz 26, 2008, 02:09:49 ÖS »

eksoz mikelajı olmadan araç bayiye gelir ve istenirse ya da hediye olarak verilir.

metin16
Honda Prelude

06 power 7080

« Yanıtla #69 : Temmuz 26, 2008, 02:13:04 ÖS »

Marmara Honda yetkilileri
Ben servisinizde Bedel ödeyerek taktırdım egsozt nikelajını. Honda çalışanı olan Metn beyin dediklerine ne diyorsunuz.
Bu konu aydınlanmalı. Aksi durumda peşine düşerim

ona biz eski çalışan diyelim 20.06.2008 itibariyle işten ayrıldım

triptonic
Honda Jazz
*

« Yanıtla #70 : Temmuz 28, 2008, 01:36:09 ÖS »

iyi günler herkese öncelikle..
ben civic elegance otomtc vites alicam ay başında 2009 model olarak..
bayiyle işlemleri tam olarak bitirmedik ama bu konuyu görünce şaşırdım..
bize 42.000 ytl fiyat çıkardılar
İç dış koruma ve
Görüntülü park sensörünü hediye olarak verdiler..
istanbuldayım daha iyi bi fiyata bulmak mümkünmü yada bunlara zenon ve cam film eklettirmek..
yardımcı olursanız sevinirim daha ii fırsat olursa başka bayiden alabilirim
bu arada beyaz renk yok şu anda beyaz istiyodum ama=(
beklemek içinde zamanım yok şu an.. gümüş griye karar verdim..
SERVET
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #71 : Temmuz 28, 2008, 01:37:36 ÖS »

DUYURU
KAN BANKASI OLUŞTURMAK İÇİN BİR TEKLİFTE BULUNDUM ARKADAŞLAR.
KAN İHTİYACI OLMASI DURUMUNDA KAN VEREBİLECEK OLAN ARKADAŞLARIN AŞAĞIDAKİ LİNKTE AÇTIĞIM KONUYA YAZMASI HEPİMİZ İÇİN FAYDALI OLACAKTIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM. BİR GÜN HEPİMİZE LAZIM OLABİLİR.

http://www.teamhondaturkey.com/forum/duyurular/kan_bankasi_olusturalim-t17385.0.html;msg234079#msg234079

nikky
Honda Jazz
*

« Yanıtla #72 : Temmuz 28, 2008, 05:48:52 ÖS »

siyah al , o paraya bmw ile aynı class a girersin Smiley

ne alakası var anlamadım..?
ONDER
Honda Jazz
*

« Yanıtla #73 : Temmuz 28, 2008, 06:09:55 ÖS »

Arkadaşlar selam,

4 Agustos itibariyle 2009 model siyah renk civic marka aracımı teslim alacağım.Forumda bana yardımcı olan ve fikirlerini ve düşüncelerini benimle paylaşan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.Bu araca en son aşağıdaki aksesuarları taktırmayı düşünüyorum.Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.Nereden alınmalı ve maliyeti ne kadar olur.Tanıdığınız bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz insanlar var ise yönlendirebilirsiniz.

1-Egsoz nikelajı
2-Arka bagaja spoiler ama fazla şaşalı değil,hibrit modellerinki de olabilir.
3-Kapı içi eşiği ledli aydınlatma

Herkese şimdiden çok teşekkürler.
ONDER
Honda Jazz
*

« Yanıtla #74 : Temmuz 28, 2008, 06:15:42 ÖS »

Ayrıca aracı aldıktan sonra kaput filmide yaptırmayı düşünüyorum.Bu konudada yardımcı olursanız sevinirim.Yer ve fiyat tavsiye eden olursa daha iyi olur.En iyisi ziebart mı sonax mı?

Teşekkürler.
offendicula
Honda Jazz
*

« Yanıtla #75 : Temmuz 28, 2008, 06:39:05 ÖS »

Arkadaşlar selam,

4 Agustos itibariyle 2009 model siyah renk civic marka aracımı teslim alacağım.Forumda bana yardımcı olan ve fikirlerini ve düşüncelerini benimle paylaşan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.Bu araca en son aşağıdaki aksesuarları taktırmayı düşünüyorum.Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.Nereden alınmalı ve maliyeti ne kadar olur.Tanıdığınız bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz insanlar var ise yönlendirebilirsiniz.

1-Egsoz nikelajı
2-Arka bagaja spoiler ama fazla şaşalı değil,hibrit modellerinki de olabilir.
3-Kapı içi eşiği ledli aydınlatma

Herkese şimdiden çok teşekkürler.

sana tavsiyem sonradan taktırma,
aldığın yere aldırırken taktırırsam sana gelişine verirler
sonradan 2 katına yakın para ödersin benden demesi

iyi günlerde kullanman dileği ile.

bu arada bende ışıksız kapı eşiği nikelaj var çok şık ona da bak derim
triptonic
Honda Jazz
*

« Yanıtla #76 : Temmuz 28, 2008, 06:40:33 ÖS »

bana yardımcı olabilecek arkadaş yokmu??

iyi günler herkese öncelikle..
ben civic elegance otomtc vites alicam ay başında 2009 model olarak..
bayiyle işlemleri tam olarak bitirmedik ama bu konuyu görünce şaşırdım..
bize 42.000 ytl fiyat çıkardılar
İç dış koruma ve
Görüntülü park sensörünü hediye olarak verdiler..
istanbuldayım daha iyi bi fiyata bulmak mümkünmü yada bunlara zenon ve cam film eklettirmek..
yardımcı olursanız sevinirim daha ii fırsat olursa başka bayiden alabilirim
bu arada beyaz renk yok şu anda beyaz istiyodum ama=(
beklemek içinde zamanım yok şu an.. gümüş griye karar verdim..
« Son Düzenleme: Temmuz 28, 2008, 06:41:34 ÖS Gönderen: triptonic » Logged
firstcevher
Honda City
*

« Yanıtla #77 : Temmuz 28, 2008, 10:32:17 ÖS »

Öncelikler arabalariniz HAYIRLI OLSUN.  ÖNDER BEY honda civic için spoiler almak istiyorsaniz, EL-IF tuning var ama el-if birlesik reklam amaçli gibi algilayip yazilmiyor. eger web sitesine girerseniz orada civic için çok sik bir spoiler var bende ondan taktiracagim. daha dogrusu orda bisürü varda, sade ve güzel olani bir tane var ve fiyati 155 ytl, oda havale falan olursa sanirsam düsüyor fiyati. siteye bir girin bakin derim, ama kapi esigi nikelaji ile eksoz nikelajini bence aldiginiz honda bayisine taktirin, çünkü disarida hem bulamazsiniz, hemde bulursanizda güven olmaz...

Triptonik arkadasim 42000 e civic elegance otmk almissin, bence fiyati çok iyi, bende 43000 ytlye aldim, içi ful deri, ful nikelajli, kapi esigi ve eksoz dahil ve farlar xenonlu. sende de görüntülü park sensoru hediye etmisler ve iç dis korum ile bence 42000 ytl iyi bir fiyat, zaten daha iyisinide bulsanda, arada oynayacak fiyat senin için tas çatlasa 500 ytl olur, oda sana hediyeleri farklilasir ve ayni hesaba gelir... için rahat olsun fiyat ii Wink) cam filmi içinde dert etme, az pazarlik yaptinmi, muayeneden geçebilecek yansitmali cami, servis senin için takiyor, fiyatina 450 $ diyorlar ama sen onu 400 veya 350 ytl ye taktirabilirsin Wink)

tekrar arabalarimiz HAYIRLI OLSUN, kazasiz dertsiz güzel güzel kullanmak hepimize nasip olur insallah...

sekizocak
Honda Jazz
*

« Yanıtla #78 : Temmuz 29, 2008, 12:23:22 ÖS »

herkese mrb...2009 model civic elegance otm. için 2005 astra 1,4 HB tüplü arabamı verdim.üstüne 25000 ytl istediler.döşeme koruma yaparız araca dediler.sizce fiyat uygunmudur.astra için 2, el fiyatları çok çeşitli ve 1,4 olduğu için elden çıkarması biras zor oluyo.yardımcı olursanız sevinirim..
metin16
Honda Prelude

06 power 7080

« Yanıtla #79 : Temmuz 29, 2008, 10:38:43 ÖS »

daha uygun fiyatlar bulunabilinir.Bence

Sayfa: 1 2 3 [4] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: