|
honda_team
|
 |
« Yanıtla #100 : Şubat 22, 2008, 10:12:27 ÖS » |
|
aras şiir çok güzelmiş ama lütfen küçük harf kullanalalım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PAN
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #101 : Şubat 28, 2008, 11:30:23 ÖS » |
|
KOCAMAN BİR ÇOCUĞU ÖPÜYORSUN
Sen bende neleri öpüyorsun bir bilsen Herkesin perde perde çekildiği bir akşam Siyah bir su gibi yollara akan yalnızlığı öpüyorsun Ağzında eriklerin aceleci tadı Elleri bulut, gözleri ot bürümüş ekin tarlası Bir çocuğun düşlerine inen tokadı öpüyorsun. Yağmur her zaman gökkuşağını getirmiyor Aralık kapılarda bekleyişin çarpıntısı Bir kadının eksildikçe ömrüme eklenen Uzun gecelerini, solgun gövdesini öpüyorsun. Uzak dağ köylerine vuran ay ışığı Kerpiçlerden saraylar kuruyor yoksulluğa Ne suların ibrişimi ne gökyüzü ne rüzgâr Sen bende gittikçe kararan bir halkı öpüyorsun.
Sakarya Caddesi'nde sarhoşlar Rakıyla buğulanmış kaldırımlarına gecenin Yüksek sesle bir şeyler çiziyorlar. Yalnızlık her koşulda bir sığınak bulur, diyorum Uzanıp dudağımdaki titremeyi öpüyorsun. Örseler acıyla düştüğü yeri Susarak büyüyen adamların sevgisi. Ağzında pas tadıyla bir inceliği söylemek Bir gülünç içtenliktir, gecikmiş ve ezik Sen bende yanlış bir ömrün tortusunu öpüyorsun. İnsanın zamana karşı biricik şansıdır aşk Onca kapı onca duvar içinde bulur aynasını. Sen bende neleri öpüyorsun biliyor musun Herkesin simsiyah kesildiği bir akşam Yıldızlarla yedirenk gökyüzünü öpüyorsun.
Sen bende, gözlerinin anne ışığıyla Bir solgunluktan doğan kocaman bir çocuğu öpüyorsun.
ŞÜKRÜ ERBAŞ
|
|
|
|
|
|
Yalnız varolan bilinir.
|
|
|
|
brtygtt
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #102 : Mart 08, 2008, 10:54:24 ÖS » |
|
yagmurdan sonra bugulu camlara titreyen ellerimle yanlızlıgımı yazdım gecelerde yalnızlıgıma gündüzlerde karanlıgıma şiirlerde mısralara seni seni sewdiğimi yazdım sensiz gecen hergüne yanlız yürüdüğüm yerlere elimdeki sigarayla seni ne kadar cok sewdiğimi yazdım yanlızlıga terk edildiğim kişiliğimi unuttugum yüzümü göremediğim aynalara seni sevdiğimi yazdım yaş topraga ıslak caddelere gök yüzünden düşen yagmur damlalarıyla bir gün beni sewebiliceğini yazdım......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HaKaN S2k
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #103 : Mart 15, 2008, 05:27:18 ÖS » |
|
şiirlerin hepsi bir birinden güzel arkdşlar..ellerinize sağlık. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
arasALG
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #104 : Nisan 16, 2008, 09:29:41 ÖS » |
|
şu anda yazacaklarımın hepsi kendi eserim ; yorumlarınızı bekliyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
arasALG
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #105 : Nisan 16, 2008, 09:32:37 ÖS » |
|
sen gittin gideli sen gittin gideli çok şey değişti buralarda kuşlar ötmedi ağaçlar çiçek açmadı ******* sen gıttın gıdelı çok sey degıstı buralarda aşıklar küskün kaldı ferhat şirin için dağlara çıkmadı kerem aslı için feryat yakmadı ********* sen gıttın gıdelı cok sey değişti buralarda anaya babaya küskün kaldım keş olarak anıldım bu hayatta
aras
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 20, 2008, 04:53:30 ÖS Gönderen: ALG »
|
|
|
|
|
|
arasALG
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #106 : Nisan 16, 2008, 09:37:46 ÖS » |
|
gece arkadaşım sensiz geceler çok uzun gündüzler çok kısaydı ömrümde anılar birer birer, kaybolurdu ömrümden ********** çıkardım bizim dama sabahlara kadar içerdim yaşammım berbattı,bilirdim; inadına giderdim dimdirek ölüme ******** bırakmak ister bırakamazdım bir tutku olmustu artık arkadaş gibi yardım ederdi sanki etkilerdi beni kırardım tüm kalpleri ********** ölüümüm yaklaşmıştı bilirdim anlardım kendimi unuturdum,elim ayağım titrerdi sonunda kara toprakta buldum kendımı
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 20, 2008, 04:53:06 ÖS Gönderen: ALG »
|
|
|
|
|
|
arasALG
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #107 : Nisan 16, 2008, 09:40:20 ÖS » |
|
aldın beni vurdun ötekine top gibi kullandın beni vurdun istediğin yere aRas
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 20, 2008, 04:51:52 ÖS Gönderen: ALG »
|
|
|
|
|
|
arasALG
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #108 : Nisan 16, 2008, 09:41:29 ÖS » |
|
sevdim seni sakladım kendime aldın hançeri vurdun kalbime aRas
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 20, 2008, 04:51:19 ÖS Gönderen: ALG »
|
|
|
|
|
|
arasALG
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #109 : Nisan 16, 2008, 09:42:21 ÖS » |
|
çalış çalış dedin boğazını yırttın kendince onun yaptığı ise çalışmamaktı kendince aRas
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 20, 2008, 04:50:54 ÖS Gönderen: ALG »
|
|
|
|
|
|
arasALG
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #110 : Nisan 16, 2008, 09:43:07 ÖS » |
|
dünyam boştu doldurdun sen kendime geldim senınle olunca ben aRas
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 20, 2008, 04:50:24 ÖS Gönderen: ALG »
|
|
|
|
|
|
brtygtt
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #111 : Nisan 25, 2008, 11:45:51 ÖS » |
|
birakma beni sevdigim gidisine dayanamam hasret gozyaslarimla kendimi avutamam donerim dersin ama kadere inanmam biraktigin anilarinla ben sensiz yasayamam
aklima geldi yazdim ins begenirsiniz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NLY11
Honda Prelude

gene bir basına......
|
 |
« Yanıtla #112 : Mayıs 26, 2008, 11:12:03 ÖÖ » |
|
İstanbul ' a şiir (uzun yıllardan snr ilk okuduum şiir utanıorum kendimden )
Uzun bir yürüyüsün son nefesinde, Loti de oturdum,Eyüb'ün biraz üstünde. Halicin son mai'sine baktım, Bıraktıgım sehir mi bu anlamadım.
İstanbul'u İstanbul yapan icindeki ask biraz, Ask'ın üstündeki duman, Dumanın üstündeki mai, Mai'nin üstündeki siyah, Kadife bir romandan cıkan Bir nevresim gibi örter üsüyenin üstünü;her an...
Uzun bir yürüyüsün son nefesinde Asiyan da durdum,bebegin biraz üstünde Bogazın son yesiline baktım Bıraktıgım sen miydin anlamadım.
İstanbul'u İstanbul yapan icindeki söz biraz, Sözün üstündeki hüzün, Hüznün üstündeki sis, Sisin altındaki sehir, Sehirle ikimiz mürekkebi kurumus bir siirden cıkan Bir dize gibi kosar imdadına asıkların;her an!
Uzun bir yürüyüsün son nefesinde, İstanbul da oturdum,meleklerin avucu üstünde!
VASWOMEN
|
|
|
|
|
|
hiç bişeye değmezzzz...........
|
|
|
ALG
Administrator.
SENSEI

R 29110
|
 |
« Yanıtla #113 : Haziran 08, 2008, 11:39:55 ÖS » |
|
Masalların Masalı
Su başında durmuşuz, çınarla ben. Suda suretimiz çıkıyor, çınarla benim. Suyun şavkı vuruyor bize, çınarla bana.
Su başında durmuşuz, çınarla ben, bir de kedi. Suda suretimiz çıkıyor, çınarla benim, bir de kedinin. Suyun şavkı vuruyor bize, çınarla bana, bir de kediye.
Su başında durmuşuz, çınar, ben, kedi, bir de güneş. Suda suretimiz çıkıyor, çınarın, benim, kedinin, bir de güneşin. Suyun şavkı vuruyor bize, çınara, bana, kediye, bir de güneşe.
Su başında durmuşuz, çınar, ben, kedi, güneş, bir de ömrümüz. Suda suretimiz çıkıyor, çınarın, benim, kedinin, güneşin, bir de ömrümüzün. Suyun şavkı vuruyor bize, çınara, bana, kediye, güneşe, bir de ömrümüze .
Su başında durmuşuz. Önce kedi gidecek, kaybolacak suda sureti. Sonra ben gideceğim, kaybolacak suda suretim. Sonra çınar gidecek, kaybolacak suda sureti. Sonra su gidecek güneş kalacak; sonra o da gidecek...
Su başında durmuşuz. Su serin, Çınar ulu, Ben şiir yazıyorum. Kedi uyukluyor Güneş sıcak. Çok şükür yaşıyoruz. Suyun şavkı vuruyor bize Çınara bana, kediye, güneşe, bir de ömrümüze...
Nazım Hikmet Ran
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ALG
Administrator.
SENSEI

R 29110
|
 |
« Yanıtla #114 : Haziran 08, 2008, 11:41:54 ÖS » |
|
Çok sevdiğim bir şiir ...
Diyarbekir Kalesinden Notlar Ve Adiloş Bebenin Ninnisi
1. Varamaz elim Ayvasına, narına can dayanamazken, Kırar boynumu yürürüm. Kurdun, kuşun bileceği hal değil, Sormayın hiç Laaaaal... Kara ferman çıkadursun yollara, Yarin bahçesi tarumar, Kan eder perçem
Olancası bir tutam can, Kadasına, belasına sunduğum, Ben öleydim loooy... Elim boş, Ayağım pusu. Bir ben bileceğim oysa Ne afat sevdim. Bir de ağzı var dili yok Diyarbekir Kalesi...
2.
Açar, Kan kırmızı yediverenler Ve kar yağar bir yandan, Savrulur Karacadağ, Savrulur zozan... Bak, bıyığım buz tuttu, Üşüyorum da Zemheri de uzadıkça uzadı, Seni, baharmışın gibi düşünüyorum, Seni, Diyarbekir gibi, Nelere, nelere baskın gelmez ki Seni düşünmenin tadı...
3.
Hamravat suyu dondu, Diclede dört parmak buz, Biz kuyudan işliyoruz kaba - kacağa, Çayı kardan demliyoruz. Anam sır gibi saklar siyatiğini, "Yel" der, "Baharın geçer". Bacım, ikicanlı, ağır, Güzel kızdır, bilirsin. İlki bu, bir yandan saklı utanır Ve bir yandan korkar Ölürüm deyi. Bir can daha çoğalacağız bu kış. Bebeğim, neremde saklayım seni? Hoş gelir, Safa gelir, Ahmed Arif'in yeğeni...
4.
Doğdun, Üç gün aç tuttuk Üç gün meme vermedik sana Adiloş Bebem, Hasta düşmeyesin diye, Töremiz böyle diye, Saldır şimdi memeye, Saldır da büyü...
Bunlar, Engerekler ve çıyanlardır, Bunlar, Aşımıza, ekmeğimize Göz koyanlardır, Tanı bunları, Tanı da büyü...
Bu, namustur Künyemize kazınmış, Bu da sabır, Ağulardan süzülmüş. Sarıl bunlara Sarıl da büyü.
Ahmed Arif
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MUSICIAN-CEM
Honda Civic VTI

MUZIKSIZ HAYAT COK BAYAT !
|
 |
« Yanıtla #115 : Haziran 26, 2008, 01:04:56 ÖÖ » |
|
guzelmıssss
|
|
|
|
|
|
 KALBİ GUZEL OLANI 40 YIL SEVILIR-HONDASI OLAN ISE 40 YIL BEKLENIR ...
|
|
|
|