|
SEMİH
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #80 : Şubat 07, 2008, 03:40:18 ÖÖ » |
|
BU GÜNSENİ HERZAMANKİNDEN AYRI ÖZLEDİM HASRETİNE HASRETİMİ EKLEDİM YÜREĞİME VURDUĞUN ZİNCİRE ELLERİMLE BİR HALKA DAHA EKLEDİM.....!!!!!!  semih
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SEMİH
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #81 : Şubat 07, 2008, 03:49:49 ÖÖ » |
|
Bu kadar sıkıntı çekmezdim belki  bu dertli günümde yarim olsaydın Bu köhne meyhane yuvam deilki bu akşam gidecek yerim olsaydı Titretir elimi baktığım resmin hasretin tenimi çınlatır sesin Hiç kimse demezdi bak ne haldesin bu akşam gidecek yerim olsaydı Her sabah yeni bir çile sırada kurtulmak isterken kaldım arada Ne işim var bilmem benim burada bu akşam gidecek yerim olsaydı Ümitler gönlümden sana koşardı anılar ay güne sığmaz taşardı En güzel mutluluk bizde yaşardı buakşam gidecek yerim olsaydı Kederle yoğruldum acıyla piştim Geceyle bunaldım günle değiştim Ben niçin sarhoşum ben niye içtim ah içtim Bir şekil verseydin sen bu esere böylesi yanmazdım göz göre göre....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SEMİH
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #82 : Şubat 07, 2008, 03:54:56 ÖÖ » |
|
Hangi rüzgar attıysa seni benden uzağa Elbet yollarımızı bir eder dedim Düştüm bir tanem düştüm çile denilen ağa Belki kurtarır die seni bekledim Sensiz kaçıncı gurbet akşamıdır bu Bu ne yalnızlıktırki kendimi bulamadım Güneş kızıl gurupla ışıldadıkça ufku Daldığım rüyadan doğrulamadım Şimdi görüyorumki Deli gönlüm yıpranmış yıkılmış hicranını yaşamakta Kader bu ıstırabı gelip geçici sanmış Ölmek dahamı iyi kaybolmaktan.... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SEMİH
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #83 : Şubat 07, 2008, 04:01:11 ÖÖ » |
|
Bir günah işledim bin af diledim Üstünde durmasan ne kaybederdin Hemen her fırsatta tokat gibi Yüzüme vurmasan ne kaybederdin Neyin eksilirdi beni af etsen Ne vardı kalbimi tekrar fet etsen Ne olur birazda bizden bahsetsen Hep onu sormasan ne kaybederdin Yakamı tutmasan yargılar gibi Ahiret gününde sorgular gibi Her yerde hatamı sergiler gibi Önüme sermesen ne kaybederdin Evli olmasakta keyfe kederdi Gönül nikahımız bize yeterdi Şeytana uyupta bunca derdi Başıma sarmasan ne kaybederdin Hiç şansın kalmadı dönsende geri Yitirdin verdiğim bütün değeri Aşkına emanet ettiğim yeri Bu kadar kırmasan ne kaybederdin.... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SEMİH
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #84 : Şubat 07, 2008, 04:09:44 ÖÖ » |
|
MEYDANMI VERİRDİM BU AYRILIĞA BİLSEYDİM BUKADAR ZOR OLDUĞUNU BİLSEYDİM DÜNYANIN BÖYLE KARANLIK BİLSEYDİM BUKADAR DAR OLDUĞUNU
DİLİMDEN SIÇRAYAN BİR KIVILCIMIN BİLSEYDİM BİR ANDA KOR OLDUĞUNU BİLSEYDİM SU ANKİ GÖNÜL ACIMIN SENİN YOKLUĞUNDA VAR OLDUĞUNU...
MEYDANMI VERİRDİM...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SEMİH
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #85 : Şubat 07, 2008, 04:13:54 ÖÖ » |
|
Yıkıp gittin hepimizi Kör olası şu ayrılık Bir inada teslim olduk Bitsin artık bu dargınlık Şimdi kader çıkmazında Çıkar bir yol arıyorum Aşk eğer bir kumar ise Son şansımı oynuyorum Ey sevgili sen yerine Ben dertleri sarıyorum Hangi yöne gitsem yine Aynı yere varıyorum Çaresizlik girdabında Çırpınan tek ben değilim Senin acı çekmene katlanacak yar değilim... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SEMİH
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #86 : Şubat 07, 2008, 04:22:08 ÖÖ » |
|
Nereden başlasam nasıl söylesem bilemedimki Bakta sen anla şu garip halimden diyemedimki Bu gün öyle dertli öyle yalnızımki Çok ihtiyacım varsana Bu gün bas bağrına her halimle beni yuva ol bana Sen yaşamak kadar güzelsin sevgili şu feryadımı duysana Hayat yorgunuyum sevda yorgunuyum çare ol bana Seni seviyorum belki senden fazla Seni istiyorum duayla niyazla Seni anlıma yazmayan şu kaderi tanımam asla Seviyormusun sevmiyormusun bilmedimki Gitme kal yanımda kansın damarımda diyemedimki Bir dost arıyorum bir can arıyorum herşeyimle güvenecek En kötü günümde benimle ağlayıp benimle gülecek DOKUNMA KALBİME BU GÜN ZAYIF GÜNÜM İstemem böyle görmeni Bir evet demezsen bu can bu bedenden gitti gidecek... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SEMİH
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #87 : Şubat 07, 2008, 04:26:31 ÖÖ » |
|
Kalbimi kırıpta gitmek sana yakışmaz Halimi perişen görmek sana yakışmaz Geçmişi bir anda silmek sana yakışmaz Herşeye rağmen seni sevmek bana yakışmaz
Seni çok seviyorum seni çok özlüyorum Anılar hep acı veriyor kendimden çok korkuyorum... Sen gibi leylası olanın derdi çok olur Ben gibi mecnunun leylası sen gibi olur
Bu can seninle doğdu senle yok olur... Tarihe bin defa yazılsa yine az olur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SEMİH
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #88 : Şubat 07, 2008, 04:35:46 ÖÖ » |
|
Unut demek kolay gel bana sor birde unutamıyorum bana sor unutamıyorum unutamıyorum işte şu anda tam yüreğim ortasında duran birşey var elimde değil söküp atamıyorum dalıp dalıp gidiyor gözlerim derinlere elimde değil seni unutamıyorum kimi görsem seni hatırlatıyor şu bulut şu gök yüzü şu karanlıkları döven deniz unutmak kolay demiştin olmuyor olmuyor işte.... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
honda_team
|
 |
« Yanıtla #89 : Şubat 18, 2008, 12:33:25 ÖS » |
|
Saati Yok Eremi Yok
Aşktan yana söz duyunca Ben hep seni düşünürüm Uçsuz hayaller boyunca Ben hep seni düşünürüm
Yıldızlar kayar yüceden Renkler sıyrılır geceden Yüreğim sızlar inceden Ben hep seni düşünürüm
Aklın ucu değer hiçe Yol ararım içten içe Kainat uyur sessizce Ben hep seni düşünürüm
Korkunun bittiği yerde Haz duyarım perde perde Bir mezar görsem bir yerde Ben hep seni düşünürüm
Zaman hep sonsuza akar; Meyve dökülür, dal kalkar Çiçeklere bakar bakar Ben hep seni düşünürüm
Rüzgar eser ilden İl'e Sağlıkta bitmez bu çile "Var"dan öte, "Yok"ta bile Ben hep seni düşünürüm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
honda_team
|
 |
« Yanıtla #90 : Şubat 18, 2008, 12:34:05 ÖS » |
|
Dagbaşi
Bir dag başinda yare gül kokusu , Bir hayal aleminde korkunç kabus, Aşk derdi bu, gül bahçesi zevkinde Tutarsiz bir sevgi vadisi Gök, yer ve su; Varliginda , yoklugunda, Gelsen bile ne olur? Ne olur,hadi söylesene....... Korku yüreginde,kin beyninde Intikamin gelse ne olur, Vursan ne olur........
Bir dag başinda rüzgar sesi,gece çigliklari, insan ugultulari; Kim olduklarini sorma, hepsi birer aşk yolunun yolcusu, Beni ise hiç sorma, Namluya sürülmüş bir mermi Korkarim beynine patlayacagim........... patlayacagim........... patlayacagim...........
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
honda_team
|
 |
« Yanıtla #91 : Şubat 18, 2008, 12:35:24 ÖS » |
|
M. Akif Ersoy İşgal edilen toprakları Yakılıp yıkılan vatanı Tarumar edilen bağları, bostanları Ekin gibi biçilen delikanlıları Boğazlanan körpe çocukları Tecavüze uğrayan kadınları, kızları Feryadı figan eden anaları, babaları Kim bilir sadece duyuyordu, daha nice ıstırabı Vahşeti, katliamı duyması dahi dolup taşırmıştı üstadı
Bugün bizler Demlenmiş Lipton çayını, Buz gibi Coca Cola’yı Marlboro markali cigarayı Sütlü Nescafe’yi içerken Veya KFC tavuk kanatlarını yerken
İşgal edilen müslüman topraklarını Yerle bir edilmiş koca koca binaları Topluca öldürülen savunmasız insanları Kırık cam parçaları gibi yerlere saçılmış organları Feryat eden, saçını başını yolan garip ana, bacılarımızı Film gibi seyrediyoruz, akşamları...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
honda_team
|
 |
« Yanıtla #92 : Şubat 18, 2008, 12:35:56 ÖS » |
|
Madem Ki Vakit Akşam
Mademki vakit akşam, Madem ne evim barkım, Ne de bir tek âşinam, Açılsın gizli sofram, Gelsin kadehte rakım, Dostum, neşem ve şarkım! Mademki vakit akşam!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
honda_team
|
 |
« Yanıtla #93 : Şubat 18, 2008, 12:36:39 ÖS » |
|
Tabanca Olmuş Ölüm
ölüm bir altıotuzbeş olmuş ensemde aslında neye üzülüyorum biliyor musun hayır bilemedin öldüğüme değil bir kere olsun bu dünya hayrına ve senin gözlerinin hatırına adam akıllı işler yapamadığıma çocukluğumu yaşayamadığıma lisedeyken ders çalışmadığıma yanıyorum da bu düzeni bozuk dünyada düzenimi bozduğuma ağlama ne olursun sus ağlama gözyaşların bedelse aşkıma ölsem de seveceğim seni korkma
ölüm bir altıotuzbeş olmuş ensemde en çok ne istedim biliyor musun bu dünyada hayır bilemedin servetler değil, para değil seni hep seni hep gözlerini ve yanında kutu gibi bir ev iki tane de aslan parçası sabahları ben işe giderdim kazancı az ama namuslu sen bana kahvaltı hazırlardın yumurtalı, boyozlu ve akşam işten döndüğümde yorgun argın fakat bir aile babası olmanın mutluluğuyla öperdin yanaklarımdan sarılırdın boynuma
ölüm bir altıotuzbeş olmuş ensemde seninle neler yapmak isterdim biliyor musun hayır bilemedin sevişmek değil zaten sen benim helalim değildin ki ve yakışmazdı zaten harama bakmak bir delikanlıya seninle el ele göz göze gezmek isterdim izmir sokaklarında yanağına bir buse eline de bir gül vermek isterdim gücüm yettiğince ve gizli gizli buluşmak isterdim kordonboyunda
ölüm bir altıotuzbeş olmuş ensemde ağlama kapanıyor diye gözlerim korkma ellerinden kayıyor diye ellerim bak bir nefesim kaldı azraile yalvarsam almaz mı dersin canımı ne olur ne olur bırakma ellerini ellerimden her taraf karanlık ne olur yakın ışıkları göremiyorum sevdalımın gözlerini, saçlarını ne olur ne olur allahım alma canımı alma canımı (son nefeste bir sevda)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
honda_team
|
 |
« Yanıtla #94 : Şubat 18, 2008, 12:37:11 ÖS » |
|
Tabutta Ölüm
Yüreğimiz sığınak olmasa Sırtımız duvar olur Dostlarına Yaslan Gülüm
Ölüm, Son nefesini verdi Tabutta...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
honda_team
|
 |
« Yanıtla #95 : Şubat 18, 2008, 12:38:02 ÖS » |
|
GÜLÜMSE
Gülümse hadi gülümse Bulutlar gitsin Yoksa ben nasıl yenilenirim Hadi gülümse
Belki şehre bir film gelir Bir güzel orman olur yazılarda İklim değişir akdeniz olur Gülümse
Belki şehre bir film gelir Bir güzel orman olur yazılarda İklim değişir akdeniz olur Gülümse
Tut ki karnım acıktı Anneme küstüm Tüm şehir bana küstü Bir kedim bile yok Anlıyor musun Hadi gülümse
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
honda_team
|
 |
« Yanıtla #96 : Şubat 18, 2008, 12:39:23 ÖS » |
|
AF ET BENİ ANNE ELİMDE OLMADAN BİR GÖNÜL EYLEDİM ONUDA SENİN GİBİ ÇOK SEVDİM ANNE SENDEN BİR PARÇA OLDUĞUM GİBİ ONUDA KENDİMDEN BİR PARÇA BİLDİM ANNE
ONA HAYATIM TEK VARLIĞIM DEDİM BAK ŞİMDİ TERK EDİLDİM SON ÜMİDİM MEYHANE SEÇTİM NE OLUR AF ET BENİ ANNE
BEN DOĞARKEN Mİ GÜNAHKAR YARATILDIM NEDEN BÜTÜN DERTLER BENİ BULUR ANNE YAŞAMAK GÜZEL OLSAYDI DOĞARKEN AĞLAMAZDIM KIZMA NE OLUR KEŞKE DOĞMASAYDIM ANNE
BEN İSTEMEZDİM BU HALE GELMEYİ SANA LAYIK OLAMADIM ANNE YÜZÜME BAKIP AĞLAMA NE OLUR SENİN SUÇUN DEĞİL BU ANNE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
honda_team
|
 |
« Yanıtla #97 : Şubat 18, 2008, 12:40:42 ÖS » |
|
ANAM
Yanımdayken kıymetini bilemedim, Yoksa kusura kaldın mı anam? Senden ayrılalı birgün gülmedim, Sen de acılara daldın mı ANAM?
Duman inmiş Durna Dağın başına, Hasret kaldım toprağına taşına, Dün sabaha karşı mektup kuşuna, Selam söyle dedim,aldın mı ANAM?
Kısmetim açıldı gurbet ellerden, Göz yaşım çağladı akan sellerden, Sılâ tarafından esen yellerden, Kokun geldi,selam saldın mı ANAM?
Sana muhtaçmışım ben her yaşımda, Nere gitsem bu hasretlik peşimde, Hasta gördüm seni dünkü düşümde, Gül gibi sararıp soldun mu ANAM?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hpras
Honda City
Biliniyor, hayat bizden razıdır.
|
 |
« Yanıtla #98 : Şubat 18, 2008, 12:45:05 ÖS » |
|
paylaşımlar güzel ancak bir eleştiri ve talebim olacak. genel olarak eserlerin alıntı mı yoksa orijinal mi olduğunun belirtilmediğini görüyorum. aktaran arkadaşların eser sahibinin adını, bilmiyorlarsa kaynağını belirtmeleri önemli ve gerekli. Hem bilgi sahibi olmak açısından, hem de sahibinin telif ve kişisel haklarının korunması açısından.
|
|
|
|
|
|
Civic 1.4is
|
|
|
|
arasALG