|
honda_team
|
 |
« : Haziran 06, 2008, 10:31:20 ÖS » |
|
Yavru tavşan yuvasından ilk kez ayrılır ve ormanda dolaşmaya başlar. Karşılaştıgı ilk hayvana kendini tanıtır: 'Merhaba kardeş ben TAVŞAN, sen kimsin?' Karşısındaki hayvan: 'Ben de KATIR der' Tavşanın kafası karışır: 'Nasıl yani?' der. Katır:'Benim annem Eşşek, ba bam da At; onlar birlikte olmuşlar sonra ben doğmuşum' der. Tavşan yoluna devam eder. Karşılaştıgı başka bir hayvana kendini tanıtır: 'Merhaba kardeş, ben TAVŞAN, sen kimsin? Hayvan: 'Ben kurt köpeğiyim' der. Tavşan yine şaşırır: 'Nasıl yani?' der. Kurt köpeği: 'Benim annem kopek, babam da kurt; onlar birlikte olmuşlar sonra ben doğmuşum' der. Tavşan yoluna devam ederken yavaş yavaş aklından bu bilgileri geçirir ve işlerin nasıl olduğunu anlamaya başlar. Karşılaştıgı başka bir hayvana kendini tanıtır 'Merhaba kardeş ben TAVŞAN, sen kimsin?' Hayvan: 'Ben DEVEKUŞU' der. Tavşan afallar: 'Hade lennn!'
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mahir TÜRKMEN
|
 |
« Yanıtla #1 : Haziran 06, 2008, 10:33:26 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GhostRider
Anadolu Yakası Temsilcisi
Honda Prelude

sen hayal et yeter
|
 |
« Yanıtla #2 : Haziran 06, 2008, 10:43:23 ÖS » |
|
fenalık yaaw 
|
|
|
|
|
|
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Aşk dediğin nedir ki, Histen nefesten varlık, Umutsuzluk içinde, Karanlığa son ıslık.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
fikito
Honda Civic Type R

FURKAN ULUTAŞ
|
 |
« Yanıtla #3 : Haziran 06, 2008, 10:54:32 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
BİR BEŞİKTAŞIM , BİR HONDAM VAR HAYATTA
|
|
|
whitehan
Honda Civic Type R

cuneyt
|
 |
« Yanıtla #4 : Haziran 06, 2008, 11:00:33 ÖS » |
|
ehehe
|
|
|
|
|
|
Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz....
|
|
|
Cumhur
Honda Civic Type R

Cumhu-R
|
 |
« Yanıtla #5 : Haziran 06, 2008, 11:01:52 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
8663
Honda Civic Type R

gσкнαη
|
 |
« Yanıtla #6 : Haziran 07, 2008, 12:00:20 ÖÖ » |
|
Padişahın biri, - Bana yalan söyleyebilene bir küp dolusu altın vereceğim! demiş. Yalancılar, hemen saraya koşuşturup başlamışlar yalana; - Bir kuş, aslanı kapıp yuvasına götürdü. - Bunun neresi yalan?.. Kuş kartaldır, Arslan da kuzu kadar minik bir yavru. Kaptı mı götürür tabii!.. - Komşu ülkede bir eşeği kral yaptılar!.. - Ülkenin kralı, pencereden bakınırken tacını düşürmüş. Taç da pencerenin altındaki eşeğin başına geçmiş. Taç kimin kafasındaysa, kral odur tabii!.. - Padişahım, ben gökyüzüne bir ok attım. Altı ay sonra geri döndü! - Senin ok bir ağacın üstüne düşmüştür. Ağaç, sonbaharda yapraklarını dökünce, takılacak yer bulamayıp yere inmiştir. Böylece padişah, her yalana gerçek bir bahane bulmuş ve kimse padişaha bu yalandır dedirtememiş. Ama bir gün bir Kayserili gelmiş; - Padişahım, sen benim babamdan borç olarak bir küp dolusu altın almıştın. Şimdi geri almaya geldim. Yalandır dersen ödülümü ver. Yalan değil dersen borcunu...
|
|
|
|
|
|
Kaybettiklerim, meğer kurtulduklarımmış...  Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var!" deme, derdine dönüp "Benim büyük bir Rabbim var de.
|
|
|
|
|
fikito
Honda Civic Type R

FURKAN ULUTAŞ
|
 |
« Yanıtla #8 : Haziran 07, 2008, 01:18:23 ÖÖ » |
|
süper yaa hehehe 
|
|
|
|
|
|
BİR BEŞİKTAŞIM , BİR HONDAM VAR HAYATTA
|
|
|
alfaus007
Honda Prelude

BuRaK Alpdemir
|
 |
« Yanıtla #9 : Haziran 07, 2008, 10:50:35 ÖÖ » |
|
güzel olmuş eline sağlık...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
whitehan
Honda Civic Type R

cuneyt
|
 |
« Yanıtla #10 : Haziran 07, 2008, 11:24:32 ÖÖ » |
|
aferın ya...kayserılıye
|
|
|
|
|
|
Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz....
|
|
|
|
honda_team
|
 |
« Yanıtla #11 : Haziran 07, 2008, 12:03:33 ÖS » |
|
paylaşım saol...Ama gayseriliye gerçekten aferin...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EG-K20-A
Honda Integra
efemurat
|
 |
« Yanıtla #12 : Haziran 07, 2008, 12:13:52 ÖS » |
|
güzel fıkra kayserili gene konuşturdu kendini
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
buura
|
 |
« Yanıtla #13 : Haziran 07, 2008, 01:49:22 ÖS » |
|
hheheheheh guzlms
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
buura
|
 |
« Yanıtla #14 : Haziran 07, 2008, 01:51:24 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
brtygtt
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #15 : Haziran 07, 2008, 02:08:49 ÖS » |
|
>>Ali 3. sınıfa giden zeki bir çocuktur.bir gün öğretmeni Ali'ye "SİYASET" nedir diye sorar. Ali düşünür ama o çocuk aklıyla cevap veremez.Eve gider kitaplara bakar ama hiçbirşey anlayamaz.O da babasına sormaya karar verir. -Baba, Siyaset nedir? Baba düşünür. Ali'ye uygun bir yolla anlatmak ister. -Bu evde parayı getiren kim oğlum?-Sen...-Ben kapitalist rejimim. Peki parayı alıp bizim yiyecek içecek ve giyecek gibi ihtiyaçlarımızı karşılayan kim?-Annem...-O da hükümet. Peki küçük kardeşinle kim ilgileniyor?-Dadım...-Dadın işçi, kardeşin gelecek, sen de halksın o zaman. Ali herşeyi notalır ve uyur.. Gece garip seslerle uyanır. Bir de bakar ki kardeşi ağlıyor. Yanına gidince altına pislediğini anlar.Hemen annesini kaldırmaya gider. Ama ne yaparsa yapsın anne kalkmaz. Bu arada salondan gelen sesleri merak eder ve salona gider. Babasıyla dadısını uygunsuz yakalıyan Alinin ağzından aynen şu kelimeler dökülür:- Kapitalist rejim işçiyi sömürüyor, hükümet uyuyor, gelecek bok içinde, halk ne yapsın?...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
honda_team
|
 |
« Yanıtla #16 : Haziran 07, 2008, 05:00:19 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cumhur
Honda Civic Type R

Cumhu-R
|
 |
« Yanıtla #17 : Haziran 07, 2008, 05:06:04 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
brtygtt
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #18 : Haziran 07, 2008, 05:51:37 ÖS » |
|
Polis - Beyefendi radar uygulamamız vardı. Hız sınırını aştınız. Adam -Aşmadım birader. Polis - Beyefendi radar kayıtlarını gösterebiliriz. Adam - Ben Mustafa'nın arkadaşıyım, uğraşmayın benimle Polis - (bi afallar) Mustafa mı o da kim ? Adam - Sen Mustafa yı tanımıyor musun ? Polis - Ee sey hatırlayamadım.. Adam - Dur yanımda resmi var sana göstereyim. (cebinden bir 10 milyonluk çıkartır ve üzerindeki Atatürk resmini gösterir) Polis - Haa, pardon şimdi hatırladım. Tamam. Adam -Gidebilir miyim ? Polis - Sey, bu Mustafa' nin başka resmi var mı yanınızda ? Adam - Eeeh be... Arkadaş dediysek bütün albümü yanımızda taşımıyoruz... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
honda_team
|