|
honda_team
|
 |
« : Temmuz 23, 2008, 08:50:29 ÖS » |
|
süper kahramanlar müslüman olursa )) Süperman yetiş, yakıt yüklü bir tanker okul servisine çarpmak üzere > >- yazıldıysa bozmak olmaz > >- olur mu abi öyle şey > >- Allah ın dediği olur öyle herşeye karıştırmayın beni > >---------------------------------------------- > >- Batman bak, adını gökyüzüne yazdık > >- haşaaa silin onu > >-------------------------------------------------- >-------------------------- > >- Çabuk örümcek adam, ağını at, etkisiz hale getir şunu > >- dur hele, önce bir mesveret yolunu deneyelim, hem gereksiz ağ atmak >israftır, günahtır > >-------------------------------------------------- >-------------------------- > >- superman yine şehri kurtardın > >- Allah ın izni ve Keremiyle > >-------------------------------------------------- >-------------------------- > >- süperman göktaşı dünyaya çarpacak birşeyler yap > >- hak yoluna girin, başınıza taş yağacak dedik dinletemedik, müstahaksınız > >-------------------------------------------------- >-------------------------- > >- kanını akıtacam batman > >- niyetliyim abi, yapmasak öyle? > >- ooo Allah kabul etsin batmanim > >-------------------------------------------------- >-------------------------- > >robin: şu jokerin ümüğünü sıksam abdest bozulur mu batman? > >batman: küfür etmeden yaparsan bişey olmaz kanki? > >robin: yakmayalım abi kendimizi? > >-------------------------------------------------- >-------------------------- > >- ben voltran in kolunu oluşturuyorum > >- ben bacagını > >- ben de başını > >- bana bakın, önce sağ ayağınızı atın lan > >-------------------------------------------------- >-------------------------- > >- kutuplarda orucu nasıl tutuyon süper abi? > >- Rabbim sabrını veriyo güzel kardeşim, altı aysa altı ay, vecibedir, >tutmamak gibi bir lüksümüz yoktur elhamdülillah > >-------------------------------------------------- >-------------------------- > >- bu bir kuş, bu bir ucak, hayır bu superman > >- hepimiz Allah ın yarattğıı canlılarız şunun şurasında > >--------------------------------------------------
>-------------------------------------------------- > >(superman düsşmekte olan uçağı tutmadan önce) > >- Eüzübillahiminasseydanirracim bismillahirrahmanirrahim, Allah ım sen >yüzümü kara çıkartma > >-------------------------------------------------- >-------------------------- > >- bay bond, ben de seni bekliyordum > >- bacım şunu bir üstüne ört istersen > >-------------------------------------------------- >-------------------------- > >- oh robin hood, ne müthiş bir insansın > >- estagfurullah, ben sadece zenginlerdenaldığım fitre ve zekatları >fakirlere veriyorum > >--------------------------------------------------
>han solo: hadi hacım, chewbacca yi bayılttım hazırsan keselim > >obi-wan: eh o zaman, hadi Allah kabul etsin bismillah, euzubill > >-------------------------------------------------- >-------------------------- > >yoda: Allah ın gücü seninle olsun > >luke skywalker: eyvallah hacı > >-------------------------------------------------- ------------------------ > >- he-man abi, senin için "evrenin hakimi" diyorlar > >- sümme haşaaa hakimiyet, kayıtsız şartsız Allah ındır
|