Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Yazdır
Gönderen Konu: 2009 civic  (Okunma Sayısı 957 defa)
kraldisci
Honda City
*

bEşİkTaŞkIm ve HoNdAm

« : Temmuz 23, 2008, 07:35:38 ÖS »

2009 model honda civic araç sahipleri arabada ne gibi değişiklikler oluduğunu yazabilirlermi acaba?

ŞaMpİyOn BeŞiKtAşIm Ne İsTeRsEn İsTe BeNdEn,,,,,,,,, BeŞiKtAşIm OlEy....
bashcantlee
Honda Integra
*

« Yanıtla #1 : Temmuz 24, 2008, 07:16:06 ÖS »

bildiğim kadarıyla bi değişiklik yok

umut
Honda Prelude

« Yanıtla #2 : Temmuz 24, 2008, 07:42:45 ÖS »

değişiklik yok

10'suz olmaz
SERVET
Honda Prelude

« Yanıtla #3 : Temmuz 25, 2008, 06:11:20 ÖS »

Ruhsatında 2009  yazıyor
Bunun dışında bir değişiklik yok . Ama satarken avantaj sağlar

Ugur851
Honda Jazz
*

« Yanıtla #4 : Temmuz 30, 2008, 04:47:58 ÖS »

geçen gün bi yerde okumuştum nerde olduğunu hatırlamıyorum. ocak'ta civic makyajlanacak diye bir şek okumuştum farlar xenon stoplar led ve vsa standart olacakmış bu konuda bilginiz var mı ocak'a kadar beklemelimiyim ??
SERVET
Honda Prelude

« Yanıtla #5 : Temmuz 30, 2008, 05:09:57 ÖS »

2006 Ağustosta çıktı bu arabalar. 2007 model olarak çıktığında Premium da da Elegance da da olmayan bazı özellikler değiştirildi. Ağustos 2007 den sonra çıkan kasada 6 lı CD Changer Kondu ve Bagajı içerden kilitleyebilme konuldu.
2007 Austosta bir daha makyajlayacaklarını sanmıyrum. Bu tasarım mühendislerinin eksiği anlamına gelir ki bunu ifade edecek bir makyajlama yapmazlar.
Xenon far ve led stop ise zaten bu segmentteki araçların hiç birinde standart değil ( bildiğim kadarı ile )  bunda olsun. Benim şahsi kanaatim belki sadece zaman zaman dile getirilen sorunların düzeltilmesi dışında pek bir şey yapılmayacaktır.
Yinede bu konuda otorite değilim ama sen bence Ocağa kadar bekleme bir yenileme yapılacaksa da bu en erken Ağustos 2009 da yapılacaktır. Daha erken değil

Ugur851
Honda Jazz
*

« Yanıtla #6 : Temmuz 30, 2008, 08:32:44 ÖS »

walla beni çok mutlu ettin teşekkür ederim nası beklerim diyodum ocak'a kadar...
ben tokattayım samsun honda'ya test sürüşü için mail attım, 1gün sonra telefon ettiler en geç 1 ay içinde 09 modelin geleceğini söylediler test sürüşü için.. neyse 1 ay çok değil beklerim.
Tekrar teşekkür ederim.
SERVET
Honda Prelude

« Yanıtla #7 : Temmuz 30, 2008, 11:33:17 ÖS »

rica ederim
hayırlısı olsun

metin16
Honda Prelude

Honda Power

« Yanıtla #8 : Temmuz 30, 2008, 11:35:47 ÖS »

geçen gün bi yerde okumuştum nerde olduğunu hatırlamıyorum. ocak'ta civic makyajlanacak diye bir şek okumuştum farlar xenon stoplar led ve vsa standart olacakmış bu konuda bilginiz var mı ocak'a kadar beklemelimiyim ??

hayır öyle birşey yok 2009 da değişiklik beklemeyin böyle bir değişiklik olmaz zaten

yilmaz-metin@hotmail.com -- www.mugen-power.com -- http://www.tr.emb-japan.go.jp/

Hiç Aklıma Gelirmiydi Takıldım Kaldım Ona Bıraktım İşi Gücü Tuttutrdum o Diye İlede Yagında Kül En Güçlüsü Ağrılarıma Köşe Yastığı Olmaz Yine Bir Başkası...
Sayfa: [1] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: